צפייה בגרסה מלאה : התייעצות לגבי סמוראי ספציפי
שלום לכולם
רציתי להתייעץ אתכם לגבי קניית סמוראי מסוים.
אתן קצת פרטים.
יש לי הידע לבדיקת רכב יד שניה אך איני מכיר את סוג הרכב הנל כולל מכלוליו וחיישניו אלה רק בידע כללי.
הרכב שנת 94 לבן ברזנט.
הרכב עבר טיפול גדול במנוע ואכן מבדיקה שלי המנוע מצלצל טוב מבחינה חיצונית ופנימית המצב סביר
ואין לרכב רקבונות אולי חלודה פה ושם, לא משמעותי.
ועכשיו לבעיות, כאשר נוסעים עם הרכב כמה דקות לטענת הבעלים קיימת בעיה עם סוג החיישן (מפה?) קרנק? לא ידוע
אשר גורמת לרכב להעלות סלד ולהוריד באופן מוזר ואפילו מחריד.
בעיה שניה, קיימת שריקה מן הגיר, לטענת בעל מקצוע עלות התיקון היא 3000 ש"ח, לא ידועה לי בדיוק סיבת השריקה אך הבעלים מוכן להתחייב שהגיר תקין
בנוסף הרכב צריך לעבור טסט עוד חודש וחצי ולדעתי ההשקעה בו תהיה על חלקים כ- 2000 ש"ח
הסכום שהבעלים מוכן לתת לי את הרכב הוא 18 אלף , הוא מוכן עקב חוסר שימוש
מה אתם אומרים?
לגבי הגיר- עלות גיר "מייבוא" עם אחריות היא בערך 3000 ש"ח.
כך שאם הגיר שורק זה כנראה המקסימום שזה יעלה לך.
תוסיף פרטים
מוגבה? אם כן איזו הגבהה?
איזה צמיגים? מידה / חברה / טריים / סוג
איזה בולמים?
יש מיגון?
יש נעילת דיפרנציאל?
יחס העברה?
ברזנטים חורף וקיץ תקינים?
נסה לדלות כמה שיותר פרטים ותעלה אותם לפורום, יקל עלינו לתת תשובה יותר מדוייקת
לגבי הגיר ההוצעה היא כולל עבודה 3000, לקנות גיר חדש כולל עבודה כמה זה? 4000..לא בכיוון בכל אופן.
לרכב אין שום תוספת מיוחדת שדורת התיחסות מיוחדת לכן לא כתבתי דבר.
הכוכב הכחול
26-05-10, 17:46
את זה קראת?
http://jeepolog.com/151.html
אהלן,
למה החלטת שהשריקה מגיעה מהגיר? גם טרנספר (הרבה יותר סביר) שורק גם ב HIGH ובייחוגד ב LOW, אפשר לחיות עם זה הרבה הרבה זמן.
איתי.
ItayWitzer
26-05-10, 20:17
לגבי הגיר ההוצעה היא כולל עבודה 3000, לקנות גיר חדש כולל עבודה כמה זה? 4000..לא בכיוון בכל אופן.
לרכב אין שום תוספת מיוחדת שדורת התיחסות מיוחדת לכן לא כתבתי דבר.
רכב עומד זמן מה עם בעיות? נראה לי שהמחיר גבוה מדי. אולי תוכל לחיות עם התקלות, אבל זה עדיין יציק לך. אם היישור קו יעלה עוד 6-8 אלף (כולל הטסט) אז אתה מסתכל על רכב ב26,000
במחיר הזה אתה יכול למצוא סמוראים משופרים בטירוף.
לא הייתי משלם כל כך הרבה לסמוראי סטנדרטי.
את זה קראת?
http://jeepolog.com/151.html
חפשתי ואכן מצאתי אין ספור שירשורים שבהם אנשים בדיוק כמוך מפנים אותי ללינק, עד שמצאתי כמה שירשורים שבאמת מדברים על סמוראי לקניה, בכל אופן,
אכן אתם צודקים ההשקע תגיע לדעתי למחיר של סמוראי ב22 -24 אבל אחרי שהוא עבר את אותם טיפולים דרך ידי שזה גם משהו, דבר נוסף הוא שאני אוהב את זה ואת רוב הדברים אני עושה לבד אך בכל זאת נראה שעדיף רכב מוכן ב22
לדעתי אם היה נותן לי את הרכב ב16 כנראה שהייתי הולך על זה
לאחר בדיקה אציין את מספר הדברים שיש להחליף ברכב, אם תוכלי לתת לי הערכה לגבי הסכומים.
דורש החלפה"
פנסים(רפלקטורים)
צינורות ברקס(לא בטוח)
4 צמיגים
תפוחי הגה
תיקון גיר (אולי טרנספר)
תיקון חיישן.
החזרת מזגן לתקינות.
טסט עוד חודשיים מחיר הרישיון הוא 950 ש"ח
תום, דלג, עבור לרכב הבא. הסמו שאתה מתאר הוא רכב מוזנח, מצריך השקעה ועבודה ואתה לא באמת יכול לדעת אילו בעיות נוספות הוא מסתיר ועדיין לא גילית. נשמע כמו בור-ללא-תחתית קלאסי, עדיף לא להכניס ראש בריא למיטה חולה.
קובי
ItayWitzer
27-05-10, 11:47
תום, דלג, עבור לרכב הבא. הסמו שאתה מתאר הוא רכב מוזנח, מצריך השקעה ועבודה ואתה לא באמת יכול לדעת אילו בעיות נוספות הוא מסתיר ועדיין לא גילית. נשמע כמו בור-ללא-תחתית קלאסי, עדיף לא להכניס ראש בריא למיטה חולה.
קובי
+1
איתי.
קובי
+2
אפי.
יש כאן מישהו שציפה לראות רכב בן 16 ללא בעיות?!
יש לרכב בעיות, חלקן צריך לבדוק ביותר יסודיות (אולי למישהו שמתעסק בסמוראים יש יכולת לבדוק יותר לעומק - מבלי לזלזל בבדיקה שלך), חלק מהדברים הם קריטים - רפלקטורים, צנרת ברקס וחלק הם דברים שאפשר לחיות איתם ולתקן לאט לאט כמו מזגן, שריקה מהטרנספר/גיר - כנראה שאפשר לסחוב את זה עוד קצת.
לדעתי שווה לך לבדוק את הדברים יותר לעומק לפני שעוברים למועמד הבא, יש כאן אפשרות להוציא רכב תקין(-) במסווה (ומחיר) של נבלה ולהעמיד אותו תקין עם השקעה לא גדולה.
אל תחשוב שבשנתונים האלו תמצא רכב נקי מבעיות/תקלות.....
איתי.
אכן הראייה שלי היא כמו שלך ולכן האוטו נקנה למרות כל מה שחברים הפורום המכובדים המליצו.
המחיר הסופי 17אלף, התיכנון שלי הוא לסדר את הרכב במשך הזמן לאט לאט לבד
אז שלום לכולם, גם לי יש סמוראי וכנראה שאשאל המון שאלות בהמשך, תודה לכולם : )
תתחדש תום וברוך הבא למשפחהֿ!
אכן הראייה שלי היא כמו שלך ולכן האוטו נקנה למרות כל מה שחברים הפורום המכובדים המליצו.
המחיר הסופי 17אלף, התיכנון שלי הוא לסדר את הרכב במשך הזמן לאט לאט לבד
אז שלום לכולם, גם לי יש סמוראי וכנראה שאשאל המון שאלות בהמשך, תודה לכולם : )
לדעתי עשית עסקה טובה, תן תמונות כדי שנראה את הרכב ואם בא לך שתף אותנו בבעיות וונעזור לך להעמיד אותו.....
איתי.
תודה רבה רבה , אני יעלה תמונות של המצב הקשה מחר
הכוכב הכחול
28-05-10, 10:05
תתחדש.
ו... הכל אפשר לעשות בחצר בבית בעלות מינימלית (ע"ע קומבינה )
שיהיה בהצלחה ורק נסיעות טובות
נפגש בשטח :wink:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.