משהא
03-05-08, 07:00
שלום לכולם. אני מקווה שנהנתם בטיול. לצערי, עקב אירוע משפחתי, לא יכולתי להצטרף.
בחודש האחרון יש לי בעיה שהאוטו מגמגם כאשר נותר במיכל הדלק 1/4 מכמות הדלק. לאחר מילוי דלק הגמגום נפסק. הרכב הוא גראנד שנת 2000. נראה לי כי הבעיה במשאבת הדלק.
גם לאחר שאני מכבה את הרכב כאשר המזגן דלוק ומניע את הרכב לאחר מכן (אף בהנעה כאשר המזגן כבוי), הרכב מגמגם ב- 5 הדקות הראשונות של הנסיעה (כאשר ברכב 1/4 דלק הוא מגמגם כל הזמן עד מילוי דלק). במצב רגיל, אם אני מכבה את המזגן טרם כיבוי הרכב, לאחר ההנעה הוא לא מגמגם.
היום נדלקה מנורה כתומה בצורה של ברז. אני מניח כי מדובר במנורה המעידה על בעיה במערכת הפליטה.
צריכת הדלק הממוצעת בתוך העיר 28 ליטר ל- 100 ק"מ. מחוץ לעיר 20 ליטר ל- 100 ק"מ.
שאלה ראשונה, יש טעם בהוספת תוסף דלק מסויים לניקוי המערכת ? אם כן, מאיזה סוג.
אם לא, אשמח לקבל הנחיות, המלצה על מוסך וכדומה.
בחודש האחרון יש לי בעיה שהאוטו מגמגם כאשר נותר במיכל הדלק 1/4 מכמות הדלק. לאחר מילוי דלק הגמגום נפסק. הרכב הוא גראנד שנת 2000. נראה לי כי הבעיה במשאבת הדלק.
גם לאחר שאני מכבה את הרכב כאשר המזגן דלוק ומניע את הרכב לאחר מכן (אף בהנעה כאשר המזגן כבוי), הרכב מגמגם ב- 5 הדקות הראשונות של הנסיעה (כאשר ברכב 1/4 דלק הוא מגמגם כל הזמן עד מילוי דלק). במצב רגיל, אם אני מכבה את המזגן טרם כיבוי הרכב, לאחר ההנעה הוא לא מגמגם.
היום נדלקה מנורה כתומה בצורה של ברז. אני מניח כי מדובר במנורה המעידה על בעיה במערכת הפליטה.
צריכת הדלק הממוצעת בתוך העיר 28 ליטר ל- 100 ק"מ. מחוץ לעיר 20 ליטר ל- 100 ק"מ.
שאלה ראשונה, יש טעם בהוספת תוסף דלק מסויים לניקוי המערכת ? אם כן, מאיזה סוג.
אם לא, אשמח לקבל הנחיות, המלצה על מוסך וכדומה.