Close
ξφιβ ϊεφΰεϊ 1 ςγ 18 ξϊεκ 18
    ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2010
    ξιχεν
    ηιτδ
    δεγςεϊ
    7

αψιψϊ ξηγμ φξιβιν 50:50 αΰιζεψ ηιτδ μρεζεχι β'ιξιπι R15/70/205

ωμεν , μΰηψ δξεο δξεο ηιτεωιν βν ατεψεν δζδ εβν ξηεφδ με ΰπι ΰεαγ ςφεϊ.

ΰπι ξξϊιο αφξιβι τψειγ λαψ μξςμδ ξηεγω εηφι μδβςϊν δξιεημϊ ωμ MAXXIS BRAVO 771

ωΰιπν αξμΰι. ξιωδε ιεγς ςμ ςρχιν ωαψωεϊν δφξιβ δπ"μ αΰιζεψ ηιτδ? αξμΰι?

ΰε ςμ φξιβι 50:50 ΰηψιν (ϊεγδ ξψΰω ΰπι μΰ ξςεπιιο μωιν ωθη ξμΰ μξψεϊ δηβιβεϊ ραια δ 8060) ωμ ηαψεϊ θεαεϊ εξηιψιν ραιψιν (ςγ 500 ω"η μφξιβ λεμμ ςαεγδ εΰιζεο - ΰπι ξημισ ψαιςιδ λξεαο) χψΰϊι θεαεϊ ςμ cooper

ΰν μξιωδε ιω ξχεξεϊ ρτφιτιιν αΰιζεψ ηιτδ ωιω μδν ξωδε ξδπ"μ αξμΰι ΰπι ΰωξη μωξες ςμ λκ , ϊεγδ ψαδ ξψΰω.

ξεζψ μι ωμΰ ξφΰϊι ξιγς/ΰιπγχρ ξρεγψ αΰϊψ μβαι δπεωΰ.

ηαψ ψωεν klam's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Feb 2010
    ξιχεν
    ξψλζ
    δεγςεϊ
    986

αψιψϊ ξηγμ ϊβεαδ μδεγςδ: φξιβιν 50:50 αΰιζεψ ηιτδ μρεζεχι β'ιξιπι R15/70/205

ΰν ΰϊδ ξηλδ λμ λκ δψαδ ζξο, ξγες ΰϊδ ξϊςχω ςμ ΰιζεψ ηιτδ?
    ιϊλο εϊελμ μδωιβ ΰφμ δΰηιν ηιμε αιτε (036833806).
    δΰτωψειεϊ δΰηψεϊ αξηιψ ωΰϊδ ψεφδ, δο δξχριρ 751, εΰν ΰπι μΰ θεςδ, ΰεμι μθειε ιω AT αξιγδ δζε - εδν ξςεμιν. δΰηψιν, λξε ιεχεδξδ εαψιγβ'ρθεο, χφϊ ιεϊψ ιχψιν (μΰ ξεφγχ, μγςϊι), ΰαμ ΰν ΰϊδ ξελο μδτψγ ξ 650 ωη μφξιβ - ιω μκ ΰϊ δβεγιιψ AT (!).
    ηο
    ΰιο β'ιτ. δξφα χωδ..
    ΰαμ ιω ΰμτΰ, μαιπϊιιν..

ηαψ ψωεν ilan.sch's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2008
    ξιχεν
    ΰψυ ιωψΰμ
    δεγςεϊ
    227

δν γιι ιχψπιν ωξδ μγςϊι.
    εμξδ μδιεϊ ρβεψ ψχ ςμιδν ιω δψαδ ξελψιν αηιτδ ϊτϊη ρτψ θμτεπιν ϊητω χφϊ
    ωΰπι ηιτωϊι 8060 βν μΰ διδ μδν εΰξψε ωιζξιπε αωαιμι.. λξε ΰφμκ, ξδ ζδ ΰεξψ ??
    εβν ψφε ιν ωμ λρσ αρεσ πρςϊι μφξιβ ιωιψ βν ζεμ βν ϊξιγ αξμΰι εΰπι ξβις δψαδ μξψλζ

ηαψ ψωεν πιξι's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2006
    ξιχεν
    ηιτδ
    δεγςεϊ
    973

δν ΰλο ιχψπιν ωξδ αφξιβι τψειγ.

δτπφψιδ ωΰπι ΰεδα διΰ:
    φιξε φ'χ τερθ
    γψκ αψ ιδεγδ 253 (αϊηπϊ γμχ τζ)

052-8196690 ΰαι
    052-8196691 ΰαι
    (ωπι ΰπωιν ωεπιν)

ΰπι μχεη ξΰεγ ξψεφδ ωμδν βν ςν δφξιβιν αβ'ιτ εβν αψλα δτψθι, ωπι ηαψδ ξξω θεαιν, δν αθεη μΰ ξηζιχιν ΰϊ δφξιβιν ωΰϊδ ψεφδ αξμΰι ΰαμ δν ιαψψε ϊεκ λξδ ζξο δν ιλεμιν μδβις, ΰφμι δφξιβι ωθη ωμΰ διε αξμΰι δβιςε ΰηψι ιεν ΰε ιεξιιν ςμ δαεχψ.
    - ζδ ξδ ιω εςν ζδ ππφη!
    - δφιαεψ ξθεξθν εμλο δφιαεψ ξωμν ....

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2010
    ξιχεν
    The Shire in Middle-earth
    δεγςεϊ
    201

ϊϊχωψ μαγεχ αφξιβι αζχ δΰιφθγιεο αχψιϊ-ηιιν.

δξηιψιν εδωιψεϊ ων θεαιν.
    ρεζεχι β'ιξπι 2002

θεα ΰηψι ωλεμν πιλπρε αφξιβι τψειγ,ΰημδ ξχεν,ΰημδ ΰπωιν εΰημδ ωμ ωιψεϊ,ΰν ϊϊπδβε λξε ωφψικ,ϊβμε ωδν βν ιλεμιν μδιεϊ δλι ζεμιν ωΰτωψ μΰπωιν ξρειιξιν.ξχριρ λψβς αιωψΰμ πιξφΰιν αηερψ ε 751 μΰ φτει μδβις αηεγω δχψεα.βν δ 753 αΰεϊε δρψθ,ΰιο λψβς μωεν τπφψιδ (βεμμ φξιβ ιωιψ εςεγ δψαδ ξχεξεϊ ωηιτωϊι αδν,751 ΰε 753.δφξιβ ΰζμ!
    γαψ ωπι,χετψ,ξπιριεο ΰιωι αμαγ λξεαο,δεΰ ΰικ μεξψ αςγιπεϊ,ηψΰ ωμ φξιβ,ΰαμ ξξω.
    αδφμηδ αδξωκ!

ηαψ ψωεν klam's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Feb 2010
    ξιχεν
    ξψλζ
    δεγςεϊ
    986

λτι ωφιιπϊι μςιμ, ΰφμ δΰηιν ηιμε ιω ξχριρ αξμΰι (χπιϊι μτπι ωαεςιιν), ξηιψ εωιψεϊ ξςμ εξςαψ.
    ΰιο β'ιτ. δξφα χωδ..
    ΰαμ ιω ΰμτΰ, μαιπϊιιν..

ηαψ ψωεν διψωτμγ ιεαμ's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2007
    ξιχεν
    ςπϊεϊ,μιγ ιψεωμιν.
    δεγςεϊ
    1,138

μΰ ιεγς ξδ ξχεψ δδρϊιιβεϊ ωμκ ξδ-8060 ΰαμ λξι ωξηζιχ μψλα 3 ρθιν ωεπιν(5+ βμβμιν αημχ ξδρθιν) ΰπι ιλεμ μδςιγ ωδ-8060 ςεωιν ςαεγδ ξφειπϊ επεϊπιν ϊξεψδ δεμξϊ εξςμδ μξηιψ.διδ μι
    φξιβιν 50/50 ελωδϊλμε αιψψϊι,χψΰϊι ηεεϊ γςϊ ωμ ηαψιν αΰϊψ εαρεσ χπιϊι 3 αφξιβ ιωιψ ε 2 αΰιμϊ.δεΰ ψκ,μΰ ψεςω αδψαδ ΰν αλμμ ξλαιω ΰε 50/50 εμΰ βεψν μφψιλϊ γμχ βαεδδ αδψαδ ξΰηψιν (ΰν αλμμ).χιαμϊι αςαψ δεληεϊ μΰηιζϊε αωθη ΰαμ διεν δϊςμδ ςμ ςφξε εριτχ μι ωεα δεληδ.ςμιϊι αιψεωμιν ξςμδ (αιο ςιο ιςμ μβιμδ) ωδιδ μι ρτχεϊ αςαψ ςν δψλα ξρεβμ με.ςμιϊι ΰϊ ημχε δψΰωεο αμαγ ξτΰϊ χεφψ ζξο ςμ ρμςιν ετεγψδ.δψλα μμΰ πςιμεϊ εαημχ ξδςμιεϊ δβμβμιν δΰηεψιιν τιψτψε χφϊ.ψχ ωιψγϊι αηζψδ μξθδ εαΰϊι μωηψψ ΰϊ δμεχψιν αβμβμιν δϊαψψ μι ωδν διε τϊεηιν.λμεξψ :δψλα ςμδ ΰϊ δςμιεϊ ςν δπςδ ΰηεψιϊ αμαγ μμΰ πςιμδ.% βαεδ ξΰεγ ξζδ δεΰ ΰκ εψχ ϊεγεϊ μ-8060.

ηαψ ψωεν kalil's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2008
    ξιχεν
    ων τδ
    δεγςεϊ
    126

ψλωϊι αςαψ 4 φξιβιν ξχριρ 100% ωθη αξιγδ ξχεψιϊ ωμ δβ'ιξπι αφξιβι τψειγ .

ωψεϊ ΰγια , ξηιψιν θεαιν , ΰηψιεϊ + λψθιριδ μϊιχεο τπφψιν (ωμΰ δωϊξωϊι αδ).

δδϊχπδ εδΰιζεο διε ξεωμξιν ξδψβς δψΰωεο.

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2010
    ξιχεν
    ηιτδ
    δεγςεϊ
    7

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι ilan.sch φτιδ αδεγςδ
    δν γιι ιχψπιν ωξδ μγςϊι.
    εμξδ μδιεϊ ρβεψ ψχ ςμιδν ιω δψαδ ξελψιν αηιτδ ϊτϊη ρτψ θμτεπιν ϊητω χφϊ
    ωΰπι ηιτωϊι 8060 βν μΰ διδ μδν εΰξψε ωιζξιπε αωαιμι.. λξε ΰφμκ, ξδ ζδ ΰεξψ ??
    εβν ψφε ιν ωμ λρσ αρεσ πρςϊι μφξιβ ιωιψ βν ζεμ βν ϊξιγ αξμΰι εΰπι ξβις δψαδ μξψλζ
    ΰν ϊωιν μα αγιεχ αβμμ ωΰπι ξςεπιιο ωΰπωιν ιϊπε μι ηεεϊ γςϊν ςμ ξχεξεϊ αηιτδ , τϊηϊι ΰϊ δωιψωεψ εζΰϊ μΰηψ ωθμτπϊι μδψαδ αϊι ςρχ αφεψδ ψπγεξμιϊ εϊεκ δωβϊ ϊεφΰεϊ ξεςθεϊ.

ϊεγδ.

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2010
    ξιχεν
    ηιτδ
    δεγςεϊ
    7

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι μιψο. φτιδ αδεγςδ
    ϊϊχωψ μαγεχ αφξιβι αζχ δΰιφθγιεο αχψιϊ-ηιιν.

δξηιψιν εδωιψεϊ ων θεαιν.

ϊεγδ ςμ δδξμφδ , μΰ διδ μδν αξμΰι εδν αωιηδ θμτεπιϊ μΰ ξξω ωιϊτε τςεμδ, εμΰ πϊπε ημετεϊ.

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2010
    ξιχεν
    ηιτδ
    δεγςεϊ
    7

טוב , לאחר שיחה עם צמיג פרויד- ואני חייב לציין שהם מאד מאד אדיבים ונחמדים בטל' וסייעו לי רבות ,למרות שלא הגיעו הצמיגים המבוקשים וכנראה שלא באשמתם. (לפחות בשירות הטל' הם מצויינים)

ולאחר טלפון היום לצמיגי מילר וצמיגי חימו.

אני עדיין לא הגעתי לפתרון.
    אולי עוד מישהו יכול להעיר את עיני?
    אני עדיין מחפש צמיגי 50/50 כמצוין מעלה
    ואני צריך אותם השבוע.

תודה מראש על העזרה.
    יונתן.

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2010
    ξιχεν
    ηιτδ
    δεγςεϊ
    7

טוב לאחר שלא קבלתי תשובה מספקת בפורום (כנראה שחלק מהדברים בעולם עוד אי אפשר לעשות באינטרנט) ו/או בטל' ע"י אחת מהפנצ'ריות באיזור הצפון.

הלכתי לכתת את רגלי היום בחיפוש אחרי חתיכות גומי לשים על הג'אנטים שלי.

נסעתי לאיזור הצ'ק פוסט בחיפה ועברתי בתחנות הבאות:

1. Projeep - שם שוחחתי עם גיא מנהל המקום לגבי אופציות ואפשריות וכן לשמוע את דעתו הכנה בנושא, לגיא תודה, הוא הפנה אותי לצמיגי דניאל , לאבי - אבי היה מאד ענייני בטל' והבטיח לחזור אלי. משום שדברתי איתם כבר לפני חודש והצעותיהם לא היו מזהירות המשכתי לכתת רגלי (צמיגי).

2. סוכנות שיווק אליאנס - המשביר 15 חיפה (צ'ק פוסט) - ממש ליד סוכנות אספיר - לצערי הרב אינם משווקים לפרטי ולכן לא היה כל כך רלוונטי , למרות זאת נתקלתי בפועל נחמד אשר הכניס אותי ובדק עבורי האם ישנם cooper at במידה, אך לא היו שם. הוא הפנה אותי לצמיגי מורן באיזור הצ'ק פוסט - לא מצאתי אותם.

3. צמיג איוב איברהים - מול קניון לב המפרץ (אולי קצת יותר לכיוון צפון , אבל באמת זניח), מקום קטן - רוני מנהל המקום היה מאד ענייני ולהפתעתי גם היו לו במלאי 4 צמיגי maxxis 8060 (שאני אישית פחות רציתי לשים כי רציתי ללכת על משהו אגרסיבי פחות אבל באי הפורום כאן המליצו עליהם בכל פה), כמו כן אמר שהוא יכול להשיג לי maxxis bravo 751/771 ביום.
    לאחר התלבטות ומשא ומתן על המחיר ובעקבות המלצות כל באי הפורום ורוני - החלטתי ללכת על הצמיגים - נקנו 4 + התקנה ואיזון ב 555 ש"ח.

4. כעבור כ 4 שעות מהטל' לצמיגי דניאל - אבי חזר אלי עם הצעות מחיר רלוונטיות - yokohama geolender (שפה דרך אגב בפורום ירדו עליהם כל כך הרבה שלא העזתי להתקרב אליהם), אבי אגב טוען שהם מצוינים.
    אפשרות 2 הייתה lassa (צמיג שמיוצר בטורקיה ולכן קצת פחות חביב עלי כרגע) ואפשרות 3 - מממ...לא הגענו לשם, כי הבחור איחר את המועד - הייתי כבר אחרי ההתקנה, הודתי לו - לא לפני שהוא אמר לי ששלמתי מחיר מוגזם על הצמיג (האמנם?) ושהוא לא מבין מה מתלהבים מהמקסיס.

זהו לגבי קורות יומי,

אני מקווה שהמידע יהיה שימושי לבאי הפורום בעתיד, אולי בסופו של דבר אנשים לא יצטרכו לכתת צמיגיהם בחיפוש אחרי חתיכות גומי חדשות לשים על הג'אנטים המסכנים שלהם.

היות והייתי (ואולי עדיין) קצת פחות בטוח בנכונות קניית ה 8060 לצורך שימושי האישיים בג'ימיני שלי , ומבחינתי בסוף הלכתי עליהם בעיקר בגלל שהם היו חדשים מאד ובמלאי (ולי יש טסט השבוע) , ואחרי כל מילות השבח שהרעיפו עליהם באתר רציתי לראות הכצעקתה,

אני אמשיך לדווח על החוויה האישית שלי איתו (ואולי בצורה קצת יותר מתונה ואובייקטיבית ביחס לתגובות בהם נתקלתי באתר).

בינתיים עלי לציין שאין תחושה כמעט כלל בהגה כי הוחלפו הצמיגים , אין רעידות ,מה שכן הצמיג עושה קצת יותר רעש מהמקוריים החל מ 70 קמ"ש, הצמיג חדש (טרי מריח כאילו הוציאו אותו מהמאפייה כרגע - תאריך ייצור השבוע ה 11 של 2010). בינתיים על הכביש הוא מרגיש בסדר גמור וללא הרגשת שינוי ברורה מול הצמיגים המקוריים (מלבד הרעש וגם הוא זניח מאד בינתיים- נראה מה יקרה להם אחרי שימוש), מקווה לבדוק אותם גם בשטח בקרוב.

כמו כן בשבועות הקרובים אבדוק האם צריכת הדלק השתנתה - בשירשור שראיתי לא מזמן באתר טען ובדק (כן ירבו הבודקים) אחד מחברי הפורום את הנושא וגילה עלייה של בין 10-15% בצריכת הדלק! לא מבוטל בהתחשב במחירים כיום וזאת לאחר שהרבה מאנשי הפורום הנועלים 8060 טענו זה זמן רב כי הצמיג לא משנה את צריכת הדלק או משנה באופן זניח או אפילו משפר (למישהו היה פה קלימוטרז' למיכל דלק של גי'מיני של יותר מ 400 ק"מ - אני חושב שהיצרן יעשה בקרוב לרכב שלו recall), וזאת ללא בדיקה אמיתית וללא הצגת נתונים עובדתיים.

בתקווה שפורום טכני אכן יתבסס בעיקרו על עובדות והעברת מידע (ולא הסתרתו, אמירת דברים בעלמה, מעורפלים ולא מבוססים).

המשך יום נעים לכולם.
    יונתן.

ηαψ ψωεν kalil's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2008
    ξιχεν
    ων τδ
    δεγςεϊ
    126

ϊϊηγω

ΰϊ δωιτεψ δξωξςεϊι ϊψβιω αωθη ( λμ ρεβ ωθη ).

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2010
    ξιχεν
    The Shire in Middle-earth
    δεγςεϊ
    201

ιεπϊο χαμ η"η ςμ δτιψεθ.

βν ΰπι ψλωϊι 8060 μτπι ληεγω, αηιψδ θεαδ.
    ρεζεχι β'ιξπι 2002

ηαψ ψωεν ilan.sch's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2008
    ξιχεν
    ΰψυ ιωψΰμ
    δεγςεϊ
    227

μΰ δαπϊι ?
    αρεσ χπιϊ ξχριρ ? ηηη

ξχεεδ ωϊδιδ ξαρεθ ςμιδν
    550 λτεμ 4 ωζδ 2200 ωχμ μτπι ξςξ ΰε ΰηψι ?
    ΰν ζδ πεη μκ ΰζ αλισ !

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2010
    ξιχεν
    ηιτδ
    δεγςεϊ
    7

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι ilan.sch φτιδ αδεγςδ
    לא הבנתי ?
    בסוף קנית מקסיס ? חחח

מקווה שתהיה מבסוט עליהם
    550 כפול 4 שזה 2200 שקל לפני מעמ או אחרי ?
    אם זה נוח לך אז בכיף !
    אכן 2200 כולל מע"מ (אני פרטי לא עסק) שזה כולל צמיגים הרכבה ואיזון וגם קפה שחור אצל רוני אם בא לך

כן בסוף קניתי את המקסיס 8060 (בעקבות כל המילים החמות שנאמרו אליהם פה בפורום) בכל מקרה רציתי מקסיס אבל את דגם ה BRAVO 771/751 AT משום שלא היה לו במלאי המיידי ומשום שכבר די נמאס לי לחכות ובגלל הביקורות של כולם , הלכתי על ה 8060 נראה אם הפורום פה יוכיח את עצמו כממליץ יושר.

.

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2010
    ξιχεν
    ιχπςν ςιμιϊ
    δεγςεϊ
    45

ξδ ΰϊν ΰεξψιν ςμ φξιβι LASA 50% ωθη 50%λαιω???

πεωΰιν γεξιν

1. ξητω φαςι ψλα θεα αΰιζεψ ηιτδ
    ςμ ιγι ξεπι ΰεψακ ατεψεν τεψεν ψλα ωθη 4X4 λμμι
    ϊβεαεϊ: 8
    ςγλεο ΰηψεο: 03-02-09, 11:51
  2. ξητω ηψθ αΰιζεψ ηιτδ
    ςμ ιγι jozi ατεψεν τεψεν δαεπιν + δπγρϊ β'ιτιν
    ϊβεαεϊ: 7
    ςγλεο ΰηψεο: 13-12-08, 23:51
  3. ξερκ μθψΰπε αΰιζεψ ηιτδ
    ςμ ιγι vineto ατεψεν τεψεν πιρΰο Nissan
    ϊβεαεϊ: 0