landrover
09-11-08, 19:38
בסך הכל רציתי להחליף רפידות לבלמים ...
כשהורדתי את הגלגל , שמתי לב פתאום שחסר אחד מתוך 5 הברגים שמחברים את הכאפה של הציריה לנאבה
אחרי שסיימתי עם הרפידות של הבלמים - קניתי בורג כזה וניסיתי להבריג - כמובן הבורג לא ניכנס עד הסוף...והבנתי שתקוע שם שארית מהבורג הקודם של איזה שני סמ
לפי חוק מרפי - ניגזר הבורג הכי חזק , עם לוקטיט ...שמהודק במומנט סגירה מאוד גדול.
כניראה שמישהו הידק את הבורג הזה מתישהו חזק מידי - כניראה יד לפני - כי אני לא נגעתי בגלגל הזה \ גם לא במוסך.
יש לי סט גרמני של חליצת ברגים ...ויש לי מקדחי HSS
הבורג עמוק בפנים , משהו כמו 2 סמ - ככה שאי אפשר לרתך אליו ...
מקדח HSS יקדח בבורג פלדה 10.9 ?
איזה קוטר של מקדח כדאי לי לקדוח בבורג ? ( הקוטר של הבורג 10 ממ)
גילו לי שלוקטיט מאבד את האחיזה אם מחממים את האיזור עם מבער , האם זה ישים במקרה הזה - שמדובר באיזור שליד הציריה , מסבי גלגל וכו
הצעות ועיצות יתקבלו בברכה ...
תודה, אמיר.
כשהורדתי את הגלגל , שמתי לב פתאום שחסר אחד מתוך 5 הברגים שמחברים את הכאפה של הציריה לנאבה
אחרי שסיימתי עם הרפידות של הבלמים - קניתי בורג כזה וניסיתי להבריג - כמובן הבורג לא ניכנס עד הסוף...והבנתי שתקוע שם שארית מהבורג הקודם של איזה שני סמ
לפי חוק מרפי - ניגזר הבורג הכי חזק , עם לוקטיט ...שמהודק במומנט סגירה מאוד גדול.
כניראה שמישהו הידק את הבורג הזה מתישהו חזק מידי - כניראה יד לפני - כי אני לא נגעתי בגלגל הזה \ גם לא במוסך.
יש לי סט גרמני של חליצת ברגים ...ויש לי מקדחי HSS
הבורג עמוק בפנים , משהו כמו 2 סמ - ככה שאי אפשר לרתך אליו ...
מקדח HSS יקדח בבורג פלדה 10.9 ?
איזה קוטר של מקדח כדאי לי לקדוח בבורג ? ( הקוטר של הבורג 10 ממ)
גילו לי שלוקטיט מאבד את האחיזה אם מחממים את האיזור עם מבער , האם זה ישים במקרה הזה - שמדובר באיזור שליד הציריה , מסבי גלגל וכו
הצעות ועיצות יתקבלו בברכה ...
תודה, אמיר.