צפייה בגרסה מלאה : עזרה עם רדיו של קנווד kdc-mp232 - איך מעבירים משיטת שידור של US לזו של EU
GodsFather
18-12-08, 10:57
היי,
יש לי את המכשיר הזה ולאחר ניתוק המצבר וחיבורו מחדש , הגדרת הרדיו עברה לתדרים אמריקאים ולכן אני לא קולט את התחנות בארצנו החביבה.
בUSERGUIDE אין הוראות איך לשנות את זה ובחיפושים בגוגל לא הצלחתי להעלות עוד מדריכים חוץ מהמקורי.
מישהו זוכר/יודע איך משנים ?
אצל היבואן (ניופאן) אין לי כל כך עם מי לדבר כי המכשיר סיים את מועד האחריות שלו.
אתה רוצה לעבור מAM ל FM ?
GodsFather
18-12-08, 11:16
איתי , עד כמה דביל אתה חושב שאני ?
לא, יש תדרים אמריקאים ויש אירופאים, ואחרי איפוס חשמלי זה מחזיר את זה לאמריקאי ולכן התדרים בארץ לא נקלטים כראוי.
איתי , עד כמה דביל אתה חושב שאני ?
לא, יש תדרים אמריקאים ויש אירופאים, ואחרי איפוס חשמלי זה מחזיר את זה לאמריקאי ולכן התדרים בארץ לא נקלטים כראוי.
אל תרתח עזריאל.....
בחוברת רשום (עמוד 18) משהו על HD TUNING.
GodsFather
18-12-08, 11:39
כן , עברתי על זה - זה לא זה...
אני לא בטוח אבל תנסה...
הדלק את הרדיו ע"י לחיצה על SRC
החזק את כפתור SRC לחוץ כמה שניות, עד שהרדיו כבה, והתצוגה נעלמת.
החזק את כפתורי התחנות #1 ו- #5 לחוצים (ביחד), ותוך כדי לחיצה עליהם לחץ שוב על SRC להדלקת הרדיו.
הרדיו אמור לחזור לשידור אירופאי.
בהצלחה!
מוטי.
GodsFather
21-12-08, 08:06
עבד! תודה רבה!
לאן לשלוח את החשבונית ? :mrgreen:
מוטי
GodsFather
21-12-08, 09:58
לניופאן - על מתן שירותים ללקוחות :D
ענת.אלקיים
02-12-14, 12:51
מוטי תודה רבה!!!!!!!
מסתבר שגם אצלי היתה את אותה הבעיה כבר חשבתי להחליף רדיו עד שחשמלאי אחד אמר לי שזו הבעיה והוא לא ידע איך לתקן. הבוקר מצאתי את התשובה שלך ואכן זה עבד!!!!
המשך יום מקסים לכולם
GodsFather
02-12-14, 13:08
וואו, העלית פה חתיכת היסטוריה.
מה שהייתי עושה בשביל כזה רדיו היום במקום החתיכת פלסטיק שיש לי :)
נפלאות ויתרונות הפורום!! חזק...
Sent from my iPhone using Tapatalk
yamyvissel
13-06-15, 23:04
שלום לכם, אני קניתי רדיו KENWOOD
KDC-BT362U בארהב וכמובן הבעיה היא כמו שכתוב למעלה. ניסיתי בכל מני שיטות, עכשיו קראתי את הPOST שהוא פחות מי חצי שנה ואמרתי לעצמי לא הגיוני שזו לא השיטה . עשיתי עוד כמה פעמים ובסוף באמת נדלק אם הודעה AREA ויכולתי לדפדף לEU . עוד RESTART ואכן זה עובד . תודה רבה !!
GodsFather
14-06-15, 09:38
גדול!!
GodsFather
14-06-15, 12:10
זה היה לפני הרדיו שלך! עכשיו זה עולם אחר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.