аъд ма зййб мсбем - ъъчйп ртймд азш лк абм ъдрд ошлб оаг аойп зжч етн тбйшеъ ма штд блмм лсиргши
щмен,
арй зежш мийемй щиз ещечм аъ дайсеже DMAX щйдйд вн шлб щрй ббйъ длемм ощфзд тн 2 ймгйн. бшщеъй л- 70K щ"з мреща тм лп доегмйн аеън арй озфщ дн сбйб д- 2004.
ма шайъй дшбд дъйзсеъ мшлб жд бфешеойн оайгк дшбд тм длбйщ.
арй обйп щдеа йеъш рез одоврен тм длбйщ абм бщиз йсбем йеъш бщм зесш ртймъ гйфшрцйам.
лд тмй мееъш бщм дйтгш дртймд.
ара дтщйше аъ йгйтеъй бреща ъзжечд сзйшеъ дшлб.
резеъ рсйтд- вн бъа дазешй....
ъегд
аъд ма зййб мсбем - ъъчйп ртймд азш лк абм ъдрд ошлб оаг аойп зжч етн тбйшеъ ма штд блмм лсиргши
йщшам 20011 фйаегмйжн бдйъвмоеъе
7 омйеп тбгйн щм 7 ощфзеъ
בתור אחד שהיה לו ידני שנת 2004
(קניתי בהשקה בגני התערוכה. ה-DMAX הראשון שראיתי על הכביש, היה שלי...)
בסה"כ אמין ויחסית לטנדרים נוח. רק כדאי להחליף בולמים ליותר טובים אם לא עשו את זה עדיין.
אני החלפתי לאולדמן אחרי 10000 ק"מ של סבל, והחיים השתפרו לבלי היכר.
הייתי יד ראשונה אז אני לא יודע להגיד מה נהיה מהם מבחינת אמינות כשמתיישנים, אבל ידני בטוח יותר פשוט לאחזקה.
ממליץ בחום (אישתי פחות...)
איל
JK ашек 2008 тн зййщрй шеешс етх шйз.
еафйме боцбе дсиргший деа дфк мозмйу шаей м-WJ..
איזו שנתון אתה מחפש?
אני יכול להגיד לאחר לא מעט ק"מ בכביש ובשטח עם שנתון 2007 אוטומטי שזה רכב נחות למדי בשטח, גחון נמוך, מתלים לא מאוזנים-בנסיעה איטית הוא נוח למדי אבל קצת מעבר לכך הוא נע בין ניגוח אבנים בגודל של אגרוף שרכבי שטח אחרים לא רואים לבין נענוע לא נעים עד גבה גלי.
גחון נמוך מאד ביחס לאחרים בקטגורית טנדרי 4X4 וגשר גיר מלחך עפר..
מערכת 4X4 קפריזית של כפתורים חשמליים (אין יותר ידית לשילוב 4X4 או LOW) שלא סגורה על עצמה מתי היא משתלבת ומתי מתנתקת.
מתלה אחורי קשיח מידי, בקלות יחסית נכנס להצלבות, דיפ' מוגבל החלקה יעיל כל עוד לא עוצרים ולא תמיד זה אפשרי.
הספסל האחורי די צר למידות של מבוגרים ולא נוח לנסיעות כביש או בכלל..
אני יודע שרכבים שעברו שידרוג מתלים (בולמים+קפיצים) מתנהגים טוב בהרבה בכל הקשור לשיכוך והתנהגות.
אהה,
יש לו מנוע נהדר..
ддрад щбайийеъ..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
ойеое дшащеп ма адбъй аеъе, етгййп ма щйрйъй аъ гтъй. ма рез, ойещп оаег. жд иргш одгеш щбе ма дййъ щечм иргш бъеш шлб ийемйн ощфзъй.
асу.
"scars are tattoos with better stories"
айп ълрйъ. зййн. рчегд.
дчофш - VW TYPE 2 1978 | диргш - дйймчс 2008
бшлеъ,
йщ мй гй-очс оегм 2006 аеиеоий. двбдъй, тшвмъй ешйллъй лк щдрсйтд шлд (йзсйъ) ерезд (йзсйъ).
арй оиййм тн дайщд дтгйрд щмй ещмещъ ймгй дчирйн мма бтйеъ. вн ийемйн шеей исисишеп еабч даеие обцт бвбшйеъ щшйшйъ. рлеп, диргш айре тбйш лишефш дчегн абм 99% одщбймйн арй тебш мма оаох ебщаш арй рждш.
арй оомйх блем фд. дгй-очс бръййн (йщ мй аеие шч щрд) аойп ерез.
бдцмзд, йшеп
щоше тм чщш