PDA

צפייה בגרסה מלאה : שרשור של תמונות דיפנדרים מאוסטרליה הרחוקה

whisky
08-11-09, 16:32
הייתי חייב,

התחלתי להיות חבר בפורום של בעלי דיפנדרים באוסטרליה, הייתי חייב לשים לכם לינק ליצירות המופת שלהם וגם לדברים ההזויים שהם עושים עם הרכבים שלהם, 35 עמודים של תמונות ששוות יותר מכל מילה מיותרת.

דפדפו, יש כאן גם כמה רעיונות לאיך דיפנדר אמיתי צריך להיראות (במיוחד בסוף טיול) וגם למה גודל הב***ם של הנהג של דיפנדר צריך...

http://www.aulro.com/afvb/90-110-130-defender-county/49826-show-us-your-deefers-36.html

תהנו.

whisky

הצפרדע
08-11-09, 19:53
זכויות היוצרים שמורות ליוני 5 -

LandRover makes me feel like God - full of mercy

whisky
09-11-09, 09:22
ברוך, מה הקשר?

תן לאנשים לראות, תציץ, לא חייבים הערות מרושעות על לנד רובר, בטח שלא על דיפנדרים, ובטח שלא על כאלו שנראים כמו שהאוסטרלים נראים.

הצפרדע
09-11-09, 10:55
אתה צודק, אני מתנצל.

זה שאף פעם לא סבלתי את העגלה האנגלית הזאת, זה לא סיבה להשתלח ככה.

שרשור יפה, מה שלא יהיה.

boazh
09-11-09, 14:26
אחת החתימות הטובות מהפורום הנ"ל:

our landrover does not leak oil! it just marks its territory.......

nirs
09-11-09, 22:55
יפה מאוד.
עפ"י הרכבים שראיתי במפגשי LR האחרונים בארץ, לא נראה לי שיש לנו במה להתבייש..

whisky
10-11-09, 09:55
יפה מאוד.
עפ"י הרכבים שראיתי במפגשי LR האחרונים בארץ, לא נראה לי שיש לנו במה להתבייש..

כן, גם לי לא נראה שיש לנו במה להתבייש, חוץ מכמות הבוץ ומעברי המים :( אבל אולי השנה זה ישתנה.

GodsFather
10-11-09, 10:23
ראיתי כבר פוזות יותר יפות/מרשימות/מאתגרות - ובכללן גם במפגשי LR בארץ.

לא יודע...אולי אותי לא מרשים רכב בגודל של אוטובוס עם 7 חדרים נפתחים, כולל כיור+תנור+בידה+ג'קוזי ... שעוד בסופו של דבר מסמן טריטוריה :)

sambo
13-11-09, 09:22
לא נפלתי מהכסא בנושא דיגום רכבים
מסכים שבארץ יש לא פחות אולי יותר
אבל ההעזה שלהם והמקומות שאליהם הם נוסעים זה כבר משהו אחר
את זה אהבתי מאוד
סמואל

Bernard
16-11-09, 18:21
גם אני חושב שברוך מגזים.
ואני גם חושב שההתנצלות שלו לא היתה כנה דיה.

ממש לא חוכמה לצחוק על בעל רכב שלא יושב מול ההגה ושהדוושות שלו בכלל בצד (האחר).
חם לו (בקיץ) וקר לו (בחורף) ומרעיש לו (כל הזמן) והישיבה כמו בתוך אוטו בארגז החול בגן הילדים.
וכשלא ניתן לשנות דבר מכל אלה,מה נשאר?
לבנות בקופסת האלומיניום חדרים ומטבחים ולהתהדר בסימנים שהיא משאירה בכל מקום...

לא יפה ברוך - על אלה לא צוחקים;););).

יוש
17-11-09, 19:19
אתם מחמיצים את הפואנטה.
רמזים אפשר לקבל בכתבה של דרור על החבר'ה הגרמנים.

בעולם הגדול, בו אין מיסוי מפלצתי על הרכבים, האנשים מחזיקים דפנדרים חדשים.

מה שהכי בלט לי, מעבר לדיגומים (שבאמת לא יוצאי דופן, כולל ביחס לעבדכם הנאמן) זה שאלה פשוט רכבים חדשים. לא בני 12 שנה עם 350K ק"מ.

הזוג מגרמניה מחליף רכב כל שנתיים. לא נראה שבאוסטרליה מחזיקים רכבים הרבה יותר...

whisky
17-11-09, 19:28
אהלן,

בקשר לשנים, דווקא נראה לי שמדובר שם על שנים לא חדשות כל כך, למרות שיש די הרבה 2009.

אחד הדברים שמייחד את האוסטרלים הוא השוני בין הקאונטי לבין הדיפנדר (לא מבין אותו, אבל ההתייחסות היא שונה) ויש די הרבה קאונטי.

בנוסף דבר שונה אחר הוא כמות הבנזינים שהם מדברים עליה.

חוץ מזה העברתי להם כמה שירשורים משלנו וכתבות משלנו אחרי תירגום בגוגל (למי שדואג מזכויות יוצרים, אל תדאגו, הכתבות והמאמרים שומרים על כל זכויות האתר כולל הבאנרים זה פשוט כלי תרגום של גוגל למי שלא מכיר תסתכלו בסוף ההודעה שלי) והם מאוד התרשמו מהעבודה שעושים כאן אצלנו ומהדיגומים שיש כאן.

בתמונות שבשרשור ששלחתי יש אומנם כמה רכבים שהעיקר בהם הוא הרכב מסעות יותר מהרכב עבירות, אבל גם ברמת העבירות, יש שם דברים נחמדים, לא נפלתי יותר מדי פעמים מהכיסא אבל הגשר עצים התלול בהחלט היה גורם לי לחשוב איזה עשרים פעם לפני מעבר (אם בכלל היו לי את הבייצים לעבור) וזה בטח יפה לראות שהם עובדים יפה שם.

תתפלאו, אבל גם באוסטרליה הרחוקה יש תקנות מחמירות בנוגע לשיפורי רכבים (וגם שם לא תמיד עובדים לפיהם) אבל ככל הנראה לא אנחנו ולא הם המצאנו את הגלגל, זה פשוט דרכים אחרות להשתמש בו.

whisky

נ.ב.
כלי תרגום נחמד, מהנה, מאוד מצחיק של גוגל:
http://translate.google.com/#

למה מצחיק, כי תנסו לתרגם כתבה ישראלית על רכב ותגלו ש: "שילדה" = "give birth" (למי שלא הבין לידה- זה שיוצא תינוק בסוף) ועוד דברים מצחיקים אחרים, אבל כדי לתרגם טקסט מלא באופן מהיר זה כלי מאוד נחמד, צריך להיות מודעים לחסרונות שלו.

יאללה לילה טוב.

whisky
17-11-09, 19:35
רק כדי שתראו, אז זו הכתבה של ארז נכפולגר מתורגמת בגוגל

כתבה מתורגמת (http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=iw&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.jeepolog.com%2F228.ht ml&sl=iw&tl=en&history_state0)

אם תקראו זה קצת מצחיק (הומור של עורכי דין אתם חייבים להתחשב)

whisky

-->