צפייה בגרסה מלאה : רעשים בפאסאט צד נהג
moshe_levy
15-06-22, 18:00
שלום לכולם
הרכב הוא פאסאט 2016 דיזל.
עשה 300K ( מונית).
נוסע מצויין, רק יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה, ישנו רעש כמו ברזל בברזל, בצד הנהג כשנכנסים לבור או בבמפר לא במהירות גבוהה.
החלפתי:
משולש קומפלט.
גומיות של מוט מייצב כולל מקשרים.
תפוחי הגה.
גיר 6 הילוכים חדש מהניילון ( ע"י הבעלים הקודם). כולל תושבת תחתונה.
יש לציין הרעש רק בצד השמאלי, בצד הימני בבור או במפר אין כלום.
הזמנתי בולמים קדמיים כולל תושבות, מקשרי הגה (תפוחים פנימיים או בוקסה כל אחד והמינוח שלו).
עכשיו השאלה שלי רעשים כאלה יכולים להיגרם כתוצאה מבוקסות הגה עייפות (תפוחים פנימיים)?
ושתיים, האם תושבת של בולם שגורמת לרעש מהבור הזה, למה שלא תגרום לרעש תמידי כלומר מכל בור או במפר?
אובד עצות לטיפולכם[emoji12]
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Yaron.nahum
15-06-22, 20:12
...
moshe_levy
15-06-22, 20:46
חחחחח הלוואי, אני מהפדנטים אין לי דברים זרוקים ברכב סתם ככה, אבל זה בעוכרי כי לכל רעש אני שם לב.
מה קורה כשאתה נוסע את זה ברברס?
moshe_levy
15-06-22, 23:01
לא ניסיתי האמת אבל כניסה לבור ברוורס תהיה במהירות נמוכה בהרבה, ככה שאני לא מאמין שאני אשמע.
אבל יש עוד איזשהו בור/מדרגה בכניסה לחניון של הצהרון של הילד[emoji1], שבו בסיבוב כמעט מלא של ההגה שמאלה וכניסה לבור זה נשמע היטב.
moshe_levy
15-06-22, 23:04
לא מצליח לערוך ורק רציתי להוסיף שבאותם מקימות עם הרכב של אישתי ( ניסן איקס טרייל 2017) יש לציין שהכל בשקט מופתי, ככה שאני לא מדמיין רעשים.
moshe_levy
19-06-22, 11:10
משהו מוזר או שלא...שאני נתקל בו, לא ניתן להזמין מקשרי הגה ( בוקסות) לבד!!!
אלא את כל תיבת ההגה קומפלט בלבד, 7200₪ לפני מע"מ.
moshe_levy
21-06-22, 20:44
סליחה שאני ממשיך להציק אבל אני ממש אובד עצות.
מה דעתכם על התושבת גיר/מנוע שיושבת על התת שילדה?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220621/9b9bfe86f07a6edae584098e8ed4a0c8.jpg
...
כלי עבודה שנפל/אום מרקד בפינה.
עוד דבר,
זה שאתה שומע מצד שמאל, יכול להיות תהודה ממקום אחר.
מציע להרחיב את החיפוש.
בדקת שהגלגל עצמו לא נוגע במשהו כשהבולם נסגר?
מה דעתכם על התושבת גיר/מנוע שיושבת על התת שילדה?
שהיא קרועה וצריכה החלפה
מה דעתכם על התושבת גיר/מנוע שיושבת על התת שילדה?
שאם יש לך מזל, מצאת את מקור הרעשים
moshe_levy
05-08-22, 22:13
טוב עידכון קטן אחרי החלפת בולמים קדמיים מקוריים עדיין יש רעשים, התושבת שצילמתי לכם שני מוסכניקים שראו בדקו אמרו שהיא תקינה.
אז מה שנשאר לי בפרונט אחרי שהחלפתי כמעט הכל, זה- התושבת הנ"ל שדרך אגב מתחלקת לשניים אחת עליונה ואחת תחתונה, מה שאני צילמתי זו התחתונה, ו/או חופש רציני במסרק הגה מה שלא מורגש בסיבוב ההגה, או במקום בתזוזה מהירה כמו שבודקים בטסט שנתי.
יש למישהו שמכיר את הואגיות עוד עצה.
יש לציין שהרעש לא מורגש בכל פס האטה או בור אבל כשיש אותו הוא מורגש.
אני אובד עצות.
moshe_levy
06-08-22, 09:22
כן....אבל עשיתי בדיקה הנעתי את הרכב והוצאתי את המצבר יצאתי לנסיעה ועדיין היה רעש, אם זו השאלה.
מה לגבי תושבת הבולם העליונה? זו שמחוברת לבודי למעלה בבית המנוע?
moshe_levy
06-08-22, 20:21
כשהחלפתי את הבולמים התושבות היו נראות טוב לא מעוכות לא קרועות.
מיסב בולם יכול לעשות רעש כזה?
מסרק הגה יכול לעשות רעש כזה?
כמו שרשמתי או לא[emoji848] מידיי פעם במקום בתזוזה של ההגה מצד לצד במהירות כמו במכוני רישוי יש רעש.
התושבת העליונה בהחלט יכולה להיות הגורם לרעש הזה..
moshe_levy
14-08-22, 18:54
עדכון!!!!
לאחר החלפת כריות בולם ומיסב בולם נעלם הרעש, ככל הנראה זה היה מהמיסב שהיה משוחרר בציר של עצמו אבל לא לקחתי סיכון והחלפתי גם כריות.
תודה לכל העוזרים.
תודה על העדכון, נתת לי כיוון לגבי רעש שאני מנסה לפתור…
Asaf-a
אסף.א
מה זה כריות בולם?
תושבת הבולם העליונה.
moshe_levy
16-08-22, 15:03
בואו נעשה לכם את היום....קצת לצחוק לא יזיק, כל עוד זה מסתכם בכסף הכל לטובה.
אחרי שכתבתי את ההודעה שהרעש נעלם בוקר למחרת אני עולה לרכב לנסוע לעבודה ו.... והפלא ופלא הרעש ישנו חזק צועק לי אני פה וגם צוחק לי בפנים. אבל וחפוי ראש כל היום בעבודה אני מנסה להבין מה לא עשיתי טוב איזה בורג לא חיזקתי רעשים מהבולם תקתוקים בהגה אמרתי טוב מה נשאר מסרק הגה הרי את כל השאר החלפתי[emoji1].
חבר מהעבודה (או דוד של אישתי) שלקח לי את הרכב בפעם הקודמת ואמר שגומיה של משולש היתה הבעיה "קיבל על הראש" על הבוקר בהחלפת משמרת, "מתי אתה לוקח לי את הרכב שוב, החלפתי הכל כל החלקים מקוריים של VW" והרעש רק מתחזק"?
אמר לי או היום או מחר.
אז....הרכב חזר והרעש נעלם והכל שקט ורך, ובכן אתם שואלים מה היתה הבעיה?! קחו ממחטה כי אתם תזילו דמעה מצחוק או מעצב, הוא אומר לי "תעלה סע, טוב מה היה" ? אני שואל ודוחק בו והוא "סע סע".
נוסעים הכל שקט.
נכנס לבור הסורר שכל בוקר היה מקצר לי כמה דקות מהחיים[emoji6] ו....שקט, " טוב" אני אומר לו "על פניו עושה רושם שהכל בסדר מה היה"?.
"הפחיות אבטחה של המוט מקשר של ההגה היו משוחררות והם גרמו לדפיקה ולתקתוק מההגה" אז אנ אומר לו "אבל אני החלפתי אותם" והוא פותח עליי עיניים כאילו אומר סתום אתה עשית את זה, אבל כשאני פירקתי כדי להחליף הם לא היו הרי החלפתי אותם בגלל הרעש, כלומר איזה חאפר אחר שטיפל ברכב לפני כן לא החזיר אותם למקום, וכשאני פירקתי להחליף אומנם ידעתי שהם אמורות להיות אבל כשלא היו אמרתי טוב הרווחתי....או שלא!!!
ובכן לכל מי שמתעניין פחיות האבטחה שישבו או שלא במקום שהם לא צריכות להיות גרמו לכל הבעיה, מה שבטוח שכל המתלים של הרכב חדשים.[emoji3]
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.