yoavshefer
19-09-07, 23:14
למישהו יש ניסיון אם מתפרה באיזור הדרום{איזור ב''ש}?
ומה המחיר{+ -} לתפירת ברזנט לחורף משמשונית?
תודה יואב.
בישוב הבדואי חורה,יש למיטב ידיעתי מתפרת ברזנטים בשם "אל-מחדי ברזנטים".
ובבאר שבע ראיתי לפני כשנה ,מתפרה צמודה למכון הטסטים "סולל-בונה".
לי אישית אין נסיון עם אף אחד מהם.
עמי.
אביעד_הלאלי
27-09-07, 18:32
באיזור סולל בונה יש אדם שבעבר ישב במתחם מפעלי תובלה לשעבר (כיום ONE PLAZA).
יש לי ניסיון איתו, ביצעתי שיפוץ לברזנט שלי, החלונות עשויים מהחומר ה-"טוב"-חומר אמריקאי ששומר על צורתו (כשביררתי האנשים השונים הראו לי את שני סוגי החומרים) ואינו נשבר לאחר זמן מה, כיום אני כבר כשנתיים+ עם החלונות האלו פרט לאבק שצריך להוריד מהם, הם בסדר, בקשר לשאר הברזנט, יש לי קצת בעיה עם הרצועות שמחזיקות את הברזנט בצדדים (נקרעו, התפירה השתחררה בצד אחד), חוץ מזה הכל בסדר.
אבל כדאי מאוד לשאול אם הוא עוד עוסק בברזנטים לג'יפים כי הוא הבין שהדבר כרוך בהמון עבודה.
נוספים, יש בכביש בדרך חברון (בדרך לביג מכיוון הצומת של השוק-קצת לפני הפניה לדוד-חלקי חילוף) שניים, האחד אדם זקן שמצא שם כבר המון זמן, אני חושב שמו גרצל, והשני שלמה, שיושב מאחוריו.
עם גרצל אני חושב שמישהו כתב כאן בעבר שיש לו ניסיון איתו, השני לא מכיר ולא ראיתי עבודות שלו אבל למיטב זיכרוני כשאני ביררתי הוא היה קצת יקרן.
שניהם נמצאים על הכביש.
בקשר למחירים זאת קצת בעיה כי זה היה לפני המון זמן, לפני שנתיים שיפצתי את כל הברזנט-התאמה לקשת התהפכות, הוספת רצועות ואבזמים, התאמת ברזנט+חלונות לחצאי דלתות מפח שבניתי, כל זה בעלות של כ-1200 ש"ח, אצל הראשון שציינתי. (לעומתו האחרים דיברו איתי על משהו כמו 1200 ש"ח רק עבור חצאי הדלתות).