צפייה בגרסה מלאה : אני מחפש יחסי העברה 4\10 לדנה 30 סרן קידמי גראנד 95
ערב טוב
אני מחפש יחסי העברה 4\10 לדנה 30 סרן קידמי גראנד 95 כל היודע דבר יתקבל בברכה
ערב טוב
אני מחפש יחסי העברה 4\10 לדנה 30 סרן קידמי גראנד 95 כל היודע דבר יתקבל בברכה
דוויד,
שים לב, שרוב הסיכויים שבמעבר ליחס 4:10 בדנה 30 תצטרך להחליף גם את הקייס למתאים
קובי
מה יש לדעת? יחסי העברה לא צומחים על שיח סודי ליד מעיין בלב המדבר... צריך לפתוח את הארנק ולקנות. אפשר באינטרנט, יש בערך אלף חנויות, אפשר בארץ, אפשר דרך מוסכים וסדנאות השיפורים השונות כולל התקנה... מה המידע שחסר לך?
שלום
לקובי:גראנד צ'רוקי מגיע עם יחס העברה 3.73.ARB לדנה 30 מגיע 3.73 ומעלה!אין צורך לשנות שום קייס על מנת לשדרג ל4.10!!!
נימרוד:ארנק יש ורצון ליקנות גם יש אך לאחר חיפוש אצל מוסכים ויבואנים ומתקינים למיניהם בארץ לא היה לאף אחד!
לכן נישאלה השאלה אולי מישהו מבין החברים בפורום הנ"ל יבא בעצמו יחסי העברה כאלו והוא אולי גם מעוניין לימכור אותם
מאיזה סיבה שלא יהיה,זה הכל.הסט היחידי שהיה בארץ שהביאו לדנה 30 פיניון נמוך נמצא אצלנו והוא לא מתאים(הפיניון קצר מדי).בכל מקרא כבר הוזמן החלק מחו"ל רק שהוא צפוי להגיע בעוד שבועיים שלוש.
בברכה אסף
לקובי:גראנד צ'רוקי מגיע עם יחס העברה 3.73.ARB לדנה 30 מגיע 3.73 ומעלה!אין צורך לשנות שום קייס על מנת לשדרג ל4.10!!!
בברכה אסף
מתנצל על ההטעיה, היה חסר לי הפרט ה"שולי" שמדובר ב-ARB, והייתי בטוח שמדובר בקייס מקורי. כשמדובר ב-ARB, כמובן שאין שום צורך להחליף שום קייס.
בהצלחה בחיפושים-קובי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.