PDA

צפייה בגרסה מלאה : התייעצות צמיגים

IlanVulej
21-12-10, 12:32
בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי לתחום הג'יפים ורכשתי סוזוקי ג'ימני 2006
אני חסר נסיון בתחום הזה לחלוטין
הצמיגים שיש לי כרגע על הרכב הם צמיגי כביש של ברידג'סטון שכבר עברו את זמנם לחלוטין
בגלל שבתור מתחיל אעשה טיולי שטח קלים לפחות בהתחלה שבילים וכדומה ולכן החלטתי על צמיגי 50:50 עכשיו נותרה ההתלבטות אילו צמיגים? קיבלתי הצעה לצמיגי LASSA ב450+- לצמיג רציתי לדעת איך הם ואם משהו ממליץ עליהם ועל מקום להתקין אותם או לשים עוד כמה מאות שקלים וללכת על הDUNLOP GRANDTREK ולדעת אם משהו ממליץ עליהם

תודה מראש

jimnyjunky
21-12-10, 13:02
בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי לתחום הג'יפים ורכשתי סוזוקי ג'ימני 2006
אני חסר נסיון בתחום הזה לחלוטין
הצמיגים שיש לי כרגע על הרכב הם צמיגי כביש של ברידג'סטון שכבר עברו את זמנם לחלוטין
בגלל שבתור מתחיל אעשה טיולי שטח קלים לפחות בהתחלה שבילים וכדומה ולכן החלטתי על צמיגי 50:50 עכשיו נותרה ההתלבטות אילו צמיגים? קיבלתי הצעה לצמיגי LASSA ב450+- לצמיג רציתי לדעת איך הם ואם משהו ממליץ עליהם ועל מקום להתקין אותם או לשים עוד כמה מאות שקלים וללכת על הDUNLOP GRANDTREK ולדעת אם משהו ממליץ עליהם

תודה מראש

אני קניתי לפני כמה חודשים את ה דנלופ AT3 50 : 50 והם אחלה של צמיגים
שילמתי 500 ש"ח כולל הכל אצל אנטון ביפו

IlanVulej
21-12-10, 18:19
כמו כן רציתי לקבל חוות דעת על צמיגי מקסיס 751

zerez
21-12-10, 18:52
כמו כן רציתי לקבל חוות דעת על צמיגי מקסיס 751
הג'ימני הקודם שלי נעל מקסיס 751, הם בסדר אבל לא הרבה יותר מזה.

היו כאן מספר שירשורים בנושא צמיגים בתקופה האחרונה, מציע לך לחפש אותם ולקרוא, יש שם הרבה מידע שיכול לעניין אותך.

אתר שמשווה צמיגים
http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/Maxxis-MA-751-Bravo.htm

ilan.sch
21-12-10, 20:39
MAXXIS TREPADOR IS WHAT YOU WANT

zerez
21-12-10, 23:20
MAXXIS TREPADOR IS WHAT YOU WANT

מקסיס טראפדור הם צמיגי שטח מלא והבחור רוצה 50/50

IlanVulej
22-12-10, 14:30
המקסיס טרפדור ממש לא יתאימו לי אני מרבית הזמן על אספלט וגם השטח שאני מתכוון לעשות זה שבילים ההתלבטות שלי כרגע היא בין המקסיס 751 שאני רואה עליו רק דברים טובים או היוקהומה גאולנדר שהמשיכה העיקרית שלי אליהם היא בגלל שהם יפנים ולא ראיתי עליהם המלצות רבות כמו על המקסיס השאלה שלי היא אם זה בגלל שישראלים נוטים ללכת על הזול יותר, המקסיס, או שהם באמת צמיגים פחות טובים. בסה"כ אני מחפש אכות במחיר סביר ולא את הזול ביותר

eran_f
22-12-10, 15:31
שלום

הייתי בצומת הזאת לפני כחודשיים
היו לי עדיין המקוריים ( שלי שנת 2007 )
ועשו יופי של עבודה בכביש וגם בשטח
אשתי נוהגת ברכב יום יום לעבודה כ - 50 ק"מ

החלפתי ל 50/50 של אותה חברה ברידגסטון
הייתי בין הראשונים שקנה במידה 205
עד אז היבואן לא ייבא צמיג במידה הנ"ל

בכביש אחיזה זהה
הנסיעה יותר רכה ( הצמיג כנראה סופג/ רך/ גמיש יותר )

ובשטח האחיזה השתפרה......

אני מאד מרוצה אבל אין לי ניסיון עם צמיגים אחרים....

נקנו בצמיג ישיר פ"ת

אור .ס.
22-12-10, 20:06
היי, יוקוהמה היו לי בג'ימני האחרון, אחלה צמיג בעולם.
בג'ימני הקודם, היה לי גם מקסיס 751 וגם לאסה, מיותר לשלם 450 שח על הלאסה, ה751 זה רק במקרה ואתה מוגבל כלכלית, אחרת עדיף לוותר גם עליו (הוא מאוד רך).
דאנלופ היו לי בטראנו (מידה שונה), צמיג מצויין, קצת קשה אבל נותן תמורה טובה מאוד.

-->