צפייה בגרסה מלאה : איך משכנעים את אימא לקנות רוביקון?
חזרנו מארצות הברית לא מזמן, שמה באחד מהימים שטיילנו בסדונה שכרנו TJ סטנדרטי קצר, ויצאנו להסתובב. היא לא אהבה את הרכב בכלל וחשבה שהוא נוראי.... היגוי לא מתקשר, מנוע שלא עבר 50 מייל לשעה, אבל בעיקר בגלל שהקפיצים שלו היו מפרקי מפרקת. אם את הבורות הקטנים שנוצרים בדרך סלולה כתוצאה מגשם היינו רגילים לגהץ בטראקן בכל מהירות בלי לחשוב בכלל..ברנגלר 20 מייל לשעה היה די והותר בשביל לגרום לנו להתעופף מהמושבים...
והיום, הוא שוקלת להחליף את הטראקן בלנדרוזר או פאג'רו...
עם פאג'רו אין לי בעיה, אבל אני לא מוכן שיהיה לנדקרוזר בחנייה, פשוט לא.
איך לעזאזל אני משכנע אותה לקנות רנגלר? איך לעזאזל אני משכנע אותה לקנות רוביקון???
היא בעיקר נרתעת מהעניין שהוא בנזין, אבל יש גם דגמי דיזל לא?
א. מסבירים לה שמדובר ב JK שהוא דגם אחר לגמרי, עם הרבה שינויים שעושים אותו מתאים לכל נפש ולא רק לשרוטי ג'יפ.
ב. קונים ארוך.
ג. משוויצים במחיר .
לגבי רוביקון, המלצה ג לא רלוונטית .
חזרנו מארצות הברית לא מזמן, שמה באחד מהימים שטיילנו בסדונה שכרנו TJ סטנדרטי קצר, ויצאנו להסתובב. היא לא אהבה את הרכב בכלל וחשבה שהוא נוראי.... היגוי לא מתקשר, מנוע שלא עבר 50 מייל לשעה, אבל בעיקר בגלל שהקפיצים שלו היו מפרקי מפרקת. אם את הבורות הקטנים שנוצרים בדרך סלולה כתוצאה מגשם היינו רגילים לגהץ בטראקן בכל מהירות בלי לחשוב בכלל..ברנגלר 20 מייל לשעה היה די והותר בשביל לגרום לנו להתעופף מהמושבים...
והיום, הוא שוקלת להחליף את הטראקן בלנדרוזר או פאג'רו...
עם פאג'רו אין לי בעיה, אבל אני לא מוכן שיהיה לנדקרוזר בחנייה, פשוט לא.
איך לעזאזל אני משכנע אותה לקנות רנגלר? איך לעזאזל אני משכנע אותה לקנות רוביקון???
היא בעיקר נרתעת מהעניין שהוא בנזין, אבל יש גם דגמי דיזל לא?
מלקקים לה. והרבה.
סתם בשביל ההבנה שלי: למה ל"ק בשום מחיר לא יהיה לכם בחניה?
אני שמעתי שמדובר על רכב טוב, אבל אולי זה רק שמועה...
תוכל לפרט
whisky
פגארו כן ???
לנדקרוזר לא ???
מה נסגר איתך
בו תשכנע אותנו קודם למה אמא צריכה רוביקון?
אולי היה לנו יותר קל, לעזור לך!!
משכנעים את אמא לקנות קרניבל או כל מיניוואן זול יותר בהפרש קונים סיקס/סופה/סמוראי לטיולי שטח בסופ"ש.
לא סובל לנדקרוזרים, בעיקר בגלל הטיפוסים שנוהגים בהם.
כמה פעמים שמעת מבעל לנדקרוזר את המשפט: "הרכב שלי עובר הכל", "טיוטה הרכב הכי טוב בעולם" ורבים נוספים....
אז כן, זה אולי ילדותי וקצת לא הגיוני, אבל לנדקרוזר לא יהיה. תשמרו אותם לשויצרים...
אימא אוהבת פינוקים, וגם אוהבת רכב יחיד ובודד... לא יהיה רכב ספרטני כמו סופה או סיקס....
למה אימא צריכה רוביקון? למה כל שאר העולם צריך רוביקון?
רכב שיעבור הכל, או כמעט הכל. כבר יצא לנו להתבאס הרבה בגלל שהפגושים נמוכים ורגישים מדי.. פלטפורמה טובה לשיפורים: אין צמיגי שטח נורמליים לטראקן, וגם אין נעילה אחורית זמינה, רוצים להשתדרג אבל השוק לא מאפשר. חוץ מזה, אם קונים רנגלר ומתכוונים לנסוע איתו בשטח, כבר יותר הגיוני לקנות רוביקון חתום סגור ומוכן לשטח, מאשר להתחיל להשקיע ברנגלר הרגיל, שהוא בסיס פחות טוב מהרוביקון..
אבל כל זה לא ממש משנה, בימים אלה נתלית מודעת מכירה לטראקן ומתחיל החיפוש אחר הפאג'רו....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.