PDA

צפייה בגרסה מלאה : Body Lift

IlanHadar
31-10-07, 14:01
פנה אליי חבר מפורום בחו"ל ושאל אם אפשר להתקין בודי ליפט 1" ברכב שלי. החבר טוען שהוא עשה משהו דומה בפורד אקספלורר.

השאלה הנשאלת היא האם ב SUV המודרניים, כל האלה שיושבים על שלדה נפרדת אפשר להתקין הגבהה לבודי.

על פניו אני יכול למצוא הרבה סיבות למה לא, ציר ההגה, דוושות, חיווט, פלסטיקים וכו'. האם אני טועה ולהכניס 1" ב SUV מודרני לא כזה קשה?

גיתאי נוה
31-10-07, 17:41
לצורך העניין נתעלם לרגע מכל הסיבות הרבות של "למה לא", כולל היווצרות סדקים בבודי לאורך השנים במקומות החיבור לתושבות.

נשאלת השאלה למה בעצם, מה נותן בודי ליפט ב-SUV חוץ מפוזה? אני מחזיק סופה הנועלת צמיגי '33 ומיציתי את כל האופציות להגבהת הרכב על מנת להרחיק את הצמיגים מבתי הגלגל - ולמרות שבמצבים מסויימים זה עדיין קורה, אין לי שום כוונה להכניס בודי ליפט לעולם. למיטב ידיעתי, זו אולי הסיבה היחידה שיכולה להיות לשים דבר כזה.
אבל ב-SUV? :shock:
גיתאי

נמרוד
01-11-07, 15:12
הSUV שלך אילן לא ממש מודרני - הוא עדיין מרכב על שלדה נפרדת, אז אפשר להרחיק אותם אחד מהשני. אני מסופק אם מישהו אי פעם עשה ביצע כזה דבר, אבל ברור שזה אפשרי.

IlanHadar
02-11-07, 00:07
נמרוד,

הכוונה למודרני היא ב SUV הבנוי על שלדה נפרדת שהוא רך יותר מסופה, דיפנדר וכו'.

נראה שהבחור רציני והוא הולך על זה, אם יהיה עדכון אעדכן.

נמרוד
02-11-07, 14:45
אילן עזוב אותך מהגדרות מילונאיות של עיתונאי רכב...:smile: הסורנטו לא רכב מודרני וטוב שכך! תסתכל מתחת לאוטו ותראה - אם המרכב יושב על מספר סופי של תושבות פשוטות שבהן הברגים אנכיים, אז אפשר להגביה את הרכב בדיוק כמו סופה... ואם יש אלמנטים מפריעים - צריך לאתר אותם ספציפית, וזה לא קשור לשנת הייצור של הרכב.

גיתאי נוה
02-11-07, 15:08
'צטער שאני הקטן מתפרץ ככה פתאום :|, למה זה טוב?...

נמרוד
02-11-07, 15:41
גיתי זה לא טוב, זה סתם דיון תיאורתי... אף אחד לא הולך להתקין בודי ליפט על סורנטו :lol:

IlanHadar
02-11-07, 18:49
זה מה שהבחור עשה לרכב הקודם שלו, הוא היה צריך את זה בשביל הצמיגים, עכשיו הוא טוען שהוא הולך לעשות אותו הדבר לסורנטו.

אם הוא רציני, אני לא יודע.

-->