צפייה בגרסה מלאה : בעיות בהיגוי
שלום לכולם
אני צריך להעביר את הגיפ שלי טסט אבל יש לי מספר בעיות והעיקרית שבניהם היא מערכת ההיגוי פשוט יש לי נזילה שמן מהתיבת הגה וגם יש לי חופש די רציני בהגה
את האמת אני לא כל כך יודע למה יש חופש אנימשער שזה בגלל המוט הגה
ותיקון במוסך של זה הוא מאוד יקר (לפחות בישבילי) .
אז חברה אם יש מישהו שמתמצא ובראש שלו לעזור לי אני מאוד ישמח
למה אני כבר 3 חודשים בלי טסט ואני כבר מת , משתוקק ,כמע וחייב כבר לנבוע בגיפ .
דרך הגב יש לי CJ7 שנת 82 בעת הגה כוח
תודה
מוני דיסקו
10-09-03, 13:37
נזילת שמן - צריך להחליף אטם. דבר עם ניר ל כעקרון עם תנגב לפני הטסט נראה לי שיעבירו אותך (אלא אם כן הנזילה היסטרית)
חופש יכול לנבוע גם מהתיבה עצמה או התפוחים או מהקפצים. בקש ממשהו שיזיז את ההגה ימין ושמאל ותנסה לאתר איפה הביעה בדיוק.
אגב אם זה מהמוט, חיבים להחליף אותו אין אפשרות לתקן.
אל תשער, תבדוק !
כמו שמוני הסביר - תן למישהו לשחק עם ההגה ותעבור בעין ובמגע על כל רכיבי מערכת ההיגוי - החל ממוט ההגה על חלקיו דרך התיבה, דרך התפוחים ועד לנדנדות הקפיצים והתושבות. תבדוק בדיוק איפה החפשים ואז תפרט את הבעיות.
הבעיה שלך היא לא שאתה צריך לעבור טסט ולא יכול, אלא שיש לך לכאורה חופשים במערכת ההיגוי וזה עלול לעלות לך ולאחרים בחיים ולא רק בכסף.
ערן המסוקס
11-09-03, 13:08
מצד שני ייתכן שאלה חופשים נורמאלים של CJ שאתה עוד לא רגיל אליהם.
לכן לדעתי אתה צריך לעשות את הבדיקה עם אדם המבין ב CJ...
מצד שני ייתכן שאלה חופשים נורמאלים של CJ שאתה עוד לא רגיל אליהם
הגה כוח ב CJ וברכבים אמריקאים ישנים, לא מעביר תחושת כביש ונותן למי שלא מורגל בזה תחושה כאילו גלגל ההגה לא מחובר לשום דבר..., עדיין לא אמורים להיות חפשים מעבר לחופש התקין והחיוני בין ציר היציאה והכניסה של תיבת ההגה, שאותו ניתן למדוד עפ"י הערכים בספר הטיפולים. אני משתדל להיצמד ככל האפשר לקונפיגורציה המקורית (שאקלים מקוריים בעיקר) ומהבחינה הזאת התנהגות הכביש מצויינת גם עם צמיגים 33/12.5 (אין שיוט וההיגוי "מדוייק").
לדעתי אתה צריך לעשות את הבדיקה עם אדם המבין ב CJ...
והבעיה עם הרבה מוסכים או מכוני רישוי בעיקר, שהם לא ממש מבינים ובגלל זה או בגלל סיבות אחרות נוטים לפסול תפוחי הגה ללא כל סיבה. ע"ע.
ערן המסוקס
11-09-03, 15:54
זאת הסיבה שרשמתי "אדם מבין" ולא "מוסך" :?
קודם כול תודה
דבר שני זה חופש בהגה זה לא משהוא של CJ
שנית יש מישהוא שזמין ויכול לעזור לי
ליבדוק מה הבעיה
יכול להיות שזה באמת לא מוט הגה .... אני לא ממש בקי בזה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.