צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לרכב משפחתי
מחפש לאחותי רכב,
הדרישות :
שיגיע מנקודה לנקודה באפס תקלות.
חווית נהיגה-לא רלוונטי. אז גם הגיר אוטומטי..
שיאכלס בנוחות 3 ילדים בכיסאות בטיחות.
בטיחות פסיבית הכי גבוה שניתן.
תא מטען סביר.
תקציב-30-40 לא מעבר.
אשמח להמלצות.
אם בין נקודה א לנקודה ב' יש גם נסיעה בינעירונית, אז קיה פורטה הכי חדשה שכסף יכול לקנות.
(על אותו משקל גם i30/35)
אם בין נקודה א לנקודה ב' יש גם נסיעה בינעירונית, אז קיה פורטה הכי חדשה שכסף יכול לקנות.
(על אותו משקל גם i30/35)
וגם כל דבר שכתוב עליו סוזוקי. SX4, באלנו...
לדעתי יהיה קשה עד בלתי אפשרי להכניס 3 כסאות בטיחות במושב אחורי של כל רכב משפחתי (בוסטרים כן, ממליץ לקנות מאריכים לחיבור של חגורת הבטיחות - אם תצטרך שלח הודעה יש לי כמה למסור)
כשהייתי צריך 3 כסאות קניתי מונדיאו. רכב נוסף שמאפשר 3 מושבי בטיחות הוא יונדאי IX35 הקרוסאובר של יונדאי. לא בטוח שנכנס בתקציב שהגדרת אבל מומלץ מאוד כרכב משפחתי.
מרווח, אמין, כניסה ויציאה נוחות יותר בהשוואה למשפחתית "רגילה" ותא מטען מרווח. אני לא מדבר על כל מה שקשור לשטח כי אני לא חושב שהוא נכנס לקטגוריה.
קצת פחות אמינות אבל גם סיטרואן פיקאסו ופיז'ו 5008.
ליאור
וגם כל דבר שכתוב עליו סוזוקי. SX4, באלנו...
חבר מוכר עכשיו SX4 בגלל לא נכנסים שלושה כסאות.
חבר מוכר עכשיו SX4 בגלל לא נכנסים שלושה כסאות.
לפני שקניתי את היונדאי IX35 הזמנתי מיצובישי אאוטלנדר כי האשה העדיפה את האופציה של 7 מקומות.
שילמתי מקדמה בטלפון והגעתי לסוכנות לחתום על ההזמנה.
איש המכירות היה עסוק עם לקוחות וביקש שאמתין 10 דקות, בזמן שחיכיתי פירקתי את הכסאות מהמונדיאו והבאתי אותם לרכב התצוגה, רק לוודא שזה נכנס. הם באמת נכנסו אבל לא ניתן היה לסגור את הדלת (ואני מעדיף לנסוע עם דלתות סגורות אחרת יש רעש של רוח וכאלה)
בקיצור, באותו רגע ביטלתי את ההזמנה ונסעתי לסוכנות של יונדאי (הכסף נשאר אצל הבעלים של כלמוביל :))
מזל שהיו אצלו לקוחות אחרת הייתי נתקע עם רכב חדש לא מתאים.
ליאור
מונדיאו רכב רחב וגדול משמעותית.
תודה על התשובות.
נראה שרגע לפני שסגרו על SX4 הם קיבלו ברקס ודגש לבדוק את עניין הכיסאות.
או להחליט מי יושב מאחורי ההגה ומי בין הכיסאות..
אעדכן.
המלצה אישית - גם אנחנו היינו באותו סיפור. טויוטה פריאוס.
הרכב מאוד מרווח בפנים. אמין ובטוח.
גם חסכוני מבחינת הדלק.
לגבי התקציב - תבדוק איזה שנתון נכנס לך. להערכתי סביב 2012.
חשוב לבדוק אחריות על הסוללה למערכת ההיברידית. ניתן לעשות הארכה לסוללה גם אם האחריות על הרכב הסתיימה.
לגבי קרינה שמדובר מרכבים אלו - אין לי משהו מוסמך. אנחנו נסענו עם הרכב. מידי פעם רציתי לרדת לשטח אבל לא בטוח שזה בגלל הקרינה :)
אמיר
אם קונים 3 כסאות חדשים וצרים, אפשר לבחור מבין הרבה יותר רכבים.
הבלוג של חנות (https://blog.toyland.co.il/4-%D7%9B%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%9C-%D7%90%D7%97%D7%93-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%A3/) toyland ממליץ בין השאר על כסא בטיחות Joie Steadi שרוחבו רק 42 ס"מ.
כלומר רוחב הרכב הנדרש באזור המושב האחורי ל 3 כסאות כאלה הוא לפחות 126 ס"מ = 42 * 3.
בשרשור בפורום (https://carsforum.co.il/topic/360504-%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99/) carsforum נמדד הרוחב נטו של רכבים רבים באזור המושב האחורי , ולחלק מהותי מהם הרוחב הוא 126 ס"מ ויותר , שמאפשר התקנה של 3 כסאות בטיחות הנ"ל. (השרשור די ישן ולא מעודכן)
בהצלחה
זה די ברור אבל חייבים לכתוב את זה.
שלושה כסאות מאחורה נכנסים רק כשמשתמשים בחגורה ולא באיזופיקס*. לכן חשיבות לקנות מושבים שיודעים להחגר *גם* ע"י חגורה.
*אלא אם יש לכם משאית.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.