צפייה בגרסה מלאה : לוז לרישוי רכב
נכשלתי בטסט! - שאלתי כמה זמן יש לתיקון הליקויים אמרו שבוע.... בטופס של משרד הרישוי כתוב 30 יום...אפשר הסבר ?
כתוב אז כתוב.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הירשפלד יובל
18-05-19, 10:55
נכשלתי בטסט! - שאלתי כמה זמן יש לתיקון הליקויים אמרו שבוע.... בטופס של משרד הרישוי כתוב 30 יום...אפשר הסבר ?
בד"כ זה שבוע עד 10 ימים.זה הרשמי . בפועל ניתן קצת יותר . ( פעם עשיתי את זה 1/2 שנה או שנה עד הטסט הבא ). לא הייתי רוצה להיות במקומך אם הרכב יהיה מעורב במשהו מעבר לזמן שנתן מכון הרישוי .
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
לא יכול למצוא לזה סימוכין,
אבל מה שאני מכיר זה שכל עוד יש לרכב רישוי, תוך חודש אתה יכול לחזור לטסט נוסף, באותו מכון, ובפרק זמן הזה לתקן מה שצריך.
אם רישוי הרכב אינו בתוקף, ניתן לבקש הערכת טסט מיום הבדיקה לשבוע ימים לצורך ניוד ותיקונים.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
את פרק הזמן לביצוע התיקון, שזה בעצם גם אישור לנסוע עם הרכב בזמן הזה, הם מציינים על גבי הטופס. חייב להיות רשום.
תוקף המבחן הוא שלושים יום לאחר מכן הוא מבוטל ואתה צריך לעשות אותו מחדש (לא חייב באותו המכון)
זה מה שאני מכיר.
טל.
MashberNafshi
18-05-19, 15:28
ניתן לקבל אישור תנועה זמני עד 30 ימים(תוקף המבחן התקופתי - טסט).
את ה-30 ימים לא ניתן לקבל בפעם אחת, אלא בכל פעם לשבוע ימים בלבד.
על מה נפסל הרכב?
כמו שכתבתי לך - bg44k לפי ההוראות שכתובות (אני אוהב לשים קצת יותר מרוכז), יטפל בענין לכבוד הטסט.
לחילופין ביודיזל במקום הדלק או בערבוב לתוך המיכל גם יפתור את הבעיה לחלוטין כל עוד קיים ביודיזל במערכת.
אין שום צורך לחכות שבוע או חודש - אישור נסיעה זמני מיועד לצורך תיקונים ולא טיולים עם הרכב.
כמו שכתבתי לך - bg44k לפי ההוראות שכתובות (אני אוהב לשים קצת יותר מרוכז), יטפל בענין לכבוד הטסט.
לחילופין ביודיזל במקום הדלק או בערבוב לתוך המיכל גם יפתור את הבעיה לחלוטין כל עוד קיים ביודיזל במערכת.
אין שום צורך לחכות שבוע או חודש - אישור נסיעה זמני מיועד לצורך תיקונים ולא טיולים עם הרכב.
או שעשית כאן עבירת בטחון מידע וגילית לנו שיש לשניכם קבוצה סודית בלעדינו ;) ,
או שפיספסתי שהוא כתב על מה הוא נכשל...
כמו שכתבתי לך - bg44k לפי ההוראות שכתובות (אני אוהב לשים קצת יותר מרוכז), יטפל בענין לכבוד הטסט..
אם מדובר על מנוע דיזל כמו שמשתמע, אז התוסף הנכון הוא K244
Slowly..
אם זה מסילה משותפת אז bg 245 החדש
אתם מתעסקים בכוסות רוח למת..
[QUOTE=MashberNafshi;844917]ניתן לקבל אישור תנועה זמני עד 30 ימים(תוקף המבחן התקופתי - טסט).
את ה-30 ימים לא ניתן לקבל בפעם אחת, אלא בכל פעם לשבוע ימים בלבד.
בדיוק.
אם לא הצלחת לתקן את הרכב, ניתן לחזור ולקבל הארכה של זמן עד למקסימום חודש ימים.
30 ימים מרגע הכניסה למכון הטסטים הרכב "משוייך" לאותו מכון,( ולכן גם לא ניתן לבצע טסט במכון אחר).
לאחר 30 יום בהם הרכב לא קיבל אישור "כשירות לתנועה" הוא "משתחרר" משייכותו למכון הטסטים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.