צפייה בגרסה מלאה : קניתי צעצוע חדש, מחפש מידע, כמה שיותר יותר טוב
היי, קניתי צעצוע חדש, אני חושב שזה מכונה ZJ ?
שנת 95, יד שמאל, יבוא אישי, מנוע 5200
לגבי המידע שאני מחפש:
בעקרון התכניות שלי הם כאלו
נעילה אחורית, נשלטת
פרונטקס קומפלט, רצוי מאוד שיהיה נעול
קיט הגבהה 3.5
אני אשמח לשמוע מידע והמלצות מיודעי דבר, היות והרכב חדש אצלי ואני עדיין לא מכיר כלום
תודה, ושבוע נפלא
תתחדש על הבהמה, אור :)
סע בזהירות!
לגבי המידע שאני מחפש:
נעילה אחורית, נשלטת
קיט הגבהה 3.5
אני אשמח לשמוע מידע והמלצות מיודעי דבר, היות והרכב חדש אצלי ואני עדיין לא מכיר כלום
תודה, ושבוע נפלא
מזל טוב וברוך הבא לאינדיאנים
..לגבי שאלתך... אז הכל תלוי בתקציב....השמיים הם הגבול ברכב הזה.
עם כל מהומת השדרוגים שיש כאן לאחרונה, מעניין שיש עדיין גרנדים סטנדרטיים.
המלצתי, כרגיל, תשקיע זמן בתכנון מה אתה רוצה, קרא פה ויש לא מעט חומר, דבר עם אנשים, הצטרף לטיולים, ואז תבין מה אתה מחפש.
לכשתחליט על כיוון הכל נראה פשוט יותר. והמקדם היחיד שקובע את הקצב הוא עומק הכיס שלך.
ברוך הבא לשבט והכי חשוב, שיהיה בהצלחה !
היי, אני אשמח לשמוע על טיולים ואו מפגשים עם בעלי רכבים כאלו
תקציב זה לא הבעיה שלי, רשמתי פחות או יותר את רשימת השיפורים הנחוצה לי כעת, תוך שאני מודע לעלויות מוערכות של איזור ה20 אלף שח על מה שרשמתי
כמו כן מחר יהיה לי מידע יותר מדויק לגבי הפרונטקס, שכן כרגע אני עם דרייבשאפט מפורק "רצינו לחסוך בדלק", ונראה שיש חופש בתוך הביצה והיא תצטרך לקבל טיפול מיידי, שם אני אקח לי החלטה בעלויות מול ביצה מקורית לביצה נעולה.
תודה :)
אחיי קודם כול תתחדש רכב חתיך{סטנדרטי}כמן שצריך להיות....אם ותצטרך חלקי פנים...פלסטיקה וכו יש לי הכול ומושלם ..{רק מנוע 4.0}עכשיו קניתי גראנד סטנדרטי לחלוטין כמן שלך רק 96 ....שיהיה לך בהצלחה ..סע בזהירותת
יורם-דרומי
19-06-10, 20:28
לגבי המידע שאני מחפש:
נעילה אחורית, נשלטת
קיט הגבהה 3.5
תודה, ושבוע נפלא
ברוך הבא לשבט,
לאט לאט - עם האוכל גדל התיאבון ובגדול,,,,
בהצלחה
לגבי המידע שאני מחפש:
נעילה אחורית, נשלטת
קיט הגבהה 3.5
תודה, ושבוע נפלא
אור תתחדש על הרכב (רק השבוע קנית את הידית אורות לטרנו)
איך שכולם מיצטרפים לשיגעון.......אני + רונן + שי סויסה ועכשיו גם אתה ???:D
אתה יודע עם אתה צריך משהו תרים טלפון.
עמית היקר, אני אמרתי שהאוטו לא ישאר אצלי אחרי המקרה, אמרתי וקיימתי.
לגבי הצטרפות לשגעון, היות ואני משוגע אבל עם תעודות מהמדינה, קמתי בבוקר יום שישי והחלטתי שאני מחליף את האוטו, זה מה שנפל בפור אז זה מה יש, לא כי כיונתי את זה או משהו.
ואם כבר הזכרת "צריך משו" אז אני זקוק למפסק חלון חשמל צד ימין קדימה, כי רק בקונטרול של הנהג אפשר לפתוח את החלון.
יורם, אני יודע שהרכבים האלו בעלי פוטנציאל שיפורים ענקי, אבל היה לי טראנו 96 מקורית עד הבורג האחרון וחיינו טוב ביחד.
אני אינני זקוק לכל השיפורים האלו, אבל:
בולמים מתים - שאני ארכיב מקורי ולא מוגבה ברכב כזה ? לא נראה לי הגיוני (וכן, אני מודע להפרשי המחיר)
נעילה אחורית נראה לי מאוד נחוץ ומקל על חיי הרכב בשטח
נעילה קדמית - כמו שהזכרתי, יתכן ויש חופש בתוך הביצה שיצריך שיפוץ, אז שוב "אם כבר אז למה לא שיפור ?"
ומכאן בעצם נולדה הרשימת שיפורים שביקשתי :)
מבטיח לעדכן מחר אחרי שהדרייבשפט יחזור להסתובב ויהיה לי אמדן קצת יותר טוב על הרכב, כמו כן במהלך השבוע אתחיל להתייעץ עם בעלי מקצוע אודות מצבו הכללי של הרכב מבחינה מכנית פרונטלית וברקסלית ;)
בנתיים יושב בשקט וממתין לטיולים עם בעלי כלים דומים
גניסלב רונן
19-06-10, 20:57
ברוך הבא לשבט ,
תבדוק ,תגבש כיוון ורק אז תתחיל בבניה/שיפורים ,
אתה תהנה .
רכב מפנק וחזק .
רונן
דבר איתי מחר אני צריך את מיספר הרכב כדיי לעבוד
חוץ מיזה תבדוק בפרוקיות......תתחיל עם דויד כהן בכביש 44 אזור
עמית היקר, אני אמרתי שהאוטו לא ישאר אצלי אחרי המקרה, אמרתי וקיימתי.
לגבי הצטרפות לשגעון, היות ואני משוגע אבל עם תעודות מהמדינה, קמתי בבוקר יום שישי והחלטתי שאני מחליף את האוטו, זה מה שנפל בפור אז זה מה יש, לא כי כיונתי את זה או משהו.
ואם כבר הזכרת "צריך משו" אז אני זקוק למפסק חלון חשמל צד ימין קדימה, כי רק בקונטרול של הנהג אפשר לפתוח את החלון.
יורם, אני יודע שהרכבים האלו בעלי פוטנציאל שיפורים ענקי, אבל היה לי טראנו 96 מקורית עד הבורג האחרון וחיינו טוב ביחד.
אני אינני זקוק לכל השיפורים האלו, אבל:
בולמים מתים - שאני ארכיב מקורי ולא מוגבה ברכב כזה ? לא נראה לי הגיוני (וכן, אני מודע להפרשי המחיר)
נעילה אחורית נראה לי מאוד נחוץ ומקל על חיי הרכב בשטח
נעילה קדמית - כמו שהזכרתי, יתכן ויש חופש בתוך הביצה שיצריך שיפוץ, אז שוב "אם כבר אז למה לא שיפור ?"
ומכאן בעצם נולדה הרשימת שיפורים שביקשתי :)
מבטיח לעדכן מחר אחרי שהדרייבשפט יחזור להסתובב ויהיה לי אמדן קצת יותר טוב על הרכב, כמו כן במהלך השבוע אתחיל להתייעץ עם בעלי מקצוע אודות מצבו הכללי של הרכב מבחינה מכנית פרונטלית וברקסלית ;)
בנתיים יושב בשקט וממתין לטיולים עם בעלי כלים דומים
קרא את מה שכתבת, ותבין שאתה הולך בדיוק בדרך הפחות טובה ...
תחליף עכשו בולמים, ומחר תחליט על קיט הגבהה, ותצטרך להחליף שוב. וחבל.
תכנון, תכנון, תכנון, תכנון, תכנון, תכנון, תכנון, תכנון,
זו מילת המפתח!
בולמים חלשים? לא נורא.
תתאפק.
ותקנה קיט מושלם כולל בולמים. גם אם יש לך 100K ש"ח אפשר לבזבז אותם נכון, או בחכמה.
בהצלחה ...
היי, נדמה לי שלא הבנת.
אני אמרתי מראש שאם כבר מחליפים שמים קיט, אני בדיוק בדעה שלך, כנ"ל לגבי אם צריך פרונטקס.
היי, נדמה לי שלא הבנת.
אני אמרתי מראש שאם כבר מחליפים שמים קיט, אני בדיוק בדעה שלך, כנ"ל לגבי אם צריך פרונטקס.
מעולה, אז לקחתי את דבריי בחזרה ...
חוץ מה" ברוך הבא, ובהצלחה ..."
תתחדש וברוך הבא.
שיהיה בהצלחה ובהנאה (שהרי זה שם המשחק במשפחת האינדיאנים, לא?)
סע בזהירות,
אייל
תתחדש ותהנה , קנינו פחות או יותר באותו הזמן .
מה לגבי מיגונים ?
מהיכן אתה רוכש את הנעילה ? מה דעתך על קידמית נשלטת ואחורית אוטומטית ?
מה זה פרונטקס<<??????????
לגבי המידע שאני מחפש:
נעילה אחורית, נשלטת
קיט הגבהה 3.5
תודה, ושבוע נפלא
זה הרכב שהיה מפורסם ביד 2 ?
מה זה פרונטקס<<??????????
זה פרונטקע'ס בכלל.... סוג של אומלט
היי, אז ככה:
הרכב היום למד לנסוע בשטח (הורכב דרייבשאפט סוףסוף)
למלעיז לגבי הפרונטקס, להלן "ציר קדמי" במידה ובאמת לא ידעת.
לבחורצ'יק שקנה רכב במקביל אלי:
א. תתחדש תהנה וסע בדרכים טובות.
ב. באף רכב שלי לא היה מיגון, אז כרגע האמת שלא חפרתי על הנושא כלל וכלל.
ג. נעילה ? סבלנות, קודם כל מסיימים ישור קו מכני לרמה טיפטופ, אחכ הולכים להביא ככל הנראה פרוקומפ 3" ואז נגיע לגשר הנעילה.
הרכב לא היה מפורסם ביד 2, אבל עכשיו הוא מפורסם שם, ע"י.
היי, אז ככה:
הרכב היום למד לנסוע בשטח (הורכב דרייבשאפט סוףסוף)
למלעיז לגבי הפרונטקס, להלן "ציר קדמי" במידה ובאמת לא ידעת.
לבחורצ'יק שקנה רכב במקביל אלי:
א. תתחדש תהנה וסע בדרכים טובות.
ב. באף רכב שלי לא היה מיגון, אז כרגע האמת שלא חפרתי על הנושא כלל וכלל.
ג. נעילה ? סבלנות, קודם כל מסיימים ישור קו מכני לרמה טיפטופ, אחכ הולכים להביא ככל הנראה פרוקומפ 3" ואז נגיע לגשר הנעילה.
הרכב לא היה מפורסם ביד 2, אבל עכשיו הוא מפורסם שם, ע"י.
רגע אז עכשיו אתה כבר מוכר ? !
בולמים אני מציע מנסיון ומהנאה MX6 של פרוקומפ..אם אתה קונה קיט אז לא פחות מ 4" כולל החלפת גנטים 8" בולטים החוצה מהגיפ כדי להחזיר יציבות לאחר ההגבה..וכמובן צמיגים 31" מהצמיגים אתה מקבל עוד כ 1" גובה..חייב להאריך במפסטופים...גילוח קטן לפגוש הקידמי שהצמיגים לא יגעו..יש עוד מה לעשות שכבר יגיע לך עם הקיט...
לגבי הכפתור של החלון הימני..שלוף אותו פתח אותו נקה ועבור על המגעים הוא יחזור לעבוד...
בהצלחה :)
היי, אני עדיין לא מוכר, אבל בודק אופציות.
מלבד זאת, כל הרכבים שהיו לי בכל שנותי בעל רשיון, תמיד היו מפורסמים ביד2, סוג של שריטה שאפילו אני לא מצליח להבין :)
ולגבי הגבהות:
אני מתחיל לעשות בירורים ליבא לבד מאמריקה סט, אבל כנראה שאני אלך על 3" שזה פושר ולא דורש יותר מידי החלפות והסתבכויות (פנהרד פיטמן וכל הבולשיט שצריך להחליף ב4").
יש לזכור שבאתי מטראנו מקורית והיא הספיקה לי, אז ההגבהות פה בעצם מבוצעות בגלל הצורך בהחלפת בולמים ו"אם כבר אז כבר" בואו נשפר את יכולות הרכב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.