PDA

צפייה בגרסה מלאה : צמיגי 205/70/15

azora
15-10-09, 13:02
טוב, עקב העובדה המצערת שבפורום טכני כללי אף אחד לא טרך לענות (כנראה שלאף אחד מהם אין צמיגי אופניים) אני שואל גם פה.

קיבלתי הצעה על צמיגים של פירלי - סקורפיון שטח מלא במידה הנ"ל

האם למישהו יש ניסיון איתם, או עם צמיגים אחרים של פירלי?

כד"א, הציעו לי אותם ב- 412 + מע"מ לצמיג.

GodsFather
15-10-09, 14:02
לא שמעתי על המידה הזו ליצרן הזה ובחתך שטח... זה כנראה משהו חדש בארץ, כי עד עכשיו הביאו אך ורק מקסיס שטח מלא.

מהיכן קיבלת את ההצעה , אם יורשה ?

פירלי כפירמה, בסה"כ, טובים מאד. מנסיון של כמה עם צמיגי שטח מלא (סקורפיון) במידות 31-29.

בפעם הבאה, תן הזדמנות של יותר מ24 שעות לפני שאתה פותח שרשור כפול. יש אנשים שלא מתחברים כל יום וכנראה פספסו את השאלה שלך (עובדה, גם אני פספסתי...)

ש01
15-10-09, 14:15
אינני זוכר היכן אבל לדעתי דרור ברלי כתב פעם שאלו הצמיגים הכי טובים שהיו לו (אם כי במידה קצת אחרת)

azora
15-10-09, 15:52
*** אין צרוך לצטט תגובה שלמה. המערכת ***

אז ככה, אני לי אפילו מושג אם הם מוכרים אותם בארץ. את ההצעה קיבלתי באופן פרטי בעזרת קשרים מהיבואן (חברת תמיג). הם קוראים לזה צמיגי 80% שטח, אבל לפי מה שהבנתי זה פחות או יותר אותו הדבר לא? (דיברו איתי בנפרד על 50/50, ככה שצמיגי כבישטח זה לא..).

העלאתי פה את השאלה, בדיוק בגלל מה שציינת. צמיגי 205: גם אני הכרתי רק את מקסיס. ומכיוון שגם בחיים לא פגשתי מישהו שנעל סקורפיון, וגם לא ראיתי איזושהי התייחסות לדגם הנ"ל בפורומים, קיוויתי שאולי יש כאן מישהו שכן מכיר...

בנוגע להערה האחרונה, צודק בהחלט, כנראה שהייתי טיפה חסר סבלנות :p

GodsFather
15-10-09, 16:05
אין כזה דבר 80 אחוז. ועל הויכוח לגבי 50/50 אתה לא רוצה להכנס.

אם לסוקרפיון יש עוד סיווג חוץ משטח מלא, שיתנו את הסיווג. (אני מכיר רק שטח מלא בהקשר הזה וזה צמיג בשרני מאד)

תראה אם אתה מוצא את הצמיג המדובר באתר של פירלי ותעלה לפה.

azora
15-10-09, 17:20
אין כזה דבר 80 אחוז. ועל הויכוח לגבי 50/50 אתה לא רוצה להכנס.

אם לסוקרפיון יש עוד סיווג חוץ משטח מלא, שיתנו את הסיווג. (אני מכיר רק שטח מלא בהקשר הזה וזה צמיג בשרני מאד)

תראה אם אתה מוצא את הצמיג המדובר באתר של פירלי ותעלה לפה.

אין לי ממש מושג מהו הדגם הספציפי, ובאי-מייל קיבלתי הייחסות ל-80% שטח ו-50% שטח בנפרד.. אבל יכול מאוד להיות שאתה צודק, לא מצאתי דגם M/T באתר הראשי של פירלי למידה 205/70/15.

בכל אופן, היום כבר נגמר יום העבודה, אני אנסה לברר בתחילת שבוע הבא.

GodsFather
15-10-09, 17:34
ממה שמצאתי -
http://www.pirellityre.com/web/fitment/selectSearchTyresForm.do?mySelectActived =confirm&myEntryPoint=%2Ffitment%2FhomeCarFull&brandVehicle=328&modelVehicle=3838&versionVehicle=16355&tyreSize=205%2F70+R15&consent=Y

יש כביש מלא או כבישביל (מה שקוראים בארץ 50/50 ) ועוד סוג שמיועד לארצות מושלגות.

קיצר, מקסיס נשאר שולט במידה הזו....

-->