δλι τωεθ - δλι ςεαγ.
τπδ μμει ιφηχ αϊ"ΰ, εαχω μαφς δςψλϊ ωεει δψλα αξφαε λιεν , λεμμ δϊερτεϊ αμι χωψ μξηιψεο.
δδςψλδ ωμδν ϊχιτδ μωπϊιιν.
αδφμηδ
αψφεπι μαθη ααιθεη ξχισ ΰϊ δψλα ZJ95.
δψλα ξωετψ εΰιμε δξηιψεο ωμ μει ιφηχ ξβεηκ ,μαθη ςμ ρλεν ωμ λ 25 ΰμσ ωη ζδ μΰ ψμεεπθι.
ΰικ πιϊο μαθη ? μξι πιϊο μτπεϊ ? ηαψϊ αιθεη ?
ΰωξη μωξες ξαςμι πιριεο απεωΰ .
ϊεγδ
ΰαπψ
δλι τωεθ - δλι ςεαγ.
τπδ μμει ιφηχ αϊ"ΰ, εαχω μαφς δςψλϊ ωεει δψλα αξφαε λιεν , λεμμ δϊερτεϊ αμι χωψ μξηιψεο.
δδςψλδ ωμδν ϊχιτδ μωπϊιιν.
αδφμηδ
ϊημισ ρελπιν...
αλμ ξχψδ λγΰι ωϊγς ξδ ωεει δϊερτεϊ (μξωμ χαμεϊ ) λγι ωδωξΰι ιελμ μχαμ δημθδ πλεπδ
110TD5
Festina lente
מניסיון כואב. הדבר בהחלט אפשרי.
לפני כחודשיים וחצי נגנב הדיפנדר שלי. מדובר ברכב מאד מושקע ששופץ מהיסוד ועם המוווון תוספות.
מחיר המחירון של הרכב שלי (דיפנדר 110 שנת 96 יוצא כוחות ביטחון כמו כל הדיפנדרים מהשנתון הזה) היה לאחר הפחתת בעלות מדינה כ- 30,000 ש"ח.
למזלי מאחר ואני עוסק בתחום (עורך דין בענייני ביטוח) השכלתי להתעקש עם חברת הביטוח כך שהם יבטחו את הרכב בערכו הממשי.
הדרך הנכונה היא אכן לוודא עם חברת הביטוח מראש שהם מוכנים לעשות זאת לפנות ללוי יצחק להערכת שווי ולהציג בפני השמאי שם כמה שיותר חשבוניות על השיפורים ורשימה מפורטת של השיפורים. כך אני עשיתי והשמאי העריך ששוווי הדיפנדר ז"ל שלי היה 80,000 ש"ח.
הביטוח עלה הרבה כסף אבל הרכב בוטח בשוויו הממשי וכשהוא נגנב אכן קיבלתי את מלוא השווי...מה שנקרא חצי נחמה.
ρελο μψλαι ωθη εϊιχ αϊηεν : ξΰιψ ψεθαψβ . ( ητω α -144 ) ξχιιξιν ϊελπιϊ αων "ωθη αθεη" δξλρδ ΰϊ ωεειε δξξωι ωμ δψλα ςν δωιτεψιν.
ζιε
ϊεγδ μλμ δξωιαιν
τπιϊι μξΰιψ ψεθαψβ ελπψΰδ δπεωΰ ιρβψ ξεμε .
ΰαπψ
ωξψε ςμ χωψ