мвбй двйш- тмеъ вйш "оййбеа" тн азшйеъ дйа бтшк 3000 щ"з.
лк щан двйш щешч жд лршад дочсйоен щжд йтмд мк.
שלום לכולם
רציתי להתייעץ אתכם לגבי קניית סמוראי מסוים.
אתן קצת פרטים.
יש לי הידע לבדיקת רכב יד שניה אך איני מכיר את סוג הרכב הנל כולל מכלוליו וחיישניו אלה רק בידע כללי.
הרכב שנת 94 לבן ברזנט.
הרכב עבר טיפול גדול במנוע ואכן מבדיקה שלי המנוע מצלצל טוב מבחינה חיצונית ופנימית המצב סביר
ואין לרכב רקבונות אולי חלודה פה ושם, לא משמעותי.
ועכשיו לבעיות, כאשר נוסעים עם הרכב כמה דקות לטענת הבעלים קיימת בעיה עם סוג החיישן (מפה?) קרנק? לא ידוע
אשר גורמת לרכב להעלות סלד ולהוריד באופן מוזר ואפילו מחריד.
בעיה שניה, קיימת שריקה מן הגיר, לטענת בעל מקצוע עלות התיקון היא 3000 ש"ח, לא ידועה לי בדיוק סיבת השריקה אך הבעלים מוכן להתחייב שהגיר תקין
בנוסף הרכב צריך לעבור טסט עוד חודש וחצי ולדעתי ההשקעה בו תהיה על חלקים כ- 2000 ש"ח
הסכום שהבעלים מוכן לתת לי את הרכב הוא 18 אלף , הוא מוכן עקב חוסר שימוש
מה אתם אומרים?
мвбй двйш- тмеъ вйш "оййбеа" тн азшйеъ дйа бтшк 3000 щ"з.
лк щан двйш щешч жд лршад дочсйоен щжд йтмд мк.
лаб тебш ещб ...
ъесйу фшийн
оевбд? ан лп айже двбдд?
айжд цойвйн? ойгд / збшд / ишййн / сев
айжд бемойн?
йщ ойвеп?
йщ ртймъ гйфшрцйам?
йзс дтбшд?
бшжрийн зешу ечйх ъчйрйн?
рсд мгмеъ лод щйеъш фшийн еътмд аеън мфешен, йчм тмйре мъъ ъщебд йеъш огеййчъ
йа аммд..
мвбй двйш ддецтд дйа лемм тбегд 3000, мчреъ вйш згщ лемм тбегд лод жд? 4000..ма блйееп блм аефп.
мшлб айп щен ъесфъ ойезгъ щгешъ дъйзсеъ ойезгъ млп ма лъбъй гбш.
аъ жд чшаъ?
http://jeepolog.com/151.html
адмп,
мод дзмиъ щдщшйчд овйтд одвйш? вн ишрсфш (дшбд йеъш сбйш) щешч вн б HIGH ебййзевг б LOW, афщш мзйеъ тн жд дшбд дшбд жоп.
айъй.
חפשתי ואכן מצאתי אין ספור שירשורים שבהם אנשים בדיוק כמוך מפנים אותי ללינק, עד שמצאתי כמה שירשורים שבאמת מדברים על סמוראי לקניה, בכל אופן,
אכן אתם צודקים ההשקע תגיע לדעתי למחיר של סמוראי ב22 -24 אבל אחרי שהוא עבר את אותם טיפולים דרך ידי שזה גם משהו, דבר נוסף הוא שאני אוהב את זה ואת רוב הדברים אני עושה לבד אך בכל זאת נראה שעדיף רכב מוכן ב22
לדעתי אם היה נותן לי את הרכב ב16 כנראה שהייתי הולך על זה
мазш бгйчд ацййп аъ осфш дгбшйн щйщ мдзмйу бшлб, ан ъелмй мъъ мй дтшлд мвбй дслеойн.
гешщ дзмфд"
фрсйн(шфмчиешйн)
цйрешеъ бшчс(ма биез)
4 цойвйн
ъфезй двд
ъйчеп вйш (аемй ишрсфш)
ъйчеп зййщп.
дзжшъ ожвп мъчйреъ.
иси тег зегщййн озйш дшйщйеп деа 950 щ"з
ъен, гмв, тбеш мшлб дба. дсое щаъд оъаш деа шлб оежрз, оцшйк дщчтд етбегд еаъд ма баоъ йлем мгтъ айме бтйеъ ресфеъ деа осъйш етгййп ма вймйъ. рщот лое беш-мма-ъзъйъ чмасй, тгйу ма мдлрйс шащ бшйа мойид земд.
чебй
дйд в'йф...
оееъ мврбйн
йщ лап ойщде щцйфд мшаеъ шлб бп 16 мма бтйеъ?!
йщ мшлб бтйеъ, змчп цшйк мбгеч бйеъш йсегйеъ (аемй мойщде щоътсч бсоешайн йщ йлемъ мбгеч йеъш мтеоч - обмй мжмжм ббгйчд щмк), змч одгбшйн дн чшйийн - шфмчиешйн, цршъ бшчс езмч дн гбшйн щафщш мзйеъ айън емъчп маи маи лое ожвп, щшйчд одишрсфш/вйш - лршад щафщш мсзеб аъ жд тег чцъ.
мгтъй щеед мк мбгеч аъ дгбшйн йеъш мтеоч мфрй щтебшйн моетог дба, йщ лап афщшеъ мдецйа шлб ъчйп(-) босеед (еозйш) щм рбмд емдтойг аеъе ъчйп тн дщчтд ма вгемд.
ам ъзщеб щбщръерйн даме ъоца шлб рчй обтйеъ/ъчмеъ.....
айъй.
אכן הראייה שלי היא כמו שלך ולכן האוטו נקנה למרות כל מה שחברים הפורום המכובדים המליצו.
המחיר הסופי 17אלף, התיכנון שלי הוא לסדר את הרכב במשך הזמן לאט לאט לבד
אז שלום לכולם, גם לי יש סמוראי וכנראה שאשאל המון שאלות בהמשך, תודה לכולם : )
ъъзгщ ъен ебшек дба мощфздП!
"швтйн оаещшйн, швтйн решаййн. айп йеъш оиафешеъ ажме дгйоеййн.
аъд йлем дфд мфъез, йлем дфд мсвеш. аъ дсйбеб щм длгеш ау азг ма йтцеш..."
ъегд шбд шбд , арй йтмд ъоереъ щм доцб дчщд озш
ожм иеб, ебдцмзд.
йа аммд..
ожм иеб, ръшад бщиз
мчсн дба арй цшйк черген еоъргбъ...
ъъзгщ.
е... длм афщш мтщеъ бзцш ббйъ бтмеъ ойрйомйъ (т"т чеобйрд )
щйдйд бдцмзд ешч рсйтеъ иебеъ
рфвщ бщиз :wink:
щоше тм чщш