еод аъд оцфд мщоет щтгйп гфче аеък б л 200 щ"з :shock:
озйш двемн л 30 щз
елемн зеввйн
айцйч
מכסה הפלסטיק של קופסת מפתח הרכב נשבר קצת ליד הבורג שמחזיק אותו לברזל של המפתח...
החלטתי להחליף את מכסה הפלסטיק או את כל הקופסה של המפתח ששלט האימובילייזר משולב בתוכו.
התחלתי לברר איפה ניתן ומה המחירים, מסתבר שלהיות בעל טויוטה זה יקר... מאוד מאוד יקר.
המחיר הראשון בחנות ברח' יצחק שדה היה: 1800 ש"ח כל הקומפלט, ורק הגולם ללא האימובילייזר 900 ש"ח אבל אין במלאי צריך להזמין ולחכות, חיפשתי קצת באינטרנט והרמתי כמה טלפונים ומסתבר שלטויוטה אין מחסן חלפים ראשי אלא לכל מוסך יש מחסן משלו וצריך להשאיר להם את המפתח ולבוא אחרי כמה ימים לקבל אותו ( כנראה מייצרים חללית יחד עם המפתח ?), לאחר חיפושים מייגעים הגעתי למשכפל מפתחות פרטי שהסכים למכור לי את הגולם הריק ב 700 ש" ועוד 300 ש"ח פעולת השיכפול עצמה.
כמעט על סף יאוש מצאתי באינטרנט את "פאר המנעולים בע"מ" ברח' שנקר 2 קרית אריה בפתח תקוה, לאחר שיחת טלפון קצרה שבה הסתבר שיש לו הכל במלאי והוא ישתדל לעזור לי, הגעתי אליו והגולם הוחלף בחדש תמורת 250 ש"ח בלבד כולל ההחלפה והשכפול של הגולם, מסתבר שהוא בעצם היבואן של גלמי מפתחות הרכב והמוסכים קונים ממנו,
אני מבקש לציין את היחס האדיב והמאוד מקצועי של האיש ששירת אותי שהוא כנראה אחד השותפים, חזק ואמץ.
לתשומת לבכם...
אריה שרון
еод аъд оцфд мщоет щтгйп гфче аеък б л 200 щ"з :shock:
озйш двемн л 30 щз
елемн зеввйн
айцйч
дщамд дйа айк течфйн аъ дзвйвд дбмъй двйерйъ джаъ, оъавгйн ? оййбайн мбг лм змч езмч ? тг мап рвйт ллд ?
ашйд![]()
аорн фшаге абм ршад мй щжд аеъе гбш.
чрйъй вмойн б 8$ байбйй (йщ вн б DealExtreme бйеъш жем).
15 щчм щймоъй мщлфем.е 30 щрйеъ мчз мй мдтбйш аъ дц'йф.
аорн йца цгйч бщбймк абм вжш тмййк йефй щм чефеп.
збшйн,,,
мазш щчшаъй етййръй баъш джд,аж дрд щамд...
йщ бшщеъй себаше айофшжд иешбе 2003 , мазшерд йщрд бтйд - лщдртймд дошлжйъ оефтмъ, дзмереъ дзщомййн ма темйн етмйй мсвеш аеън йгрйъ.
дййъй бзбшд едн ма оелрйн мдътсч тн жд битрд щдшлб ма босвшъ азшйеъ етм ъчмеъ зщом лое амд дн фщеи щеггйн.
од мгтълн дбтйд? дан йщ ойщде байжеш дошлж (вещ гп, дщшеп) щйлем мифм ббтйд дже?
аемй йщ бтйд бофъз? аемй лгай мджойп офъз очегг одаъш, еайк дн йегтйн мчегг аъ дофъз? чег шлб?
ойчй
одрсйеп....вн ъемтъ бсеу меогъ !!
ойчй
ъсвеш йгрйъ мфрй лйбей дорет - жд дшбд йеъш бшйа моцбш еморврерйн щм дзмереъ... (аъд тецш аъ дсвйшд бжоп ема реъп морет мшйб тн досвшъ).
дйй,
аж ацмй дофъз шжшбй абг, ощйзд тн иейеид шецйн 1200 щз. лоебп щжд ма шмеерий.
ащоз мтцеъйлн од афщш мтщеъ брйгеп.
ъегд,
тефш
щоше тм чщш