צפייה בגרסה מלאה : איסוזו DMAX
שלום,
אני חוזר לטיולי שטח ושוקל את האיסוזו DMAX שיהיה גם רכב שני בבית הכולל משפחה עם 2 ילדים. ברשותי כ- 70K ש"ח לנושא על כן המודלים אותם אני מחפש הם סביב ה- 2004.
לא ראיתי הרבה התיחסות לרכב זה בפורומים מאידך הרבה על הכביש.
אני מבין שהוא יותר נוח מהמגנום על הכביש אבל בשטח יסבול יותר בשל חוסר נעילת דיפרנציאל.
כה עלי לוותר בשל היעדר הנעילה.
אנא העשירו את ידיעותי בנושא תחזוקה סחירות הרכב.
נוחות נסיעה- גם בתא האחורי....
תודה
סוזי המשתוללת
19-05-10, 20:47
אתה לא חייב לסבול - תתקין נעילה אחר כך אבל תהנה מרכב מאד אמין חזק ועם עבירות לא רעה בכלל כסטנדרט
בתור אחד שהיה לו ידני שנת 2004
(קניתי בהשקה בגני התערוכה. ה-DMAX הראשון שראיתי על הכביש, היה שלי...)
בסה"כ אמין ויחסית לטנדרים נוח. רק כדאי להחליף בולמים ליותר טובים אם לא עשו את זה עדיין.
אני החלפתי לאולדמן אחרי 10000 ק"מ של סבל, והחיים השתפרו לבלי היכר.
הייתי יד ראשונה אז אני לא יודע להגיד מה נהיה מהם מבחינת אמינות כשמתיישנים, אבל ידני בטוח יותר פשוט לאחזקה.
ממליץ בחום (אישתי פחות...)
איל
איזו שנתון אתה מחפש?
אני יכול להגיד לאחר לא מעט ק"מ בכביש ובשטח עם שנתון 2007 אוטומטי שזה רכב נחות למדי בשטח, גחון נמוך, מתלים לא מאוזנים-בנסיעה איטית הוא נוח למדי אבל קצת מעבר לכך הוא נע בין ניגוח אבנים בגודל של אגרוף שרכבי שטח אחרים לא רואים לבין נענוע לא נעים עד גבה גלי.
גחון נמוך מאד ביחס לאחרים בקטגורית טנדרי 4X4 וגשר גיר מלחך עפר..
מערכת 4X4 קפריזית של כפתורים חשמליים (אין יותר ידית לשילוב 4X4 או LOW) שלא סגורה על עצמה מתי היא משתלבת ומתי מתנתקת.
מתלה אחורי קשיח מידי, בקלות יחסית נכנס להצלבות, דיפ' מוגבל החלקה יעיל כל עוד לא עוצרים ולא תמיד זה אפשרי.
הספסל האחורי די צר למידות של מבוגרים ולא נוח לנסיעות כביש או בכלל..
אני יודע שרכבים שעברו שידרוג מתלים (בולמים+קפיצים) מתנהגים טוב בהרבה בכל הקשור לשיכוך והתנהגות.
אהה,
יש לו מנוע נהדר..
מיומו הראשון לא אהבתי אותו, ועדיין לא שיניתי את דעתי. לא נוח, מיושן מאוד. זה טנדר מהדור שבו לא היית שוקל טנדר בתור רכב טיולים משפחתי.
אסף.
ברכות,
יש לי די-מקס מודל 2006 אוטומטי. הגבהתי, ערגלתי וריככתי כך שהנסיעה רכה (יחסית) ונוחה (יחסית).
אני מטייל עם האישה העדינה שלי ושלושת ילדי הקטנים ללא בעיות. גם טיולים רווי טסטסטרון ואבק האוטו מבצע בגבריות שרירית. נכון, הטנדר אינו עביר כטרופר הקודם אבל 99% מהשבילים אני עובר ללא מאמץ ובשאר אני נזהר.
אני ממליץ בכול פה. הדי-מקס בנתיים (יש לי אוטו רק שנה) אמין ונוח.
בהצלחה, ירון
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.