צפייה בגרסה מלאה : הולכים להתחסן או מסויגים?
אני רץ להתחסן מייד שיתאפשר, אם הייתי יכול הייתי לקוח את החיסון שביבי דאג לעצמו כבר...
זה ווירוס רע, כל דבר עדיף מזה.
אני במקומך הייתי חושב פעמיים או שלוש,
זה רק כתבה אחת שתגרום לך לבדוק את הפרטים - לא רק להאמין למה שאומרים בחדשות
https://www.miok.co.il/blogs/MTIx_%D7%97%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%94---%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA
אני במקומך הייתי חושב פעמיים או שלוש,
זה רק כתבה אחת שתגרום לך לבדוק את הפרטים - לא רק להאמין למה שאומרים בחדשות
https://www.miok.co.il/blogs/MTIx_%D7%97%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%94---%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AAשמת לב ששמת כתבה מלפני כמעט שנה ושאנחנו כבר עם בסיס ידע של מתן חיסונים לכמות של מאות מיליוני אנשים אם לא מעל מיליארד? אגב כבר עם אישור FDA סופי ולא חירום.
ומה כתוב שם שנוגד את מה שנאמר בחדשות שהיו לפני שנה?
שמת לב שזהו משתמש חדש שאף אחת מהודעותיו לא קשורה לג'יפים?
מה עושים ?
הולכים לקבל בוסטר כל כמה חודשים ?
או מוותרים על זה ומה שיהיה .. יהיה ?
חוץ מ"שים מסכה ואל תתקהל" לאף אחד אין תשובה מוסמכת לתת לך.
גם לא הרופאים ובוודאי שלא הפוליטיקאים.
כולם מגששים באפלה, משנים הנחיות פעמיים ביום, יורים מהמותן באוטומט בתקווה לפגוע במשהו. או במישהו.
מה עושים ?
הולכים לקבל בוסטר כל כמה חודשים ?
או מוותרים על זה ומה שיהיה .. יהיה ?החלטה שלך.
אני אישית מתכוון להמשיך לסמוך על המלצות משרד הבריאות, אם וכאשר יגידו שלקבוצת הגיל שלי מומלץ להתחסן, אני אתחסן.
כולם מגששים באפלה, משנים הנחיות פעמיים ביום, יורים מהמותן באוטומט בתקווה לפגוע במשהו. או במישהו.
לא באמת. הגענו בסוף להנחיות פשוטות. אם אתה מחוסן ולא בקבוצת סיכון, ואתה לא מרגיש טוב או שנודע לך שנחשפת לחולה - תעשה בדיקה ותשאר בבית אם צריך.
רצית אחריות אישית ברלי? קיבלת. לי זה נראה נכון.
זה לא מה שאני מתרשם שקורה.
אין הנחיות פשוטות. ולא עקביות.
דוגמאות יש מלא.
הבת שלי בגרעין עם החברים מהקומונה. נחשפה במסגרת הפעילות הרגילה לחבר מקומונה אחרת שהתברר הוא מאומת כמה שעות אחרי הפעילות.
הלכו להבדק ( באוטובוס ציבורי ). שניים יצאו חיוביים. הם נשארו בקומונה עוד יממה וחצי לפני שההורים באו לפנות אותם. בנתיים נסעו כולם להבדק ( באוטובוס ציבורי ) עוד פעמיים.
הכל הנחיות מלמעלה.
אמנם הילדה מחוסנת כפול 3 .. אבל ראבאק. באוטובוס ציבורי ?!
דוגמה נוספת.
הייתי השבוע בחו׳ל ( אירופה כלשהי ).
לא נדרשת בדיקה לפני הטיסה. ובגלל שלא עברו 72 שעות. לא נדרשה בדיקה גם בטיסה חזרה.
רק אחרי הנחיתה. התשובה השלילית הגיעה אחרי 4 שעות.
אבל באירופה נחשפתי למי יודע מה … במטוס ( לשני הכיוונים ) רוב האנשים היו ללא מסכה .. היום אני קצת משתעל ( אתמול הייתי בסופר ובדאר - אני שלילי )
חברים ומשפחה מהתחביבים ומהעבודה חולים על ימין ועל שמאל .. כרגע מהקבוצה של אשתי ושלי יחד משהו כמו עשרה אנשים. ( אח שלי ליובי מאתמול ואולי גם אשתו למשל והם היו בפיקניק משפחתי בשבת )
לי זה נראה מאד לא עקבי ..
למרות זאת אני כן חושב שאלך להתחסן פעם רביעית אם יפתחו את קבוצת הגיל שלי.
רוצה לשמוע משהו שירגיז אותך עוד יותר?
אחיינית שלי נמצאה חיובית בבסיס. סימפטומים והכל.
שלחו אותה לבידוד בבית. מהבסיס בדרום באוטובוס לרכבת, משם ברכבת עד אזור הבית ומשם נאספה ע"י ההורים.
נחשפה במהלך הנסיעה לכמה עשרות? מאות? בני אדם.
וזה צבא ההגנה לישראל כן? הגוף שפיקוד העורף הוא חלק ממנו...
עצם זה שאין זמן מוגדר בין החשיפה לבדיקה הופך את כל הסיפור למיותר.
ולא נדבר בכלל על יעילות הבדיקה.
אני מחוסן 3, אין לי בעיה לקבל זריקה פעם בחצי שנה.
הבת שלי מחוסנת, שניה בכיתה (הראשונה בת של מנהלת מחלקת קורונה...).
מרגיש שאף אחד לא יודע מה לעשות, אז אני לוקח אחריות ומשתדל לנהוג בהגיון.
polar bear
11-01-22, 10:31
יש אחריות אישית ויש לזרוק את האזרחים לכלבים. כרגע אנחנו יותר כמו כלבים. לא מענין את אף אחד אם מחר ימותו פה 20 אלף איש או שיסתבר של 200000 יש תופעות לוואי חמורות. פשוט לא מענין.
אחריות אישית על מה? אתה חושב שכל האזחים יכולים להחליט מחר שהם לא הולכים לעבודה? שלכולם יש פריווילגיה להשאיר ילדים בבית ולהגיד לבוס -אני בבידוד מניעתי - תסתדר. יותר סביר שהתשובה שיקבלו תהיה - שלום ולהתראות.
נ.ב. וכל זה בלי להתיחס לעובדה שלעשות אנטיגן או לא , נותן לך אותה רמת ידיעה על הדבקות בנגיף.
יש כאן משהו חדש שקצב ההשתנות שלו גבוה מאד.
אין בסיס מידע או נסיון לאף אחד בעולם מה לעשות.
היכולת שלנו לצמצם נפגעים כרגע היא מסיכות בחלל הציבורי וחיסון ברמה האישית להגנה והפחתת סיכוי הדבקה והפצה.
לי אין בעיה לקבל חיסון בוסט כל כמה חודשים עד שהחרא הזה יתייצב.
מבחינתי זה לא שונה מנסיעות בעבר לאזורים מוכי חולירות שנדרשנו לקחת תרופות מניעה ע״ב יומי/שבועי, או חידוש (!) חיסוני פוליו/צהבת/דנגי/טיפוס.
אז ידעתם/היה אכפת לכם מי יושב לידכם באוטובוס המקומי או נושם לידכם בחוץ?
חבר ישראלי שגר באוסטרליה שלח רק אתמול ״באוסטרליה זה יותר גרוע״.
אני כל שנה מקבל חיסון שפעת. אז לא אכפת לי לעשות מזה טקס שכולל גם עוד שניים שלושה חיסונים לקורונה, אבולה (רק שימצאו דרך לעשות את זה משולב).
חצי שנה זה כבר די מציק,
מניח שכמו רכב מתיישן. חלק יעשו טסט חצי שנתי, חלק יתייאשו ויקבלו הורדה מהכביש במקרה עם הסיכוי הנמוך שבו יתפסו אותם... (מניח שלמכור זה לא אופציה כאן, ומעבר לאספנות לא גורר איתו הטבות...).
כידוע, הישראלים הם עם צייתן שומר חוקיים...
אם זוכר נכון, הסגר השלישי (או אולי הרביעי?) היה בדיחה (עצובה).
כבר מזמן שמים את מבטחינו בחיסונים. זה עבד לא רע עם וריאנט הדלתא.
עם האומיקרון, הקלפים נטרפו מחדש.
כרגע הנחת העבודה שהוריאנט גורם למחלה קלה (בטח למחוסנים). האופטימיים מקווים שזה הוריאנט שיסיים את המגיפה.
עוד שבוע שבועיים ניהייה יותר חכמים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן. מתברר שישראלים דיי עם שומר חוקים.
כבר יש הנפצות על ואירנט חדש, חזק כמו דלתא, מדבק כמו אומיקרון (סעמק למה אומי למה?).
כן. מתברר שישראלים דיי עם שומר חוקים.
מניסיוני, ״עם עוקף חוקים״, זו הגדרה יותר מתאימה.
בחודשיים האחרונים הייתי גם בצרפת וגם בגרמניה (עבודה…) אין מה להשוות ברצינות בכל הקשור לחבישת מסכות, בדיקת תו ירוק ובכלל ההתנהלות במגבלות הקורונה של ה״עמחה״.
זה עדין לא עוזר להם….
מניסיוני, ״עם עוקף חוקים״, זו הגדרה יותר מתאימה.
ולא מהיום....
דברים פרק ט
כִּי עַם-קְשֵׁה-עֹרֶף, אָתָּה.
ז זְכֹר, אַל-תִּשְׁכַּח, אֵת אֲשֶׁר-הִקְצַפְתָּ אֶת-יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, בַּמִּדְבָּר: לְמִן-הַיּוֹם אֲשֶׁר-יָצָאתָ מֵאֶרֶץ מִצְרַיִם, עַד-בֹּאֲכֶם עַד-הַמָּקוֹם הַזֶּה, מַמְרִים הֱיִיתֶם, עִם-יְהוָה.
ח וּבְחֹרֵב הִקְצַפְתֶּם, אֶת-יְהוָה; וַיִּתְאַנַּף יְהוָה בָּכֶם, לְהַשְׁמִיד אֶתְכֶם.
ט בַּעֲלֹתִי הָהָרָה, לָקַחַת לוּחֹת הָאֲבָנִים לוּחֹת הַבְּרִית, אֲשֶׁר-כָּרַת יְהוָה, עִמָּכֶם; וָאֵשֵׁב בָּהָר, אַרְבָּעִים יוֹם וְאַרְבָּעִים לַיְלָה--לֶחֶם לֹא אָכַלְתִּי, וּמַיִם לֹא שָׁתִיתִי.
י וַיִּתֵּן יְהוָה אֵלַי, אֶת-שְׁנֵי לוּחֹת הָאֲבָנִים--כְּתֻבִים, בְּאֶצְבַּע אֱלֹהִים; וַעֲלֵיהֶם, כְּכָל-הַדְּבָרִים אֲשֶׁר דִּבֶּר יְהוָה עִמָּכֶם בָּהָר מִתּוֹךְ הָאֵשׁ--בְּיוֹם הַקָּהָל.
יא וַיְהִי, מִקֵּץ אַרְבָּעִים יוֹם, וְאַרְבָּעִים, לָיְלָה; נָתַן יְהוָה אֵלַי, אֶת-שְׁנֵי לֻחֹת הָאֲבָנִים--לֻחוֹת הַבְּרִית.
יב וַיֹּאמֶר יְהוָה אֵלַי, קוּם רֵד מַהֵר מִזֶּה--כִּי שִׁחֵת עַמְּךָ, אֲשֶׁר הוֹצֵאתָ מִמִּצְרָיִם: סָרוּ מַהֵר, מִן-הַדֶּרֶךְ אֲשֶׁר צִוִּיתִם--עָשׂוּ לָהֶם, מַסֵּכָה.
יג וַיֹּאמֶר יְהוָה, אֵלַי לֵאמֹר: רָאִיתִי אֶת-הָעָם הַזֶּה, וְהִנֵּה עַם-קְשֵׁה-עֹרֶף הוּא.
יד הֶרֶף מִמֶּנִּי, וְאַשְׁמִידֵם, וְאֶמְחֶה אֶת-שְׁמָם, מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם; וְאֶעֱשֶׂה, אוֹתְךָ, לְגוֹי-עָצוּם וָרָב, מִמֶּנּוּ.
טו וָאֵפֶן, וָאֵרֵד מִן-הָהָר, וְהָהָר, בֹּעֵר בָּאֵשׁ; וּשְׁנֵי לוּחֹת הַבְּרִית, עַל שְׁתֵּי יָדָי.
טז וָאֵרֶא, וְהִנֵּה חֲטָאתֶם לַיהוָה אֱלֹהֵיכֶם--עֲשִׂיתֶם לָכֶם, עֵגֶל מַסֵּכָה: סַרְתֶּם מַהֵר--מִן-הַדֶּרֶךְ, אֲשֶׁר-צִוָּה יְהוָה אֶתְכֶם.
יז וָאֶתְפֹּשׂ, בִּשְׁנֵי הַלֻּחֹת, וָאַשְׁלִכֵם, מֵעַל שְׁתֵּי יָדָי; וָאֲשַׁבְּרֵם, לְעֵינֵיכֶם.
אתמול בוסטר מס' 2(4). היום סמרטוט כרגיל.
מה שמפחיד זו העייפות הבלתי מוסברת/(או שכן), מרגע שהתחלתי להתחסן.
ישן הרבה, המוטיבציה לעיסוקים אחרים ובבית המלאכה ירדו ל-0. לפמים מרגיש כאילו יש קצרים במוח, מבולבל ולא מפוקס.
לפני החיסונים הייתי מתעורר וקם ב-5 בבוקר ורץ למכונות להספיק לעשות משהו... עכשיו, נאדה. חוסר הוודאות מה יהיה ואיך זה יגמר לפני ששיגמור אותנו, זה המצב הגרוע מכל.
אומי הזכיר מוטציה חדשה מדבקת כמו אומיקרון ומסוכנת כמו דלתא, אלא שאני קראתי שהיא קטלנית יותר מהדלתא.
לכן, שימרו על עצמכם. חבשו מסיכות, המנעו ממפגשים לא הכרחיים, איכלו אוכל בריא ומזין והצטיידו בהרבה תקווה לעתיד טוב יותר.
ערוך....
כל פעם הסיפור הזה. כותב תגובה, עולה גיבריש, ובקשה נוספת להתחבר. אפילו לערוך אי אפשר.
יש לי חשד שהביטול של הבדיקה השניה אחרי חזרה לארץ מגיע בגלל סיבה כלכלית ( מחיר הבדיקות ) או מלאי ( נגמרו הבדיקות ) או עומס אמיתי / מדומה על המעבדות שעובדות על זה ..
קיבלתי חיסון 4 מחכה ל 5..
חוץ מקצת כאב במקום הדקירה לא היו תופעות לואי.
אם לא עוזר גם לא מזיק..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
והנה …
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220112/8499dc6e4042c1bd2c6a690241a47130.jpg
אז מה שווה הבדיקה בנתב׳ג לפני שלושה ימים ?
ועכשיו עוד פתחו את הרכבת …
והנה …
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220112/8499dc6e4042c1bd2c6a690241a47130.jpg
אז מה שווה הבדיקה בנתב׳ג לפני שלושה ימים ?
שהאומר שנחשפת לפני כ-3 ימים, והעומס הנגיפי בא לידי ביטוי רק עכשיו.
הבדיקה בנתב״ג בודקת אם לא הגעת חולה.
אז שלושה ימים הסתובבתי והפצתי וירוסים לכל עבר ללא ידעתי וללא כוונה רעה.
נפלא.
לפי המתווה הקודם. לפני כחודש.
כשחזרתי לארץ. ביצענו בדירה נוספת אחרי שלושה ימים.
זה הגיוני וזה היה תופס את הוירוס אצלי.
חבל שאין שכל
אז שלושה ימים הסתובבתי והפצתי וירוסים לכל עבר ללא ידעתי וללא כוונה רעה.
נפלא.
לפי המתווה הקודם. לפני כחודש.
כשחזרתי לארץ. ביצענו בדירה נוספת אחרי שלושה ימים.
זה הגיוני וזה היה תופס את הוירוס אצלי.
חבל שאין שכל
אם היית שלילי בבדיקה בכניסה אז לא, נכון לאותו הרגע.
גם היום ממליצים לבדוק 3 ימים אחרי חשיפה.
הרבה בריאות גיא, שתעבור את זה בקלות.
תודה
נהנה מהבידוד בנתיים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220112/5fea6a9e13ab464f7d50f006dbaf9e62.jpg
אומיקרון ( למה אומי למה?).
אז רגע של טריוויה
או-מיקרון בניגוד ל או-מגה,
כלומר האות היוונית או קטנה (מיקרון) בניגוד לאו גדולה (מגה)
נשלח מהנייד
בטח מה זה כיף איתך במסיבות .
(סתם, תודה על ההסבר)
גיא, בריאות.
כבר יש הנפצות על ואירנט חדש, חזק כמו דלתא, מדבק כמו אומיקרון (סעמק למה אומי למה?).בטורקיה, מסתבר שהיה להם זיהום בין הבדיקות וזו טעות
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
ומה בקשר לחיסון החדש שכולל גם את האומיקרון?
האם יש מישהו מוכר שניסה אותו ויש לו מסקנות כל שהן?
אני קבעתי תור במכבי לעוד 18 יום.
(זה התור הכי מוקדם שקיבלתי באזור)
אני חליתי פעמיים. אוקטובר 20. ובפברואר 22.
וביניהם, חיסון 1 של פייזר במאי 21.
סבתא שלי התחסנה לפני שבועיים, בלי תופעות לוואי. לא היו לה גם בחיסונים הקודמים.
סבתא שלי התחסנה לפני שבועיים, בלי תופעות לוואי. לא היו לה גם בחיסונים הקודמים.
כנל ההורים.
התחסנתי ביום חמישי האחרון 29/12/22. נזהרתי לא לאמץ את היד המוזרקת.
לא היו תופעות לוואי. מלבד הרגשה של כאילו מכה יבשה באיזור ההזרקה.
boaz avrahami
01-01-23, 07:09
שמעתי בחצי אוזן ראיון עם מי שהיה עד לא מזמן ראש המכון הביולוגי בנס ציונה.
אדם שאמור להיות לדעתי בעל מקצוע מכובד ולא חלק מהקונספירציות.
הוא ציין שמחקרים מראים תופעות לוואי ואפקטים לא טובים לטווח ארוך.
לא יכולתי באותו הרגע להיות יותר קשוב אבל ציינתי לעצמי שלפני החיסון הבא אבדוק את העניין ביתר תשומת לב ולא אתחסן אוטומטית כמו בפעמים הקודמות.
אם למישהו יש תובנות רציניות אשמח לשמוע ולא כחלק ממקהלת מתנגדי החיסונים הכללית.
שמעתי במסגרת פורמלית ממי שהיה עד לא מזמן בכיר בארגון הבריאות העולמי, שלקח חלק בחקירת המעבדה בווהאן בסין, שהאיש מציג את הנתונים בצורה קצת מגמתית מחוץ להקשר הסטטיסטי המלא, ויש כאן נימה של אג’נדה אישית.
ושאין נתונים על טווח ארוך כי עדיין אין טווח ארוך.. מה שיש זה מחקרים קודמים על סוג/טכנולוגיה של סוג החיסון.
שים לב שהאיש שם סימן שאלה בלי תשובה.
זה הכי קל.
בראיון שלו הוא גם מביע ביקורת/מתלונן על זה שבחרו בחיסון אחר ממה שהוא ניסה לפתח (בדגש על ניסה ולא הושלם בזמן כדי לתת מענה בקבועי זמן שנדרש), ועכשיו משמיע ביקורת בדיעבד.
חלק מהביקורת שלו עניינית, כמו החשיבות של מדינה לשמר יכולות מחקר עצמאיות.
וחלקה מתפרש מהתוכן בסגנון פרשתי לא הכי בטוב.
אני קבעתי תור לחיסון הנוכחי.
יש חיסון חדש לקורונה ?
על מה מדובר ?
חשבתי שהקורונה חלפה מהעולם.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
תתעדכן מה קורה בסין.. היכן שלא התחסנו, והסירו לאחרונה את המגבלות.
התפרצות של מליונים.
יש עוד כמה מוקדים קטנים שקפצו.
בארץ זה חיסון וריאנט אומיקרון.
השיח הוא שבמדינות עם אחוז חיסון גבוה התחזית היא שזה יהפוך לסוג של ״שפעת משודרגת״ עם חיסון עונתי.
אנחנו (העולם) עדיין לא שם.
שלא נדע ..
שיחזירו את העבודה מהבית.
שלא נדע ..
שיחזירו את העבודה מהבית.
אבל שהילדים יישארו בביה"ס!
ההורים בני 70+, מחוסנים חיסון 4, חטפו בפעם הראשונה לפני שבועיים, אבא לקח את כמו הצטננות קלה וחום גבוה לפחות מ24 שעות, אמא הייתה עם חום 3 ימים, מרותקת למיטה בלי כוח לעמוד ואז בהדרגה זה נעלם, לאחר שבוע שניהם היו שליליים וחזרו לכשירות רגילה.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
boaz avrahami
01-01-23, 10:44
לא מזמן הייתי בתאילנד עשרה ימים.
ללא מסיכה אפילו לרגע. לא בטיסות ולא בשהות. כלום.
בעברי שלושה חיסוני פייזר והידבקות אחת קלה בפברואר שעבר. מאז כלום.
טפו טפו טפו… או שלא חטפתי או שזה היה כל כך קל שלא ידעתי.
אם כך תיראה שיגרת הקורונה להבא אני בסדר עם זה.
אצל הסינים העניין העיקרי הוא שהחיסון שהיה בשימוש הוא מעלי אקספרס , לא יותר מדי יעיל ולא חוסנו מספר פעמים. מה שהופך את סין למדגרה של ווריאנטים חדשים
זה לא המצב במערב אבל אנחנו עשויים לסבול מזה בהמשך
לא מזמן הייתי בתאילנד עשרה ימים.
ללא מסיכה אפילו לרגע. לא בטיסות ולא בשהות. כלום.
בעברי שלושה חיסוני פייזר והידבקות אחת קלה בפברואר שעבר. מאז כלום.
טפו טפו טפו… או שלא חטפתי או שזה היה כל כך קל שלא ידעתי.
אם כך תיראה שיגרת הקורונה להבא אני בסדר עם זה.
סיפורי טיסות...
היינו בחגים בתאילנד בטיסה דרך רומא(הכי זול שמצאתי). שם בטיסת ההמשך אומרת האיטלקיה שלתאילנד דרוש אישור התחסנות ולמי שאין לא ממשיך..... נכנס לאתר "מכבי" מוציא אישור ושומר כתמונה. מגיעים לתאילנד.... לא אישורים לא מסיכות, לא ריחוק ולא נעליים. המידע שגוי, ומרגיז שיש לה שם את הכוח למנוע מאנשים טיסת המשך ללא ידיעת המצב לאשורו.
בהמשך ניסינו להיכנס ללאוס. פקיד חמור סבר שמבטו נעשה חמור סבר יותר כשראה את הדרכון הישראלי .(לאישה ולילדים דרכון תאילנדי) מראה לו את האישור מהגלריה אבל זה לא מספק אותו והוא מבקש שאכנס לאתר כי הוא רוצה לראות את התהליך. כמובן שלא הצלחתי וכל נסיון שכנוע רק הגדיל את רוגזו. הייתי צריך את היציאה הזו כי חרגתי בשהות בתאילנד מעל חודש ימים לכן נאלצתי להפרד מ-180 ש"ח רק כדי לקבל את חותמת הכניסה והיציאה מלאוס.
מצא דרך להתנקם.... ביקש תשלום בדולרים קיבל בבאט תאילנדי.שילכו להי$%&ן כל הקומוניסטים.
boaz avrahami
01-01-23, 13:44
טסתי עם קתאי פסיפיק דרך הונג קונג . גם הם ביקשו אישור מתחסן ביציאה מהארץ שאף אחד לא ביקש בהמשך.
בהונג קונג חשבתי להיכנס לכמה שעות אבל הבחורה היפיפיה בשדה אמרה לי שזה מותנה בבדיקת קורונה עם מטוש ובמידה ואמצא חיובי אשאר אצלם לבידוד שבוע על חשבוני.
ויתרתי והמשכתי ישר לתאילנד אחרי המתנה מיגעת בטרמינל שכמעט כל החנויות בו סגורות.
מסוכנים הסינים האלה.
טסתי עם קתאי פסיפיק דרך הונג קונג . גם הם ביקשו אישור מתחסן ביציאה מהארץ שאף אחד לא ביקש בהמשך..
לדעתי זה קשור לאחריות שלהם על הנוסע עד שבאמת נכנס למדינה.
אם מסיבה כלשהי אתה נדגם בכניסה כי נראה לא טוב, ולא מכניסים אותך למדינה, עלות ההחזרה עליהם.
שמעתי בחצי אוזן ראיון עם מי שהיה עד לא מזמן ראש המכון הביולוגי בנס ציונה.
אדם שאמור להיות לדעתי בעל מקצוע מכובד ולא חלק מהקונספירציות.
הוא ציין שמחקרים מראים תופעות לוואי ואפקטים לא טובים לטווח ארוך.
לא יכולתי באותו הרגע להיות יותר קשוב אבל ציינתי לעצמי שלפני החיסון הבא אבדוק את העניין ביתר תשומת לב ולא אתחסן אוטומטית כמו בפעמים הקודמות.
אם למישהו יש תובנות רציניות אשמח לשמוע ולא כחלק ממקהלת מתנגדי החיסונים הכללית.שמעתי את הראיון.
כל כולו מתחילתו ועד סופו - במילים יפות - כזב.
אני לא נכנס לפרטים אבל כל אחד מה'מחקרים' שהוא לכאורה מצטט לא קיים לעומת ההיפך שהכל מתועד ומפורסם על ידי גורמים רציניים.
אסף.
הרבה מאוד מהנסתר על הגלוי, אינטרסים, פוליטיקה והמון הסברים לתת, בגדול ללא שום קשר לקונספרציות כאלה ואחרות סביר להניח שקשה לגורמים הרלוונטים לקחת אחריות וסיכון בתביעות אם אכן יש דברים בגו, ועוד יותר קשה לפוליטיקאים לקחת אחריות על ההחלטות וביזבוז כספי הציבור על חיסונים לא יעילים ומסוכנים.
מידע אישי על אנשים שאני מכיר, לשתי נשים יש שלבקת חוגרת שלא עוברת כבר למעלה משנתיים שהחלה מיד לאחר החיסון, ועוד שני מכרים שקיבלו שיתוק בפנים לאחר חיסון שעבר לאחר טיפול.
בדיעבד, סביר להניח שהייתי מתחסן שוב בסיטואציה דומה אם היתה, חיסון שני שלישי רביעי וחמישי בטוח שלא, אין שום הגיון בזה,
כמו שאין היגיון לקבל כל שבוע תיזכורת ממכבי להגיע לחיסון רביעי, לאחר שכבר חליתי לפני חצי שנה באומירוקן... פשוט טימטום.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
סיפורי טיסות...
היינו בחגים בתאילנד בטיסה דרך רומא(הכי זול שמצאתי). שם בטיסת ההמשך אומרת האיטלקיה שלתאילנד דרוש אישור התחסנות ולמי שאין לא ממשיך..... נכנס לאתר "מכבי" מוציא אישור ושומר כתמונה. מגיעים לתאילנד.... לא אישורים לא מסיכות, לא ריחוק ולא נעליים. המידע שגוי, ומרגיז שיש לה שם את הכוח למנוע מאנשים טיסת המשך ללא ידיעת המצב לאשורו.
בהמשך ניסינו להיכנס ללאוס. פקיד חמור סבר שמבטו נעשה חמור סבר יותר כשראה את הדרכון הישראלי .(לאישה ולילדים דרכון תאילנדי) מראה לו את האישור מהגלריה אבל זה לא מספק אותו והוא מבקש שאכנס לאתר כי הוא רוצה לראות את התהליך. כמובן שלא הצלחתי וכל נסיון שכנוע רק הגדיל את רוגזו. הייתי צריך את היציאה הזו כי חרגתי בשהות בתאילנד מעל חודש ימים לכן נאלצתי להפרד מ-180 ש"ח רק כדי לקבל את חותמת הכניסה והיציאה מלאוס.
מצא דרך להתנקם.... ביקש תשלום בדולרים קיבל בבאט תאילנדי.שילכו להי$%&ן כל הקומוניסטים.
הם לא בודקים כי חברת התעופה מדווחת להם שכולם עם אישורים.
טסתי בטיסה שהייתה בה בחורה (שאני מכיר) שהייתה לה בעיה טכנית עם האישור של החיסון, הפתרון היה בדיקת PCR בשדה ואושר לה לעלות לטיסה בידיעה שאם היא חיובית היא חוזרת על חשבונה.
בקונקשן ישר ניגשו אליה ולשמחתה כבר הייתה לה תוצאה שלילית באתר. (וגם אישור החיסון צץ).
אמנם כבר התחסנתי ואין לי תופעות לוואי כל שהן.
אבל פרופסור קרסו מתלבט.
https://www.maariv.co.il/journalists/Article-968678
אז אני היחיד שלקח את כל 4 החיסונים וגם קיבל אומיקרון ?
boaz avrahami
02-01-23, 07:46
לבריאות!
החיסון לא בהכרח מונע הידבקות. המטרה היא הקלה במהלך המחלה
אבל פרופסור קרסו מתלבט.
אבל פרופסור קרסו מתלבט.
וכותב בסוף שיתחסן למרות הספק.
לבריאות!
החיסון לא בהכרח מונע הידבקות. המטרה היא הקלה במהלך המחלההאמת היא שאני כצאן מובל לטבח ..
הייתי מאד מאמין .. והלכתי לכל החיסונים כמו אזרח ממושמע.
ואז קבלתי אומיקרון.
ואם יהיה עוד חיסון .. אני מניח שאלך.
מצד שני. לחיסון שפעת מעולם לא הסכמתי.
כי השפעת זה סתם כזה ... אבל גם האומיקרון היה סתם כזה ...
אין לי הסבר.
אני מתוכנת :(
האומיקרון היה סתם כזה בזכות החיסונים.
בלעדיהם כנראה היית חוטף חזק יותר, וגם מאומיקרון מתו לא מעט אנשים.
בתשובה לשאלתך הקודמת, כן. גם אני חטפתי (כנראה) אומיקרון אחרי ארבעה חיסונים.
זה לא כמו שפעת.
אני לא יודע כמה מכם חטפו שפעת אמיתית,
זאת לא מחלה קלה כלל ועיקר. אף אחד גם לא באמת יודע כי אף אחד לא עושה בדיקה לשפעת.
לפני כמה שנים, הרבה לפני עידן הקורונה, חליתי בוירוס כלשהו בו הייתי מרותק למיטה במשך שבוע בלי יכולת לזוז. חום, כאבי ראש ושרירים חזקים שרק משככי כאבים של הביוקר הצליחו להוריד. מניח שזאת היתה שפעת. זה גם מה שהרופא טען. לשמחתי ללא סיבוכים, אבל אחריה הרגשתי מעוך תקופה די ארוכה.
אין באמור המלצה או דיס המלצה לחיסון או הבעת דעה בעד או נגד.
אייל. אני יודע מה זה שפעת. אינפלואנזה. אני גםיודע מה זה דלקת ריאות.
אפילו מה זה. קורונה.
ועדיין ...
לצערי אתה לא היחיד ...
אבל בהחלט עבר בקלות
אולי צריך להזכיר שיעד החיסון אינו למנוע לחלוטין הדבקה, אלא להפחית הדבקה, ולהפחית משמעותית את הסימפטומים.
וכאן יש כבר סטטיסטיקה מובהקת לטובת החיסון.
אני לא יודע כמה מכם חטפו שפעת אמיתית,
זאת לא מחלה קלה כלל ועיקר. אף אחד גם לא באמת יודע כי אף אחד לא עושה בדיקה לשפעת.
לפני כמה שנים, הרבה לפני עידן הקורונה, חליתי בוירוס כלשהו בו הייתי מרותק למיטה במשך שבוע בלי יכולת לזוז. חום, כאבי ראש ושרירים חזקים שרק משככי כאבים של הביוקר הצליחו להוריד. מניח שזאת היתה שפעת. זה גם מה שהרופא טען. לשמחתי ללא סיבוכים, אבל אחריה הרגשתי מעוך תקופה די ארוכה.
אין באמור המלצה או דיס המלצה לחיסון או הבעת דעה בעד או נגד.ועל זה נאמר:
"אשה צריכה לעבור לידה בלי אפידורל כדי להבין איך מרגיש גבר עם 38 מעלות חום"
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
יש לי עדות מרופאה, שגם ילדה, שנשים לא יודעות לסבול יותר כאב.
פשוט יש להן זיכרון קצר, או מנגנון הדחקה משוכלל.
או שהן סתם גרועות בהפקת לקחים.
קצת לא ברור לי על מה מסתמכת האמירה שהחיסון אמור להפחית את ההדבקה, אני לא חושב שאני מכיר אדם אחד שלא נדבק (האמת שאני מכיר כמה, אבל באמת בודדים) ורוב האנשים שאני מכיר התחסנו. אני דרך אגב חליתי שבועות ספורים אחרי המנה השלישית.
אני לא מאמין בכל מיני קונספירציות אבל נראה לי שהוירוס הזה הוא קל יחסית ברוב המקרים, ובמיוחד זני האומיקרון, ושהחיסון מראש נועד להיכשל כי וירוס כזה משתנה מאוד מהר.
Sent from my LM-V450 using Tapatalk
קצת לא ברור לי על מה מסתמכת האמירה שהחיסון אמור להפחית את ההדבקה
על סטטיסטיקה בקבוצת המדגם בפיתוח, והרבה יותר חזק, על זו שנצברה מסביב לעולם ביחס לתקופה לפני החיסונים.
כנל לגבי התדרדרות למחלה קשה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.