צפייה בגרסה מלאה : שאלה בנושא קניית כיסוי גג ספארי
אני רוצה לקנות את הכיסוי הזה ב-ebay
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=suzuki+samurai+safari&_sacat=See-All-Categories
אבל מצויין למטה שזה מתאים לדגם האמרקאי JA/JL בלבד :confused:
האם אני יכול קנות את זה לסמוראי שלי שנת 93 (רשום ברישיון דגם SJ700) ???
איציק
אני רוצה לקנות את הכיסוי הזה ב-ebay
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=suzuki+samurai+safari&_sacat=See-All-Categories
אבל מצויין למטה שזה מתאים לדגם האמרקאי JA/JL בלבד :confused:
האם אני יכול קנות את זה לסמוראי שלי שנת 93 (רשום ברישיון דגם SJ700) ???
איציק
היי,
למה לקנות כזה ברזנט פשוט בEBAY (את השלם אני מבין אני קניתי),
את יכול ליצר אותו בארץ ב 300 ש"ח , אני עשיתי את זה אצל עמוס ברזנטים בת"א,
הוא עשה עבודה מעולה .
אוהד
היי,
למה לקנות כזה ברזנט פשוט בEBAY (את השלם אני מבין אני קניתי),
את יכול ליצר אותו בארץ ב 300 ש"ח , אני עשיתי את זה אצל עמוס ברזנטים בת"א,
הוא עשה עבודה מעולה .
אוהד
+1.
אוהד, אתה בטח מתכוון לעמוס הרפד מדרום ת"א, נכון?
+1.
אוהד, אתה בטח מתכוון לעמוס הרפד מדרום ת"א, נכון?
המוצר שנמכר ב-ebay נראה לי איכותי מאוד ושכדאי להשקיע עוד 200 ש"ח לקבל משהו רציני
המוצר שנמכר ב-ebay נראה לי איכותי מאוד ושכדאי להשקיע עוד 200 ש"ח לקבל משהו רציני
זה לא בדיוק עוד 200 שקל. חישבת את כל הדברים שבדרך?
המוצר של עמוס גם באיכות לא רע בכלל(לאחר 3 ברזנטים שעשיתי אצלו).
הם לא שולחים לארץ, וגם אם תשכנע אותם זה יעלה לך עוד מחיר משלוחה ופוטנציאל מכס וחרטא ...
הם לא שולחים לארץ, וגם אם תשכנע אותם זה יעלה לך עוד מחיר משלוחה ופוטנציאל מכס וחרטא ...
אני רואה שהרבה מרוצים מהעבודה וסוג הברזט של עמוס,
אבל לפי מה שכתוב על המוצר זה 100% קורדובה וזה יעלה לי 570 ש"ח (חבר יכול להביא לי מארה"ב)
אבל לשאלתי: ???? האם זה יכול להתאים לסמוראי שלי ????
אני רואה שהרבה מרוצים מהעבודה וסוג הברזט של עמוס,
אבל לפי מה שכתוב על המוצר זה 100% קורדובה וזה יעלה לי 570 ש"ח (חבר יכול להביא לי מארה"ב)
אבל לשאלתי: ???? האם זה יכול להתאים לסמוראי שלי ????
שאלתך, כן!
גם אני מתעניין בברזנט הנ"ל.
היתרון שלו
אגב, אני עשיתי סקר שוק אצל רוב תופרי הברזנטים בארץ.., וראיתי הרבה עבודות.
לא אהבתי בכלל, גם את נושא המסילה, שכל בעל מקצוע מאלתר מחומר אחר ולפעמים השימוש מצריך החלפה של המסילה מעל השמשה במסילת וילון, החומר שעושים בו שימוש בארץ הוא בד"כ שימשונית, קולטת וכולאת חום באיזור הקבינה.. וכמעט תמיד מרשרשת בנסיעה, אני אישית לא אהבתי.
ברשותי אגב ברזנט ביקיני של בסט טופ חדש (למכירה אגב..), אבל הוא מתחבר לקשת התהפכות אחורית שלצערי לא קיימת ברכב שלי.
שאלתך, כן!
גם אני מתעניין בברזנט הנ"ל.
היתרון שלו
אגב, אני עשיתי סקר שוק אצל רוב תופרי הברזנטים בארץ.., וראיתי הרבה עבודות.
לא אהבתי בכלל, גם את נושא המסילה, שכל בעל מקצוע מאלתר מחומר אחר ולפעמים השימוש מצריך החלפה של המסילה מעל השמשה במסילת וילון, החומר שעושים בו שימוש בארץ הוא בד"כ שימשונית, קולטת וכולאת חום באיזור הקבינה.. וכמעט תמיד מרשרשת בנסיעה, אני אישית לא אהבתי.
ברשותי אגב ברזנט ביקיני של בסט טופ חדש (למכירה אגב..), אבל הוא מתחבר לקשת התהפכות אחורית שלצערי לא קיימת ברכב שלי.
גם אני חושב כמוך, לכן אני מעדיף לשלם עוד קצת, ולקבל משהו איכותי,
דרך אגב "המרחיב" מחולון עושה עבודה לא רעה בכלל עם חומר טוב שהוא הראה לי בעלות של 750 שח
אבל אני בכל זאת מעדיף את מה שראיתי ב-ebay
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.