צפייה בגרסה מלאה : תקלת מזגן פורסטר 2019
שלום,
ברשותי פורסטר שנת 2019 דור 5 מנוע 2,500 עם כ-90,000 אלף ק"מ. הבוקר המזגן ברכב החל להוציא אוויר לא קר, לאחר שעד אתמול המזגן עבד מעולה. אני מעריך שהמדחס נכנס לפעולה לאור העובדה שנדלק אור במתג ה-AC, כך שכנראה ברח לי הגז. האם למישהו יש ניסיון בעניין? אני עומד ללכת למוסך בגל מחלקת מיזוג, אבל אשמח לכיוון ראשוני. אני מבין שבדורות הקודמים הייתה בעיה נפוצה של גומיות במערכת השסתומים, אבל לא מצאתי לה אזכורים בדור 5. תודה מראש למייעצים (עדיף מנסיונם).
איתי
elephant man
02-09-24, 23:16
כפי הנראה, אתה עדיין בגבולות האחריות
תתחיל מלגשת למוסך מורשה יבואן , ולנסות לתקן באחריות.
במידה וזה לא מצליח, כנס לכל מוסך שמבין בסובארו ובקש שיבדקו את המערכת לנזילות
בדיקת ואקום למערכת, הכנסת זרחן לזיהוי נזילות ויעלו על מקור הבעיה
תודה, הרכב שלי כבר כמעט 6 שנים על הכביש אז להבנתי אני כבר לא באחריות אבל אנסה לפנות למוסך מורשה לבקש מחווה של רצון טוב כי הרכב היה מטופל במורשה כל השנים. מסתמן שיש לי דליפה מהיחידה הפנימית וקיבלתי הצעה ממוסך לא מורשה יבואן בגובה 4,100 ש"ח עבור עבודה וחלקים כי צריך לפרק את כל הדשבורד בדור 5, בתור שבדור 4 ניתן היה לבצע פירוק חלקי.
מעניין, הפורסטר דור4 דגם מוצלח ואמין אם כי גזרת המזגן לא הצד האמין של הרכב.
בדור4 סביב הקמ שלך וצפונה מתחילות בעיות מזגן (גומיות שסתומים, מדחס, מאייד, סיפור יקר שבכל תיקון מחייב גם מילוי גז יקר), מעניין ומאכזב אם גם בדור5 והמנוע 2.5 בעיות המזגן לא נפתרו.
שלום,
ברשותי פורסטר שנת 2019 דור 5 מנוע 2,500 עם כ-90,000 אלף ק"מ. הבוקר המזגן ברכב החל להוציא אוויר לא קר, לאחר שעד אתמול המזגן עבד מעולה. אני מעריך שהמדחס נכנס לפעולה לאור העובדה שנדלק אור במתג ה-AC, כך שכנראה ברח לי הגז. האם למישהו יש ניסיון בעניין? אני עומד ללכת למוסך בגל מחלקת מיזוג, אבל אשמח לכיוון ראשוני. אני מבין שבדורות הקודמים הייתה בעיה נפוצה של גומיות במערכת השסתומים, אבל לא מצאתי לה אזכורים בדור 5. תודה מראש למייעצים (עדיף מנסיונם).
איתי
https://www.facebook.com/amosmiz
עמוס מזגנים לרכב
054-7335313
לבן שלי היתה תקלה שנשמעת דומה ב xv 2017.
הוחלף מאייד אצל עמוס בעלות של 3000 שח.
הוא אמר שבסבירות גבוהה תוך שנה יתקלקל גם המדחס.
האוטו נגנב לפני שזה קרה...
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
שלום,
אני מעדכן שהבעיה הייתה היחידה הפנימית (המאייד ובלעז רדיאטור). התיקון עלה כ-4,100 ש"ח כולל חלקים עבודה ומע"מ כשמתוכו העבודה עלתה כ-2,500 ש"ח והחלקים עלו 1,090 עבור המאייד ועוד 229 עבור שסתום בלוק. העבודה לקחה כ-3 ימים ובוצעה במוסך בשם ליאל קור בתל אביב. פניתי גםלסטאס מפרו טק שנשמע הגון ביותר (ומחיר העבודה אצלו היה דומה, אני לא יודע לגבי החלקים), אבל בגלל המרחק לא הלכתי אליו בסוף. פניתי ליבואן שסירב לתת אחריות של רצון טוב מעבר לחמש שנות האחריות (הרכב עלה על הכביש לפני 5 שנים ו-9 חודשים), למרות שהרכב מטופל במשך 5 שנים במוסכי יבואן, ואני בוחן את האפשרות להצטרף לתביעה ייצוגית קיימת נגד יבואן סובארו בעניין המזגן.
איתי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.