PDA

צפייה בגרסה מלאה : קניתי נעילה מחו'ל.. איך אני יודע איפה היא???

סופת המדבר
27-11-08, 23:41
ליפני שבועיים הזמנתי נעילה מחו'ל.
התכתבתי עם המוכר והוא אמר שביום חמישי ליפני שבועיים (13.11)
הוא כבר שלח אותה
היא אמורה להגיע תוך6-10 ימים וכבר עברו יותר..
יש איזה דרך לדעת מה קורה עם החבילה?? איפה היא??

GodsFather
28-11-08, 04:56
אתה יודע עם איזו חברת שליחויות הוא שלח אותה ?

כל חברת שליחויות מכובדת מספקת שירותי מעקב חינם באתר שלה על ידי קוד משלוח שמתקבל ברגע ביצוע ההזמנה.

מהיכן הזמנת ?

lizard
28-11-08, 08:42
דבר ראשון, המוכר צריך לספק לך מספר מעקב. אני מניח ששלחו לך את החבילה דרך USPS אז יש להם מערכת ניטור לחבילות.
דבר שני, זה לעולם לא 5-6 ימים. החבילה אולי נשלחה תוך 5-6 ימים ואולי אפילו, בספק רב, הגיעה לארץ אבל עכשיו היא תקועה במכס. למכס יש כל מיני פרוצדורות ועד שהם בכלל טורחים לבדוק את החבילה שלך יכול לעבור שבועים או יותר. אחרי זה הם מעבירים, בהנחה שיש בחבילה את החשבונית ולא צריך אישורים מיוחדים, את החבילה לדואר והדואר שולח לך את ההודעה. כל זה לוקח זמן, לפעמים המון זמן.
לאחרונה הזמנתי מלא חלקים ולחלקם לקח יותר מחודשיים להגיע. כי היו חגים, כי היה להם עומס, כי לא הייתה חשבונית בחבילה ואז נאלצתי להגיע למכס....כל מיני סיבות.

תתאזר בסבלנות ואל תלחץ, בסופו של דבר החבילה תגיע אליך אבל אני לא מאמין שזה יקח פחות משבועיים שלושה. במקרה הטוב.

AvigdorAharon
30-11-08, 07:19
לאחר שתקבל את ה tracking number, תוכל לבדוק גם באתר של דואר ישראל.

מנסיון של לפני חודש:
חבילה יצאה מסיאטל בארה"ב ב 09\09. לפי האתר של USPS, היא יצאה מניו יורק לישראל ב 09\18 (9 ימים בתוך ארה"ב!!!). בפועל היא הגיעה אלי ב 10\25 ללא עצירה במכס.

אביגדור

lizard
30-11-08, 10:48
אביגדור, עד כמה שידוע לי, משיחות עם אנשי מכס, כל חבילה נעצרת במכס. אבל חבילה שיש בתוכה חשבונית מסודרת וברורה, תועבר לדואר ובמידה ויש מכס, הם יגבו אותו.
כל החבילות שנעצרו לי במכס היו כאלו שלא היה להם חשבונית.

AvigdorAharon
01-12-08, 06:57
עד כמה שידוע לי, משיחות עם אנשי מכס, כל חבילה נעצרת במכס.

אין מילים...

אביגדור

lizard
01-12-08, 07:23
ולמה בדיוק אין לך מילים?

AvigdorAharon
01-12-08, 07:31
ולמה בדיוק אין לך מילים?

כי זה לא שייך לשרשור. בא נחזור לנושא המקורי.

אביגדור

סופת המדבר
01-12-08, 22:20
הזמנתי מה EBAY
מברור בכמה אתרים היא יצאה משיקגו ב15\11
ולפי דואר ישראל היא לא ברישומים
נחכה..
תודה בינתיים

-->