PDA

צפייה בגרסה מלאה : בריכות ברמת הגולן

Crabbing
18-06-21, 19:02
אהלן,

גוררים אותי מחר לקטוף דובדבנים ברמה״ג.
כדי להתרענן מהחוויה דרושה בריכה טובה.
אני מזמן לא מעודכן במצב בריכות הקצינים השונות.
אשמח להמלצה עדכנית.
מתכננים לנסוע בקרוסאובר המשפחתי אבל אפשר לקחת את הג’יפ אם יש איזו בריכה לא נגישה ששווה את זה.
יש ילדים ממש קטנים אז לא יכולים לרדת לבריכות/מפלים שבנחלים.

תודה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

yosimou
18-06-21, 20:45
יש לך את הג'וחדר במרכז הגולן.
עין ידידיה
עין איה - דרומי יותר
כולם נגישים עם רכב טיפה גבוה, לא צריך ג'יפ

Sent from my IN2023 using Tapatalk

GodsFather
18-06-21, 22:01
ג'וחדר נגיש בפרייבט.

תהנו

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Crabbing
18-06-21, 22:32
תודה, חברים.
מה עדיף, ג׳וחדר או עין עלמין? (עומס, נקיון?..)

חנן-ג'יפולוג
18-06-21, 22:53
עין עלמיין קר ברמות קשות. רק גיבורים נכנסים לשם.

עמוס בד"כ.

boaz avrahami
18-06-21, 22:56
תראה, כמוך כולם שואלים באינטרנט ותתפלא, את האינטרנט קוראים כולם כמעט.
ואלו שלו קנו ספרים של כאלו שלקחו פינות חמד שקטות ופרסמו אותם ברבים עד שכמעט לא נשארו פינות יפות נקיות ולבד. במיוחד בימים חמים ובסופשים ובמיוחד במיוחד מ 20 ליוני ועד הראשון לספטמבר.

בזכות האינטרנט הכול זמין מלוכלך ועמוס.
תהנו!

yosimou
18-06-21, 22:59
תודה, חברים.
מה עדיף, ג׳וחדר או עין עלמין? (עומס, נקיון?..)לטעמי ג'וחדר

Sent from my IN2023 using Tapatalk

Crabbing
18-06-21, 23:29
רב תודות [emoji846]
Sent from my iPhone using Tapatalk

דרור ברלי
21-06-21, 00:20
בזכות האינטרנט הכול זמין מלוכלך ועמוס.

מוטב לדייק.
מה שנגיש לפרייבטים וקרוסאוברים - יהיה מטונף ועמוס ומאוד רועש.

מה שמצריך רכב שטח כדי להגיע אליו, בד"כ יישאר נקי.

חנן גולומבק
21-06-21, 06:34
מוטב לדייק.

אתה לא באמת חושב ככה , נכון דרור ?

איל מ
21-06-21, 07:43
הוא כן חושב ככה. והוא גם צודק.
זה לא שבעלי רכבי 4×4 (בכוונה לא כתבתי ג'יפאים) לא מטנפים. פשוט יש הרבה פחות מאסות של קהל שפוקדות את המקומות הללו, וכן, בין בעלי ה4×4 יש די הרבה ג'יפאים, שזה בלקסיקון שלי, אנשים עם מודעות לטבע.

gillss
21-06-21, 17:27
מוטב לדייק.

אך ... דרור , דרור , איך פתחת את תיבת פנדורה ?
עין זרחן לפני שבועיים נראה כמו חירייה לפני דור הפרדת הפסולת.
מפגש סמך - אלעל , הפך מזמן לחניון סינימה סיטי
המעיין החביב בתחתית מעלה פטמן (נחל משושים)
הופך למדמנה עם שאריות של אלו שהצליחו "לדלג" את השער.
וגולת הכותרת , עין דליות (שאיש כמעט לא פוקד) גם מזמן לא מקום להעברה ל P.
כמו שאני זוכר כל אלו הם אתרי 4X4 (לא זוכר פורסטרים וטוסונים בסמך)
אז נכון , באתרים שדורשים נעילות יש פחות עם ישראל.
אבל מה לעשות , עם ישראל תמיד נשאר עם ישראל.

asafk
21-06-21, 20:41
צריך לנשום עמוק, שלא לומר לסתום אוזניים עיניים ואף, ולנסות להנות ממה שיש.
גם איפה שהמכונית הנמוכות לא מגיעות - צפוף ומלוכלך.
ומטרידים אותך.
בקיץ שעבר.... אחת הבריכות ל4x4 בלבד... אני חניתי בחניה... כמו כולם כמעט. חוץ מהרייזרים - כי כשהם מגיעים כולם צריכים לחוש בכל החושים שהם הגיעו. כולל סיבוב בתוך מי הבריכה וחניה על מחצלת.
ואז חבורה של קרוסאוברים. עם מדבקות וגגונים ופגושים... וצריכים להראות, אולי, שהם לא פחות מהרייזרים. וזה גם כלל חניה ממש על המים. רק כשניגשתי לאחד מהם וביקשתי שמילא חנה למישהו סנטימטר מהפיקניק - לפחות שידומם מנוע כי זה רועש.... הוא בכלל שם לב.
אז.
גם 'אנחנו' לא מציאה.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

דרור ברלי
22-06-21, 10:30
"אנחנו" לא קרוסאוברים ובטח לא SBSים.

נושא ה-SBSים כבר מזמן הפך לתופעה אנתרופולוגית. מצטער אם מישהו כאן נעלב ואני באמת לא גזען, אבל זה בהחלט הכלי שמאפיין את החוליה החסרה בהתפתחות האנושית, או לפחות כאלה שנתקעו אי שם בתחילת גיל ההתבגרות. הם באמת זקוקים נואשות לכל גרם של תשומת לב - שכולם יראו ישמעו ויידעו שהם מגיעים. מעולם, מעולם! הם לא מגיעים בשקט. אף פעם לא מורידים מהירות ליד אנשים כדי לא למלא אותם באבק ובסילוני חצץ.
גסים, עילגים, רעשנים, אלימים - כל מהותו של הכלי הזה היא אלימות ופיגוע-רעש. מילא רעש האימים שהכלי עצמו מייצר, הם גם מוסיפים לו אגזוזים פתוחים וגרוע יותר - קקופוניה מוסיקלית (וזו תמיד-תמיד אותה מוסיקה הכי איומה ובלתי נסבלת שאפשר - בדרך כלל מזרחית/ערבית. לפעמים גם טראנס). הדיבור שלהם צעקני ואלים - אלימות-מילולית שבקלות יכולה לגלוש גם לאלימות פיזית. וכולנו יודעים שמדובר בסוג מאוד מסוים ומאוד מובחן של אנשים שאלימות פיזית לא זרה להם - ואני אעצור כאן.
"לזכותם" ייאמר שהם בד"כ לא באמת מטיילים אלא רק מתחרעים - והרוב המוחלט של פינות החמד לא מעניין אותם בכלל, זמנם יקר והם באו להתחרע, לא לטייל ולא להתפנן. עוד "לזכותם" שבאמת שומעים מרחוק שהם מגיעים ואז יש לכם כמה שניות/דקות לנתק מגע מענן הפודרה והרעש הנורא ההולכים ומתקרבים.
כן, אני יודע שהכללתי. אבל הם מזמן עלו לי עד כאן והרוב המוחלט של "שונאי ג'יפים", בכלל שונאים אותנו בגלל התנהגות אנסי ה-SBSים.

לגבי איפה מלוכלך?
כל מקום שנגיש לפרייבטים, ללא יוצא מין הכלל, יהיה מטונף להחליא. 100% מתוך 100.
חלק מהמקומות שנגישים ל-4X4 מלוכלכים. הרוב ממש לא.
וכן, מפגש הנחלים תמיד תפוס ע"י קבוצה כזו או קבוצה אחרת. היום אלה אחרים, מחר אלה אתם. כן, יש כאלה שמשאירים לכלוך, כולכם יודעים מי - אבל אסור לכתוב כי אז זה כבר נחשב גזענות. אבל לרוב לא. ואני בא לשם הרבה - זה למה אני כותב בפסקנות כזו.
בכל מקרה זה לא מתקרב אפילו לטינופת הממוצעת שמשאירה משפחה ממוצעת שמגיעה בפרייבט ממוצע.

Crabbing
22-06-21, 10:37
מטעמים פרקטיים נכנסנו לעין עלמיין.
לא היה פסטורלי (קצת מוסיקה ומנגל) אבל לא היה מאד מלוכלך, לא עמוס מדי והילדים רחצו בשמחה.
לא הייתי מתנחל שם לשעות בסוף שבוע, אבל לחצי שעה התרעננות בדרך הביתה, זה סגר את הפינה.
כבר הייתי במקומות של ״אחורה פנה״ בסופ״ש (מעיין הסוסים, לדוגמא), פה זה לא היה המצב.

alto
22-06-21, 18:34
לא שלא נתקלתי בלכלוך ורעש והרבה מהם.
אבל בטיול האחרון היינו בעין אורחה, עין תאופיק ועין איה שכולם נגישים עם כל דבר כולם היו נקיים ולא רועשים למרות שלא היינו לבד בשום מקום.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

-->