תתחדש על הבהמה, אור
סע בזהירות!
διι, χπιϊι φςφες ηγω, ΰπι ηεωα ωζδ ξλεπδ ZJ ?
ωπϊ 95, ιγ ωξΰμ, ιαεΰ ΰιωι, ξπες 5200
μβαι δξιγς ωΰπι ξητω:
αςχψεο δϊλπιεϊ ωμι δν λΰμε
πςιμδ ΰηεψιϊ, πωμθϊ
τψεπθχρ χεξτμθ, ψφει ξΰεγ ωιδιδ πςεμ
χιθ δβαδδ 3.5
ΰπι ΰωξη μωξες ξιγς εδξμφεϊ ξιεγςι γαψ, διεϊ εδψλα ηγω ΰφμι εΰπι ςγιιο μΰ ξλιψ λμεν
ϊεγδ, εωαες πτμΰ
ααψλδ, ΰεψ
תתחדש על הבהמה, אור
סע בזהירות!
ςν λμ ξδεξϊ δωγψεβιν ωιω λΰο μΰηψεπδ, ξςπιιο ωιω ςγιιο βψπγιν ρθπγψθιιν.
δξμφϊι, λψβιμ, ϊωχις ζξο αϊλπεο ξδ ΰϊδ ψεφδ, χψΰ τδ ειω μΰ ξςθ ηεξψ, γαψ ςν ΰπωιν, δφθψσ μθιεμιν, εΰζ ϊαιο ξδ ΰϊδ ξητω.
μλωϊημιθ ςμ λιεεο δλμ πψΰδ τωεθ ιεϊψ. εδξχγν διηιγ ωχεας ΰϊ δχφα δεΰ ςεξχ δλιρ ωμκ.
αψεκ δαΰ μωαθ εδλι ηωεα, ωιδιδ αδφμηδ !
היי, אני אשמח לשמוע על טיולים ואו מפגשים עם בעלי רכבים כאלו
תקציב זה לא הבעיה שלי, רשמתי פחות או יותר את רשימת השיפורים הנחוצה לי כעת, תוך שאני מודע לעלויות מוערכות של איזור ה20 אלף שח על מה שרשמתי
כמו כן מחר יהיה לי מידע יותר מדויק לגבי הפרונטקס, שכן כרגע אני עם דרייבשאפט מפורק "רצינו לחסוך בדלק", ונראה שיש חופש בתוך הביצה והיא תצטרך לקבל טיפול מיידי, שם אני אקח לי החלטה בעלויות מול ביצה מקורית לביצה נעולה.
תודה![]()
ααψλδ, ΰεψ
ΰηιι χεγν λεμ ϊϊηγω ψλα ηϊικ{ρθπγψθι}λξο ωφψικ μδιεϊ....ΰν εϊφθψκ ημχι τπιν...τμρθιχδ ελε ιω μι δλεμ εξεωμν ..{ψχ ξπες 4.0}ςλωιε χπιϊι βψΰπγ ρθπγψθι μημεθιο λξο ωμκ ψχ 96 ....ωιδιδ μκ αδφμηδ ..ρς αζδιψεϊϊ
ξψεα ωθεα μι μΰ πςιν μι ξΰηψιν!!!!
עמית היקר, אני אמרתי שהאוטו לא ישאר אצלי אחרי המקרה, אמרתי וקיימתי.
לגבי הצטרפות לשגעון, היות ואני משוגע אבל עם תעודות מהמדינה, קמתי בבוקר יום שישי והחלטתי שאני מחליף את האוטו, זה מה שנפל בפור אז זה מה יש, לא כי כיונתי את זה או משהו.
ואם כבר הזכרת "צריך משו" אז אני זקוק למפסק חלון חשמל צד ימין קדימה, כי רק בקונטרול של הנהג אפשר לפתוח את החלון.
יורם, אני יודע שהרכבים האלו בעלי פוטנציאל שיפורים ענקי, אבל היה לי טראנו 96 מקורית עד הבורג האחרון וחיינו טוב ביחד.
אני אינני זקוק לכל השיפורים האלו, אבל:
בולמים מתים - שאני ארכיב מקורי ולא מוגבה ברכב כזה ? לא נראה לי הגיוני (וכן, אני מודע להפרשי המחיר)
נעילה אחורית נראה לי מאוד נחוץ ומקל על חיי הרכב בשטח
נעילה קדמית - כמו שהזכרתי, יתכן ויש חופש בתוך הביצה שיצריך שיפוץ, אז שוב "אם כבר אז למה לא שיפור ?"
ומכאן בעצם נולדה הרשימת שיפורים שביקשתי
מבטיח לעדכן מחר אחרי שהדרייבשפט יחזור להסתובב ויהיה לי אמדן קצת יותר טוב על הרכב, כמו כן במהלך השבוע אתחיל להתייעץ עם בעלי מקצוע אודות מצבו הכללי של הרכב מבחינה מכנית פרונטלית וברקסלית
בנתיים יושב בשקט וממתין לטיולים עם בעלי כלים דומים
ααψλδ, ΰεψ
αψεκ δαΰ μωαθ ,
ϊαγεχ ,ϊβαω λιεεο εψχ ΰζ ϊϊηιμ ααπιδ/ωιτεψιν ,
ΰϊδ ϊδπδ .
ψλα ξτπχ εηζχ .
ψεπο
γαψ ΰιϊι ξηψ ΰπι φψικ ΰϊ ξιρτψ δψλα λγιι μςαεγ
ηευ ξιζδ ϊαγεχ ατψεχιεϊ......ϊϊηιμ ςν γειγ λδο αλαιω 44 ΰζεψ
χψΰ ΰϊ ξδ ωλϊαϊ, εϊαιο ωΰϊδ δεμκ αγιεχ αγψκ δτηεϊ θεαδ ...
ϊημισ ςλωε αεμξιν, εξηψ ϊημιθ ςμ χιθ δβαδδ, εϊφθψκ μδημισ ωεα. εηαμ.
ϊλπεο, ϊλπεο, ϊλπεο, ϊλπεο, ϊλπεο, ϊλπεο, ϊλπεο, ϊλπεο,
ζε ξιμϊ δξτϊη!
αεμξιν ημωιν? μΰ πεψΰ.
ϊϊΰτχ.
εϊχπδ χιθ ξεωμν λεμμ αεμξιν. βν ΰν ιω μκ 100K ω"η ΰτωψ μαζαζ ΰεϊν πλεο, ΰε αηλξδ.
αδφμηδ ...
היי, נדמה לי שלא הבנת.
אני אמרתי מראש שאם כבר מחליפים שמים קיט, אני בדיוק בדעה שלך, כנ"ל לגבי אם צריך פרונטקס.
ααψλδ, ΰεψ
ϊϊηγω εαψεκ δαΰ.
ωιδιδ αδφμηδ εαδπΰδ (ωδψι ζδ ων δξωηχ αξωτηϊ δΰιπγιΰπιν, μΰ?)
ρς αζδιψεϊ,
ΰιιμ
ϊϊηγω εϊδπδ , χπιπε τηεϊ ΰε ιεϊψ αΰεϊε δζξο .
ξδ μβαι ξιβεπιν ?
ξδιλο ΰϊδ ψελω ΰϊ δπςιμδ ? ξδ γςϊκ ςμ χιγξιϊ πωμθϊ εΰηεψιϊ ΰεθεξθιϊ ?
ξδ ζδ τψεπθχρ<?????????
τϊψεπεϊ ΰμβπθιιν μαςιεϊ ιαεΰ ξΰψδ'α μιωψΰμ [email protected](ζλειεϊ ιεφψιν: χεαι θ.)
αψεκ δαΰ .. ϊϊηγω!
.. Jeep - Drive it like you stole it
ωξψε ςμ χωψ