PDA

צפייה בגרסה מלאה : צמיגים 50:50 באיזור חיפה לסוזוקי ג'ימיני R15/70/205

ygimini
25-06-10, 11:44
שלום , לאחר המון המון חיפושים גם בפורום הזה וגם מחוצה לו אני אובד עצות.

אני ממתין בצמיגי פרויד כבר למעלה מחודש וחצי להגעתם המיוחלת של MAXXIS BRAVO 771

שאינם במלאי. מישהו יודע על עסקים שברשותם הצמיג הנ"ל באיזור חיפה? במלאי?

או על צמיגי 50:50 אחרים (תודה מראש אני לא מעוניין לשים שטח מלא למרות החגיגות סביב ה 8060) של חברות טובות ומחירים סבירים (עד 500 ש"ח לצמיג כולל עבודה ואיזון - אני מחליף רביעיה כמובן) קראתי טובות על cooper

אם למישהו יש מקומות ספציפיים באיזור חיפה שיש להם משהו מהנ"ל במלאי אני אשמח לשמוע על כך , תודה רבה מראש.

מוזר לי שלא מצאתי מידע/אינדקס מסודר באתר לגבי הנושא.

klam
25-06-10, 13:25
אם אתה מחכה כל כך הרבה זמן, מדוע אתה מתעקש על איזור חיפה?
יתכן ותוכל להשיג אצל האחים חילו ביפו (036833806).
האפשרויות האחרות במחיר שאתה רוצה, הן המקסיס 751, ואם אני לא טועה, אולי לטויו יש AT במידה הזו - והם מעולים. האחרים, כמו יוקוהמה וברידג'סטון, קצת יותר יקרים (לא מוצדק, לדעתי), אבל אם אתה מוכן להפרד מ 650 שח לצמיג - יש לך את הגודייר AT (!).
חן

ilan.sch
25-06-10, 14:41
הם דיי יקרנים שמה לדעתי.
ולמה להיות סגור רק עליהם יש הרבה מוכרים בחיפה תפתח ספר טלפונים תחפש קצת
שאני חיפשתי 8060 גם לא היה להם ואמרו שיזמינו בשבילי.. כמו אצלך, מה זה אומר ??
וגם רצו ים של כסף בסוף נסעתי לצמיג ישיר גם זול גם תמיד במלאי ואני מגיע הרבה למרכז

נימי
25-06-10, 18:01
הם אכן יקרנים שמה בצמיגי פרויד.

הפנצריה שאני אוהב היא:
צימו צ'ק פוסט
דרך בר יהודה 253 (בתחנת דלק פז)

052-8196690 אבי
052-8196691 אבי
(שני אנשים שונים)

אני לקוח מאוד מרוצה שלהם גם עם הצמיגים בג'יפ וגם ברכב הפרטי, שני חברה ממש טובים, הם בטוח לא מחזיקים את הצמיגים שאתה רוצה במלאי אבל הם יבררו תוך כמה זמן הם יכולים להגיע, אצלי הצמיגי שטח שלא היו במלאי הגיעו אחרי יום או יומיים על הבוקר.

לירן.
25-06-10, 21:22
תתקשר לבדוק בצמיגי בזק האיצטדיון בקרית-חיים.

המחירים והשירות שם טובים.

zigwig
26-06-10, 19:08
טוב אחרי שכולם ניכנסו בצמיגי פרויד,אחלה מקום,אחלה אנשים ואחלה של שירות,אם תתנהגו כמו שצריך,תגלו שהם גם יכולים להיות הכי זולים שאפשר לאנשים מסויימים.מקסיס כרגע בישראל נימצאים בחוסר ו 751 לא צפוי להגיע בחודש הקרוב.גם ה 753 באותו הסרט,אין כרגע לשום פנצריה (גולל צמיג ישיר ועוד הרבה מקומות שחיפשתי בהם,751 או 753.הצמיג אזל!
דבר שני,קופר,מניסיון אישי בלבד כמובן,הוא איך לומר בעדינות,חרא של צמיג,אבל ממש.
בהצלחה בהמשך!

klam
26-06-10, 22:31
כפי שציינתי לעיל, אצל האחים חילו יש מקסיס במלאי (קניתי לפני שבועיים), מחיר ושירות מעל ומעבר.

הירשפלד יובל
26-06-10, 22:44
לא יודע מה מקור ההסתייגות שלך מה-8060 אבל כמי שמחזיק לרכב 3 סטים שונים(5+ גלגלים בחלק מהסטים) אני יכול להעיד שה-8060 עושים עבודה מצוינת ונותנים תמורה הולמת ומעלה למחיר.היה לי
צמיגים 50/50 וכשהתכלו ביררתי,קראתי חוות דעת של חברים באתר ובסוף קניתי 3 בצמיג ישיר ו 2 באילת.הוא רך,לא רועש בהרבה אם בכלל מכביש או 50/50 ולא גורם לצריכת דלק גבוהה בהרבה מאחרים (אם בכלל).קיבלתי בעבר הוכחות לאחיזתו בשטח אבל היום התעלה על עצמו וסיפק לי שוב הוכחה.עליתי בירושלים מעלה (בין עין יעל לגילה) שהיה לי ספקות בעבר עם הרכב מסוגל לו.עליתי את חלקו הראשון בלבד מפאת קוצר זמן על סלעים ופודרה.הרכב ללא נעילות ובחלק מהעליות הגלגלים האחוריים פירפרו קצת.רק שירדתי בחזרה למטה ובאתי לשחרר את הלוקרים בגלגלים התברר לי שהם היו פתוחים.כלומר :הרכב עלה את העליות עם הנעה אחורית בלבד ללא נעילה.% גבוה מאוד מזה הוא אך ורק תודות ל-8060.

kalil
26-06-10, 23:28
רכשתי בעבר 4 צמיגים מקסיס 100% שטח במידה מקורית של הג'ימני בצמיגי פרויד .

שרות אדיב , מחירים טובים , אחריות + כרטיסיה לתיקון פנצרים (שלא השתמשתי בה).

ההתקנה והאיזון היו מושלמים מהרגע הראשון.

ygimini
27-06-10, 13:05
הם דיי יקרנים שמה לדעתי.
ולמה להיות סגור רק עליהם יש הרבה מוכרים בחיפה תפתח ספר טלפונים תחפש קצת
שאני חיפשתי 8060 גם לא היה להם ואמרו שיזמינו בשבילי.. כמו אצלך, מה זה אומר ??
וגם רצו ים של כסף בסוף נסעתי לצמיג ישיר גם זול גם תמיד במלאי ואני מגיע הרבה למרכז

אם תשים לב בדיוק בגלל שאני מעוניין שאנשים יתנו לי חוות דעתם על מקומות בחיפה , פתחתי את השירשור וזאת לאחר שטלפנתי להרבה בתי עסק בצורה רנדומלית ותוך השגת תוצאות מועטות.

תודה.

ygimini
27-06-10, 13:08
תתקשר לבדוק בצמיגי בזק האיצטדיון בקרית-חיים.

המחירים והשירות שם טובים.

תודה על ההמלצה , לא היה להם במלאי והם בשיחה טלפונית לא ממש שיתפו פעולה, ולא נתנו חלופות.

ygimini
27-06-10, 13:36
טוב , לאחר שיחה עם צמיג פרויד- ואני חייב לציין שהם מאד מאד אדיבים ונחמדים בטל' וסייעו לי רבות ,למרות שלא הגיעו הצמיגים המבוקשים וכנראה שלא באשמתם. (לפחות בשירות הטל' הם מצויינים)

ולאחר טלפון היום לצמיגי מילר וצמיגי חימו.

אני עדיין לא הגעתי לפתרון.
אולי עוד מישהו יכול להעיר את עיני?
אני עדיין מחפש צמיגי 50/50 כמצוין מעלה
ואני צריך אותם השבוע.

תודה מראש על העזרה.
יונתן.

ygimini
28-06-10, 14:28
טוב לאחר שלא קבלתי תשובה מספקת בפורום (כנראה שחלק מהדברים בעולם עוד אי אפשר לעשות באינטרנט) ו/או בטל' ע"י אחת מהפנצ'ריות באיזור הצפון.

הלכתי לכתת את רגלי היום בחיפוש אחרי חתיכות גומי לשים על הג'אנטים שלי.

נסעתי לאיזור הצ'ק פוסט בחיפה ועברתי בתחנות הבאות:

1. Projeep - שם שוחחתי עם גיא מנהל המקום לגבי אופציות ואפשריות וכן לשמוע את דעתו הכנה בנושא, לגיא תודה, הוא הפנה אותי לצמיגי דניאל , לאבי - אבי היה מאד ענייני בטל' והבטיח לחזור אלי. משום שדברתי איתם כבר לפני חודש והצעותיהם לא היו מזהירות המשכתי לכתת רגלי (צמיגי).

2. סוכנות שיווק אליאנס - המשביר 15 חיפה (צ'ק פוסט) - ממש ליד סוכנות אספיר - לצערי הרב אינם משווקים לפרטי ולכן לא היה כל כך רלוונטי , למרות זאת נתקלתי בפועל נחמד אשר הכניס אותי ובדק עבורי האם ישנם cooper at במידה, אך לא היו שם. הוא הפנה אותי לצמיגי מורן באיזור הצ'ק פוסט - לא מצאתי אותם.

3. צמיג איוב איברהים - מול קניון לב המפרץ (אולי קצת יותר לכיוון צפון , אבל באמת זניח), מקום קטן - רוני מנהל המקום היה מאד ענייני ולהפתעתי גם היו לו במלאי 4 צמיגי maxxis 8060 (שאני אישית פחות רציתי לשים כי רציתי ללכת על משהו אגרסיבי פחות אבל באי הפורום כאן המליצו עליהם בכל פה), כמו כן אמר שהוא יכול להשיג לי maxxis bravo 751/771 ביום.
לאחר התלבטות ומשא ומתן על המחיר ובעקבות המלצות כל באי הפורום ורוני - החלטתי ללכת על הצמיגים - נקנו 4 + התקנה ואיזון ב 555 ש"ח.

4. כעבור כ 4 שעות מהטל' לצמיגי דניאל - אבי חזר אלי עם הצעות מחיר רלוונטיות - yokohama geolender (שפה דרך אגב בפורום ירדו עליהם כל כך הרבה שלא העזתי להתקרב אליהם), אבי אגב טוען שהם מצוינים.
אפשרות 2 הייתה lassa (צמיג שמיוצר בטורקיה ולכן קצת פחות חביב עלי כרגע) ואפשרות 3 - מממ...לא הגענו לשם, כי הבחור איחר את המועד - הייתי כבר אחרי ההתקנה, הודתי לו - לא לפני שהוא אמר לי ששלמתי מחיר מוגזם על הצמיג (האמנם?) ושהוא לא מבין מה מתלהבים מהמקסיס.

זהו לגבי קורות יומי,

אני מקווה שהמידע יהיה שימושי לבאי הפורום בעתיד, אולי בסופו של דבר אנשים לא יצטרכו לכתת צמיגיהם בחיפוש אחרי חתיכות גומי חדשות לשים על הג'אנטים המסכנים שלהם.

היות והייתי (ואולי עדיין) קצת פחות בטוח בנכונות קניית ה 8060 לצורך שימושי האישיים בג'ימיני שלי , ומבחינתי בסוף הלכתי עליהם בעיקר בגלל שהם היו חדשים מאד ובמלאי (ולי יש טסט השבוע) , ואחרי כל מילות השבח שהרעיפו עליהם באתר רציתי לראות הכצעקתה,

אני אמשיך לדווח על החוויה האישית שלי איתו (ואולי בצורה קצת יותר מתונה ואובייקטיבית ביחס לתגובות בהם נתקלתי באתר).

בינתיים עלי לציין שאין תחושה כמעט כלל בהגה כי הוחלפו הצמיגים , אין רעידות ,מה שכן הצמיג עושה קצת יותר רעש מהמקוריים החל מ 70 קמ"ש, הצמיג חדש (טרי מריח כאילו הוציאו אותו מהמאפייה כרגע - תאריך ייצור השבוע ה 11 של 2010). בינתיים על הכביש הוא מרגיש בסדר גמור וללא הרגשת שינוי ברורה מול הצמיגים המקוריים (מלבד הרעש וגם הוא זניח מאד בינתיים- נראה מה יקרה להם אחרי שימוש), מקווה לבדוק אותם גם בשטח בקרוב.

כמו כן בשבועות הקרובים אבדוק האם צריכת הדלק השתנתה - בשירשור שראיתי לא מזמן באתר טען ובדק (כן ירבו הבודקים) אחד מחברי הפורום את הנושא וגילה עלייה של בין 10-15% בצריכת הדלק! לא מבוטל בהתחשב במחירים כיום וזאת לאחר שהרבה מאנשי הפורום הנועלים 8060 טענו זה זמן רב כי הצמיג לא משנה את צריכת הדלק או משנה באופן זניח או אפילו משפר (למישהו היה פה קלימוטרז' למיכל דלק של גי'מיני של יותר מ 400 ק"מ - אני חושב שהיצרן יעשה בקרוב לרכב שלו recall), וזאת ללא בדיקה אמיתית וללא הצגת נתונים עובדתיים.

בתקווה שפורום טכני אכן יתבסס בעיקרו על עובדות והעברת מידע (ולא הסתרתו, אמירת דברים בעלמה, מעורפלים ולא מבוססים).

המשך יום נעים לכולם.
יונתן.

kalil
28-06-10, 15:34
תתחדש :)

את השיפור המשמעותי תרגיש בשטח ( כל סוג שטח ).

לירן.
28-06-10, 22:07
יונתן קבל ח"ח על הפירוט.

גם אני רכשתי 8060 לפני כחודש, בחירה טובה.

ilan.sch
29-06-10, 00:49
לא הבנתי ?
בסוף קנית מקסיס ? חחח

מקווה שתהיה מבסוט עליהם
550 כפול 4 שזה 2200 שקל לפני מעמ או אחרי ?
אם זה נוח לך אז בכיף !

ygimini
29-06-10, 12:23
לא הבנתי ?
בסוף קנית מקסיס ? חחח

מקווה שתהיה מבסוט עליהם
550 כפול 4 שזה 2200 שקל לפני מעמ או אחרי ?
אם זה נוח לך אז בכיף !

אכן 2200 כולל מע"מ (אני פרטי לא עסק) שזה כולל צמיגים הרכבה ואיזון וגם קפה שחור אצל רוני אם בא לך :)

כן בסוף קניתי את המקסיס 8060 (בעקבות כל המילים החמות שנאמרו אליהם פה בפורום) בכל מקרה רציתי מקסיס אבל את דגם ה BRAVO 771/751 AT משום שלא היה לו במלאי המיידי ומשום שכבר די נמאס לי לחכות ובגלל הביקורות של כולם , הלכתי על ה 8060 נראה אם הפורום פה יוכיח את עצמו כממליץ יושר.

.

גיל בקיש
01-07-10, 15:32
מה אתם אומרים על צמיגי LASA 50% שטח 50%כביש???

-->