PDA

צפייה בגרסה מלאה : נפילת טורים בנסיעה מהירה

shaked
20-10-08, 18:28
גרנד שירוקי V8. תופעה בנסיעה מהירה שנתקלתי (100-120 קמ"ש), כאשר עוזבים את הרגל מדוושת הגז, יש נפילה פתאומית של הטורים (הרגשה כאילו הרכב נעצר). כאשר הרכב מאט קצת, הטורים עולים ויורדים. בעמידה הטורים יציבים. התופעה אינה קבועה כל הזמן, לפני כשבועיים והיום. מישהו מכיר את התופעה? תודה.

sos4u
22-10-08, 07:03
אם התופעה מתרחשת במצב שהרכב חם [לאחר יום שלם של טיולים למשל ...] אז תתחיל ב לנקות פילטר אוויר
אח"כ תבדוק את ה COIL
אחכ תחזור לפה...

shaked
22-10-08, 17:30
אם התופעה מתרחשת במצב שהרכב חם [לאחר יום שלם של טיולים למשל ...] אז תתחיל ב לנקות פילטר אוויר
אח"כ תבדוק את ה COIL
אחכ תחזור לפה...

פילטר נקי,תופעה התרחשה בנסיעה "מינהלתית",לאחר טיול בחג הרכב נסע חלק.

grand
22-10-08, 22:25
תתחיל בניקוי מנוע הצעדים ובית המצערת.

גיתאי נוה
31-10-08, 00:31
תתחיל בניקוי מנוע הצעדים ובית המצערת.
אני משער - אם כי לא בדקתי - שבגרנד שלך ניתן להוציא קודי תקלות בעזרת הסוויץ', כמו בסופה. אם כן, אז קודם כל תבדוק תקלות לפני כל דבר אחר; חוצמזה זה ההליך הקצר ביותר ואתה לא צריך ללכלך את הידיים ;)
גם אני משער שמקור התקלה הוא באזור בית המצערת ורכיביו, ולכן בנוסף על מה שהציע רמי אני ממליץ לך לבדוק גם את החיישן TPS שעל הבית מצערת: בדוק נקיון חיישן וקונקטור כולל התזת ספריי מגעים על מגעי הקונקטור, ושלמות חיווט במגע וראיה.
אם כל אלה לא עזרו, התקדם ונתק את המחשב ובדוק - באמצעות רב מודד - שאין קצר/נתק בחיווט שבין רגלי המחשב המתאימות לחיישן (חפש בסכימה הרלבנטית לרכב שלך). אבל קודם תבדוק את הקודמים ואח"כ נכנס לפרטים אם יהיה צורך.

גיתאי

-->