צפייה בגרסה מלאה : (נערך) פראדו בנזין 2003 - החלפת ממיר קטליטי
moshe.amid
16-08-21, 16:43
אשמח לעזרה,
נדלקה לי נורת check engine בפראדו בנזין 2003, הלכתי למוסך טויוטה התחברו לרכב ואמרו לי שצריך להחליף ממיר קטליטי, הם מחליפים רק מקורי שעלותו גבוהה מאוד 10K~
מה ניתן לעשות?
איך אני משיג מספר יצרן של הממיר?
האם ניתן להזמין מחו"ל?
תודה
אשמח לעזרה,
נדלקה לי נורת check engine בפראדו בנזין 2003, הלכתי למוסך טויוטה התחברו לרכב ואמרו לי שצריך להחליף ממיר קטליטי, הם מחליפים רק מקורי שעלותו גבוהה מאוד 10K~
מה ניתן לעשות?
איך אני משיג מספר יצרן של הממיר?
האם ניתן להזמין מחו"ל?
תודה
אני יכול לעזור לך אבל קודם רוצה לוודא שיש באמת בעיה עם ממיר וללא עם חיישני חמצן וכולה.....
P.S
אם מדובר על מנוע 1GR-FE?מספר שלדה?
דניאל מאירי
17-08-21, 10:05
בדקת עם תומר פלד מבית שאן אם יש לו רכב כזה לפירוק ?
דניאל
moshe.amid
17-08-21, 10:31
אני יכול לעזור לך אבל קודם רוצה לוודא שיש באמת בעיה עם ממיר וללא עם חיישני חמצן וכולה.....
P.S
אם מדובר על מנוע 1GR-FE?מספר שלדה?
תודה גרשון
שלחתי לך בווטסאפ את הסוג מערכת שיש לי
- - - Updated - - -
דניאל
תודה דניאל, אבדוק
דניאל
מפירוק הדברים האלו לא קונים
לפני כמה שנים הופנתי לאיש אגזוזים בחולון
תמורת 600 שח השתיל ממיר קטליטי אוניברסלי במפלט שפורק והורכב חזרה עי פנסיונר שהועסק אצלו בתמורה ל400 שח נוספים.
עכשו נדלקו הנוריות שוב עבור המפלט השני ואני אחפש אותו שוב
קוד התקלה בקורא הOBDII (דולרים בודדים בעלי אקספרס) מבחין בין הצדדים
BANK 1 ו-BANK2
134897
בשרטוט המבט מחזית הרכב לאחור
כלומר BANK1 זה צד ימין כשהפנים בכיוון הנסיעה.
בהצלחה עם כל מה שתבחר לעשות
יש גם מי שמציע ל"טפל" בבעיה עם מוט פלדה 6ממ ארוך....לא הסטייל שלי...
לפני כמה שנים הופנתי לאיש אגזוזים בחולון
כנראה סלינס אגזוזים, אם אתה מחפש
כנראה סלינס אגזוזים, אם אתה מחפש
דווקא נחום מאגזוזי השלושה המלאכה 23 חולון
טויוטה חדרה הפנו אותי אליו
1.אין ממירים קטליטים אוניברסליים-אלא יש דרק אוניברסלי
2.לפני שמחליפים ממירים:
בודקים חישני חמצן=קריאת DATA STREAM באמצע נסיע תחת עומס כי סיכוי לא קטן שהבעיה באחד מהם
בפעם הקודמת תכיפות חיווי התקלה הלכה וגברה (הייתי מוחק עם איזה דרעק סיני ב3 דולר) עד שכמה פעמים ביום כבר היה בלתי נסבל. כיון שהתקלה לא הופיעה מיד כנראה שהתקלה היתה בממיר עצמו שהלך ונסתם . אחרי ההחלפה לדרעק האוניברסלי התקלה נעלמה והרכב עבר כמה טסטים. חלפו שנים ותקלה זהה בבנק השני. אחליף שוב לדרעק בתקווה לתוצאה דומה. שבת שלום
בפעם הקודמת תכיפות חיווי התקלה הלכה וגברה (הייתי מוחק עם איזה דרעק סיני ב3 דולר) עד שכמה פעמים ביום כבר היה בלתי נסבל. כיון שהתקלה לא הופיעה מיד כנראה שהתקלה היתה בממיר עצמו שהלך ונסתם . אחרי ההחלפה לדרעק האוניברסלי התקלה נעלמה והרכב עבר כמה טסטים. חלפו שנים ותקלה זהה בבנק השני. אחליף שוב לדרעק בתקווה לתוצאה דומה. שבת שלום
חינם=חינם
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.