צפייה בגרסה מלאה : כדאי לרכוש??
אהלן,
אני מעוניינת לרכוש ג'יפון ג'מיני בשנתון 2004-2005 אבל לא בטוחה אם הוא מתאים לצרכים שלי לכן פניתי לעצה:
1.נוהגת בעיר 95% מהזמן- לא נסיעות ארוכות
2.נהגת יחידה + חבר :)
3.מחפשת עלויות דלק/ביטוח/טסט וכו' זולות ככל האפשר..
4.לא מעוניינת בכל הרכבים העירוניים כגון מאזדה 2 סריון וכו'.. רק ראנקס אך בלתי אפשרי להשיג במצב באמת טוב..
קיצר עלתה האופציה של הג'יפון המדובר בתקציב.. האם כדאי??
אם את לא מתכוונת לטייל אפילו לא קצת אז לא...
ג'מיני יהיה יותר יקר באחזקה מסיריון מאזדה 2 וכו'....
אבל אם את מתכוונת לטייל פה ושם..אז הג'ימני עונה על צרכייך במידה הכי טובה.
בקיצור - אתצריכה לחשוב אם את מוכנה לשלם עוד טיפה באחזקה בשביל ג'יפ, ולא להנות מהיתרונות שלו(היכולת לטייל)
תודה רבה רבה ,
רק לדעת מה דרוש תחזוק של הג'פ הנ"ל בהשוואה לרכב פרטי?
דבר ראשון הוא שותה יותר דלק
לא בטוח לגבי ביטוח וטסט אבל נראה לי שגם יותר יקר
חוצמזה - יש לו כל מניי חלקים בהנעה הכפולה, שאת לא צריכה..שבאיזה שהוא שלב יהרסו/ינזקו/יתבלו ואת תצטרכי לתקן אותם...
אני מציע שתקחי בחשבון שהג'ימני הוא רכב מאוד לא נוח יחסית לפרייבט, גם מבחינת נוחות נסיעה וגם מבחינת עניין שתי הדלתות במקום 4 בפרייבטים שציינת.
תודה רבה לכולכם על המענה המהיר :)
אקח את הכל בחשבון..
עזרתם לי המון
לדעתי הצנועה ג'ימני הוא יופי של מכונית עירונית. הגובה היחסי נותן שדה ראיה טוב, המידות הקטנות (מידות של מכונית מיקרו יפנית) נותנות לו להשתחל בתנועה ובחניות, ובמיאוצי רמזורים הגמד מפגיז זריזות, ובאופן כללי אופי "שמח". על כל זה משלמים בקופצניות, ובאיבזור בסיסי בלבד. אבל זה תשלום קטן מאוד בשביל אופי מדליק.
אסף.
מסכים עם אסף:
לאישתי יש ג'ימני, היא לא יורדת איתו לשטח, והוא מבלה את כל ימיו בת"א והיא מאוהבת בו!
ישיבה גבוהה נותנת תחושה נעימה ונוחה, זריז, חניה קלה, ויש לו "אופי".
נכון- לא הרכב שהייתי רוצה לרדת איתו בנוחות 4 שעות כביש לאילת, אבל בתוך העיר וסביבותיה כיף של אוטו
(ואם תחליטו אי פעם לטייל אז בכלל זכיתם)
תהני
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.