PDA

צפייה בגרסה מלאה : שכפול מפתח ללנד קרוזר - סיפור והמלצה חמה.

אריה שרון
12-08-09, 11:20
מכסה הפלסטיק של קופסת מפתח הרכב נשבר קצת ליד הבורג שמחזיק אותו לברזל של המפתח...
החלטתי להחליף את מכסה הפלסטיק או את כל הקופסה של המפתח ששלט האימובילייזר משולב בתוכו.
התחלתי לברר איפה ניתן ומה המחירים, מסתבר שלהיות בעל טויוטה זה יקר... מאוד מאוד יקר.
המחיר הראשון בחנות ברח' יצחק שדה היה: 1800 ש"ח כל הקומפלט, ורק הגולם ללא האימובילייזר 900 ש"ח אבל אין במלאי צריך להזמין ולחכות, חיפשתי קצת באינטרנט והרמתי כמה טלפונים ומסתבר שלטויוטה אין מחסן חלפים ראשי אלא לכל מוסך יש מחסן משלו וצריך להשאיר להם את המפתח ולבוא אחרי כמה ימים לקבל אותו ( כנראה מייצרים חללית יחד עם המפתח ?), לאחר חיפושים מייגעים הגעתי למשכפל מפתחות פרטי שהסכים למכור לי את הגולם הריק ב 700 ש" ועוד 300 ש"ח פעולת השיכפול עצמה.
כמעט על סף יאוש מצאתי באינטרנט את "פאר המנעולים בע"מ" ברח' שנקר 2 קרית אריה בפתח תקוה, לאחר שיחת טלפון קצרה שבה הסתבר שיש לו הכל במלאי והוא ישתדל לעזור לי, הגעתי אליו והגולם הוחלף בחדש תמורת 250 ש"ח בלבד כולל ההחלפה והשכפול של הגולם, מסתבר שהוא בעצם היבואן של גלמי מפתחות הרכב והמוסכים קונים ממנו,

אני מבקש לציין את היחס האדיב והמאוד מקצועי של האיש ששירת אותי שהוא כנראה אחד השותפים, חזק ואמץ.
לתשומת לבכם...

אריה שרון

איציק - 4X6ZH
12-08-09, 11:29
ומה אתה מצפה לשמוע שעדין דפקו אותך ב כ 200 ש"ח :shock:
מחיר הגולם כ 30 שח
וכולם חוגגים

איציק

אריה שרון
12-08-09, 13:14
השאלה היא איך עוקפים את החגיגה הבלתי הגיונית הזאת, מתאגדים ? מייבאים לבד כל חלק וחלק ? עד לאן נגיע ככה ?

אריה:confused:

Pageup
12-08-09, 13:46
אמנם פראדו אבל נראה לי שזה אותו דבר.
קניתי גלמים ב 8$ באיביי (יש גם ב DealExtreme ביותר זול).
15 שקל שילמתי לשכפול.ו 30 שניות לקח לי להעביר את הצ'יפ.
אמנם יצא צדיק בשבילך אבל גזר עלייך יופי של קופון.

שי משה
12-08-09, 14:29
ומה אתה מצפה לשמוע שעדין דפקו אותך ב כ 200 ש"ח :shock:
מחיר הגולם כ 30 שח
וכולם חוגגים

איציק

באילת גולם + שיכפול 120 ש"ח

prinz804
12-08-09, 16:03
3 $ עד לבית:p
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.714

rikmik
13-08-09, 23:47
3 $ עד לבית:p
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.714
חברים,,,
לאחר שקראתי ועיינתי באתר הזה,אז הנה שאלה...
יש ברשותי סובארו אימפרזה טורבו 2003 , לאחרונה ישנה בעיה - כשהנעילה המרכזית מופעלת, החלונות החשמליים לא עולים ועליי לסגור אותם ידנית.

הייתי בחברה והם לא מוכנים להתעסק עם זה בטענה שהרכב לא במסגרת אחריות ועל תקלות חשמל כמו אלה הם פשוט שודדים.

מה לדעתכם הבעיה? האם יש מישהו באיזור המרכז (גוש דן, השרון) שיכול לטפל בבעיה הזו?

אולי יש בעיה במפתח? אולי כדאי להזמין מפתח מקודד מהאתר, ואיך הם יודעים לקודד את המפתח? קוד רכב?

מיקי

eran4x4
14-08-09, 08:48
מיקי

תסגור ידנית לפני כיבוי המנוע - זה הרבה יותר בריא למצבר ולמנגנונים של החלונות... (אתה עוצר את הסגירה בזמן ולא נותן למנוע לריב עם המסגרת).

oferziv1
14-10-14, 20:56
היי,

אז אצלי המפתח רזרבי אבד, משיחה עם טויוטה רוצים 1200 שח. כמובן שזה לא רלוונטי.

אשמח לעצותיכם מה אפשר לעשות בנידון.

תודה,

עופר

-->