צפייה בגרסה מלאה : מזרון לאוהל גג - יש המלצות?
ehudzeelim
10-06-25, 20:41
המזרון באוהל גג עשה את שלו והתחיל להתפרק.
מדובר במזרון שנפתח כמו ספר (שלושה חלקים, כולל החלק הקטן של הכריכה במרכז),
לכן צריך לייצר משהו בהתאמה אישית. גם המידות מיוחדות, וגם צריכה להיות לו שכבה קשיחה בתחתית.
מכירים עסק שיידע לעשות את העבודה? רצוי דרומה מת"א.
תודה מראש
אהוד
אני מכיר שפולירון מייצרים ע''פ הזמנה (אבל זה בזיקים. קצת יותר דרומה ממה שתכננת, מצד שני אחלה תרומה לעסק)
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ehudzeelim
10-06-25, 20:47
אני מכיר שפולירון מייצרים ע''פ הזמנה (אבל זה בזיקים. קצת יותר דרומה ממה שתכננת, מצד שני אחלה תרומה לעסק)
תודה, לא הייתי ברור, דרומה מת"א, זה כולל הכל עד אילת.
לגבי פולירון, אפשר להגיע אליהם ושהם ימדדו בדיוק מה צריך?
אני לא רוצה למדוד בעצמי, ושאח"כ יהיו אי אילו חוסר התאמות..
מבדיקה עם חבר שניסה להסמין משהו ''קצת אחר''- אכזבה. מידות סטנדרטיות, אין מקום להזמנות קאסטום (אולי נפל על יום לא טוב של נציג השירות...)
ehudzeelim
18-06-25, 11:23
מבדיקה עם חבר שניסה להסמין משהו ''קצת אחר''- אכזבה. מידות סטנדרטיות, אין מקום להזמנות קאסטום (אולי נפל על יום לא טוב של נציג השירות...)
תודה על העדכון
מה מונע ממך לעשות את ה 3 חתיכות הקשיחות (דיקט) לבד וללכת על מזרון מתנפח?
ehudzeelim
20-06-25, 10:27
מה מונע ממך לעשות את ה 3 חתיכות הקשיחות (דיקט) לבד וללכת על מזרון מתנפח?
אני יכול לקמבן משהו, להתאים מזרנים אבל הכל צריך להיות במידה הנכונה, להיפתח למזרן אחיד אחד, ולהתקפל יחד עם האוהל.
מזרנים מתנפחים לא רלוונטי, אני לא רוצה לנפח ולרוקן כל פעם שאני פותח או סוגר את האוהל, ואני גם לא אוהב מתנפחים באופן כללי.
boaz avrahami
20-06-25, 12:27
ניסית אצל אשקלון פולימרים?
https://polymerim.co.il/מזרונים-בהתאמה-אישית?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=general&gad_source=1&gad_campaignid=9769448354&gbraid=0AAAAAD3xc1MZNDRFcZC6Sht5wT9A8vzV 4&gclid=Cj0KCQjwjdTCBhCLARIsAEu8bpIWP5_oBz Sht-FuYDv87rAc04_D5Yn1ce5jusKP4nxagbpT_VzbtD 4aAqWnEALw_wcB
הלינק נשבר. לחפש מזרונים בהתאמה אישית אשרלון פולימרים בגוגל
Sent from my iPhone using Tapatalk
ehudzeelim
20-06-25, 18:11
לא הכרתי, אנסה לבדוק.
תודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.