PDA

צפייה בגרסה מלאה : הנעה מרחוק לרכב שלא מגיע עם הפונקציה

מוטי טויוטה
09-08-22, 14:41
שלום חברים
בודק לחבר עם פולבאק 18
לרכב הנעה בכפתור וכניסה בלי מפתח.
יש דרך לאפשר הנעה מרחוק ושהאוטו ישאר נעול?
או לאפשר יציאה מהאוטו ולהשאיר אותו מונע ונעול?
תודה רבה

Sent from my SM-N980F using Tapatalk

אמיר.ב.ט
09-08-22, 15:29
אם משאירים את הרכב מונע, האופציה לנעילה היא רק עם המפתח המכני.
הנעילה היא חשמלית.
לא בטוח שזה הצעד הנכון, במצב כזה מערכות הגנה לא נדרכות אם אנני טועה.
אמיר

חנן-ג'יפולוג
10-08-22, 01:14
רכב אחר אמנם, אבל אני מאמין שהעקרון דומה. אני עושה את הפעולה הזו לשעות רבות מדי יום עם האיוניק5.
כשאני משאיר את הרכב מונע אני נועל את הרכב כך: פותח חלון בדלת נהג. יוצא החוצה וסוגר את הדלת. לוחץ על הכפתור הפנימי בדלת הנהג לנעילת הדלתות. מושך את הכפתור של הרמת החלון ומושך מהר את היד החוצה שהחלון לא יסגר עליה.
הכניסה לרכב מבוצעת עם מפתח הברזל.

אני מהרהר רבות באפשרות של חיבור שלט אפטרמרקט נוסף שיתחבר לצמה של כפתורי הנעילה והשחרור הפנימיים ויחקה את פעולתם, אבל בינתיים נמנע מכך מחוסר רצון להתערב במערכות המקוריות.

סביר להניח שזה יעבוד בטנדר שלך.

מילה של אזהרה: אני מרשה לעצמי לעשות את זה כי יש אצלי מצב שהוגדר במיוחד על ידי היצרן לצרכי קמפינג, שבו כל מערכות הרכב פועלות, אבל לא ניתן לנסוע עם הרכב. אז הרכב מוגן מגניבה. בשביל לנסוע ברכב לאחר שהוכנס למצב הזה צריך לכבות אותו ולהתניע כשהמפתח נמצא ברכב.
במקרה שלך כל אחד שמצויד באבן יוכל לנסוע בו יותר מהר משלוקח לך להיכנס אליו באופן רגיל, ואתה עלול גם לקבל סירוב מהביטוח המקיף.

JustDoB
10-08-22, 07:40
אחלה פטנט חנן,
אבל אני כל כך רואה את עצמי שוכח את המפתח המכני...

Sent from my SM-S901E using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
10-08-22, 08:03
גם אני חושש מזה.

לכן יש אצלי חוק: הפעולה מבוצעת כשהמפתח מוחזק ביד שמאל. לא בכיס, לא בתיק, לא בשום מקום אחר.

asafk
10-08-22, 10:14
ההנעה עצמה מתבצעת עם תהליך זיהוי מול המפתח. יש מספר שיטות אבל בכולן מעורב המפתח הפיזי. גם אם אתה לא מכניס אותו לתוך חור, הוא שם.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

-->