צפייה בגרסה מלאה : מחפש רגליות טלסקופיות / מתקפלות לקופסת מטבח שטח
GodsFather
12-03-21, 14:46
יש פה לא מעט שרשורים על פרזול כזה או אחר, מגירות, דלתות, מדפים... אבל על הנושא הספציפי לא מצאתי בנתיים..
יש לי קופסת פלסטיק גדולה דיו כדי להפוך אותה לערכת אוכל חביבה ושבעת הצורך אפשר יהיה לעבוד עליה או להיעזר בציוד שבתוכה. קחו שני ארגזי תנובה מחוברים, משהו כזה בערך...
המטרה כמובן היא להתאים את הגובה שלה כדי לא להתכופף, או להתכופף פחות מגובה רצפה.
אז צריך רגליים טלסקופיות שיתקפלו לתחתית הקופסה. אפשר אפילו שיהיו מוברגות ולא על ציר, אם זה פחות מסבך.
אין שום צורך באסתטיקה, יכול להיות פרופיל בתוך פרופיל בתוך פרופיל... הבנתם...
בקיצור, מכל חנויות הפרזול אונליין שיש, מה אני קונה ואיפה? כמובן שאין בעיה לקנות בעלי אקספרס וחבריו..
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מוט טלסקופי של צבעים בא בחשבון?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
המבחר של רגלי פילוס leveler leg הוא אינסופי. תן לגוגל אימג' לעזור לך עם רעיונות. רוב מה שתמצא באמזון ואיביי אפשר יהיה גם לקנות בארץ.
GodsFather
12-03-21, 16:56
מוט טלסקופי של צבעים בא בחשבון?
Sent from my SM-G970F using Tapatalkלא, זה ארוך מידי
GodsFather
12-03-21, 16:57
גוגל עשיתי לפני שבאתי לפתוח שרשור...
אז מה מגוגל נראה לך בכיוון? לא שמת תמונה ומידות של הארגז, לא אמרת איזה גובה אתה רוצה שזה יהיה, לא אמרת בעצם כלום...
ראיתי בחור שהכין ציליה diy לצד הרכב. הוא דחף בלחץ חלק של 10 ס''מ ממקל מטאטא לצינור אלומיניום באותו הקטור ולתוכו הבריג בורג שישמש כפין תומך למוט אלומיניום נוסף. אפשר לדעתי לקחת את זה כרעיון גם עבור רגל מתפלסת לשולחן, רק שבמקום בורג לקדוח את מקל המטאטא לדחוף בלחץ אום שלתוכו תתברג רגל מתפלסת.
מצרף את הסרטון
https://youtu.be/-xvFsrBtdZY
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
GodsFather
12-03-21, 22:00
אז מה מגוגל נראה לך בכיוון? לא שמת תמונה ומידות של הארגז, לא אמרת איזה גובה אתה רוצה שזה יהיה, לא אמרת בעצם כלום...אמרתי - גודל של שני ארגזי תנובה מחוברים. ושאני לא רוצה להתכופף.
אמנם זה לא מדויק כמו שמהנדס אוהב, אבל אלה קווי מתאר די ברורים לקהילה שלנו... נראה לי.
הנה קצת מעלי
https://www.aliexpress.com/item/33024777896.html
https://www.aliexpress.com/item/4000132588630.html
הגובה כאן הוא 28-30 ס"מ, שזה נמוך לי אבל לחבר לזה עוד צינור/פרופיל יכול לעזור להביא את זה לגובה של 80-100 ס"מ
אם יש עד הצעות, אני אשמח.
תכין מסגרת מפרופיל זוית ותקבע אליו 4 רגליים בפינות שיפתחו על ציר (בורג) ושיעברו את ה-90 מעלות.
לדעתי עדיף ארגז סגור עם מכסה ולא כזה של תנובה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
GodsFather
14-03-21, 07:08
תכין מסגרת מפרופיל זוית ותקבע אליו 4 רגליים בפינות שיפתחו על ציר (בורג) ושיעברו את ה-90 מעלות.
לדעתי עדיף ארגז סגור עם מכסה ולא כזה של תנובה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkאני איתך לגבי איך זה יותקן. הארגז כבר קיים אז אנצל אותו עד תום.
השאלה שלי בפתיחת השרשור, היא על מקור טוב לרכישה של הרגליים הללו ושיתארכו מתוך עצמן כדי לקבל גובה שיתאים לעבודה בעמידה
שמתי לינקים לדוגמאות רק שהן מוגבלות באורכן. יש קפיצת מחיר אדירה כשעולים מ30 סמ ל70 ומעלה, לפחות בעלי אקספרס...
יש פה לא מעט שרשורים על פרזול כזה או אחר, מגירות, דלתות, מדפים... אבל על הנושא הספציפי לא מצאתי בנתיים..
יש לי קופסת פלסטיק גדולה דיו כדי להפוך אותה לערכת אוכל חביבה ושבעת הצורך אפשר יהיה לעבוד עליה או להיעזר בציוד שבתוכה. קחו שני ארגזי תנובה מחוברים, משהו כזה בערך...
המטרה כמובן היא להתאים את הגובה שלה כדי לא להתכופף, או להתכופף פחות מגובה רצפה.
אז צריך רגליים טלסקופיות שיתקפלו לתחתית הקופסה. אפשר אפילו שיהיו מוברגות ולא על ציר, אם זה פחות מסבך.
אין שום צורך באסתטיקה, יכול להיות פרופיל בתוך פרופיל בתוך פרופיל... הבנתם...
בקיצור, מכל חנויות הפרזול אונליין שיש, מה אני קונה ואיפה? כמובן שאין בעיה לקנות בעלי אקספרס וחבריו..
אתה מחפש משהו מוכן "בולט און" או לבנות לבד?
את DRIFTA אתה מכיר?
https://www.drifta.com.au/camping-kitchens-car-backs/
אפשר לגנוב מהם איזה רעיון או שניים
GodsFather
14-03-21, 17:45
מחפש לקנות את חלקי הפרזול.
סה"כ רוצה מקום אונליין לקנות כמה פרופילים מרובעים/מלבניים/צינור של אלומיניום או ברזל לפי מידה ולשרשר אותם פנימה/החוצה. בסוף לשים ציר או בורג ושלום על ישראל.
דריפטה? נפלא ויקר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.