PDA

צפייה בגרסה מלאה : גימני1999 - מזגן לא עובד כאשר חם

Mendi1122
24-05-19, 13:21
שלום לכולם.
ברשותי גימני שנת 99,יש לי את הגיפ כבר כמה חודשים מחודשי החורף ואף פעם לא התחמם לי ועשה בעיות מהבחינה הזאת.
עכשיו שהתחיל ליהות עומס חום כשאני נוסע בעליה מאומצת וארוכה או כל עמידה בפקק ממושך בחום ובשמש האוטו מתחיל להתחמם עכשיו שמתי לב שהוונטה של המזגן לא עובדת רק הפן קלאצ' עובד רגיל קבוע יכול ליהות שהוונטה של המזגן יש לה קשר גם לקירור חום המנוע בעומס חום חריג במקרה כזה שהפן קלאצ לא יכול לקרר לבד??
תודה לעונים.

אלדר
24-05-19, 13:26
הרכב ידני או אוטומט?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Mendi1122
24-05-19, 14:13
אוטומט

נדב42
24-05-19, 14:44
עכשיו שהתחיל ליהות עומס חום כשאני נוסע בעליה מאומצת וארוכה או כל עמידה בפקק ממושך בחום ובשמש האוטו מתחיל להתחמם עכשיו שמתי לב שהוונטה של המזגן לא עובדת רק הפן קלאצ' עובד רגיל קבוע יכול ליהות שהוונטה של המזגן יש לה קשר גם לקירור חום המנוע בעומס חום חריג במקרה כזה שהפן קלאצ לא יכול לקרר לבד??

כן. הוונטה החשמלית נכנסת לפעולה כשהמנוע מתחמם או כשהמזגן עובד.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

erezgur
24-05-19, 15:10
אין ולא היה לי גימני, אבל שמעתי ממספר בעלי רכב זה שבקייץ, במאמץ, המזגן מפסיק לעבוד.

והערה טכנית - לפי חוקי הפורום, הכותרת צריכה להיות עניינית, כדי שיהיה מובן מתוך הכותרת על מה מדובר בהודעה. אם כל אחד יבחר כותרת המכילה רק את דגם הרכב ושנת הייצור - יהיה קשה מאד למצוא מידע חשוב בפורום. כותרת כמו "גימני - מזגן לא עובד כאשר חם" הייתה הרבה יותר יעילה.

...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות

zerez
24-05-19, 20:57
תופעה מוכרת, כשהטמפרטורה של המנוע עולה על ערך מסויים (לא זוכר איזה) המחשב מכבה את המזגן כדי להוריד עומס.
תבדוק שהונטה החשמלית נכנסת לפעולה כשהמנוע חם והמזגן עובד.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

-->