התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ביטוח לרכב מעבר לגבול המחירון

alal
13-07-10, 13:44
ברצוני לבטח בביטוח מקיף את הרכב ZJ95.
הרכב משופר ואילו המחירון של לוי יצחק מגוחך ,לבטח על סכום של כ 25 אלף שח זה לא רלוונטי.

איך ניתן לבטח ? למי ניתן לפנות ? חברת ביטוח ?

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בנושא .

תודה

אבנר

sos4u
13-07-10, 15:11
הכי פשוט - הכי עובד.
פנה ללוי יצחק בת"א, ובקש לבצע הערכת שווי הרכב במצבו כיום , כולל התוספות בלי קשר למחירון.
ההערכה שלהם תקיפה לשנתיים.

בהצלחה

alal
13-07-10, 15:44
הכי פשוט - הכי עובד.
פנה ללוי יצחק בת"א, ובקש לבצע הערכת שווי הרכב במצבו כיום , כולל התוספות בלי קשר למחירון.
ההערכה שלהם תקיפה לשנתיים.

בהצלחה

האם חברות הביטוח מכירות בשמאות זו ?
ממה שבררתי עם כמה סוכנים , הם לא מבינים מה אני רוצה .

shachar
13-07-10, 16:02
תחליף סוכנים...

בכל מקרה כדאי שתדע מה שווי התוספות (למשל קבלות ) כדי שהשמאי יוכל לקבל החלטה נכונה

KOOKE
13-07-10, 16:41
מניסיון כואב. הדבר בהחלט אפשרי.

לפני כחודשיים וחצי נגנב הדיפנדר שלי. מדובר ברכב מאד מושקע ששופץ מהיסוד ועם המוווון תוספות.

מחיר המחירון של הרכב שלי (דיפנדר 110 שנת 96 יוצא כוחות ביטחון כמו כל הדיפנדרים מהשנתון הזה) היה לאחר הפחתת בעלות מדינה כ- 30,000 ש"ח.

למזלי מאחר ואני עוסק בתחום (עורך דין בענייני ביטוח) השכלתי להתעקש עם חברת הביטוח כך שהם יבטחו את הרכב בערכו הממשי.

הדרך הנכונה היא אכן לוודא עם חברת הביטוח מראש שהם מוכנים לעשות זאת לפנות ללוי יצחק להערכת שווי ולהציג בפני השמאי שם כמה שיותר חשבוניות על השיפורים ורשימה מפורטת של השיפורים. כך אני עשיתי והשמאי העריך ששוווי הדיפנדר ז"ל שלי היה 80,000 ש"ח.

הביטוח עלה הרבה כסף אבל הרכב בוטח בשוויו הממשי וכשהוא נגנב אכן קיבלתי את מלוא השווי...מה שנקרא חצי נחמה.

zivviz
13-07-10, 18:27
סוכן לרכבי שטח ותיק בתחום : מאיר רוטברג . ( חפש ב -144 ) מקיימים תוכנית בשם "שטח בטוח" המכסה את שוויו הממשי של הרכב עם השיפורים.

זיו

AvigdorAharon
14-07-10, 00:28
האם חברות הביטוח מכירות בשמאות זו ?
ממה שבררתי עם כמה סוכנים , הם לא מבינים מה אני רוצה .

השיטה עובדת יופי, תכין כ 700 ש"ח להערכה, ותקבל קוד מיוחד לחברת הביטוח.

אביגדור

alal
16-07-10, 04:07
תודה לכל המשיבים

פניתי למאיר רוטברג וכנראה הנושא יסגר מולו .

אבנר

-->