צפייה בגרסה מלאה : בסכנת הכחדה : בלייזר - תיעוד ושיתוף בתהליך השיפוץ
CUCV M1009
04-07-11, 21:47
שחר אני לא יוצא לשום טיול לפני שאני באמת מסדר את כל הדברים....
אחלה , בהצלחה דייב ... נשתמע
טוב , עבר שבוע ללא עידכון - אבל אני מתקדם . החניה / הבלייזר / אני ? הפכו למוקד עלייה לרגל במובן החיובי של המילה
ומגיעים אלי המון חברים , חלקם מהאתר . ערן , תודה רבה על שהגעת אלי מכל כך רחוק בשבת , מעריך את זה מאד . כרגיל , נהניתי
מאד , במיוחד לאחר הרבה זמן שלא התראינו - כמה ' חומר ' היה להשלים אהה ?
איש שטח , תודה על הביקור המיוחד בשבת . היה אחלה . יש לך אוטו באמת מיוחד , הרבה הנאה .
תודה רבה לביזון שהגיע והביע נכונות לתת יד במשימת הליטוש לקראת סיומה . אומנם חצי שעה של עבודה , אבל ראית/הרגשת איזה דרעק
וכמה זמן לוקח לחשוף חלק כזה קטן ?
אז ככה , סיימתי כמובן את מלאכת הליטוש וחשיפת כל תחתית הרכב .
הממצאים היו ידועים טרם לכן כשהתחלתי את מלאכת ליטוש תחתית הבודי כבר בהתחלה = אין הפתעות . טוב נו ... אולי מעט .
זאת אומרת , רק כשהתאבדתי בדפיקות פטיש/איזמל על נקודות הריקבון הבאמת בודדות שהיו , גיליתי שחלק מהן גדלו בין 2 -5 ס"מ
אחרי שהרבצתי להם :confused: . על אותו משקל של לחטוף איזה מכה / פצצה ממשהו וגודל לך איזה קקטוס קטן כזה :) ...
נקודות הריקבון היו בריצפת הבודי מתחת לנקודת הריתום של חגורות הבטיחות צד נוסע/נהג - אגב , באותו המקום בדיוק משני הצדדים .
מדובר ברצועות צרות שאורכן כ 10-15 ס"מ ורוחבן לא עולה על 3 ס"מ אפילו .
ומצד שמאל של דוושת הבלם צמוד למשקוף .
מתחת לרכב , כפי שציינתי עוד דיי בתחילת השרשור , היה ריקבון צר מתחת ולאורך מפתן הדלת , בעיקר בצד נוסע .
החלטתי לקחת את הרכב לחבר שלי , הפחח באריאל , לצורך חיתוך הפח הרקוב ותפירת חדש במקומו . כמו גם , לנצל את ההזדמנות
לרתך את כל החורים של הברגים הקודחים שנעשו בכדי לתפוס את שטיח הלבד שהיה (זוכרים?) וחורי תושבות כיסאות ישנים שנקדחו
במהלך השנים ע"י בעלים קודמים . בקיצור - איטום כל הבודי וכמובן לקבל את הליפט ולעבוד כמו בן אדם .
אומנם הוא לא חבר אתר ולא גולש כאן - אבל , אני רוצה להגיד המון תודה לאלי , לכרמית (אישתו) ולרפי , שבאמת נתנו ונותנים לי יד חופשית
וכשאני שם , אני די מרגיש בבית . תודה , תבורכו !
חתכנו את הפח הרקוב בנקודות שנחשפו ותפרנו חדש . שיחזרנו את מפתן דלת הנוסע משני צדדיה החיצוני/פנימי ותפרנו פח חדש .
ולסיום , ריתכנו את כל החורים הישנים שנקדחו בבודי .
היום סיימתי ללטש את כל התיקונים מלמטה , לנקות ולצבוע יסוד . לאחר מכן מרחתי חומר פחחים/פילר וליטשתי .
יום ראשון ב"ה , אסיים בריסוס זפת קר כבר בבוקר ולאחר מכן , אני תקווה לסיים עם צביעת כל הבודי מבפנים ביסוד ולאחר מכן בזפת קר .
הוצע לי כמובן לא ליסוע הביתה עם הרכב לאחר הריתוכים והתיקונים בבודי ולהישאר לעבוד עליו על הליפט . כשאסיים , ניתן יהיה כבר
להתחיל עם עבודת הפחחות/צבע חיצוני .
שחר.
shay_love_off_road
08-07-11, 00:58
אתה חולה נפש במובן הטוב של המילה!
איך מערכת הנשימה?
היום גם אני שייפתי, אבל דברים אחרים, שפאכטלים וקירות גבס מחורבנות, עכשיו רק הגעתי הבית (עוד לפני מקלחת)
סחטיין על העבודה איש,
מגניב לראות את הבליזר הזאת נולדת מחדש!
שחר יה מג'נון אם היה לי רבע מהאנרגיות שלך כבר הייתי צנים :) שמעו קל לקרוא במחשב אבל עד שלא מנסים פשוט לא מבינים על מה מדובר כולה גירדתי אולי 5סמ ויצאה לי הנשמה הבן אדם גרד את כל האוטו !!! עם כמות האנרגיות הזאת עוד תמכור לחברת חשמל ! :)
מור
אתה חולה נפש במובן הטוב של המילה!
אתם מבינים ... את זה כותב מישהו שכך נראית החתימה האישית שלו : :confused: :D
אני לא סובל מאי שפיות...אני נהנה ממנה! - GMC SIERRA 87
Old America never die -Fuck Fuel Economy
אני רק ורסטילי , מתאים את העבודה למצב הקיים של הרכב .
עם כמות האנרגיות הזאת עוד תמכור לחברת חשמל ! http://www.jeepolog.com/images/smilies/smile.png מור
ביזון , אני כבר עובד על הספיירים ... :p . איך אמרתי השבוע ... : " אני מתחיל להריח את ההתחלה של הסוף "
אומנם לא גמור ויש מה לעשות , אבל אני ממש קרוב לסיום העבודה הסזיפית .
זאת , שאתה מפורק ממנה לחתיכות בסוף היום .
זאת , שמרוב תשישות אין לך כוח להיכנס אפילו למקלחת , אלא להישפך על איזה קרטון על הריצפה במקום במיטה .
זאת , שכבר נכנסת להתקלח וכשיצאת המקלחת נראית כתפאורה מושלמת לסט של סירטי רוצחים סדרתיים . :) אמיתי ! זוכרים איך זה נראה שם ?
שחר.
ערן המסוקס
08-07-11, 18:24
שגעת תרבי.. יאללה אין זמן צריך לטייל.
אה שיט.. גם הג'יפ שלי מפורק.
תאווה לעיניים מה שאתה עושה עם האוטו שלך. גרם לי להתמרמר שאני מפקיר את שלי בידיים של מישהו אחר. הבעייה היא שלי אין את הזמן, ובעיקר המקום.
יאללה, עוד פוש קטן, ואתה בגן עדן של טיולים וכיף.
shay_love_off_road
09-07-11, 00:38
צ'מע.... אני מתאם את החתימה למצב האמיתי בחיים :P
גם אני חולה נפש לא קטן בזכות עצמי, (בעצם כל בעלי הפולסייזים הישנים בארץ)
אני מבין אותך אחי, אם לי היה את האמצעים הייתי מתאבד על הטנדר שלי יותר ממה שאתה התאבדת על הבלייזר שלך,
אתה עובד כרגע על הגיבוי, אחי, זה עוד מעט נגמר, עוד מעט אתה כובש את ההר (ונשארים לך אח"כ הדברים שדורשים הרבה פחות מאמץ)
שהיה בהצלחה בהמשך, סחטיין אחי על השיפוץ הזה,
בסיום השיפוץ - הבירה עלי!
תאווה לעיניים מה שאתה עושה עם האוטו שלך. גרם לי להתמרמר שאני מפקיר את שלי בידיים של מישהו אחר.
שמע , אם הצלחתי להוציא ממך משפט כזה , סימן שיצא לי מה זה טו ווו בבבבב ! וכל זה בלי להתכוון בכלל ;) ....
ואין לך מה להתמרמר , במגבלות שציינת , עשית שם וואחאד עבודה והפכת אותו מקצה לקצה (רק מי שמכיר אותך
ואת האוטו הזה יבין) ועדיין הוא בידיים טובות . לא כמו שאתה עושה בעצמך , אבל עדיין בידיים טובות .
שגעת תרבי.. יאללה אין זמן צריך לטייל.
אה שיט.. גם הג'יפ שלי מפורק.
יאללה, עוד פוש קטן, ואתה בגן עדן של טיולים וכיף.
תודה על העידוד לקראת הפוש הסופי (גם לשי ) , מחכה לזה פחות או יותר כמוך . מזל ששלך גם מפורק , אחרת , עוד הייתי עלול להילחץ !
שחר.
שחר שלום
אני עוקב אחרי השיפוץ והשרשור.
פשוט אין מילים להביע את הערכתי ,אתה לא "מעגל" שום פינה ו"מגיע לכל הפינות"
יישר כח.
תודה רבה שי ,
ובכלל לכווולם ! תאמינו או לא , יש לכם חלק גדול מאד במה שאתם רואים כאן .
ההערכה , הפירגון והמחמאות ... , הרוח הגבית הזאת , תרמה ותורמת המון בתהליך ולתהליך .
מהיום הראשון היה ברור לי שאני מתעד את התהליך לעצמי וספק אם הייתי מעלה את זה בצורה / דרך שעשיתי עד עכשיו .
אז תודה אנשים ....
שחר
נ.ב : שי אתה עדיין אם הבלייזר ? ז"א יש מצב שנראה אותך איתו באירוע /טיול / השקה ?
נ.ב : שי אתה עדיין אם הבלייזר ?
תיקון כמובן , אם = עם . לא יודע איך נכנסה לשם ה א .
חיובי ,חיובי ,חיובי
אחלה , אחלה , אחלה ;) .
מה שבטוח מבחינתי , שהציפיה לרגע הזה הופכת להיות קשה יותר ויותר ,,, הולך להיות שם מעניין ! מאד מעניין !
שחר .
נ.ב : שי אתה עדיין אם הבלייזר ?
תיקון כמובן , אם = עם . לא יודע איך נכנסה לשם ה א .
חיובי ,חיובי ,חיובי
אחלה , אחלה , אחלה http://www.jeepolog.com/images/smilies/wink.png .
מה שבטוח מבחינתי , שהציפיה לרגע הזה הופכת להיות קשה יותר ויותר ,,, הולך להיות שם מעניין ! מאד מעניין !
שחר .
shay_love_off_road
12-07-11, 22:18
אחיך החולה נפש השני מחדרה שבמקרה דוהר על GMC SIERRA עם צמיגים מצחיקים והרבה וויסקי בדם
גם הולך להיות בהשקה ולטפטף ריר של חתולה מיוחמת על השור הזועם בשחור מט
קבל ח"ח,
נ.ב. מה עם המאפרות? הורכבו?
גם הולך להיות בהשקה ולטפטף ריר של חתולה מיוחמת על השור הזועם בשחור מט
לא בטוח שאחי מחדרה יהייה בהשקה ... לדעתי , אחי מחדרה ישכב בבית חולים ויטפטף ריר מהקשית :p כי זאת הדרך היחידה בה הוא יוכל לאכול
לאחר שחשף כאן את הצבע שהאוטו הולך להצבע :confused: ;) .
שחר .
אז ככה , העבודה כמובן נמשכת והעידכון הוא כזה :
עברתי בליטוש שוב על כל רצפת הרכב מבפנים לאחר שהצטברה עליה שכבה קלילה של חלודה
לאחר תיקוני הפח והריתוכים . ניקיתי היטב וצבעתי ביסוד - לצערי אין תמונות כי שכחתי את המצלמה
בבית ואני כאמור , עובד במוסך הפחחות של חבר . כאילו זה לא מספיק , אז אתמול עוד צילמתי וכשרציתי לעדכן בשרשור
גיליתי שהפעם שכחתי אותה אצלו .העייפות אוחחח העייפות .
לאחר מכן הגימור הוא בזפת קר . זה היה ביום ב ' השבוע .
אתמול , מצאתי את עצמי מלטש , מנקה ומגרד חלודה מבתי מאפרות והמאפרות עצמם , פנלים של ספי הדלתות
ותושבות המושב האחורי . ממש ריפוי בעיסוק , אתם קולטים ? לא יאומן ... באמת אפשר להריח את ההתחלה של הסוף .
משני צידי המושב האחורי בדפנות ישנם מסגרות למאפרות . אצלי הן לא היו כלל . עוד בתחילת השיפוץ השלמתי זוג מאפרות
ואת הבתים שלהם מבלייזר ששחטתי . אומנם חלודות ומסריחות , אבל אחרי טיפול יראו מצויין .
והיום , אוי היום ... התפוצצנו (שלושתינו) אני ושני העובדים על האוטו במשימת הליטוש . כל אחד חמוש במלטשת ועובד על קטע .
דלת הנהג הורדה לטובת כיוון צירים וצביעה בהמשך .
מחר , מתוכננת המשך עבודת הליטוש ולהתקדם כמה שיותר מהר לקראת השלב הבא .
שחר.
שחר כמו שזה ניראה התיפלץ חייב כיסוי רק בשביל לא להתלכך ממך :) יופי של עבודה רק תמשיך ותסיים כבררר !!!!!! רבאק אנשים מחכים לא נעים :)
GodsFather
14-07-11, 05:42
שחר, אם כבר ציפוי, למה לא ללכת על מוצר יותר איכותי מזפת , למשל פוליאוריאה ושכמותו ? טיפה יותר יקר אבל שווה את ההשקעה.
שחר כמו שזה ניראה התיפלץ חייב כיסוי רק בשביל לא להתלכך ממך :) יופי של עבודה רק תמשיך ותסיים כבררר !!!!!! רבאק אנשים מחכים לא נעים :)
יש לי זמן לפחות עד שהסיירה תהייה אצלך :p (הכנסתי לך אהה ? ) כל ניסיון ללחוץ עלי לסיים לא יעבוד... אני הראשון שרוצה לראות
ת'דבר הזה גמור ולא אנוח ואשקוט עד שיסתיים . כפי שהכרתם אותי , אני לא מוריד הילוך .
שחר.
שחר אני חייב להגיד לך שככל שאתה מעלה יותר תמונות - ככה אני שונא אותך יותר!! סתאאם :)
תשמע אני חייב להגיד לך שוב כמה אני מבסוט עליך, הפרוייקט נראה מעולה - אני יודע מה זה להסתובב עם ההרגשה שאסור לעגל פינות אף פעם בלי יוצא מן הכלל, אני שמח לחלוק איתך את אותה תכונה שבסופו של דבר מביאה לתוצאות הטובות ביותר.. אז בקיצור כל הכבוד, תמשיך כך!
בנוסף אם אתה מעוניין, אולי יהיו פה חבר'ה שיעניין אותם לשמוע קצת פרטים על המקום שבחרת לעשות בו את הפחחות וצבע...
(כמובן מה שכולם אומרים תמיד תקף גם פה - אם כבר רשמת ופיספסתי אז סליחה, בעצם לא סליחה!! אני לא יגלול חמשת אלפים דפים אחורה לראות אם רשמת משהו או לא :) )
שחר, אם כבר ציפוי, למה לא ללכת על מוצר יותר איכותי מזפת , למשל פוליאוריאה ושכמותו ? טיפה יותר יקר אבל שווה את ההשקעה.
שמע , זאת הערה / הארה במקום !
אכן מדובר באחד החומרים המתקדמים ביותר שקיימים . כל מה שניתן לבקש מחומר ! הוא מצטיין בבידוד , תנגודת גבוהה לחום ואש ,
חוסר רגישות ללחות , התנגדות לשחיקה ויציבות .
אין לי מושג לגבי עלויות , אבל אני מניח שהן כבדות . יש גם את נושא ההתזה והיישום של החומר .
מדובר בציוד יקר לטובת מטרה ספציפית זאת . בעל המקצוע צריך לדעת לעבוד עם החומר מבחינת מרכיבים (תרכובת החומר) .
לטובת היעוד הספציפי .
מתוך הכתבה :
כאשר מדובר בלחות, פוליאוריאה עולה על כל מוצר בשוק כיום. פוליאורטנים יכולים להיות רגישים ללחות רבה במשטח. כתוצאה, תהיה להם ריאקציה עם לחות אטמוספרית או לחות גבוהה שתיצור carbon dioxide gas ותגרום ליצירת קצף או חרירים (pinholing). בניגוד לזאת, פוליאוריאות אינן מושפעות מלחות. הריאקציה של מרכיב A ומרכיב B (פוליאמינים) עם פוליאוריאה כה מהירה עד כי תגובת הלחות אינה יכולה להתרחש. לכן, פוליאוריאות אינן רגישות ללחות ובדרך כלל אינן יוצרות בועות של carbon dioxide. זה יתרון באקלים או איזור עם לחות גבוהה או אגלי טל.
מסקנה :
בעולם של מודעות סביבתית גוברת, פוליאוריאה הוכיחה את עצמה כבחירה היעילה והכלכלית של ממשלות ועסקים עבור צרכיהם האלסטומריים והמבניים. שיפור בזמן שיקום, מידת קושי ועמידה בפני אש הינו עניין של יומיום. יש חידושים בתחום ההתזה העומד בדרישות לאמצעים טובים ויעילים יותר להתזת החומר במקום.
אני מצרף את הכתבה על החומר לידיעה כללית .
http://www.coating.co.il/polyurea.html
שחר .
שחר אני חייב להגיד לך שככל שאתה מעלה יותר תמונות - ככה אני שונא אותך יותר!! סתאאם :)
תודה , גם אני אוהב אותך .
כן , ציינתי איפה עשיתי / עושה את הפחחות וצבע .
יש לי חבר בעל מוסך לפחחות וצבע ("מוסך אריאל " - אלי אברג'יל) באזה"ת .
שחר.
GodsFather
14-07-11, 10:37
שחר, לא כזה יקר.
ציפוי ארגז של טנדר עולה באיזור ה2000 ש"ח אצל בעל מקצוע.
ויש קיטים זהים לעבודה עצמאית בבית עם גלגלת. יש כאן באתר כמה שרשורים בנושא.
אני אחד כזה שהלך לבעל מקצוע, באיזור התעשיה של חיפה. אני לא יודע אם הם עדיין פעילים ועדיף כמובן להשאר ליד הרכב בזמן העבודה. התוצאות מצוינות עד היום (אני לא עם הרכב כבר שנה וחצי ויודע שגם הבעלים שאחריי מרוצה בסה"כ)
יש את עמרי2 שהלך לבעל מקצוע עם הסופה שלו ויצאה לו בובה של עבודה ובפחות מ2000 ש"ח.
ויש עוד אחד עם ויליס שעשה את העבודה לבד בבית עם גלגלת ועשה גם כן יופי של עבודה. כאמור, יש קיט ייעודי עם גלגלת לעבודה עצמית, זה לא שעשו קומבינה.
שווה בדיקה בשרשורי העבר.
הנה מה שאני הצלחתי למצוא תחת המילה פוליאוריאה - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=19301&highlight=%F4%E5%EC%E9%E0%E5%F8%E9%E0%E4
GodsFather
14-07-11, 10:38
שחר, לא כזה יקר.
ציפוי ארגז של טנדר עולה באיזור ה2000 ש"ח אצל בעל מקצוע.
ויש קיטים זהים לעבודה עצמאית בבית עם גלגלת. יש כאן באתר כמה שרשורים בנושא.
אני אחד כזה שהלך לבעל מקצוע, באיזור התעשיה של חיפה. אני לא יודע אם הם עדיין פעילים ועדיף כמובן להשאר ליד הרכב בזמן העבודה. התוצאות מצוינות עד היום (אני לא עם הרכב כבר שנה וחצי ויודע שגם הבעלים שאחריי מרוצה בסה"כ)
יש את עמרי2 שהלך לבעל מקצוע עם הסופה שלו ויצאה לו בובה של עבודה ובפחות מ2000 ש"ח.
ויש עוד אחד עם ויליס שעשה את העבודה לבד בבית עם גלגלת ועשה גם כן יופי של עבודה. כאמור, יש קיט ייעודי עם גלגלת לעבודה עצמית, זה לא שעשו קומבינה.
שווה בדיקה בשרשורי העבר.
הנה מה שאני הצלחתי למצוא תחת המילה פוליאוריאה - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=19301&highlight=%F4%E5%EC%E9%E0%E5%F8%E9%E0%E4
GodsFather
14-07-11, 10:48
באופן אירוני, מדובר בעבודה שנעשתה בדיוק לפני 4 שנים. יולי 2007.
OK , הפתעת אותי עם המחיר . אין ספק ששווה .
סה"כ לא ניתקלתי בשרשורי עבר בנושא הנ"ל חידשת לי , תודה .
שחר.
מה התכנון לגבי הסגירת פיבר? אתה לא מוריד אותה לצורך הפחחות וצבע? מה לגבי החלפת הגומיות ששם?
אני שואל כי אצלי יש פיצוץ בדיוק בחיבור בין הקליפות ואחד המכשולים, שעומדים לפני הפרוייקט צבע שלי, הוא מציאת גומיות מתאימות לצורך החלפה לאחר הפחחות וצבע..
תגיד אמיר, הפוליאוריה יוכל לשמש גם כרצפת רכב חשופה? או שמא כחומר גימור קשוח יותר..? ייעודו לשבת מתחת לחומר בידוד ועליו רצפת רכב כגון שטיח או PVC?
ירין , המצב של הבודי אצלי זה באמת משהו מיוחד . הבודי נקי לגמרי . ז"א במקומות שהיית מצפה למצוא חלודה , היא לא קיימת כלל .
ואני מציין את זה בהפתעה ולחיוב כי זה לא ברור מאליו , במיוחד לאור ההזנחה שחווה ומצבו בעת הקנייה .
עד עתה , ליטשנו כמעט את כל הבודי כולל גג . מלבד מכה קלה בכנף צד שמאל בחלקה הקדמי מעל הוינקר , אין שום מכות ותיקוני פח .
רק במקומות בודדים נתקלנו במעט חומר פחחים . הרכב כולו היה עם שכבת יסוד ועליון לבן .
אין , ואני לא מוצא סיבה לנכון לפרק את הגג כשזה המצב הכללי שנחשף כפי שתיארתי . אילו המצב היה אחר והייתי חושף חלודות , תיקונים ושות ' ...
כן . הייתי מפרק את הגג .
לגבי הגומיות ... אכן מכשול רציני . אם מדובר במקוריות ,,, קשה עד בלתי ניתן להשגה כאן בארץ בכלל , כיוון שהן יעודיות אך ורק לרכב הזה .
אני בטוח שישנם מספיק מקומות בארץ בהם אפשר יהיה לקנות גומיות שיהוו תחליף מצויין ולהתאים אותן למטרה הזאת .
אם אין דליפה / קרע / סדקים / יובש והאטימה טובה - אני לא מוצא לנכון לטפל בהן . (לא הבנתי אם אצלך קיימת) .
שחר .
shay_love_off_road
14-07-11, 22:01
לא בטוח שאחי מחדרה יהייה בהשקה ... לדעתי , אחי מחדרה ישכב בבית חולים ויטפטף ריר מהקשית :p כי זאת הדרך היחידה בה הוא יוכל לאכול
לאחר שחשף כאן את הצבע שהאוטו הולך להצבע :confused: ;) .
שחר .
היי! לא הצבת לזה סיווג בטחוני! דורש משפט חוזר כאן ועכשיו! (מזל שזה בית חולים ולא קבורה צ'צ'נית - יא דון קורלאונה :P)
(בכלל, גם אם אני יהיה עם רגל בקבר אני אהיה בהשקה, גם אם זה אומר שאני צריך להפוך אחות
מוסמכת לכלבת מזחלת שתסחוב את המיטה עד לאתר ההשקה :P)
אחרי השיופים שעשית על האוטו ואחרי כל העבודה הקשה והמלחמות עם הברגים/אומים/חלקי מתכת לא מזוהים אחרים
אני משער שהאגרוף השני שלך זה כבר התעללות בגופה, :P למרות שגם אני לא פראייר (יוצא מג"ב, וגם העבודה במזגנים ושבירת
הקירות גם עשתה לי מה שהעבודה על הבלייזר עשתה לך מבחינה פיזית :P), אבל בא נגיד שאתה והבלייזר שלך הם האחרונים
שהייתי רוצה להתקל בהם בסמטה חשוכה :P (כבר הצעתי לך לעבוד אצלי כגובה חובות :P)
לגבי העייפות, אחי, לפחות אתה לא מתחיל את היום שלך ב5 - 6 בבוקר ומסיים אותו במקרה הטוב ב9 בערב,
במקרה הלא טוב אתה מגיע ל2 לפנות בוקר ביממה שלמחרת :P לפחות אחי אתה בורא כאן משהו, אני ס"ה מפוצץ
ומפיל קירות בידים (עם פטישון/פטיש 7.5 קילו) ומתקין מזגנים.אתה כאן עושה דברים שהייתי מת לעשות על הרכב שלי
וכולי מצדיע לך על העובודה המדהימה ועל היוזמה וההתמדה! לך הכי מגיע בעולם להגיע לרגע הזה!
פרטי הניקל נראים מעולה ואף יותר ממעולה,
(אגב, בגלל הריר אני אקח איתי לבית חולים צינור ניקוז של מזגן שהצינורית לא תיסתם מירוב הריר :P)
איך אפשר לא לסלוח אחרי כאלה דברים ... ? תודה .
היי! לא הצבת לזה סיווג בטחוני! דורש משפט חוזר כאן ועכשיו! (מזל שזה בית חולים ולא קבורה צ'צ'נית - יא דון קורלאונה :P)
לגבי העייפות, אחי, לפחות אתה לא מתחיל את היום שלך ב5 - 6 בבוקר ומסיים אותו במקרה הטוב ב9 בערב,
במקרה הלא טוב אתה מגיע ל2 לפנות בוקר ביממה שלמחרת :P לפחות אחי אתה בורא כאן משהו, אני ס"ה מפוצץ
ומפיל קירות בידים (עם פטישון/פטיש 7.5 קילו) ומתקין מזגנים.אתה כאן עושה דברים שהייתי מת לעשות על הרכב שלי
תראה , זה שאני עובד על הרכב בעצמי יש לזה יתרונות עצומים והעלינו את זה כאן מספר פעמים גם עם ערן .
את העבודה שתיארת שאתה עושה , לקחת על עצמך לטובת מטרה ברורה ומוגדרת (כל האמצעים כשרים זוכר ?)
גם אם זה לא יהיה אתה שעושה את זה אישית פיזית ברכב שלך . יש מגבלות / התחייבויות - אין ברירה .
מאחל לך שידרוג איכותי , נכון ויפה לבהמה שלך . גם זה יגיע בקרוב , ב"ה ממש בקרוב ושיהיה המון בהצלחה .
שחר .
GodsFather
15-07-11, 05:14
תגיד אמיר, הפוליאוריה יוכל לשמש גם כרצפת רכב חשופה? או שמא כחומר גימור קשוח יותר..? ייעודו לשבת מתחת לחומר בידוד ועליו רצפת רכב כגון שטיח או PVC?
אם אתה מתכוון להחליף את פח רכב בחומר הזה, עדיף שלא. יש כמובן רמות קושי של החומר אבל עדיין מדובר במהלך לא נכון, צריך לחשב את כמות החומר, העובי, רמת הגמישות, בקיצור - לא.
אם אתה מדבר רק על כיסוי חורים, כמו שנעשה אצלי, זה בסדר (ואפילו מצוין, כמו שהיה במקרה שלי. בורות שלמים שכוסו בחומר וכאילו יצרו יש מאין).
מאז ביצוע העבודה אצלי ועד שמכרתי אותו עברו 3 שנים והחומר לא הרגיש את זה, והעברתי עם הרכב דירות וציוד רב ולא עדין כלפיו, כאילו כלום, אפילו לא גירוד.
וכך גם כעת אצל הבעלים הנוכחי, שנה רביעית של החומר על הרכב.
כל הדיבור הזה על החומר גורם לי לרצות לקנות פחית ולצבוע איזו חתיכת פח :)
[QUOTE=shay_love_off_road;394080]
פאק אנד שיט!
"הראשון בלייזר 79' עם מנוע Big Block 454 7400 סמ"ק ו-500 סוסים עם קרבורטור של Holley CFM 660
500 סוסים באורווה?! הלוואי עלי! סחטיין איש!
כמה שהאיטוזיאזם שלך חמוד,
אתה יכול להרגע, שתה משהו, אה, וסגור את הריצ'רץ'
בגלל שאני אוהב את מנהלי הפורום (אגב ההרגשה היא לא הדדית) אני אנסה להיות מאד עדין,
אין חיה כזאת, לא היתה, לא קיימת וגם לא תהיה בעולם
ה454 של 79 זה לא ה454 של 70, הם ניראים דומים ובזה הדמיון נגמר
כדי ליצר משהו קרוב ל 400 כס עם המנוע הזה חובה להתחיל ב SQUARE PORT HEADS
עם הראשים שבא ב79, שנועדו לחיסכון בדלק וקומפרסיה נמוכה ניתן לבנות מנוע שיספק בקושי אולי עם השקעה ניכרת 250 כ'ס, ולא משנה בכלל מה תעשה איתו-בו כול עוד אתה עם הראשים מ79
אנשים אוהבים לזרוק מספרים של סוסים כאילו הם איזה בעל חווה ענקית בטקסס, למה?
ככה, תתייק את זה תחת "שלי יותר גדול"
ואולי זה עובד על כאלה שלא מבינים,
אבל,
יש אנשים שכן מבינים (קצת) ובנו מנוע-או שניים בסדר גודל כזה,
ולהם, הסיפורים האלה שווי ערך לסיפורים "שמע כמה בחורות תיקטקתי אתמול'
אתה קולט מה מנסים להגיד לך אדון שי?
אני גם יכול לספר לך שהקאמינס ISB שלי מייצר 460 כ'ס , אז מה?
זה עושה אותי למה? מיוחס? חכם? שלי יותר גדול?
מה? ואת מי זה מעניין?
אתן לך טיפ שיעזור לך לכול החיים,
הפנטזיה, ולא משנה מהי, תמיד תמיד תמיד הרבה יותר אטרקטיבית מהמציאות, זכור את זה.
shay_love_off_road
15-07-11, 17:10
פאק אנד שיט! "הראשון בלייזר 79' עם מנוע Big Block 454 7400 סמ"ק ו-500 סוסים עם קרבורטור של Holley CFM 660 500 סוסים באורווה?! הלוואי עלי! סחטיין איש! כמה שהאיטוזיאזם שלך חמוד, אתה יכול להרגע, שתה משהו, אה, וסגור את הריצ'רץ' בגלל שאני אוהב את מנהלי הפורום (אגב ההרגשה היא לא הדדית) אני אנסה להיות מאד עדין, אין חיה כזאת, לא היתה, לא קיימת וגם לא תהיה בעולם ה454 של 79 זה לא ה454 של 70, הם ניראים דומים ובזה הדמיון נגמר כדי ליצר משהו קרוב ל 400 כס עם המנוע הזה חובה להתחיל ב SQUARE PORT HEADS עם הראשים שבא ב79, שנועדו לחיסכון בדלק וקומפרסיה נמוכה ניתן לבנות מנוע שיספק בקושי אולי עם השקעה ניכרת 250 כ'ס, ולא משנה בכלל מה תעשה איתו-בו כול עוד אתה עם הראשים מ79 אנשים אוהבים לזרוק מספרים של סוסים כאילו הם איזה בעל חווה ענקית בטקסס, למה? ככה, תתייק את זה תחת "שלי יותר גדול" ואולי זה עובד על כאלה שלא מבינים, אבל, יש אנשים שכן מבינים (קצת) ובנו מנוע-או שניים בסדר גודל כזה, ולהם, הסיפורים האלה שווי ערך לסיפורים "שמע כמה בחורות תיקטקתי אתמול' אתה קולט מה מנסים להגיד לך אדון שי? אני גם יכול לספר לך שהקאמינס ISB שלי מייצר 460 כ'ס , אז מה? זה עושה אותי למה? מיוחס? חכם? שלי יותר גדול? מה? ואת מי זה מעניין? אתן לך טיפ שיעזור לך לכול החיים, הפנטזיה, ולא משנה מהי, תמיד תמיד תמיד הרבה יותר אטרקטיבית מהמציאות, זכור את זה. עם המשפט האחרון מיסטר ג'ו אני יכול להסכים בהחלט, גודל המנוע לא עושה אותך למיוחס, חכם, and the other shit, זה פשוט נותן לך יותר כוח/מטמנט/אופציות בכף הרגל הימנית בנהיגה וגם הצליל הרבה יותר מגניב ברכב ותגובה יותר אגרסיבית של הדוושה הימנית, לי עוד לא יצא לבנות מנועים כאלו, ועם המנוע בGMC שלי התעסקתי בצורה ממש בסיסית עם ידע בסיסי, אני מכיר את המנוע שלי, לא את המנוע של אחרים, אפילו את המנוע שבבלייזר המדוברת והמשורשרת אני מכיר רק מתמונות (כלומר, לא מכיר) אל תצפה מאדם מתחיל בפול סייז לידע של אדם שחי ביניהם,
CUCV M1009
16-07-11, 02:24
[QUOTE=shay_love_off_road;394080]
פאק אנד שיט!
"הראשון בלייזר 79' עם מנוע Big Block 454 7400 סמ"ק ו-500 סוסים עם קרבורטור של Holley CFM 660
500 סוסים באורווה?! הלוואי עלי! סחטיין איש!
כמה שהאיטוזיאזם שלך חמוד,
אתה יכול להרגע, שתה משהו, אה, וסגור את הריצ'רץ'
בגלל שאני אוהב את מנהלי הפורום (אגב ההרגשה היא לא הדדית) אני אנסה להיות מאד עדין,
עם הראשים שבא ב79, שנועדו לחיסכון בדלק וקומפרסיה נמוכה ניתן לבנות מנוע שיספק בקושי אולי עם השקעה ניכרת 250 כ'ס, ולא משנה בכלל מה תעשה איתו-בו כול עוד אתה עם הראשים מ79
אנשים אוהבים לזרוק מספרים של סוסים כאילו הם איזה בעל חווה ענקית בטקסס, למה?
ככה, תתייק את זה תחת "שלי יותר גדול"
ואולי זה עובד על כאלה שלא מבינים,
אבל,
יש אנשים שכן מבינים (קצת) ובנו מנוע-או שניים בסדר גודל כזה,
ולהם, הסיפורים האלה שווי ערך לסיפורים "שמע כמה בחורות תיקטקתי אתמול'
אתה קולט מה מנסים להגיד לך אדון שי?
אני גם יכול לספר לך שהקאמינס ISB שלי מייצר 460 כ'ס , אז מה?
זה עושה אותי למה? מיוחס? חכם? שלי יותר גדול?
מה? ואת מי זה מעניין?
אתן לך טיפ שיעזור לך לכול החיים,
הפנטזיה, ולא משנה מהי, תמיד תמיד תמיד הרבה יותר אטרקטיבית מהמציאות, זכור את זה.
אמיגו מה שתגיד או קיי, עכשיו רגע ראית או נכנסת מתחת למכסה המנוע שלי מה יש שם מה אין שם, כך תקרא קצת ותשנן http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Big-Block_engine במקור היה ברכב המנוע המקורי משנת 79' (עדיין אצלי) אפילו צבועה בבצע המקורי תכלת, הושתל ה-454 ולפי מה שאתה אומר אני צריך ללכת תהגיד למקום שבו בדקו את הרכב בדיינו שהמכשרי שלהם מקולקל.
רק שכחת את הדיברה ה11
Thou shall not drink and type!
שחר ידידי הצעיר לפורום
חשבתי זמן רב לפני שהעזתי להעלות לכאן את שרץ במוחי כבר זמן רב
דיברנו מזמן בטלפון -והאנרגיות שלך לשפץ את הרכב והמאמץ הפיזי והנפשי שאתה מוציא על כך ,הביא אותי למסקנה שלפני שאני באופן אישי
אהיה בסכנת הכחדה פיזית ונפשית------------
החלטתי לצאת לקורס פקחי תנועה של מע"צ
והיום אני עובד ימים ולילות -בשמש-בחושך -אך נהנה כל רגע מכך שיצאתי מהבית התגברתי על הכל ולמעשה אני ממש משפץ את עצמי
וכן שחר
יש לך חלק גדול מכך מהדוגמא האישית שנתת מבלי לדעת זאת אפילו
ודרך אגב השמש צובעת אותי בידיים ואני כבר חצי חום כהה(תענוג)
תודה איש צעיר
שלך
יוסי
QUOTE=tzagi;396697]]
[/QUOTE]
הסקירה והכוונה של ג'ו נכונה וצודקת לחלוטין . הנפילה בכ"ס החלה אחרי 1970 וההבדל בין ה 454 של 70 לאלה המאוחרים יותר הוא ניכר .
למשל , דגם ה LS7 של ה454 שנת 70 שהפך ל ' מנוע הארגז ' של GM המספק 500 סוסים וכך שווק סדרתית.
דגם ה LS6 של 70 ייצר 450 כ"ס לעומת אותו דגם LS6 של 1971 אז ייצר "רק" 425 סוסים . וכן הלאה בהשוואה גם בין דגמי ה LS5 של לפני/אחרי 70 .
כאמור , הנפילה בכ"ס רק הלכה והחמירה במנועים עם השנים .
ז"א הכל תלוי בדגם / שנת המנוע ואם נעשו שיפורים בראשים / מניפולד ע"מ להעלות את ההספק .
לכן , אין לי , לך , לשי ולאחרים דרך לדעת איזה 454 הושתל /יש אצל דייב ואיזה שינויים נעשו .
שחר .
שחר ידידי הצעיר לפורום
דיברנו מזמן בטלפון -והאנרגיות שלך לשפץ את הרכב והמאמץ הפיזי והנפשי שאתה מוציא על כך ,הביא אותי למסקנה שלפני שאני באופן אישי
אהיה בסכנת הכחדה פיזית ונפשית------------
החלטתי לצאת לקורס פקחי תנועה של מע"צ
והיום אני עובד ימים ולילות -בשמש-בחושך -אך נהנה כל רגע מכך שיצאתי מהבית התגברתי על הכל ולמעשה אני ממש משפץ את עצמי
וכן שחר
יש לך חלק גדול מכך מהדוגמא האישית שנתת מבלי לדעת זאת אפילו
תודה איש צעיר
שלך
יוסי
וואללה ,,, ? ולכל זה אני אחראי באמצעות השרשור ... ? :confused: :) . סחטיין עלי ;)
בהשוואה אליך , אכן צעיר למרות שאני מסתכל ל 40 בעיניים . אל תעשה איתי תחרות בגוון העור - אני שזוף יותר ממך , תהייה בטוח .
אם זכור לי נכון - היית אמור לעבור / עברת ניתוח ... כיף לשמוע שחזרת לפעילות ויותר מכך , המון בריאות והצלחה בהמשך .
שחר .
טוב , התלבטות קטנה ,,,, דרושה דעתכם / עזרתכם .
הרכב כבר הבנתם , הולך להיות צבוע בשחור מט .
יש לי גגון אלומיניום על החלק האחורי של הפיבר . האם לצבוע בשחור כך שיהווה במראה חלק אינטגרלי מהגג ?
או לחלופין , להשאיר את גוון האלומיניום ואפילו לצבוע אותו בגוון כרום/ניקל ?
תודה , שחר .
לדעתי ניקל,כמו הג'נטים,הפסים והמסגרות למיניהן.
השילוב מחייב !!!
או שכל הרכב שחור מט,אבל כל הרכב !!
טל
shay_love_off_road
16-07-11, 15:59
בתור חובב אמריקה וניקלים הייתי אומר לצבוע אותם בכרום בוהק, אך מכיוון שהרכב הזה הוא לא רכב אמריקאי
רגיל אלא יותר קרוב להיות נגמ"ש הייתי אומר לצבוע את הכל בשחור מט מאיים ללא זכר לניקלים,
לשיקולך, ניקלים זה יפה על רכב בכל צבע אחר, לגבי השחור מט, זה הורס את האפקט שלו, תנסה לדמיין לעצמך רכב "אביר" עם ניקלים, זה אותו דבר,
בהצלחה ידידי
גם אני בעד שחור הכל כולל הכל :) בסוף תתחיל למכור לצבא חמקני קרקע :)
מור
O.K ... תודה לכם , הדעות עד עכשיו די ביטאו את התלבטותי ולכן העליתי את השאלה . אשמח לעוד ...
רק כדי לחדד קצת בהתייחס למה שכתבתם ולמה שטל כתב תחילה . ז"א הגגון בניקל כמו המסגרות/ג'נטים או הכל , כל הרכב שחור מט .
זה יהיה בלתי אפשרי ואסביר . כן , הרכב כולו חיצוני יהיה צבוע בשחור מט אך חלק מהפריטים (חלקם מקוריים) הקיימים הם בצבע
ניקל או כסוף שלא יהיה נכון וחכם לצבוע אותם לדעתי והם : הג'נטים , גריל קדמי , מראות צד חיצוניות , ידיות ותוספת ידיות עליה על הקורות בצד ,
פגוש אחורי (שאח"כ יעוף) ויחליף אותו פגוש ברזל עם המיתקונים , הפלטה/מסגרת שעל הדלת האחורית עם סמלי הכיתוב , אנטנה וכולי ...
עכשיו , אני מבין כשאתם אומרים הכל שחור . אבל אני וערן חשבנו באמת , שבכללי , הוא יהיה שחור אך פריטים קטנים יהיו בניקל והגגון אינו פריט
קטן ולכן העדיפות היא לצבוע אותו בשחור . בתכנון ודוגמא למשל היא , שהכונס על מכסה המנוע יהיה צבוע בשחור מט כולו , כמו כל הרכב
ורק הרשת שלו היא בניקל / כסף ...
ז"א די בכיוון שלכם ושל שי . "אביר" לא הולך טוב עם ניקלים .
שחר .
שחר ידידי הצעיר לפורום
תודה איש צעיר
שלך
יוסי
במחשבה שניה יוסי ,,,, מעשית - אתה מבוגר ממני , תיאורטית - אני ממך !
אל תשכח שאני נשוי לפולניה/אשכנזיה :confused: . הספירה / חישוב במקרה שלי , היא כמו של כלבים . :)
שנה אחת שלי שוות ערך / מחושבת כ 7 שנים של כל אחד אחר הנשוי למישהי מכל עדה אחרת שלא תהיה . ;)
עכשיו , מ 93 אנחנו חברים , ב97 הייתה "הקבורה והקידושין" ;) ועד היום . חישוב פשוט מגלה שאני בן 98
וזאת מבלי לשכלל את גילי טרם לכן . דהיינו "נקי - נטו " . אתה מבין את זה סאנשיין ? :D
שחר .
נ.ב : על פולניות אין בדיחות , זה הכל אמיתי !
shay_love_off_road
16-07-11, 19:13
בן דוד שלי יוצא עם מישהי שאבא שלה רומני ואמא שלה פולניה, (מלח-מים...מלח-מים...מלח-מים...), בוא נגיד שביום
שהוא התחתן אני קונה לו מתנת נישואין את חפירה וגלולת ציאניד כדי שהוא יוכל לקבור את עצמו לפני שהיא תקבור אותו, :P
לפי התאורית השנים שלך המושג "חיי כלב" נכון, :P
אבל עברנו את פרעה נעבור גם את הפולניות, בסוף תמיד הסבל נגמר בגירושין או מוות של אחד הצדדים :P
מניסיון של חבר אלמן מאושר מטיב-טעם :P
הכוכב הכחול
17-07-11, 00:25
לא המציאו עדיין מילים שיוכלו לתאר את הרמה של הפרויקט הזה.
שאפו!
בקשר לגגון, שחור מט!
כל שאר הדברים ה"מקורים" כמו שהגדרת אותם, שישארו מניקל.
מדהים!
CUCV M1009
17-07-11, 07:31
שחררר טוב אם המפלץ יהיה שחור מט הייתי צובע את הגגון/ג'נטים וכדו'.. שחור מבריק שיהיה קצת הבדל בין הצבע של הבודי לחלקים עצמם רק הבעיה היא שאם הזמן הצבע יתחיל להתקלף מהגגון/ג'נטים.... מעלה כמה תמונות של - K5 כמו שלי צבוע שחור מט וכל שאר החלקים מצופים בכרום.
מאיר רוטברג
17-07-11, 14:12
היום הלכתי לבקשר את "החולה" חברים מצבו אנוש, עבודה ברמות על ואתם יודעים שאני חולה לא פחות קטן,
ההשקעה של הזמן חסרת פרופורציה , תוצאות מעולות שלא ניתן להשיגן אלא בשפיכת טונות של כסף או באנרגיות בילתי נידלות של החולה נפש הזה,
בודי נקי ברמה שלא ניתן לתפוס לרכב בן 25 , תא מנוע מדהים ,
המלצתי שבשחור מט לעשות פסי רפאים על המכסה מנוע לישבור קצת את ה"מט"
http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&langpair=en%7Ciw&u=http://www.asylumnation.com/asylum/_r/showthread/threadid_33576/index.html
http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&langpair=en%7Ciw&u=http://www.carcraft.com/projectbuild/116_9904_hood_stripes_1970_chevy_chevell e/index.html
מאיר, אי אפשר לראות את התמונות שבקישור הראשון אלא אם כן אתה חבר באותו פורום, יש מצב אתה מארגן אותן מהצד שנוכל לצפות בלי להירשם?
לא המציאו עדיין מילים שיוכלו לתאר את הרמה של הפרויקט הזה.
שאפו!
בקשר לגגון, שחור מט!
כל שאר הדברים ה"מקורים" כמו שהגדרת אותם, שישארו מניקל.
מדהים!
תודה רבה על המחמאות והפירגון ,,,
כן , אני כבר בגיבוש דעה די סופית לאחר שקראתי בתשומת לב את התגובות של כולם . תודה לכם , עזרתם לי להחליט .
מחר אני אמור כבר לצבוע את הגגון . בשיכלול ההמלצות המצטברות וברוב קולות , ההחלטה היא ללכת על שחור מט .
דייב , תודה על התמונות .
לגבי התייחסותך לג'נטים , אתה צודק . אין טעם לצבוע מחשש להתקלפות מהירה , ציינתי את זה גם בתגובה הקודמת שלי
שזאת תהייה טעות לעשות זאת , כמו גם לגבי פריטים אחרים אותם ציינתי .
אני אלך על הרעיון שדי משתלב כפי שהצעתי ורבים באותה דעה מבחינת שילוב/אסטטיקה וזה אומר כל , אבל כל הרכב שחור מט
פרט למספר פריטים קטנים , חלקם מקוריים שאותם אשאיר בציפוי ניקל .
ת'סמכו עלי ,,,, יצא פצצה !
שחר .
היום הלכתי לבקשר את "החולה" חברים מצבו אנוש, עבודה ברמות על ואתם יודעים שאני חולה לא פחות קטן,
ההשקעה של הזמן חסרת פרופורציה , תוצאות מעולות שלא ניתן להשיגן אלא בשפיכת טונות של כסף או באנרגיות בילתי נידלות של החולה נפש הזה,
בודי נקי ברמה שלא ניתן לתפוס לרכב בן 25 , תא מנוע מדהים ,
המלצתי שבשחור מט לעשות פסי רפאים על המכסה מנוע לישבור קצת את ה"מט"
מאיר , מה ? מה אפשר לומר או לכתוב אחרי תגובה כזאת ? ש'מע , לא קל להשאיר אותי ללא מילים ... אתה הצלחת !!!
שחר.
עוד מעט אפתח את הלינקים שצירפת ושעליהם דיברנו היום בהקשר ללהבות הרפאים והעדכן .
תודה על הביקור היום והספונטניות - שמחתי . אתה מוזמן ANY TIME .
טוב , סיימתי להתעסק עם כל ה ' מסביב ' . פירקתי את התושבות והמוטות של ג'ריקן / גליל המים שעל הגג ,
על מנת לצבוע גם את אלה וגם את מיכל המים עצמו . כיוון , שהכל היה דהוי וגם בכדי לשמר לאורך זמן .
קניתי צבע יסוד יעודי לפלסטיק / אלומיניום ועוד ,,, ע"מ שלא יתקלף ויחזיק את הצבע העליון .
דילול עפ"י ההוראות עם טרפנטין והכנסה למיכל הפיסטולט . סיימתי לצבוע ביסוד את מיכל המים ואת הגגון .
לאחר שהוחלט ע"י הרוב - Mission accomplished , הגגון ומיכל המים צבועים בשחור מט .
הכנו גם רשת לכונס האויר שעל מכסה המנוע ממזדה שתרמה את האיבר , קצת חיתוכים והתאמות והכל יושב .
(הרשת בלבד צבועה כבר בכרום ניקל) והכונס כולו , כמו כל הרכב , יהיו כמובן בשחור מט .
במקביל , הרכב מתקדם עוד שלב מבחינת ההכנה לצבע . אני רוצה להיות זהיר , אך אני מקווה ומאמין שעד יום ה'
הוא אחרי צבע . כמובן שאמשיך לעדכן .
שחר .
נ.ב : מאיר , זה יעזור אם תוכל לעלות לכאן לינקים אחרים ותמונות להתרשמות הכלל . תודה .
באתר הראשון גם מוסבר איך לבצע שזה מגניב רק שאתה לא יכול לפתוח את התמונות אם אתה לא חבר
כמו שירין ציין .
shay_love_off_road
19-07-11, 22:54
תשמע יא טרוריסט! מה שעשית לי עם הגגון הזה ומיכל המים גמרת לי על המעט בריאות שנשארה לי!
עבודה יפה למשעי! זה שאתה חולה נפש כמוני זה דבר אחד, אבל הגדולה שלך שאתה מביא את המחלת נפש
שלך לידי ביטוי בשיפוץ הזה, מה שאני לא יהיה מסוגל להרשות לעצמי כרגע, כל הכבוד לך! קבל ח"ח
(נ.ב. אתה עדיין מסתובב חופשי אחי? :P )
מנהלים לחסום לשחר את הגישה להעלות תמונות - הוא פוגע בבריאות חברי הפורום.. גם לי יש כבר לחצים בחזה :)
תשמע יא טרוריסט! מה שעשית לי עם הגגון הזה ומיכל המים גמרת לי על המעט בריאות שנשארה לי!
עבודה יפה למשעי! זה שאתה חולה נפש כמוני זה דבר אחד, אבל הגדולה שלך שאתה מביא את המחלת נפש
שלך לידי ביטוי בשיפוץ הזה, מה שאני לא יהיה מסוגל להרשות לעצמי כרגע, כל הכבוד לך! קבל ח"ח
(נ.ב. אתה עדיין מסתובב חופשי אחי?
אתה רואה מה זה ... ועוד יש לי היתר ורישיון :p
מנהלים לחסום לשחר את הגישה להעלות תמונות - הוא פוגע בבריאות חברי הפורום.. גם לי יש כבר לחצים בחזה http://www.jeepolog.com/images/smilies/smile.png
גדול ! ;)
אם זה גורם ללחצים בחזה ... ושי עוד כותב : " גמרת לי על המעט בריאות שנשארה לי! " , אני באמת אתחיל לחשוש מלהעלות תמונות
בסיום עבודת הפחחות צבע החיצוני ושלא לדבר על בידוד וריפוד הפנים . סה"כ , אני רוצה שעוד תחיו כדי לראות את התמונות ולהגיע להשקה ;)
שחר .
shay_love_off_road
21-07-11, 22:18
נחיה? כבר עכשיו הרגת אותנו!
אומנם לא קשור לשיפוץ הבלייזר אבל ,
הבת הגדולה שלי בארה"ב עכשיו אצל אחותי , תראו איזה תמונות היא שלחה לי
כדי להדליק אותי ולהזכיר מהו המרחק ביננו לבין ארה"ב בכל מה שקשור לתפיסה , לתרבות הפנאי המוטורית
ולחופש הפעולה שנותנים להם שם בהיבט הזה ועוד ברבים אחרים . פשוט הם עובדים על פי המשפט : " חייה ותן לחיות " .
ביומיים האחרונים , עברתי מסכת ייסורים , גיהנום היא מילת תיאור עדינה ! הספקתי להכיר גם את המדור ה 11 .
כשאמות , בטוח אגיע לגן עדן ,,,, כי מהגיהנום חזרתי זה עתה !
תייגו והתייחסו אלי כאל מינימום מחבל , כל פקידי המכס (השם יקום דמי :mad: ) אוכלי החינם , האטומים והזבלים האלה ...
זוהי מדינה אוכלת אזרחיה / יושביה . כל פעם אתה שומע על סיפורים כאלה ואחרים זה בלתי נתפס כל פעם מחדש עד
שאתה עובר את זה בעצמך . גם במשרד התחבורעעעע עברתי . למזלי , מישהוא שם עזר לי והעלה את הטפסים לחתימה ישירה של הפקידות
אחרת , הייתי אמור להשאיר את הטפסים/חומר בלובי למטה וזה היה מגיע לפקידות בהמשך (אין קבלת קהל כלל ). כשהן היו מתפנות לטפל בבקשה שלך
עפ"י התור (הרי יש כנראה עשרות רבות של פניות) היו עוברים כשבועיים לפחות . על כל יום איחסון אתה משלם כסף , להם זה מעניין ת'תחת ,
(בדיוק כפי שאסף תיאר את זה אז בשרשור) והיית מקבל מכתב הביתה שיש אישור
(במקרה הטוב- כיוון שלא מדובר בחלק בטיחותי המצריך עוד אישורים) ומשם תתחיל את הויה דלה רוזה ...
לא היתה לי ברירה ! הציריות שהזמנתי , היו צריכים להשלח לארץ . תחסכו לי לספר למה . עכשיו , ברור לי שאם כך , העדיפות היא
לשליחה בדואר . אבל כיוון שאני מדבר על מרכז ארה"ב - אלבקורקי ניו מקסיקו , בדואר שם שנחשב לקטן , לא איפשרו שליחה אלא עם
חברת שילוח פרטית . שלא בהתייעצות איתי , נשלחה החבילה ששוקלת 18 ק"ג בפדקס . שלא תגידו שלא הזהרתי ....זה הדבר האחרון
שתרצו לעשות ! אבל כאמור , זה נעשה ואין ברירה אלא לשלם ובביוקר (גם בבריאות וגם בכסף) ולעבור את הגיהנום בכדי לשחרר את החבילה .
כשגמרו לי ת'בריאות ואחרי ששילמתי את כל המיסים שרק אתם יכולים לחלום עליהם ,,, ת'שמעו טוב - גם על הדף שהם הוציאו מהמחשב
שילמתי . נשבע לכם , יש לי הוכחות . הגעתי למסוף המטענים בכדי למשוך את החבילה . הייתי עם הקטנה שלי בת 6 . אומר לי הפח של זבל הזה
בבוטקה לפני הכניסה (הוא זה שבודק את האישור המוחתם ומנפק לך אישור כניסה) " את הילדה אתה לא מכניס... אלא הנוהלים" . אני אומר לו מה זאת
אומרת ? איפה אני אמור להשאיר אותה ? . והוא אומר לי : "שתישאר כאן" . שאלתי אותו והיא באחריות שלך ? והוא עונה : "לא" . אתם מבינים ?
עוברות שם משאיות עמוסות , מסוכן לאללה , שניה אחת שהוא לא ישים לב כי הוא עכשיו עסוק בלבדוק אישור של מישהו , היא פותחת לו דלת
הולכת לשחק בחוץ ונדרסת ע"י משאית . פשוט לא יאומן . העיקר , אמרתי לו ,,, כולם יושבים בבית , רואים חדשות ושומעים את יונית לוי מספרת
על עוד מקרה מזעזע של ילד/ילדה קטן/נה שהוריו לא השגיחו עליו לשניה וקרה הנורא מכל ואז מתחילים ציקצוקי הלשון והינד הראש לצדדים
וכל אחד אומר לעצמו : " איזה הורים מפגרים , איך עושים כזה דבר " , אבל שזה מגיע לפיתחו שלו , על הזין שלו ...!!!
ש'מעו , התפוצצתי עליו והוא קרא ל 2 אנשי ביטחון שכמעט עליהם גם התאבדתי .
כמה ? כמה אטימות , רוע לב , חוסר רגישות ותקראו לזה איך ש'תם רוצים יכולים להיות ?
לבסוף , אחד האנשים שנכח שם פשוט אמר לי , תן לי את הטפסים ואני אביא לך את החבילה . קיבלתי אותה סוף סוף .
האמינו לי , שמוסר ההשכל נלמד . כל החיים הם בית ספר וזהו שכר הלימוד (לא שלא ידעתי את זה קודם ורציתי בזה) פשוט זאת
הסיטואציה שנקלעתי אליה . טוב , אני אקח קצת אויר כי רק מלשחזר את זה כאן - לא תורם לרוגע .
איך ליאור שליין מהתוכנית " מצב האומה " היה אומר בסיום כל תוכנית : " אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך ,
אלא מה אתה יכול לעשות לה בחזרה ..." - הנקמה בדרך !
העדכן כמובן בהמשך העבודה על הבלייזר לאחר יומיים של ריצות .
שחר .
לפחות נהניתי מהתמונות האלה בערב כשחזרתי הביתה .
על זה בדיוק דיברתי כשאמרתי לך שמבחינתי עדיף לשלם עוד ככה וככה לפדקס שישחררו לבד ולא לקבל אולקוס.
אבל לא נורא, יש ציריות? אז הכל בסדר.
אסף.
שחר,
אין קשר לגודל הסניף של USPS, יש קשר למשקל והאורך
וכנראה חרגת מהמקסימום
תמיד יש לך את USSHOPS לדברים כאלה ואין בעיה לשלוח ב UPS לניו ג'רזי, אתה תקבל את החבילה ע'י שליח עד הבית
כמובן.....יש לזה מחיר.
קבל את תנחומי על ההתעסקות עם הבולשביקים, אני עוצר בזה כדי שאנשים מסויימים לא יגידו שהדיבור שלי לא במקום, כידוע האמת כואבת.
נשמה , זה לא קשור כלל לכסף נוסף לפדקס ע"מ שישמשו כעמילי מכס לשיחרור .
הם רצו 208 שקלים סה"כ , אבל את כל הריצות גם למשרד התחבורה , הם הבטיחו לי שאני אעשה .
אם הייתי ממתין לטיפול שלהם , הייתי עוד עלול לשלם מחיר יקר מאד על זמן איחסון זוכר ?
שחר .
אבל כמו שאמרת , יש ציריות אז הכל בסדר ...
בדיוק כמו אישה בחדר לידה (זוכר את הקללות על הבעל וכל העולם) ומה קורה אחרי שזה יוצא ... שוכחת הכל
ורצה לקבל בראש עוד פעם :) . אבל לא אצלי ! לא עוד פעם !
גו' , קיבלתי את תנחומיך , תודה .
בקשר למשקל ולגודל , מותר לשלוח חבילה דרך הדואר של עד 20 ק"ג - בדוק . אמרו את זה לאחותי שגרה באלבקורקי
שאם היא רוצה להשתמש בחברת שילוח פרטית לג'רזי/ניו יורק ומשם לשלוח בדואר לארץ , אבל זה היה עולה עוד יותר
(כפי שציינת) לכן זה ירד מהפרק .
לא חרגתי בזה , מישהוא שלח לארץ את אותן ציריות דרך הדואר בארה"ב אבל מג'רזי / ניו יורק
וקיבל אותן כאן ללא כל בעיה . כמובן ניקנקו לו ת'צורה בדיוק כמוני מבחינת תשלום המכס כמו גם ההתערבות והבדיקה של משרד
התחבורע , אבל עדיין זה משתלם פי אלף מונים מאשר לעבור את מה שעברתי .
שחר.
לא הבנת
USPS זה USPS
ולא משנה אם זה אלבקורקי, ניו יורק, אנקורג' אלסקה או בהוואי
כמו שכתבתי יש גם עניין של אורך, אם זה מעל למטר- זה לא יעבוד, ובלי רשר למשקל.
USSHOPS זה חברת הובלה ישראלית פרטית, אתה מקבל כתובת משלך בניו ג'רזי וכול מה נשלח אליה מגיע לך הביתה.
עכשיו אנחנו על אותו קו?
O.K , על אותו קו ...
נידבת מידע חשוב לטובת הכלל .
אז אין לי מושג איך אחד העביר את אותו הדבר בדואר . זוהי הרי עובדה שאני לא יכול להתווכח איתו / איתה ובמקרה שלי לא .
שחר .
ההסבר פשוט
1.ה"חוקים" (של הדואר) משתנים כול הזמן, מה שהיה רלוונטי לפני שנה שנתיים לא בהכרך רלוונטי היום
2. תלוי באיזה שרות שולחים(בUSPS), המשקלים וגדלים המקסימליים לא בהכרך זהים, וזה משתנה,
CUCV M1009
24-07-11, 06:31
שחר שבוע טוב חבר יקר נו יאללה אמרת שיום חמישי עשית משהו מאוד חשוב על הרכב (צבע סוף סוף) נו יש תוצאות, תמונות קצת יותר חשוב כרגע דרך אגב מה עם רצפת הרכב יש כבר ריפוד? ומה אתה בסוף עושה עם הכסאות משאיר אותם איך שהם או שגם אותם אתה הולך לרפד.
מאיר רוטברג
24-07-11, 08:04
מה אתה מקטר??
יצאת "בבזול" לעומת נוייה דלרוזה שעברתי שם
שחר שבוע טוב חבר יקר נו יאללה אמרת שיום חמישי עשית משהו מאוד חשוב על הרכב (צבע סוף סוף) נו יש תוצאות, תמונות קצת יותר חשוב כרגע דרך אגב מה עם רצפת הרכב יש כבר ריפוד? ומה אתה בסוף עושה עם הכסאות משאיר אותם איך שהם או שגם אותם אתה הולך לרפד.
אהלן דייב , אני אתקן אותך טיפה ... (התחלת להיות כמו ירין - מסתכל רק על התמונות ? ;) ) אז בשביל מה אני משקיע כל כך בתיאורים ? :p
רק שתדעו , בסוף , עוד אני אפתיע אתכם בהשקה בבוחן על הנכתב :)
זה מה שאמרתי / כתבתי :
במקביל , הרכב מתקדם עוד שלב מבחינת ההכנה לצבע . אני רוצה להיות זהיר , אך אני מקווה ומאמין שעד יום ה'
הוא אחרי צבע . כמובן שאמשיך לעדכן .
שחר.
ואיך , איך ידעתי שצריך להיות זהיר , אהה ... ? קראת על הבלאגן עם החבילה/מכס/משרד התחבורה , הריצות ושות' ...
אז מבחינת התקדמות , כן , יש , תמיד !
עד עכשיו תהליך הפחחות/צבע חיצוני כלל :
חיתוך נקודות הריקבון הבודדות שהיו ותפירת פח חדש . השחזה , ליטוש ומריחת חומר פחחים / בונדו גס כשכבה ראשונה לישור קוים ,
שקעים אם קיימים , לקבלת משטח חלק אחיד וכיסוי נקודות תיקון בלבד . על רוב הפח/בודי בקושי נמרח חומר , לא היה צורך , הוא פשוט מושלם .
גירוד גס , ליטוש ומריחת שכבת פילר עדינה מאד כגימור (רק במקומות שנדרשו). גם אותה סיימנו ללטש והיום סוף סוף , עטפנו את כל הרכב
וצבענו בשכבת פוליאסטר לקבלת משטח חלק לחלוטין לאחר הליטוש שלו , כמו גם לחשיפת שריטות או פגמים הקלים ביותר (במידה ויש)
ואז לתקנם .
מחר , אני מקווה לסיים ליטוש של הפוליאסטר , ניקוי כל הרכב ומעבר עם נייר מים לפני ההכנסה שלו לתנור לצבע יסוד ולאחר מכן לעליון .
בין לבין , מצאתי איזה פלאח ברזל 4 - 5 מ"מ (לטובת תושבות לפרוז'קטורים בחזית) , חתכתי 2 יחידות שמדדתי קודם לכן על הרכב וקדחתי בהן חורים .
ניקיתי אותם טוב על מברשת הברזל הממונעת וכבר צבעתי אותם ביסוד ולאחר מכן בשחור מט . מחר כבר אני אתקין אותם על האוטו ויחבר
את הפרוז'קטורים .
אז אם אחזור לשאלתך : " אם יש כבר ריפוד ? " , אז התשובה ברורה . אין .
לגבי הכסאות . מושב הנהג נוסע כמובן שירופדו בגוון שיהייה זהה עד כמה שניתן למושב האחורי המקורי (הוא במצב ח-ד-ש) ואני אוהב
גם את הגוון והריפוד שלו שמתאים גם לריפוד הגג ומשתלב טוב גם עם הדש בורד .
שחר .
מאיר , לא הובנת ... איזה ויה דלה רוזה ?
מאיר,
הובנת הובנת , תודה ... פשוט בשעה כזאת (00:40) גם לי , כן , גם לי נגמרו האנרגיות
ועברתי להפעלת המוח ידנית עם מנואלה :p .
שחר .
shay_love_off_road
25-07-11, 06:17
אצליך המוח עובד עם מנואלה? אצלי זה כבר מזמן עובד על אוגרים שרצים בתוך גלגל,
ולעניינינו,
הרגת אותי עם השיפוץ הזה, כל הכבוד לך איש! אני באמת מצדיע לך,
כבר מת לראות את הרכב צבוע נוהם ומגומר,
http://www.israup.net/images/530723f97ec9db395c20dd6f650e91f9.jpg
בהצלחה ידידי
עליתם עלי! אני לא יודע לקרוא! בגלל זה אני רק מסתכל על תמונות :) תגיד... עוד לא חסמו לך את הגישה להעלות תמונות?
אני מצטרף לשי לקבר (אולי ניקבר בקומות ונחסוך מקום), זה כבר משעמם מדי להגיד שהפרוייקט הזה הורג אותי אבל הוא הורג גם אותי! אני בחור צעיר ואני מרגיש לא טוב שאני רואה את התמונות האלה.. שחר אתה מזכיר לי קצת את אבא שלי - שיושב שמשרד ושולח לי למייל תמונות של בלייזרים מאמריקה עם צמיגי 44 וסולמות בשביל להגיע למושב וצבעים שבחלומות הכי פרועים שלנו לא נצליח לדמיין..
וכמובן - מצטרף לכל הברכות והחיזוקים: המשך כך, העבודה שלך היא מופת וההתמדה שלך ראויה להערצה, בהצלחה בהמשך הדרך שנותרה!
ירין , שי מנסה לתת לי קונטרה ולהדליק אותי בהעלאת התמונה המגרה הזאת . פגעת בול שי , זה הצבע/כיוון .
אני מצטרף לשי לקבר (אולי ניקבר בקומות ונחסוך מקום)
;) , גדול !
כבר אמרתי לכם : " Die another day " , אני עוד רוצה לראות אתכם עם הבהמות בהשקה ... :)
תודה כמובן על הברכות , הפירגון והחיזוקים .
אשתדל להיות עדין עם התמונות הבאות .
שחר
שלא תעז להיות עדין - עדיין לא הבנת שכולנו פה מזוכיסטים?? וחלקנו פולנים אז אנחנו מחוייבים לבכות ולהתלונן..
יותר תמונות, יותר פרטים, יותר כואב, יותר טוב!!
שלא תעז להיות עדין - עדיין לא הבנת שכולנו פה מזוכיסטים?? וחלקנו פולנים אז אנחנו מחוייבים לבכות ולהתלונן..
יותר תמונות, יותר פרטים, יותר כואב, יותר טוב!!
מצויין , תקבלו ....
שאלה לי אליכם , דרושה התייעצות / עזרה !
יש לי את האפשרות כשאצבע את האוטו בצבע העליון השחור מט , ליצור טקסטורה מחוספסת של הצבע גם למראה
ויחסית גם למגע . מאידך , האפשרות הרגילה - חלק נקי . על מה הייתם הולכים או על מה הייתם ממליצים לי ללכת ?
תודות ,
שחר .
אם אתה מדבר על מה שאני חושב שאתה מתכוון אז לך על זה לדעתי. אם אנחנו מדברים על אותו הדבר אז אני מאוד אוהב את הסגנון, ארחיק ואומר שככה אצבע אולי את שלי כשהפרוייקט שלי יתחיל (נוווווווו כבר :( )
יצא לי לראות כמה ג'יפים פה כאלה בארץ, וגם כמה רכבים רציניים שפחות נדירים פה בארץ והתרשמתי מכולם.
מזל טוב על ההודעה האלף - יא חופר!!
CUCV M1009
25-07-11, 18:00
טוב שחר זה הפנסים שאני רוצה לקנות, שי תחזיק מעמד לא לפול מהסירטון שאתה הולך לראות....;)
http://www.youtube.com/watch?v=jPKy1KAz8OM
CUCV M1009
25-07-11, 18:14
שחר אני חושב חלק נקי כמו בתמונה ששי העלה, ווואי איזה קטע 1000 הודעות חחח באמת מזל טוב, מחזיק לך הצבעות שתספיק ותצליח, דרך אגב הראתי לכמה חברה ג'יפאים מהצפון הרחוק מה אתה עושה עם הבלייזר הזה הם אמרו זה (אתה) מ-ט-ו-ר-ף / פשוט ת-ו-ת-ח אין ואני עוד פעם אומר ומציין את זה כל הכבוד לך יא אח.
אני יודע ש"חחח" זה לא מילה אבל - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי עם הפנסים האלה, בחיים שלי לא ראיתי סרטון כל כך סטטי ובכל זאת כל כך מגניב!!
אתה יכול לסנוור גן חיות שלם עם פנסים שכאלה, שלא לדבר על חיה תועה בכביש שקופאת לאור פנסי דרך.. כמה עולה תענוג שכזה?
דרך אגב אני לא יודע את שמך אז כרגע זה סוסוו (cucv)
וואללה ,,, באמת סוג של מזל טוב , רגע לפני סיום הפחחות וצבע החיצוני .
רגע לפני שנגמרת העבודה הסזיפית והמלוכלכת ולכבוד 1000 טיפות הזיעה שירדה ממני בחצי שעה רק היום :p . תודה לכם .
אישית , אני אסגיר את דעתי ואומר שאני די עם ירין בכיוון (תודה) אבל באמת זאת שאלה של טעם וריח והרי אתם יודעים מה הפתגם על כך ...
לכן נשאלה השאלה על מה חושב הרוב ... (איזה דמוקרטיה בשרשור אהה ? ;) )
דייב , כבר אמרתי לך גם בטל ' , כל אחד והסטיה שלו (לגבי הפנסים) פשוט מטורף . שמעת את הבחור אומר שזה אפילו חזק מידי ואי אפשר
לנהוג כך כיוון שזה מסנוור מידי ...? יש מצב שאם תתקין כאלה על הבהמה שלך ותפעיל אותם בטיול במדבר ועוד עם רעש המנוע הזה , יתחילו
דיווחים על נחיתת עב"מ בסמוך לכור :) ...
להתייחסות גם שלך לגבי טקסטורת הצבע , קשה מאד להגיד , כיוון , שלא ניתן אלא במבט די מקרוב להבחין באיזה טקסטורה מדובר .
שחר .
CUCV M1009
25-07-11, 18:55
[יש מצב שאם תתקין כאלה על הבהמה שלך ותפעיל אותם בטיול במדבר ועוד עם רעש המנוע הזה , יתחילו
דיווחים על נחיתת עב"מ בסמוך לכור :) ...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שחר הרגת אותי
נעים מאוד ירין קוראים לי דייב לגבי המחיר הפנסים שעל הגג מחיר של זוג (שני פנסים בלבד) הוא $400 דגם HELLA 4000 ואלה שעל הטמבון גם זוג הוא גם $400 דגם LightForce 240 Blitz אני אישית הולך להרכב שישה פנסים כאלה ארבע על הגג ושניים על הטמבון כמה התענוג......... $1200 אבל תאמינו לי פה ברמת הגולן זה שווה את זה אני יוכל לסנוור את הסורים והלבנונים ;-)
אם אתה מתכוון להזמין נורות כאלו (XENON) מחו"ל. אל תצפה שייאשרו לך במכס ולא במשרד-התחבורה.
חבל, גם אני ניסיתי להביא מחו"ל דרך EBAY ולא אישרו לי, נאלצתי להחזיר אותם לספק.
מצטער לבשר את זה... : /
נאור.
shay_love_off_road
25-07-11, 22:10
והם בתמורה יכולים לירות עליך כי הם יחשבו שאתה גדס"ר גולני (לא סיור יחיד, הם יחשבו עם התאורה הזאת והרכב הזה שאתה כל הגדס"ר)
לגבי התאורה - אני בעד נורות צהובות לפוזה והלוגניות/לד לתאורה,
אני בעד קאסטום וחובב אופנועים ואני הולך להכניס "מוקש קאסטומי" ברכב שלי, שלא תבינו לא נכון - הוא יהיה בהמה סרוחה ונבלה מדברית כפי
שהוא נולד להיות, אך יהיה לו גם את פאן הקאסטום, בעיקר מבפנים הקאבינה, כלומר מבחוץ רכב חוואים/מלחמה, מבפנים רכב סרסורי ביותר,
נדלקתי על כמה עיצובים באינטרנט שמי שבעל ידים וחומרים יכול לבצעם בקלות,
לגבי הקבורה, כן אפשר לעשות קבר אחים ולהקים מעל אנדרטה משאריות של CUCV צבאי ולרשום:
" לזכר קורבנות השיפוץ של שחר בפורום פולסייז - Jeepolog.com "
shay_love_off_road
25-07-11, 22:33
אגב קסנון עובדות על שני אלקטרודות עדינות, הן נוטות להישבר בהרבה זעזועים, יש לך כיום את פתרון הLED
http://www.ledlightbulb.net/store/images/led/h4-120smd.jpg
יש היום כל סוג של נורה לרכב בלד - 3 וואט לד שווים ל40 וואט הלוגן מבחינת עוצמת התאורה, אישית, הייתי הולך על לדים
CUCV M1009
26-07-11, 01:22
safari93 לא מכיר את השם ושי הפנסים שאני רוצה לקנות וגם רשמתי איזה הם עובדות בטכנולוגיית ה LED ולא Xenon, Xenon עולים פי שלוש יותר זוג פנסים עולה $1400 בחו"ל טרוףףףף עם דבר כזה היה נמכר בארץ לא הייתי רוצה לדעת בכלל כמה זה היה עולה פה.
סליחה שאני קוטע את נושא נורות העבמי"ם אבל רציתי לשאול שחר - איך הולך קו המחשבה שלך לגבי רכב בצבע כהה ביחס לטיולים בשטח?
ז"א הסיבה נניח שאני מסתייג באופן מסויים מלצבוע את שלי (בסופו של דבר) בצבע כהה היא ה"פחד" לחטוף מלא שריטות בשטח שמן הסתם בולטות יותר על רכב כהה.
כולנו הרי מטיילים בשבילים שמיועדים לג'יפים סטנדרטים שעוברים שם בלי לגעת בעלה מהעץ ואנחנו עוברים ולוקחים איתנו ענפים שלמים...
השריטות על הצבע הלבן שלי לא בולטות לעין לצורך העיניין לכן הן לא מפריעות לי... אם מחר אכנס לשטח עם רכב שחור ויצא ממנו עם חמש שריטות מפנס קדמי עד אחורי אני מאמין שממש אתבאס על העיניין.. אשמח לשמוע מה הנחה אותך בנושא הזה, כי אני בטוח שחשבת על העיניין :)
מאיר רוטברג
26-07-11, 11:44
שחר , אחחח איזה שיוף של מיים ממש רואים את החצי סוף , לגבי צבע, לך על שני גוונים, למעלה מט עם פסי רפאים,מקוו אמצע הדלת צבע בהיר כי רוב הסריטות זה שם
מאיר! עוד לא דאגת לנו לתמונות! אני מת לדעת למה אתה מתכוון שאתה אומר פסי רפאים!
ירין , אני אגיד לכם משהו בנוגע לצבע השחור . זה הצבע הכי חרא לאוטו ולא משנה אם הוא מיטלי או לא ומאידך ,
הוא הצבע היפה ביותר לטעמי . שוב , לטעמי .
נכון שהוא נבנה כרכב טיולים . מבחינת חום , פחות מטריד כיוון שאני 'פותח' את עונת הטיולים בדר"כ בספטמבר
ומסיים בדר"כ באפריל (טיול פסח של 3-4 ימים) יש גם מזגן/וונטה , בידוד מעולה שאני קונה ואתקין בכלתא הנוסעים
(תחתית +דפנות ודלתות) לפני עבודת הריפוד הסופי וזוג חלונות משולשים שמכניסים אחלה אויר .
מבחינת שריטות , אם אני אתחשב בכל מה שעלול לשרוט אותו , אז בסופו של דבר אני אתפשר , לא אלך עם הלב /'עם מה שעושה לי את זה'
ואצבע בצבע שהוא לא לטעמי -אלא פשרה .
כשיש שריטה , במידה והיא שיטחית ולא עמוקה מידי , תמיד אפשר לעשות פוליש . הפוליש בעצם מוריד אלפית מיקרון מהצבע וכך
ניתן 'למחוק' שריטות באם קרו . אם זה כבר עמוק מזה , מקס' , עושה לו צבע רק על החלק השרוט . מוסך הפחחות של חבר שלי נמצא
2 ק"מ מהבית .
מאיר , אני אוותר על פסי הרפאים , קורץ לי יותר לראות אותו כפי שהוא נראה בתמונה ששי צירף למעלה (less is more) אם היה מדובר ברכב
ספורט או לכביש בלבד זה בהחלט מתאים .
ואם כבר נגעתם בשריטות ,יהיה קל ומהיר יותר לתקן ולצבוע .
שחר
תשמע סיכמת את את כל השרשור הזה של ה17 דפים בארבע מילים, הרשה לי לצוטט: " לא אלך עם הלב".
תרשה לי לספר לך מה עוד סיכמת - אנשים פוגשים אותי ואומרים לי תמיד את אותו הדבר - אתה בן 25, ילד! למה אתה צריך אוטו כזה יקר? ועוד ישן ומצ'וקמק! לאבא שלך יש תחנת דלק?
אני עונה לכולם את אותו הדבר, תמיד. "אם אמכור את האוטו.. לא אלך עם הלב".
כל הפרוייקט הזה שלך משמש כמקור גאווה לאותם אנשים שחולקים את אותה המחלה - אלה שלא הולכים לישון שיש בורג לא מחוזק כיאות ברכב..
תרשה לי גם להוסיף 1++ לגבי התמונה ששי העלה (בלי השנורקל והפנסי ערפל לטעמי) הצבע בול!
מאיר רוטברג
26-07-11, 15:26
http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&langpair=en%7Ciw&u=http://www.rcuniverse.com/magazine/article_display.cfm%3Farticle_id%3D335
יש עוד חולים כמוני
http://www.youtube.com/watch?v=dq_LUYyyRe0
ש'מעו , התגובה הקודמת שלי (האחרונה) נכתבה בחופזה . נכנסתי למשרד למזגן ולמחשב עם הקפה רגע לפני
שאני מתחיל לצבוע את האוטו שכבר בתנור בכדי לראות אם יש עוד תגובות / דעות לעניין השאלה ששאלתי לגבי הטקסטורה הסופית חלק/מחוספס .
לכן , לא הספקתי להגיד לכם שנגנבתי על האוטו שמאיר בא איתו אלי (את התגובה שלי הוא ראה ושמע כשבא) בואנ'ה , חתיחת אוטו מאיר סחטיין !
רק לראות את 2 יציאות האגזוז משני הצדדים ולשמוע את ה 8 (שנשמע בריא , מאד בריא) עם איזה 190 סייחים וכל זה עוד יד ראשונה מארה"ב
, מה עוד יש להוסיף ? אז תודה גם על הביקור באותה הזדמנות ... בקרוב אצלך ב"ה .
על הבוקר היום כבר מדדתי וחתכתי את יריעת הבידוד שקניתי למידות מכסה המנוע צד פנימי וחיברתי אותה עם הקליפסים המקוריים שהיו
תקועים בחורים שלהם . קודם לכן , הוצאתי אותם ניקיתי וצבעתי בשחור מט .
גם תושבות הפרוז'קטורים חוברו משני צידי מתקן הכננת ועליהם מורכבים הפרוז'קטורים .
הסמלים שמשני צידי האוטו על הכנפיים הקדמיות היו דהויים ומכוערים . ניסיתי לעשות להם פוליש ווקס ולא הלך . לא היה מנוס מלצבוע אותם
וצבעתי בכרום ניקל . לא יודע , נשבור את הראש אחר כך איך לעזאזל אני מכניס צבע שחור כקונטור של הסמל ולחלקו הפנימי . ניסיתי , תאמינו
לי ,,, אפילו הלכתי וקניתי זוג מכחולים סופר קטנים ועדינים אבל זה כמעט בלתי אפשרי ומלכלך את הניקל . (שאלה יהיו הצרות שלי עם האוטו
כל החיים ואני מסודר ;) ) .
התאמת צבע השחור מט : סה"כ אני לא יכול להזין מספר צבע למחשב והוא יתן לי את הגוון הרצוי , כיוון , שבמבט מהיר בקטלוגים אין שחור מט .
יש שחור רגיל ודי מודגש (חזק) כל הרכבים היום צבועים מטלי בשכבת עליון (לא כל כך משנה איזה צבע) ובו ניתן גם להכניס נצנצים עפ"י דרישה יותר/פחות . בסיום צביעת העליון , עוברים על כל הצבע עם לקה שנותנת את הברק ומדגישה את הטקסטורה הסופית .
כיוון שבחרתי בגוון שחור מט , אני כמובן לא צובע עם לקה בסיום ומן הסתם , לא , הוא גם לא יהיה מנצנץ / מבריק ועם נצנצים . אצטרך ליצור
בניסוי וטעיה את הגוון שאני רוצה . התאמה אישית .
הצביעה היא כפולה . שכבה ראשונה שתתייבש , ניקוי עדין עם מטלית לחה עם מים ועליה עוד שכבה אחת .
אז לקחנו שחור , נכנסנו לתנור והתחלנו לצבוע חלק לא גדול . השחור יצא חזק מידי ולא נתן אפקט של מט אמיתי כמו שרציתי .
עצרתי אחרי אותו קטע והחלטתי שאני חייב , אבל חייב למהול את הצבע ולהוסיף למיכל צבע לבן . אחרי התייעצות קצרה , נתתי את הסכמתי
גם להוסיף צבע כסף על מנת לקבל את האפקט הרצוי של שחור מט דהוי מעט (בדיוק כמו בתמונה ששי צירף) שימו לב , זה לא שחור חזק .
ואז ,,,, אוווההה , זהו , זה זה ! אז סיימנו לצבוע שכבה ראשונה היום , ניתן לו להתבשל בתנור ומחר בבוקר מקווה כבר לסיים את השכבה השניה .
שחר
טווווב איזה התקדמות !!!! פשוט שפו חבר ואגב אני חושב שזה לא נורא בכלל הצבע כסף על הסמלים אם כבר יפה יותר :)
מור
תרשה לי גם להוסיף 1++ לגבי התמונה ששי העלה (בלי השנורקל והפנסי ערפל לטעמי) הצבע בול!
תודה ירין ,
גם אני לא אהבתי את השנורקל והפנסים על הגג עם הקשת אליה מחוברים . לי בכלל יש , כמו שאתה זוכר / ראית מיכל מים (גליל) מלפנים
וגגון מאחור על סגירת הפיבר .
ש'מע , שמתי לב שאנחנו באותו ראש , כיוון וטעם כל הזמן ובכל שאלה או תמונה שעלתה .
בוא נעשה ונגיד ככה - תבוא ותעתיק , יש אישור ! ;) ברצינות .
ביזון , זה לא כזה רע , אבל יפה יותר ממה שהיה זה בטוח . אם הייתי מצליח להכניס פנימה לכל החריצים ולקונטור את השחור , זה היה מושלם .
שחר
ערן המסוקס
26-07-11, 21:05
נראה לי שכדי לעשות את הרקע שחור והכיתוב בכרום, צריך לצבוע קודם את הכל בשחור, ואז להדביק סרט על כל הרקע של הכיתוב, ולתת צביעה בכרום.קצת עבודת נמלים עם סכין יפנית.
אם זה תבליט אפשר גם עם ספוג כמו שאמר ערן לצבוע הכל שחור ואז ספוג לגעת רק במה שבולט
מור
תאמינו לי שבמהלך כל השיפוץ בחלקים מסויימים שליטשתי וצבעתי ושהיו בשני גוונים , עבדתי בדיוק עפ"י השיטות
שהעלתם . דאגתי לכסות במסקנטייפ /עיתון צבע אחד , לצבוע את כולו ולאחר מכן להסיר, לכסות את הגוון הראשון ושוב ,
לצבוע בגוון השני .
במקרה הזה של הסמלים , זה ממש בלתי אפשרי . המבנה שלו בעייתי והמעברים / חריצים בפנים ממש ממש צרים .
ניסיתי הכל ולא הלך . יש לי סבלנות של פיל בדברים האלה ואני יכול להתעקש עד שיהיה כפי שאני רוצה . אבל לא הפעם .
השחור שניסיתי להכניס ליכלך את הצדדים המובלטים , ניקיתי אותו כמה פעמים ולבסוף התייאשתי וצבעתי חזרה בכרום ניקל.
מכירים את דניס מהתוכנית " אוברול " בדיסקברי ? אותו אני צריך לעבודה הזאת !
חדש ? אין להשיג אפילו בארה"ב / איביי ושות' ...
לבלייזר על קדמת מכסה המנוע ישנו סמל עומד מרובע של שברולט . כשקניתי את הבלייזר , תלשו את הסמל ונשארה רק
התושבת . חיפשתי אז באי ביי ומצאתי רק משומש מוצע למכירה . ניצלתי את העובדה שאמא שלי היתה אז בארה"ב ושלחתי
לה את הסמל שתביא לי אותו . לא רציתי במשלוח בדואר , לא בקטע של כסף כמובן כיוון שאין על זה מכס/מיסים , אלא ,
מחשש שיפגע וישבר (ראיתי כבר איך זורקים שם קופסאות קטנות וחבילות ) .
שחר .
מאיר רוטברג
27-07-11, 12:31
ש'מעו , התגובה הקודמת שלי (האחרונה) נכתבה בחופזה . נכנסתי למשרד למזגן ולמחשב עם הקפה רגע לפני
שאני מתחיל לצבוע את האוטו שכבר בתנור בכדי לראות אם יש עוד תגובות / דעות לעניין השאלה ששאלתי לגבי הטקסטורה הסופית חלק/מחוספס .
לכן , לא הספקתי להגיד לכם שנגנבתי על האוטו שמאיר בא איתו אלי (את התגובה שלי הוא ראה ושמע כשבא) בואנ'ה , חתיחת אוטו מאיר סחטיין !
רק לראות את 2 יציאות האגזוז משני הצדדים ולשמוע את ה 8 (שנשמע בריא , מאד בריא) עם איזה 190 סייחים וכל זה עוד יד ראשונה מארה"ב
, מה עוד יש להוסיף ? אז תודה גם על הביקור באותה הזדמנות ... בקרוב אצלך ב"ה .
תודה על המחמאות מר חולה נפש יקר, האמת תראה בסירטונים ששלחתי יש שם בחור שצובע את הרמרו בשני צבעים למעלה שחור מט חצי תחתון אדום,
נראה לי מהמם
shay_love_off_road
27-07-11, 22:17
חולה נפש 1 אהבתי את ההגדרה בלוחית הרישוי, לא האמנתי שיהיה אדם שישבור את השירים שלי בטירוף
אך מסתבר שלעומתך אני זרזיף קטן,
אהבתי את העבודה על הHOOD ואת פנסי החזית,
מצטער על התגובה הקצרה, פשוט אני מעט מטושטש, הלכתי היום מכות לבד מול שני כפרות מכ, קאסם,
shay_love_off_road
27-07-11, 22:18
אגב, הפנסי ערפל תפוסים על הפגוש? זה ממש נראה שהם באוויר!
כנראה שבאמת פירקו אותך http://www.jeepolog.com/images/smilies/confused.png ס'תכל על העדכון האחרון שלי עם התמונות , ציינתי את זה שם . אבל אתה יודע מה ? בגלל
שאתה מטושטש , לא אתן לך לעבוד קשה , אני מצרף .
גם תושבות הפרוז'קטורים חוברו משני צידי מתקן הכננת ועליהם מורכבים הפרוז'קטורים .
לקחתי זוג פלאחים 5 מ"מ , קדחתי בקצוות חורים לבורג הפרוז'קטור וחיברתי אותו .
ריתכתי אותם מצידי מתקן הכננת למיקום שרציתי מבחינת גובה .
לא רציתי חיבור לפגוש , חשוב לי שאוכל לשים שם את הרגל ולעלות לתא המנוע (חושב על הכל לא ? ) או למוטות / צינורות האלכסונים הקדמיים
ע"מ שלא יבלטו מידי כלפי חוץ , דבר שיהפוך אותם לפגיעים יותר .
ברכת החלמה מהירה ,
מחר , מתחיל בהרכבה של הגומיות , בקליות , פגוש , גגון , מיכל מים וכל מה שפורק מהרכב בתקווה לסיים ולהביא אותו סוף סוף הביתה
לעבודת הכנה אחרונה לפני עבודת הריפוד .
שחר .
נ.ב : ביזון , מה אתה חושב שאחכה לך עם הסמל ? מיד כשיצאת הם נצבעו שחור ומחר אנסה לתת את הכסף/כרום בדרך שהצעת ...
תאמין לי אתה שד (לא של אישה ) :) צץ לי עיניין הזוי מחר אני בא לראות !!!
מור
shay_love_off_road
28-07-11, 11:27
כנראה שבאמת פירקו אותך http://www.jeepolog.com/images/smilies/confused.png ס'תכל על העדכון האחרון שלי עם התמונות , ציינתי את זה שם . אבל אתה יודע מה ? בגלל
שאתה מטושטש , לא אתן לך לעבוד קשה , אני מצרף .
פירקו אותי? זה שחטפתי כמה "זאפטות" לא אומר שהם פירקו אותי, אחד קיבל פטיש 5 קילו לברך אחרי שהוציא סכין, את השני סתם חילעתי באגרופים
ובעיטות, אבל זה עדיין מעייף עבור מי שלא כיסח כפרות מאז השירות הצבאי :P
עדיין , אשתדל להיות עדין :) - סיום הפחחות צבע חיצוני :
http://www.israup.net/images/faf74bb63e7dcb52f0a05398e56b793d.JPG
http://www.israup.net/images/cda7747c6f533f02a3850905965d9831.JPG
http://www.israup.net/images/a5f8dc3fcbdc8d22533853a2273ad424.JPG
http://www.israup.net/images/50a7a7be8c136f372fe92a329d10e997.JPG
http://www.israup.net/images/693a3d5b12e65eb02be2f928f1bf7a2f.JPG
http://www.israup.net/images/1ce2d9a1da12e169fb938eff6a367b75.JPG
http://www.israup.net/images/d4da80bd3a719318520d48b23684415e.JPG
http://www.israup.net/images/57bb810426d343a82632c244c8532b8b.JPG
טוב , אני צריך להתקדם הלאה עם כמה חיווטים וחיבורי חשמל אחרונים (גם נעילה מרכזית) לפני שאני קונה את חומר הבידוד
לפנים הרכב ואם ישאר משהו מהתקציב המתדלדל :( אז אוכל להספיק גם ריפוד פנימי לכל הרכב . אח"כ , אלוהים גדול ....
שחר .
אלוהים גדול אתה ענק ! יצא יפיוף :) אין לי יותר מדי מילים אז אני פשוט אומר כל הכבוווד !
מור
שחר, הרכב נראה פצצה! שאפו ענק, לא פחות ממדהים.
קובי
שחר, אין מילים. יצא בנזונה. לפחות בתמונות...
אסף.
אסוציאציה ראשונה..............קרנף.........רק קרנף ,תזכור את זה.
אהבתי את האגזוסט..
:D
ווואאההה ... ביזון , קובי וטל תודה רבה לכם על הברכות והערכה , פשוט כיף !
שחר, אין מילים. יצא בנזונה. לפחות בתמונות...
אסף.
אהבתי ...
ולי לא זכור מתי התבטאת / כתבת שיצא בנזונה :D על משהו ... זה אומר כבוד עבורי והרבה ... , כנראה שבאמת הצלחתי עם התוצאה :p .
תודה רבה ...
שחר במילה אחת מ ו כ ר ?
ברווווווווווור .............;)
תודה תודה ...
שחר .
מאיר רוטברג
03-08-11, 22:53
ואווווווווווו ואוווווווווו ואווווווווווו
GodsFather
04-08-11, 05:45
אמריקה, שחר, אמריקה!
CUCV M1009
04-08-11, 12:04
פייייייייי וואווווווווו כמה כמה כמה אני שמח ומבסוט עליך ובשבילך! שחר מה שעשית מהבלייזר הזה פשוט אמריקה בייבי! האמריקאים לא היו מתביישים בכלל! להכניס את החיה הזאת למוזאון 4X4 שלהם, כמה כיף לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים את החיות הפרועות האלה ושלפחות אני יודע שהדגם הזה לא יכחד כל עוד אני ואתה עוד פה! ! ! זה עושה לי טוב בלב, אז לי יש קצת מילים אתה סוס עבודה ואני מעריץ אותך על כל הידע שיש לך ושאיך שאתה מתנהג עם רכב זה פשוט ממש אתה נותן את אהבתך ואת חייך לחיה הזאת ממש כמו מישהי שאתה ממש אבל ממש אוהב אותה ומאוהב בה עד לשמיים, כל הכבוד תותח אני אומר לך יש ל ך מנוע של דטרויט בגוף! ועכשיו אני נותן להתרגשות לצאת ואין לי מילים.
אוהב אותך איש ומחזיק לך הצבעות שתספיק ותצליח לסיים את הפרוייקט הזה עד לספטמבר.
מעלה לך שני תמונות של אחד שסיים פרוייקט כזה איי שם בארה"ב (הוא גם עשה מתקן אחד משולב לגלגל ספייר ולג'ריקנים)
polar bear
04-08-11, 18:31
יפה יפה.
ש'מעו , מה אני אגיד לכם ? לכמה רגעים ארוכים you leave me speechless איזה כיף לי ... :p
מאיר , סנדק יקר , דייב ועודד - תודה רבה ...
את חלק מהמברכים / מפרגנים / מעריכים כאן לא ' קל ' (בלשון המעטה) להרשים כל כך בקלות ובטוח שלא לקבל תגובות שכאלה ,,,
חלקם , בעלי וותק רב שנים בתחום השטח שראו כבר הכל מהכל , כולל תחרויות (גם בחו"ל) רכבים כאלה ואחרים ועוד ...
לכן , זה מרגש "ומרגיש" כהצלחה לא קטנה עבורי . שקלעתי בול למטרה , קודם לכן כמובן זה מה שאני רציתי ולזה שאפתי וכך
דמיינתי לעצמי אותו לאחר הפחחות וצבע החיצוני , כמו גם את שאר הדברים שביצעתי בדרך להשגת המטרה עד עכשיו.
שחר .
נ.ב : דייב , יש למה לחקות ...
אני מדבר על הפגוש והמתקן לגלגל ספייר + שאר המיתקונים מאחור שאבנה . מבטיח ... שזה יראה הרבה , אבל הרבה יותר טוב
ממה שהעלית בתמונות .
GodsFather
05-08-11, 06:21
שחר, אם אפשר יהיה לבקש כבר מעכשיו - תיעוד כמה שיותר מדויק של איך מייצרים ציר דלת לטמבון כזה. מדובר באחד האלמנטים היותר "מסובכים" לייצור עצמי ואני הייתי שמח לדעת כיצד עושים זאת ושיהיה תיעוד כזה באתר.
שחר בוקר טוב
פשוט מדהים !!!
אני עוקב אחר השרשור בקביעות וזה פשוט לא יאומן.
כל הכבוד !!!
שחר, אם אפשר יהיה לבקש כבר מעכשיו - תיעוד כמה שיותר מדויק של איך מייצרים ציר דלת לטמבון כזה. מדובר באחד האלמנטים היותר "מסובכים" לייצור עצמי ואני הייתי שמח לדעת כיצד עושים זאת ושיהיה תיעוד כזה באתר.
סנדק יקר, הדגשתי את שכתבת וכתבת נכון ! מבטיח לתעד אם תהיה לי האפשרות .
זאת הבעיה העיקרית או הדבר שיעכב אותי (אני יודע מראש כיוון שכבר פתחתי במחקר ובירורים) בבניית המתקונים שיהיו מחוברים
לפגוש באמצעות אותו ציר / מיסב . לבנות את הפגוש זה יחסית חארטה .
הציר הוא לא עוד ציר פשוט של נקבה ועליה נכנס הזכר , בדומה למה שאנחנו מכירים ורואים בשערים או לעיתים בדלתות .
כל , אבל כל הסדנאות בארץ (אני די בטוח אלא אם כן מישהו יתקן אותי) עובדים מול חרט שבנה אב טיפוס / שבלונה ומכאן
נשאר לבעל הסדנא רק להזמין בכל פעם כמות שהוא צריך .
בזמנו , חבר בעל סדנא עבד בדיוק כך . ניסיתי לברר איתו אם נשאר לו בטעות / מקרה או שלא , ציר מיסב שכזה ע"מ לחסוך את כל הבלאגן
ולצערי התשובה היתה שלילית.
מדוברבבוקסה מסיבית (יש בתוכה מדרגה אם זכור לי נכון) ובתוכה חרוט אוקולון ויש גם פיטמת גירוז .
הציר הורכב ונבדק בעומסים קיצוניים ויכל להם . הפתיחה /סגירה חלקה לחלוטין ללא שום רעשי לוואי ואפס חופשים .
בכל מקרה , אתעד והעלה את כל השלבים של בניית הפגוש + המיתקונים .
שי ידידי , תודה רבה . ש'מעו , התגובות שאני מקבל גם מאנשים ברחוב , שכנים או אנשים שאני מכיר - מטורפות .
נגנבו על השחור מט . ספק אם אותן תגובות הייתי מקבל אם הייתי בוחר להשאיר אותו לבן (לא להפגע למי שיש לבן) .
שחר .
קולולולולולולו - בשעה טובה ומזל טוב !
עבודה יפה מכל זווית , תענוג אמיתי לראות את התוצאה .
מאחל לך הנאה וכייף !
ושמו בישאל יהיה ???????
דרך אגב עכשיו אתה יכול לשנות תמונה בפורום :cool:
מאחל לך הנאה וכייף !
דרך אגב עכשיו אתה יכול לשנות תמונה בפורום :cool:
תודה אשר ,,,
בת'כלס , מברכים על המוגמר לכן אני עוד זהיר . זה לא הסוף ויש עוד עבודה .
עכשיו מה זה : " מאחל לך " ? אתה מאחל לנו ... ;) הרי ברור לך שאתה תהיה שותף לבלאגן הטיולים (תכין ת'סופה טוב) :p
טוב , לחצתם אז אשנה ...
שחר .
לדעתי התמונה חייבת להיות בשטח לכן הייתי מחכה ..... זאת דעתי
מור
ביזון , יש צדק בדבריך , גם זה יגיע ואז נחליף . צבע לאוטו החלפתי , מה זה להחליף תמונה ? :)
שחר .
תודה אשר ,,,
בת'כלס , מברכים על המוגמר לכן אני עוד זהיר . זה לא הסוף ויש עוד עבודה .
עכשיו מה זה : " מאחל לך " ? אתה מאחל לנו ... ;) הרי ברור לך שאתה תהיה שותף לבלאגן הטיולים (תכין ת'סופה טוב) :p
טוב , לחצתם אז אשנה ...
שחר .
צודק צודק , אני מחכה להזמנה לטיול ראשון והשקה כמובן :)
הסופה מוכנה למשעי - עד היום עוד משפר ובונה - זה אף פעם לא נגמר !
מאיר רוטברג
05-08-11, 23:06
איש יקר שלי ומדהים. למה להמציא את הגלגל בוא אלי תראה את המתקן על הגיפ שלי שונה בקונספציה מכל החריטות לסוגם עם מייסב מעולה וזול למדי. מעל שנתיים עם גלגל 35 עליו עם מקום לשני גריקנים וציוד נוסף בלי ״שפיל״של מילימטר טפו טפו. זו תרומה קטנה לפרוייקט ענק כשלך.
מצויין אשר , נדבר כבר בטל ' ....
מאיר , נשמע מעניין ! רק תיקון קטן , אל תמעיט כשאתה כותב : " תרומה קטנה לפרוייקט ענק כשלך "
זאת עזרה רצינית שיכולה לחסוך זמן , ריצות , טירטורים וכסף רב . תודה רבה , כשזה יהיה רלוונטי רגע לפני תחילת
העבודה , אני כבר אתאם איתך הגעה .
שחר .
צ'מע אחי שפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווו
פשוט תענוג לעיניים :)
כל הכבוד גבר :) עבודה יסודית
משעה 22:00 עד 3:00 לפנות בוקר קראתי את ה 19 דפים , פתחתי תמונה תמונה ועברתי הודעה הודעה ...... אין מילים !
מזכיר לי נשכחות מימי שיפוץ הסיקס לפני 11 שנה ובלייזר השחורה של משה אבו ב 2003 ......
למרות שהבטחתי לעצמי לא להיכנס לזה שוב אבל הפרויקט שלך עושה חשק :D
מברוק
ראיד
משעה 22:00 עד 3:00 לפנות בוקר קראתי את ה 19 דפים , פתחתי תמונה תמונה ועברתי הודעה הודעה ...... אין מילים !
למרות שהבטחתי לעצמי לא להיכנס לזה שוב אבל הפרויקט שלך עושה חשק :D
ראיד תודה רבה ...
רק מלעבור על כל השרשור הזה מההתחלה ב one shot מגיע לך שאפו רציני (שמח שנהנית) זאת ' עבודה ' בפני עצמה .
ש'מע , אני אגיד לך (ולכולם) משהו בהקשר לשני הדברים מתוך מה שכתבת וצוטטתי כאן .
אם אחרי כל זה ואחרי שהבטחת לעצמך לא להיכנס לזה שוב , אתה מדבר על חשק - אז אתה אחד משלושת האפשרויות הבאות (או שכולם ביחד) :
1) חולה נפש (כמו חלק ניכר מהמגיבים כאן) עם קבלות או בלי .
2) מזוכיסט
3) חסר לך הרפתקאות בחיים , כאבי ראש ויש לך עודף כסף וזמן פנוי .
מוטב להיזהר ! מאד להיזהר !!! זה מזכיר לי את סינדרום האישה בחדר לידה :)
לאחר הפסקה של 3.5 שנים לערך מג'יפ מכורך הנסיבות ולטובת התרעננות (מעבר חזרה לאופנוע) היתה לי האפשרות להשאיר את ה DR BIG
ולרכוש גם ג'יפ .
חלק מהחברים שלי כאן ידעו שרציתי להמנע עד כמה שניתן מבנייה/שיפוץ/איבזור שני של ג'יפ על כל הכרוך בכך כפי שמתועד כאן , אבל ,
לא מצאתי אחד ברמה גבוהה / טובה ובמחיר שפוי .
נכנסתי לזה בלב כבד מתוך אי ברירה , למרות , שאם בוחנים את זה לטווח הארוך , זה הדבר הנכון לעשות .
או כמו שבג'יפולוג אומרים : " גיפ' בונים - לא קונים " .
שחר .
חברים , אני מודאג !
העירו את תשומת ליבי (לא שלא הייתי ער לכך) שאבדו עיקבותיהם של שני חברים יקרים שי וירין קצת או בסמוך
למועד העלאת התמונות האחרונות הגדולות של הרכב בסיום הפחחות וצבע . :confused:
עשו טובה , תנו סימן חיים :( אני / אנחנו מודאגים . אפשר כמובן כמו תמיד גם בפלא . תודה ,
שחר .
shay_love_off_road
06-08-11, 16:11
אחי היה לי להפיל קיר בטון מזויין בעובי 40 ס"מ
אחי אני כמעט עם דמעות בצל בעינים מהתרגשות לראות את הבלייזר הזה!
הלב שלי מפרפר כמו משאבת סולר גמורה של MACK, אחרי חודשים ארוכים של עבודה סוף סוף
לראות את המפלץ הזה בשחור מט כמעט מגומר, אחי אתה לא יודע מה עשית לי בלב עם האוטו
הזה, תבוא לבקר אותי אחרי הצינטור והניתוח מעקפים, אתה לא מאמין אני איך שפתחתי את המחשב
התגלגלתי ישר לאשכול שלך, אני בקושי יכול לדבר, אני עדיין מוציא את האבק שאכלתי מהגרון,
אך קבל את ברכותי ידידי, נולדת משוגע ותשאר משוגע, עם בלייזר משגע,
כל הכבוד לך, עייני מתבוננות בהערצה על התמונות של בלייזר שלך, אני יודע איזה מדורי גיהנום עברת עבורו
וזה מגיע לך הרבה יותר מכל, לרגע הזה חיכיתי, לרגע שאני רואה את הרוצח הזה בשחור מט,
עשית עבודה מופלאה, עברת סבל איום עבור הבלייזר הזה, ולראות אותו ככה מוכיח לכולנו ששווה
לעבור 14 מדורי גיהנום + כמה צליות על עמודי שווארמה כדי להגיע לתוצאה הזאת, הלוואי עלי שחר,
חזק ואמץ (אתה והבלייזר המטורף שלך) האשכול שלך צבר אחוזי צפיה גבוהים, זה רק מראה לך כמה עיניים היו נשואות
אל השיפוץ הזה, מזל טוב ידידי על הבלייזר המחודש ללא פשרות, כל הכבוד לך על האומץ, על היוזמה, על העקשנות, ועל התושיה,
ועכשיו בכלל יהיה פאדיחה לקפוץ אליך עם הרכב החבוט שלי, השיפוץ שלך הדהים אותי ועוד רבים כאן,
והוכחת שגם במדינת החלם אפשר להגיע לתוצאות כמו אצל מאמא אמריקה,
כל הכבוד לך שחר, קבל ח"ח
ותזכור: Old America Never Die - ומי יודע את זה יותר טוב ממך אחרי שחידשת את הרכב הזה,
http://www.up2me.co.il/images/49958202.jpg
עלה והצלח שחר - כל הכבוד!
shay_love_off_road
06-08-11, 16:51
נ.ב. שחר, כשתגיע בעזרת ה' לפגוש האחורי אשמח לקנות ממך את הפגוש הנוכחי.
יא מ'פגר ,,, אתה מדבר על התרגשות , דמעות ,,,,
עם התגובה הזאת שלך והעבודה שעשית עם התמונה של הדגל כשהבלייזר ברקע - אותי השארת בלי מילים ...
תן , תן קצת זמן להתאושש .
שחר .
נ.ב : הפגוש - שלך !
shay_love_off_road
06-08-11, 17:07
הייתי חייב אחי, היה לי דחף לעשות את התמונה הזאת, הבליזר שלך מזכיר את האמריקה האמיתית!
והוא ההראוי ביותר לדגל הזה, בניגוד לטנדר שלי שבמצבו הנוכחי יתאים לו יותר דגל דרום סודן או דגל טריפולי
תודה על הפגוש אחי - אך אני מתעקש לקנות אותו בסכום (הגיוני) שתנקוב
ראיד תודה רבה ...
רק מלעבור על כל השרשור הזה מההתחלה ב one shot מגיע לך שאפו רציני (שמח שנהנית) זאת ' עבודה ' בפני עצמה .
ש'מע , אני אגיד לך (ולכולם) משהו בהקשר לשני הדברים מתוך מה שכתבת וצוטטתי כאן .
אם אחרי כל זה ואחרי שהבטחת לעצמך לא להיכנס לזה שוב , אתה מדבר על חשק - אז אתה אחד משלושת האפשרויות הבאות (או שכולם ביחד) :
1) חולה נפש (כמו חלק ניכר מהמגיבים כאן) עם קבלות או בלי .
2) מזוכיסט
3) חסר לך הרפתקאות בחיים , כאבי ראש ויש לך עודף כסף וזמן פנוי .
מוטב להיזהר ! מאד להיזהר !!! זה מזכיר לי את סינדרום האישה בחדר לידה :)
לאחר הפסקה של 3.5 שנים לערך מג'יפ מכורך הנסיבות ולטובת התרעננות (מעבר חזרה לאופנוע) היתה לי האפשרות להשאיר את ה DR BIG
ולרכוש גם ג'יפ .
חלק מהחברים שלי כאן ידעו שרציתי להמנע עד כמה שניתן מבנייה/שיפוץ/איבזור שני של ג'יפ על כל הכרוך בכך כפי שמתועד כאן , אבל ,
לא מצאתי אחד ברמה גבוהה / טובה ובמחיר שפוי .
נכנסתי לזה בלב כבד מתוך אי ברירה , למרות , שאם בוחנים את זה לטווח הארוך , זה הדבר הנכון לעשות .
או כמו שבג'יפולוג אומרים : " גיפ' בונים - לא קונים " .
שחר .
אחרי פרויקט כזה ותענוג לעיניים איך לא יהיה חשק :confused:
זה חלק מהאנדרלין
ולגבי האפשרויות , זה כולם ביחד ומי כמוך יודע :p
נ.ב - תמסור ד"ש לתימני הגבוהה (פז)
ראיד
אז ככה..
שבוע לחוץ ומעייף מנע ממני מלהעביר לך את התחושות הראשוניות כשראיתי לראשונה את התמונות..
בתחילת השיפוץ הייתי נכנס להציץ בתמונות ואמרתי לעצמי - "מי זה הצ'יפופו הזה שיושב בבית וצובע בורג בורג? מה נסגר איתו?" אבל הימים עברו וכמות התמונות גדלה והתחלתי להבין שאתה מסוג האנשים של business is business ואט אט הפרוייקט התחיל לרקום עור וגידים ונראה לי שכולנו הבנו בשלב מסויים שאנחנו עומדים מול משהו גדול.
כשאני עובד על הבלייזר שלי אני לפעמים תוהה לעצמי האם אחרים שמים לב לפרטים, ולו הכי קטנים, כמו שאני שם לב... ולאחר שהעדתי זאת על עצמי הרשה לי לברך את רמת הירידה לפרטים שלך אשר ראויה להערצה.
לקחת רכב אגדי בעל נשמה ענקית (משהו שכל בעל בלייזר מרגיש, אני מאמין) ונתת לו את כל כולך, במלוא מובן המילה. הרכבים הישנים הללו יכולים להיות לפעמים מתסכלים ובעלי הנדסת אנוש לקויה ובעלי תקלות שונות ומשונות אשר יכולות להוציא את הרוח מהמפרצים גם לגדול המכונאים.. אני בטוח שעברת לא מעט רגעי משבר במהלך השיפוץ, שעוד לא נגמר, שבהם רצית לזרוק את הכל ולהגיד screw this, I'm going home אבל כפי שכולנו ראינו דבקת במטרה ולא וויתרת וזו תכונה שראויה לשבחים והערצה.
אני יכול להעיד על עצמי שכשאתחיל פרוייקט דומה על הבלייזר שלי אני לא מבטיח שתהיה לי הסבלנות לצלם כ"כ הרבה, לשים כותרות, לסמן ולהצביע על שינויים, להעלות לפורום, לשמוע תגובות ולכתוב רבות על כל פרט ופרט ועל כל שינוי הכי קטן שביצעתי היום.. הסבלנות וההתמדה שלך נדירים גם הם.
מעורר המוטיבציה היחידי שיגרום לי ללכת בדרכך ולתעד את הפרוייקט בצורה מושלמת הוא הרצון לשמוע את התגובות שלך, של שי, של דייב ושל חברים רבים אחרים - הרי ראית כמה אושר (וכאבים בחזה) גרמת לרבים מחברי הפורום בעקבות השיפוץ המטורף הזה, ואני בטוח (בלי לחלק יותר מדי קרדיט) שחלק נכבד מן התגובות באותם ערבים בהם היית עייף מת מיום מתיש עזרו לך לרומם את הרוח והוסיפו לך boost לעוד יום. לפיכך, הרשה לי לתקן את המשפט הקודם שלי, בזאת: בטוח שאתעד ואשתף ואכתוב ואפרט על כל פיפס הכי קטן שאעשה בשיפוץ שלי (שיגיע כבר!!) אך ורק כי חוויתי במו עיניי כמה חווית שיתוף כזאת חשובה, וזהו ערך עליון.
נחזור לבהמה שלך - הצבע מזעזע והפרוייקט מגעיל אותי! סתאאם! תשמע.. אתה לא חייב להאמין לי אבל כשראיתי את התמונה הראשונה של הרכב אחרי הצבע כמעט ובכיתי, איזה צמרמורת יא רבאק! הצבע יצא מדהים והגימור פשוט מושלם. התמונות נראות כאילו נלקחו מאיזשהו מגזין בארה"ב. והתוצאה מכובדת להחריד. לא קל בארצנו הקטנטונת לבצע פרוייקט שכזה.. לרובנו חסר מקום, כלים, זמן, כסף ואמצעים - ובפרוייקט שכזה המלאכה מרובה, כאן זה לא ארה"ב שבה הבחור שמנגן על בנג'ו מתיישב במוסך, קונה חצי טון חלקים בגרוש וחצי ומתחיל להתחרע! הוא רוצה 44"? הוא שם! הוא רוצה הגבהה של 10"? הוא שם! הוא רוצה לחתוך כנפיים? הוא חותך! וכן הלאה וכן הלאה - והמפלצות שלהם מכאיבות לנו בעיניים :( אני חבר במרבית הפורמים של הבלייזרים בארה"ב והרשה לי לומר בוודאות - המפלצת שלך עומדת בכבוד מול אותן מפלצות, ולא רואה ממטר מרבית מהן!
מוקדם בבוקר ואני לבד במשרד ואני יכול לשבת שעות רבות לבלבל את השכל על המפלצת המחודשת שלך, אבל צריך לעבוד.. (קצת) לכן אסיים בזאת - מגיע לך ח"ח ענק על הפרוייקט, שבחים מכל סוג אפשרי וברכות בשפע. גאה בך על הפרוייקט המטורף הזה ומאחל לך את אותו הלך רוח, שליווה אותך לאורך הפרוייקט, לישורת האחרונה בפרוייקט שעלולה לייאש אך בטוח לא אותך! אני בעטתי בעצמי פעמים רבות על כל שלא הגעתי לבקר ולראות את השיפוץ במהלכו אך תהיה בטוח שבהשקה כולנו נתייצב לכבוד המאורע, ושם באמת תבין כמה מאיתנו היו איתך בעצם לאורך כל הדרך.
לסיום אני מאחל לעצמי - חצי מיכולת ההשקעה, שאתה נתת בפרוייקט שלך!
נ.ב - אני שונא אותך :)
אחרי פרויקט כזה ותענוג לעיניים איך לא יהיה חשק :confused:
זה חלק מהאנדרלין
ולגבי האפשרויות , זה כולם ביחד ומי כמוך יודע :p
נ.ב - תמסור ד"ש לתימני הגבוהה (פז)
ראיד
סבבה ראיד , יגיע גם יגיע ...
יש לך זמן בינתיים עד ההשקה לחפש בלייזר ולבוא איתו ;)
שחר .
ירין , אין ספק שאתה ושי נתתם לי קונטרה עמוקה מאד בחזרה , ישר ללב !
ניכרת ההשקעה שלכם בירידה לפרטים וללחיצה במקום הנכון והכואב אצלי בכדי להצליח במשימה ;) .
ולא , לא חסכתם בשום פרט , כל האמצעים כשרים .
הרגתם אותי שניכם עם התגובות !
ש'מע , במהלך הקריאה עמדו לי דמעות בעיניים . בחיי . בכלל , מכל התגובות האחרונות ... הרבה זמן לא התרגשתי ככה .
תודה רבה לכם ! לכולכם !
בזכותכם , עם כל הפירגון , המחמאות והתמיכה שנתתם לי , הרגשתי באישהו שלב שאני לא מחוייב רק לעצמי כאן בתהליך ,
אלא , יש כאן אנשים מדהימים שדורשים לראות תוצאות והתקדמות ולא יתנו לי ' ליפול ' - אפילו לא לשניה . אני לא יכול לאכזב אתכם .
המחוייבות הזאת , נתנה לי כח ומוטיבציה יתרה boost אדיר להמשיך קדימה ולא להשבר . וכן , היו לי רגעי משבר לא מעטים .
אתה נגעת כמעט בכל פן אפשרי שעמדתי בפניו לאורך התהליך ואי , פשוט אי אפשר לתאר זאת אחרת מאיך שהתנסחת
וכתבת . גם לא אני , עם כל יכולת ההתנסחות הדי טובה ורהוטה שלי .
תודה לך על הברכות החמות , על הפירגון והתמיכה . ב"ה בקרוב אצלך והמון הצלחה . הצבתי רף גבוה , אני מאמין :p ,
כך שלא תוכל לשאוף לפחות כאשר תעבוד על שלך . מה גם שהעדת על כך שישנם תכונות אופי משותפות לי ולך .
בכל מקרה אהיה שם כשזה יקרה . שלכם ,
שחר .
בואו , אני אספר לכם משהו על עצמי ואתייחס לזה כמו לעוד כמה דברים ,
כשאני עובד על הבלייזר שלי אני לפעמים תוהה לעצמי האם אחרים שמים לב לפרטים, ולו הכי קטנים, כמו שאני שם לב... ולאחר שהעדתי זאת על עצמי הרשה לי לברך את רמת הירידה לפרטים שלך אשר ראויה להערצה. הסבלנות וההתמדה שלך נדירים גם הם.
אבל כפי שכולנו ראינו דבקת במטרה ולא וויתרת וזו תכונה שראויה לשבחים והערצה.
באופן כללי , באתי עם הרבה ניסיון וביטחון עצמי ביכולות שלי לפרוייקט הזה . אומנם לא רב על בלייזר באופן ספציפי .
ספק אם היה לי את זה , הייתי נכנס לפרוייקט כזה . בצעתי תהליך זהה בעבר (על הסופה) .
למדתי בביה"ס מקצועי ושם בעצם קיבלתי את הכלים . שם למדתי ריתוך (אלקטרודות-לא היה אז CO) ואוטוגני (אצטילן/חמצן)
הברזות , הברגות , צנרת , חשמל בסיסי וקירור ומיזוג אויר . עברתי קורס general motors - GM (מנוען דבור) בבא"ח חיל הים .
עזבו , בסוף חתמתי ויתור לחיל הים כי רציתי גולני . רציתי עץ על הכתף וקיבלתי ת'גזע לתחת :confused: , מכירים ?
עשיתי אוברול מלא למנוע משאית אינטרנשיונל ישנה כבר בגיל 16 .
בין לבין התעסקתי כל הזמן עם דברים מכאניים / טכנים שונים . בין שנת 2000 ל 2002 בזמני הפנוי ואהבתי לתחום , הייתי בן בית
באחת הסדנאות ואיש צוות סיוע טכני של צוות בליגות העבירות ה ' יוקוהמה צ'אלנג' ' ואח"כ ' יונדאי אקסטרים ' שנתנו חסות .
ב 2002 יצאנו לחו"ל (3 צוותים) לתחרות העבירות ' קרואטיה טרופי ' .
עכשיו לעניין הסבלנות ירידה לפרטים ... כן ! זה חייב להיות גם טבוע באופי , קשה לי להאמין שזה משהו נרכש .
בין שאר המקצועות , תחביבים שיש לי (כבר הפכתי להיות כמו גל שחם- ;) multi function) אני גם מקעקע ופירסר מנוסה - עם תעודות
כמובן . וכן , אני פרפקציוניסט ושואף ל % 100 בכל מה שאני עושה .
אני מניח שבזה , נפתרו כמה תעלומות ושאלות שנשאלו במהלך השיפוץ.
שחר .
אגב , ה ONE LIFE ONE CHANCE שמופיע בחתימה שלי , מקועקע עלי כתזכורת שחיים רק פעם אחת
ותעשה את מה שאתה אוהב , את מה ' שעושה לך את זה ' - לך תדע מה יקרה / יהיה מחר ...
שחר, דבר אחד שראוי להערכה, הוא העובדה שאתה עובר את התהליך פעם שניה. אמנם זה מביא אותך לשיפוץ ממקום של ניסיון בעל ערך שלא יסולא בפז, אבל מניסיוני, אחרי פרוייקט שכזה, טיפול מלא ואישי לכל בורג וצינור, כל תושבת וגומיה וכל סמ"ר של פח או ריפוד, אתה יוצא עם 2 תובנות: האחת, שאתה לא הולך להיפרד מהבובה הזאת בחיים, והשניה-אין מצב שאני יצליח להביא את עצמי לעשות את אותו הדבר עוד פעם... ואתה עשית את שניהם!
מניסיון, קשה, קשה מאוד להיות פרפקציוניסט, שלא מוכן לוותר על שום פרט ולא יכול לראות אף אחד אחר נוגע ברכב שלו משום סיבה שהיא, מקצוען ככל שיהיה. עם זאת, התוצאה בסופו של פרוייקט כזה היא בעלת תועלת כפולה, גם מקור גאווה עם הידיעה שהכל נעשה ללא פשרות או חיפופים, וגם ההיכרות הכי קרובה שיכולה להיות עם הרכב, מה שמבטיח ששום דבר כבר לא גדול עליך ושום תקלה לא יכולה לתפוס אותך עם המכנסיים למטה.
שוב, שאפו על התוצאה, ולא פחות חשוב-על הדרך. ולכל לוטשי העיניים (שי, ירין), אני חושב ששרשור כזה הוא סופר מוטיבייטור, דחיפה עצבנית לכיוון הביצוע. אין סיבה להירתע או לפחד ממהלך כזה, כמה שהוא נראה גדול ומפחיד מבחוץ. כבר אמרו לפניי, שגם מסע של אלף מיילים, מתחיל בצעד אחד... קחו את הצעד הראשון, היתר כבר יגיעו אחד אחד!
קובי
קובי , איזה תגובה נהדרת ! תודה רבה ,,,,
אני ממש מזדהה עם כל מילה ומילה כיוון , שאין נכון מזה .
אין ספק שמזהים את הניסיון שלך האישי יצוק לתוכן התגובה . מי שלא עבר דבר זהה עד דומה לחלוטין ,
לא יכול לכתוב דברים ולהגיע לתובנות כאלו . כתבתי עוד בדף השרשור הראשון עם פתיחתו , שזוהי הדרך הנכונה
והרצינית לבצע את הדברים . דרך , שהוכיחה את עצמה עם הבנייה של הסופה בעבר - באמינות רבת שנים וכמעט
באפס תקלות (ושלא לדבר על הסנטימנטים העזים שהיו לי אליה) ועל חיבור מצויין בין נהג למכונה .
וכמו שהתבטאתי אז כאימרת ג'יפולוג הידועה : " ג'יפ בונים - לא קונים " .
ד"א , שמתי לב שלא ציינתי פרט מסויים(שתורם לתמונה) בתגובה הקודמת , המגמה בה למדתי היא מכונאות ימית וקירור ומיזוג אויר .
שאו ברכה ...
שחר .
shay_love_off_road
09-08-11, 15:34
בנוסף לחשק לעשות שיפוץ לבהמה הזאת שאני מתחזק עשית לי גם חשק לקעקוע,
רק שאם אני עושה קעקוע אני מיד אח"כ צריך לקנות קמפר נגרר ולחבר לסיירה
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/HRV_WC_SD_TT_2011Ext_02.jpg
אנחנו נגענו לך בנקודות הכואבות? אתה צוחק עלי בטח...... אתה גירדת לי את הנשמה עם פומפיה בשיפוץ הזה.....
אני מת לראות את זה במציאות בלייזר שבנוי למשעי. ללא פשרות, ללא התחכמויות, ללא עיגולי מפינות, וללא מעקפים
בנויה כמו שצריך עד רמת הבורג.
שחר, אין מילים.
יאללה איש יקר - תן תאריך להשקה מסודרת וחגיגית.
אני מציע שפשוט תביא בקבוק ויסקי מעניין למפגש ג'יפולוג...
קובי
להשיק במיפגש זה כמו לעשות בר מצווה עם עוד ילד :) לדעתי ההשקה צרכה להעשות בניפרד מה גם שאחרי כל הזיעה והג'יפה ששחר ספג מגיע לו לחגוג במיוחד :)
מור
להשיק במיפגש זה כמו לעשות בר מצווה עם עוד ילד :) לדעתי ההשקה צרכה להעשות בניפרד מה גם שאחרי כל הזיעה והג'יפה ששחר ספג מגיע לו לחגוג במיוחד :)
מור
+ 1
ראיד
shay_love_off_road
10-08-11, 05:46
+1
מסכים עם הביזון
הייתי ממש עסוק ביומיים האחרונים (לא במשהו שקשור לבלייזר) ולא הספקתי אפילו להיכנס לאתר .
דרור תודה רבה ,,,
אני מבין כנראה שאתם כבר חרמנים לראות ת'אוטו ושיהיה כבר תאריך מפגש :p... תזכרו שאני מחכה לזה רק טיפה יותר מכם .
מברכים על המוגמר וזה לא רחוק , אבל עדיין יש לי עבודה לעשות .
הרי לא הייתם רוצים לראות אותו ללא ה interior מסודר ומושלם . ללא מושבים (פרט לזה של הנהג) שמחובר כעת ובטח שלא בצבע הזה .
נשארו לי חיווטים אחרונים ופינישים לפני שאני קונה את חומר הבידוד לרצפת הבודי ומתחיל עם עבודת הריפוד הפנימי ריצפה + דפנות אחוריות
ופנלי דלתות כולל ריפוד זוג המושבים הקדמיים . אתם מבינים ? אני מכנה את זה בעצם " הצבע של הפנים " .
לאחר מכן , יש על מה לדבר ....
בהזדמנות ראשונה , העדכן והעלה תמונות כמובן כדרך השרשור עד כה .
שחר .
GodsFather
11-08-11, 09:11
מה החלטת לבסוף לגבי חומר הבידוד ? פלציב ? פוליאוריאה ?
בחיפושי אחר חומר בידוד לתחתית הבודי הפנימי של הרכב הגעתי לחב' פלציב שיושבים בעין הנציב .
יש להם חב' בת (פומוטיב) המייצאת חומר בידוד יעודי לרכב למפעלי רכב באירופה בינהם פיז'ו , סיטרואן ועוד.
דיברתי עם המנכ"ל (רפי) ובקשתי ממנו להמליץ לי על חומר בידוד שיעמוד בדרישותיי (שהצגתי בפניו) ושיהיה מותאם לג'יפ .
החומר שאני הולך עליו לבסוף נקרא OGA 30-40 . מדובר בחומר בידוד בטכנולוגיה חדשנית טרמו אקוסטי (דמיינו לעצמכם כוורת דבורים)
עכשיו דיימנו אותו בצפיפות של 30 ק"ג / ס"מ . הוא מבודד חום/קור וכן רעש . הוא בלתי חדיר למים ודוחה עובש .
בנוסף לשכבת היסוד והזפת הקר שריססתי משני צידי הבודי , אני מאמין שהוא ישלים את התמונה מבחינת הגנה ובידוד .
בחומר הנ"ל אשתמש רק לרצפת הבודי . למה שבניצב - מאונך , דפנות (מאחורי מושב הנהג/נוסע עד לדלת אחורית ) ודלתות - אחורית +זוג קדמיות
כבר קניתי חומר בידוד (בתמונה) אותו אצמיד לפח ועליו יבואו החיפויים / פלטות / פנלים עם הריפוד החדש .
ש'מעו לפעמים אני פשוט נגנב ... , כמה חיפוף / מריחה , עבודה זין (אם אפשר לקרוא לזה כך) יכולים אנשים לעשות ?
וואלה לא מצליח להבין את זה ... תהרגו אותי .
רצו לסגור עם פנלים את הדפנות כדי להקנות מראה אחיד וחלק של צידי הרכב בפנים . סבבה . עד כאן הרעיון מצויין . הביצוע .... :rolleyes: :confused:
המתכון : לקחו כמה קרשים (בדומה לגדר של בית מעץ) חיברו אותם עם מסילות של ארון / מגירה קצת חיתוכים שיתאימו לפנים , ריפוד
לבד זול שיסגור ו וואללה ... אחלה סגירה יש לנו . כולה מתנדנת , שבורה רועשת ומכוערת . אחחחח .... אין דברים כאלו (בעצם יש :rolleyes:) .
בקיצור הלכתי וקניתי זוג פלטות סנדווי'ץ (250 ש"ח כולל) והבאתי אותם הביתה לחיתוכים . קצת עבודת ג'קסואו ומקדחה ויש פלטה נורמלית
מוכנה לריפוד והתקנה .
שחר .
נ.ב : יש אולי למישהו מכם המלצה על בית דפוס באיזור שלי ( ר"ג , פ"ת , ת"א ) ?
אני רוצה להדפיס מדבקות גדולות יחסית . האחת של הכיתוב JEEPOLOG.COM (יבוא על מיכל המים בחזית )
והשניה של CHEVROLET עם שני הסמלים משני הצדדים , יבוא על חלון קדמי חלק עליון (לא סגור אם חלק נקי או משהו כזה)
http://www.israup.net/images/7c1f6cb9aa61291f795122e2841c63fc.gif
בנוסף עוד כמה קטנות של דברים שונים .
תודה , שחר .
GodsFather
11-08-11, 12:53
לגבי ג'יפולוג , שווה לדבר עם סביון, אולי הוא יוכל לעזור ואולי כבר יש לו דיל עם איה בית דפוס.
לגבי השאר - כל בית דפוס של "חתונות ואירועים" יכול לעשות לך את העבודה.
אני מכיר אחד טוב באיזור התחנה המרכזית החדשה בתל אביב. רחוב הגדוד העברי פינת לוינסקי. חבר'ה צעירים, ראש טוב, המחיר כבר תלוי ביכולות מקח שלך והכמויות שתרצה.
האיזור הוא חוויה בפני עצמה, לדעתי.
O.K , תודה , רשמתי לעצמי . אדבר גם עם סביון / אסף באמת לפני שאלך לשם .
שחר .
נ.ב : אם היית בא איתי ... , לא הייתי צריך יכולת מקח http://www.jeepolog.com/images/smilies/tongue.png ! הרי עם סנדק לא מתמקחים http://www.jeepolog.com/images/smilies/wink.png .
GodsFather
11-08-11, 13:25
אם תקנה לי את כרטיס הטיסה, אני אבוא ואביא בקבוק של ויסקי משובח בתמורה, אפילו שניים :)
אגב -
סנדק - GODFATHER
ואילו הניק שלי הוא GODSFATHER - את הפירוש לזה אני מניח שתבין לבד.
אבל אני אחיה גם עם הראשון
אמיר , כמובן שברורים לי ההבדלים (מבחינתי זה אותו הדבר וכך התייחסתי לזה תמיד) כמו העובדה שאתה בחו"ל .
הרי הכל בהומור כמובן :) .
שחר .
shay_love_off_road
11-08-11, 14:11
סנדק... לא נפל לי האסימון בנוגע לניק שלך,
שחר, יש לי חבר בעל בית דפוס איכותי, הוא אומנם מחדרה, אך העבודה שלו שווה,
הוא יכול לתת לך מחיר טוב, אם חדרה רלוונטי עבורך, talk to me.
GodsFather
11-08-11, 14:20
אמיר , כמובן שברורים לי ההבדלים (מבחינתי זה אותו הדבר וכך התייחסתי לזה תמיד) כמו העובדה שאתה בחו"ל .
הרי הכל בהומור כמובן :) .
שחר .
א. תסביר לשי כי נראה שהוא לא הבין :)
ב. למה הכל בהומור ? יש בקבוק אחד עם השם שלך עליו ("הבלייזר של שחר" יותר נכון) אז תחשוב שוב לגבי הכרטיס... אחרת תאלץ להמתין לאפריל 2012
קודם כל אמיר תודה רבה על הכוונה : " יש בקבוק אחד עם השם שלך עליו ("הבלייזר של שחר" יותר נכון) " כבוד הוא לי
ואני מעריך מאד .
אם היתה לי היכולת הכספית להטיס אותך , תהייה בטוח שלא הייתי חושב פעמיים .
מה שאספר / אכתוב / אשתף אתכם בו עכשיו יבהיר את העניין טוב יותר .
אז לעיתים זה נראה לי כאילו אני מתקדם 4 צעדים קדימה בשיפוץ הזה ואז ' בומבה ' ואני חוזר 3 אחורה .
עכשיו , כשיש תקציב/סכום לא מבוטל או מוגבל בלהעמיד את האוטו מושלם , אז זה עוד ניחה ... אבל כשחרב התקציב
מתהדקת לי על הצוואר ופתאום יש לפתור תקלות שצצות , שתיקונן גובה מחיר יקר ונוגס בתקציב שהיה מיועד / נשאר עבור ההתקדמות
לקניית בידוד לריצפה ולריפוד הרכב בפנים ... , אז זה כבר ממש מבאס . מתסכל . אבל , אין ברירה אני מרים את הראש , מסתכל לתקלה
בעיניים , רואה גם את חצי הכוס המלאה ומבין שעכשיו אחרי שחידשתי / החלפתי יהיה לי שקט לכמה וכמה שנים טובות .
הבעיה ורקע :
בחודש האחרון כשהאוטו היה בפחחות וצבע נתקלתי בבעיות התנעה . האוטו מסרב להניע או כשכבר מניע זה הולך קשה ובקושי .
בניסיון התנעה ראשון שומעים את הסטרטר עובד טוב , מצברים עם כח יחסית ועם המשך ההתנעה הם נחלשים . בניסיון שני , כבר
מרגישים שכוחם אוזל ובשלישי הם מתים רשמית .
כשחיברתי למטען מצברים לכמה שעות - הוא מניע באופן סביר , ז"א עבודת סטרטר ארוכה לטעמי (כמובן לאחר חימום של פלגי החימום).
כשהיה מחובר למטען והעברתי את הכפתור למצב START למוד התנעה , מדובר בבוסט חזק מאד של מתח - האוטו הניע בנגיעה .
כזכור לכם (או שלא) בתחילת השרשור כבר עידכנתי שבניתי צמות חשמל חדשות מ א' ועד ת' . הכל מחווט פיקס . בין השאר זוג ריליים
חזקים עבור פלגי החימום וחוטים חדשים + סופיות חוט לפלג . גם פלגי חימום החלפתי מיד עם קניית הרכב לחדשים . האלטרנטור
שופץ והוא כחדש .
החשודים המיידיים:
* מצברים - רקע : שאלתי את הבעלים הקודם בני כמה הם כיוון שהתאריך שם די טושטש ולא ניתן להצביע על מועד יצור (ישנם גם
שני הטבעות) עזבו , בכלל יש קומבינות ומסחרה של שנפ עם כל מה שקשור לתאריך יצור ושווק (מכיר את זה ) מצברים ששכבו על המדף
כחדשים , לא נמכרו וכשכבר הגיע זמנם להמכר מגיע בחור שכל תפקידו בחיים זה להטביע תאריך חדש . לפעמים גם מכניסים אותם לטעינה
עמוקה טרם השיווק . זה בדיוק מה שהותקן אצלי ברכב בסופו של בירור . מצברים ששכבו שנתיים ועברו הליך טעינה . (זאת ידעתי רק לאחר מכן) .
* פלגי חימום - אפילו שהחלפתי לחדשים עם קניית הרכב אולי נשרפו ?
* כיוון משא' הזרקה .
הבדיקות והמיפוי לפתרון :
הלכתי מהקל לכבד . מצברים תחילה . כשחיברתי רב מודד לקטבים של המצברים (כשהרכב כבוי) הוא הראה 12.36 V . לא חדשים אבל גם לא מתים .
כשהאוטו עבד בדקתי טעינה והיא בת זונה = 14.2 בעומס .
עברתי לפלגי החימום . במקום להוציא פלג פלג או לבדוק התנגדויות וכאלה בחרתי בשיטה מצויינת ובדוקה. ניתקתי את כל הסופיות מכל
פלגי החימום . כבל מינוס עבה מהמנוע לגוף/בודי -יש . חיברתי חוט חשמל ישירות לפלוס המצבר בקצהו האחד ועם קצהו השני יצרתי
מגע קל עם קצה הפלג / הסופית שלו . אם ישנו ניצוץ , ז"א נסגר מעגל והפלג תקין פיקס . אם אין , משמע שרוף . פשוט לא ?
באחד לא היה ניצוץ (לא סגר מעגל) וכשהוצאתי אותו החוצה ובדקתי אכן הוא מת . אבל , פלג אחד על V-8 לא משפיע כך על התנעה ,
גם לא שני פלגים . אולי בשלישי תתחיל להיות התנעה ארוכה יותר או קושי .
דלק מגיע כמובן למשא' ההזרקה , פילטר חדש . פתחתי את ברגי המשא' (קודם לכן סימנתי מיקום ע"מ להחזיר בדיוק לאותה נקודה במידה ולא מדובר בבעיה עם כיוון ) וניסיתי לקדם או לאחר . נאדה . אותו הדבר .
אני כבר אובד עצות , what the fuck is the problem ?
בדקתי חיבורי סטרטר , כבלים וכאן חלה התפנית . בנגיעה בכבלי המינוס ובנעל הכבל הרגשתי שהיא חמה .
היה ברכב מפסק מצברים אליו חוברו כל כבלי המינוס . הוצאת המפתח ממנו מנטרל את המינוס לרכב . אין חשמל (בטיחותי ומעכב מעט את הגנב) .
רק החמור שהתקין אותו בחר באחד בעל הספק קטן יחסית (ישנם שני סוגים) השני למתח גבוה בהרבה . העפתי אותו מהאוטו וחיברתי ישירות
את כל הכבלים לבודי . היה שיפור מסויים אך עדיין , התופעה בשלה .
החלטתי ל ' רדת על הסטרטר ' , לנסות , מה יכול להיות .... ?
נגיעה בסטרטר לאחר ניסיון הנעה כושל , חידד את העניין = חם . מאד חם .
אז כשפתחתי אותו הבנתי מה גרם לבעיה . העוגן היה שרוף בחלקו וחוטי / סלילי הפחמים היו פרומים מהחום .
קניתי עוגן ופחמים חדשים והרכבתי את הכל למקום . לא היתה עלי מצלמה כהרגלי וצילמתי רק לאחר מכן כמה תמונות בודדות .
ההתנעה לאחר מכן ולאחר שטענתי את המצברים על המטען היתה טובה . לא הייתי שבע רצון , ציפיתי להנעה מהירה וקלה יותר .
כאן כבר הבנתי שהדבר הבא שעף מהאוטו כשיהיה לי קצת כסף אלו המצברים (בתקווה שיחזיקו רק עוד קצת) לפחות עד שאסיים
עם הריפוד הפנימי .
לא עבר שבוע מאז שהוצאתי אותו מהצבע ולפני כמה ימים הם נפטרו סופית (המצברים) . הלוויה לא תיערך אחרי כל התרומה שלהם
לבלגן כיוון שהם רוסקו עם פטיש ;) . סתם , אני צוחק אבל זה לא היה רחוק מזה .
תודה רבה רבה לביזון (מור) שאיתר ומצא עבורי זוג מצברי VOLTA (אדום) 72 אמ"ש ו 440 A התנעה כל אחד במחיר מצויין (500 ש"ח
למצבר) ועם אחריות . טריים וחדשים בני 10 ימים מיום עזיבת המפעל ועוד הביא לי אותם עד הבית .
חוויות אהה ? קחו זאת בחשבון כשאתם רוכשים רכב ישן ומיישרים קו ובונים אותו מהתחלה .
למוד ניסיון עבר נזהרתי ועדיין אני אומר מברכים על המוגמר . ואני עוד לא שם . גם זה יגיע ועוד איך .
לסיום אגיד לכם כך ... אני מאד רוצה ומקווה שהכסף יספיק לי לפחות לסיים עם הריפוד הפנימי עד למפגש
ג'יפולוג הממשמש ובא . כך האוטו כבר יהיה גמור מבחינת החוץ / פנים ואהיה לפחות שלם עם ההחלטה לבוא איתו למפגש כשהוא כך .
לא גמור אבל בהחלט נראה מצויין . לאחר מכן , תשאר עבודת חוץ כמו הפגוש אחורי והמיתקונים והשיפורים להתקנה .
ארגז פנימי לזיווד , מכשיר קשר וכל מיני מיתקונים ופינישים . עם זה אין לי בעיה .
אם לא חברים , אז אבוא עם הביג ואדחה את זה למועד ההשקה הרשמי .
שחר .
ערן המסוקס
14-08-11, 18:37
איך קל לי להזדהות איתך.. אני עוד מעט מת, תרתי משמע. גם חולה, ולכן לא יכול לעבוד על הג'יפ. אתמול נשברתי ועשיתי טיולון קטן (וקצת עפתי באויר, לעזאזל הג'יפ חזק כשהוא בלי משקל). אנחנו בתחרות צמודה, מי גומר ראשון.
שחר,
אם היה אפשר לרתום את האנרגיה שלך לרשת החשמל הארצית, היה אפשר לוותר על הגז של המצרים ולתת להם שיחנקו אתו.
כל הכבוד על הביצוע ועל התוצאה, אבל דחילק לא לבוא עם התכשיט למפגש של ג'יפולוג בגלל פיניש כזה או אחר - !! Huge mistake
ד"א, אם אתה צריך חרט לכל דבר שעולה לך בראש, דבר איתי. ( דבר איתי בכל מקרה, נשב על כוס קפה).
שאפו גדול, מגיע לך.
טל.
ערן , ברוכים השבים מחו"ל ...
כמה שהמצב זהה , גם אני חולה מת . האוטו הרג אותי ? אולי . או שמנוחה באמת מתבקשת כאן .
באמת התקדמת אם כבר יצאת איתו לטיולון . נדבר כבר טל ' ...
אהלן טל , תודה רבה על המחמאות ועל הצעת העזרה מול חרט (כמובן שאשמח להיעזר) אבל זה בעדיפות מאוחרת יותר.
חשוב ובוער לי לסיים עם ה interior קודם לכן .
קפה ? כן , אני חייב לך עוד מהפעם הקודמת שהיית אצלי . מה לעשות היה חם גיהנום והסתפקנו בקר.
אז ההזמנה פתוחה וממתינה any time ...
תכשיט ? כן חיצונית אבל לא פנימית . אני אצוטט את מה שכתבתי לכם דף קודם :
הייתי ממש עסוק ביומיים האחרונים (לא במשהו שקשור לבלייזר) ולא הספקתי אפילו להיכנס לאתר .
דרור תודה רבה ,,,
אני מבין כנראה שאתם כבר חרמנים לראות ת'אוטו ושיהיה כבר תאריך מפגש :p... תזכרו שאני מחכה לזה רק טיפה יותר מכם .
מברכים על המוגמר וזה לא רחוק , אבל עדיין יש לי עבודה לעשות .
הרי לא הייתם רוצים לראות אותו ללא ה interior מסודר ומושלם . ללא מושבים (פרט לזה של הנהג) שמחובר כעת ובטח שלא בצבע הזה .
נשארו לי חיווטים אחרונים ופינישים לפני שאני קונה את חומר הבידוד לרצפת הבודי ומתחיל עם עבודת הריפוד הפנימי ריצפה + דפנות אחוריות
ופנלי דלתות כולל ריפוד זוג המושבים הקדמיים . אתם מבינים ? אני מכנה את זה בעצם " הצבע של הפנים " .
לאחר מכן , יש על מה לדבר ....
בהזדמנות ראשונה , העדכן והעלה תמונות כמובן כדרך השרשור עד כה . שחר .
שחר .
הגוף מסמן לך לנוח חביבי :) אני לא הייתי הולך אותי ראש פשוט חבל (הוא ינצח בסוף ) בכל מקרה שתיהיה לנו בריא (לפחות פיזית ) וכמה שיותר מהר :)
מור
שחר ידידי -
ד"ש מהדרום, רק עכשיו ראיתי וכל מחמאה כבר נאמרה, נותר רק פה פעור !
מחכה לביקור כשתתחיל לטייל...ואם תרצה אני ידוע כאספן מדבקות כפייתי ואשמח לתרום לך משהו מתאים.
דרור.
אהלן דרור , תודה רבה וד"ש בחזרה . מאחל לכם התאקלמות מהירה ומוצלחת ככל שניתן ומחזיק לכם אצבעות .
תהייה בטוח שאתה בין הראשונים מהמועמדים לביקור . תודה על ההזמנה וכמובן אשמח .
המדבקות עליהן דובר הן לא משהוא מאלה שניתן לאסוף אלא בהזמנה אישית של גודל , כיתוב ספציפי וסוג .
בכל מקרה , הסגרת עצמך :p צפה פגיעה ;) !
אנצל הזדמנות שניה (הראשונה היא כמה עמודים אחורנית) להודות לך על תרומת מנשא הג'ריקן .
קיבלתי את המייל ששלחת , אפיץ לכל מי שרק ניתן .
שחר .
שבוע טוב לכולם ,
אז ככה , סיימתי את כל החיווטים וחיבורי החשמל האחרונים שכללו :
התקנת ממסרים , בתי פיוז ומתגים עבור הוונטות + פרוז'קטורים והכנה לחיבורי מכשיר הקשר והכריזה .
החוטים והמתגים ממוקמים בין שני סכי השמש במרכז מעל המראה . בהמשך אני מתכוון לבנות קונסולה עליונה מדורגת
בה יהיו שני פתחים לתוכם יוכנסו המכשירים build in ושורה תחתונה עם המתגים . משהו בסגנון הזה ששי שלח לי (תודה שי):
http://www.israup.net/images/0b5657fb47e1ae39ed3f4cf9c3c1c78e.jpg
התקנתי גם את הנעילה המרכזית לדלתות (עם שלט) .
תיקנתי סוף סוף את החלון האחורי החשמלי שעשה בי שמות מרגע הקניה (ולכן נמנעתי עד כמה שניתן משימוש עד כה).
מישהו היה צריך ללחוץ על המתג כלפי מטה או מעלה ואני הייתי צריך לתפוס את החלון ולעזור לו בפעולה אחרת ,
הוא היה נתקע בערך באמצע המהלך . אח"כ , לך תשקיע 10 דק' לשכנע אותו לעבוד שוב . מתח הוא קיבל אבל המנוע הרגיש עייף עד גמור .
היתה בעיה משולבת גם של כיוון צירי הדלת (פנימה או החוצה ע"מ שלא יווצר לחץ על החלון וכנגד המסילה ) ,
נגיעה של המנגנון המכני והתושבת חלון בברגים שבלטו עקב מעיכה בפנל שסוגר על הדלת (כנראה קרה בהעמסת ציוד כבד , דריכה או קפיצה חזקה)
בקושי הצלחתי לראות את זה . רק אחרי שתפסתי את כל החלון (ניטרלתי אותו מהמנגנון המכני) וידנית דחפתי פנימה ומשכתי החוצה
מספר רב של פעמים , הבנתי במה הוא נתקל ומה מפריע לו . לסיום , פירוק המנוע החשמלי ושיפוץ קליל מאד החזירו אותו לכושר .
הספקתי גם בשישי לקנות את חומר הבידוד לתחתית הרכב בפנים .
זהו ! עכשיו סופית פעם ראשונה מתחילת השיפוץ / פרוייקט נגמר התקציב :( . באעסה לאללה . אין מה לעשות .
אז ברשותכם , אני אלך להתעסק ואשקיע בעבודה האמיתית , כזאת שתכניס כסף ולא רק תוציא . בפרק זמן לא רב אני מקווה
ומאמין אוכל להמשיך עם הריפוד הפנימי ושאר התוכניות .
כמובן שהעדכן שיהיה על מה .
שחר .
נ.ב: אל תתבאסו , רק זה חסר לי
CUCV M1009
23-08-11, 02:42
פייי איזה פינוק התא נוסעים הזה פשוט מלון 5 כוכבים במנטה קרלו איזה רמת פאר לא ידעתי שאפשר להגיע למצב כזה בבלייזר חחחח
היי שחר,
עברתי בשקיקה על השרשור מתחילתו ועד סופו..לא יכולתי להפסיק :eek:
עבודה נדירה, מקצוענות ומסירות יוצאי דופן!
ייייישר כח!
(התרגשתי מאד מאיך שגרמת ליוסי להרגיש :rolleyes: )
פייי איזה פינוק התא נוסעים הזה פשוט מלון 5 כוכבים במנטה קרלו איזה רמת פאר לא ידעתי שאפשר להגיע למצב כזה בבלייזר חחחח
ראית דייב ... ואתה חשבת שאוטו זה רק מצב מכני מצויין :p אולי זה יביא לך ת'חשק להשקיע גם בתנאים :) ...
היי שחר,
עברתי בשקיקה על השרשור מתחילתו ועד סופו..לא יכולתי להפסיק :eek:
עבודה נדירה, מקצוענות ומסירות יוצאי דופן!
ייייישר כח!
(התרגשתי מאד מאיך שגרמת ליוסי להרגיש :rolleyes: )
יוסי תודה רבה , שמח שנהנית . כבר אמרתי כאן בשרשור שמגיע לכם שאפו על קריאת 21 העמודים ועוד מתחילתם ועד סופם .
כן , גם אותי יוסי ריגש . עשה לי ממש טוב בלב .
להבדיל ממני (יש דברים הרבה יותר קשים , רציניים וחשובים בחיים להתמודדות) לו מגיע כל הכבוד על הדרך בא נלחם כמו אריה , החלים מניתוח לא פשוט , עבר הכשרה ועובד עכשיו במשהו שעושה לו טוב , מספק וממלא אותו ורק כדי להזכיר , לא מדובר בבחור בן 40 . המון הצלחה ובריאות - כבוד!
שחר .
CUCV M1009
23-08-11, 20:01
את האמת שחר עדיין אני מעדיף את התא נוסעים שלי איך שהוא....
shay_love_off_road
25-08-11, 02:30
בבקשה על התמונה,
רק אחרי שהלכתי מכות עם המחשב וכמעט היה פה סינדרום של רצח והתאבדות הצלחתי להכנס למע' הפורומים של ג'יפולוג
בהצלחה בעבודה החדשה ידידי, ואינשאללה, שתריץ את הבליזר בדיוק כפי שאתה מתכנן
תודה שי , גם זה יגיע ואני מקווה כמה שיותר מהר .
ת'מבין איפה אני עובד ואין לי בבלייזר מחשב ... :rolleyes: , לפחות נוצרו קשרים עם מכון גירים מרכזי וטוב just in case .
שחר .
קראתי את השרשור הזה עכשיו לראשונה ופשוט אין מילים, נראה מדהים, כל הכבוד .
תודה רבה אריה . איפה היית עד עכשיו ? היה לך בלייזר ... היית צריך לתפוס מקום בשורה הראשונה :p ;) .
שמע , כתבתי כמה עמודים אחורה את התגובה הבאה אז אין צורך לחזור , מן הסתם אתה מתוכם :
ש'מעו , מה אני אגיד לכם ? לכמה רגעים ארוכים you leave me speechless איזה כיף לי ... :p
מאיר , סנדק יקר , דייב ועודד - תודה רבה ...
את חלק מהמברכים / מפרגנים / מעריכים כאן לא ' קל ' (בלשון המעטה) להרשים כל כך בקלות ובטוח שלא לקבל תגובות שכאלה ,,,
חלקם , בעלי וותק רב שנים בתחום השטח שראו כבר הכל מהכל , כולל תחרויות (גם בחו"ל) רכבים כאלה ואחרים ועוד ...
לכן , זה מרגש "ומרגיש" כהצלחה לא קטנה עבורי . שקלעתי בול למטרה
שוב תודה , מקווה לסיים אותו כמה שיותר מהר (יש עוד מה להראות) וניפגש אינשאללה בהשקה .
שחר .
shay_love_off_road
26-08-11, 12:41
וטוב שאין לך מחשב באוטו,
לדעתי רכב כמה שהוא יותר "טמבל" (בלי מחשבים ויותר מידי חיישנים) הוא יותר אמין,
ואנחנו בשטח ובכלל בחיים מה מחפשים מהרכבים שלנו? קשיחות ואמינות!
ולא להתקע בשטח בגלל חיישן מטומטם עם שם ארוך שהחליט להתאבד,
בכלל אני לא אוהב את מה שקרה לתעשיית הרכב,
מתגעגע לדברים האלו:
http://www.youtube.com/watch?v=rOn8umiYCFQ&feature=related
נראה מפחיד!!! אמנם אני לא מבין במנועים יותר מדי אבל אני חושב שכל אחד מאיתנו ישמח לדבר כזה :)
מור
מדהים אין מה להגיד
אני מצדיע לך על הסבלנות הזמן וההשקעה (בתור בעל בלייזר אני מבין במה זה כרוך)
זה כבר לא פרויקט זאת מחלה (-:
אין ספק כי השיפוץ מתקדם ומשתבח מיום ליום.
כל הכבוד.
ערן ושי , תודה רבה לכם על הברכות החמות . חלק מהדברים היפים שקרו כאן בשרשור בין השאר ,
הוא שהתרכזו , התרגשו , הזדהו , פירגנו , בירכו , הבינו ומה לא ... , כל כך הרבה בעלי וחובבי הבלייזר בעבר , בהווה ובעתיד .
וכמובן כל מי שמעריך תוצאה יפהיפיה שהושגה בעבודה קשה . תודה וכמובן אמשיך לעדכן .
שבת שלום .
אומנם פתחתי שרשור גם בפורום אוף טופיק , אבל כמעט עם כולכם כאן אני גם בקשר טלפוני , לכן אני מעדכן גם כאן .
חברים , עף לי הפלאפון בנסיעה על האופנוע היום ואבד - לא היה גיבוי , עזרה ...
חברים , אז כמו בכותרת ... הלך הפלאפון עם כל ספר הטלפונים . לא היה לי גיבוי (פאק שלי) .
משנת 1995 ועד היום אני לקוח פלאפון עם אותו מספר (רק הפלאפנים שודרגו במהלך השנים) , מעולם זה לא קרה לי .
מעולם לא איבדתי , גנבו לי , שתו לי את הפלאפון . הרגשתי שעולמי חרב עלי . על הזין הפלאפון עצמו רק תנו לי ת'מספרים שהיו לי בו ...
בקיצור , ביטלתי כמובן שיחות יוצאות תחילה (בבוקר) ובערב הלכתי לנקודת שירות ולקחתי אייפון חדש עם אותו המספר הישן .
עזרתכם ותשומת ליבכם נדרשת בבקשה , הפלאפון הקודם היה מסוג LG בצבע אפור עכבר (עם פומית נפתחת) אל תצחקו על הפרימיטיביות http://jplg.jeepologltd.netdna-cdn.com/images/smilies/smile.png
מסלול הנסיעה היה מכביש 40 צומת סירקין פ"ת לדרום ימינה לכביש 471 החדש (מכבית) בסופו לכביש 4 לדר' , שמאלה לכביש 44 בית דגן וסוף
המסלול בכניסה לבאר יעקב . אם מישהו נתקל , מצא , ראה , יראה פגר דרוס של LG אשמח אם יאסוף אותו (רק לטובת כרטיס ה SIM) ויודיע לי .
כמו כן חברים , אני לא יכול למנות את כולכם ולכל אחד לשלוח הודעה אישית , עשו טובה ... צרו איתי קשר לפלאפון או שלחו ה"פ כאן או / SMS
עם המספר שלכם בכדי שאוכל לשמור בספר טלפונים של המכשיר החדש .
תודה רבה ונשתמע , 050-5568074
שחר .
שחר יקירי,
היום יש קוראי סימ בגרוש וחצי, התוכנה חינמית,
זה מרשה לך לגבות את הסימ למחשב, ליבא-ליצא, לשכפל סימ וכולו
אין תרוצים- יש "לי זה לא יקרה"
נשמה , מודה באשמה יותר מזה ...? :(
חברים , אז כמו בכותרת ... הלך הפלאפון עם כל ספר הטלפונים . לא היה לי גיבוי (פאק שלי) .
לא יודע ... , לפעמים אני כזה old fashioned זה לא יאומן . ת'מבין איזה פלאפון היה לי :confused: ? לאדם הניאנדרטלי היה משהו חדיש יותר ;)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%90%D7%93%D7%9D_%D7%94%D7%A0%D7 %99%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%98%D7%9C% D7%99
בכל מקרה , תודה ...
שחר .
בכול מקרה, רוצה, נסדר לך שזאת תהיה הפעם האחרונה,
לא צריך להיות גאון הדור במחשבים, אבל צריך קצת ראש פתוח.(וזה ממש לא כזה משנה איזה טל יש לך, אפילו עם איפון אפשר לסנכרן לגוגל וחשבונות אחרים)
תודה יקירי על הצעת העזרה , אני מעריך מאד ,,,, זה לא שאני טמבל מוחלט במחשבים , זאת כנראה היתה אדישות , הדחקה
וזריקת זין שלי .
את הלקח למדתי ומהר . קיים גיבוי לאייפון החדש . יש סביבי מספיק האקרים :)
נראה שצדקת והלכתי כל השנים על : " לי זה לא יקרה " ... אין תירוצים , אין שתו לי , אכלו לי , גנבו לי ושות' ...
אני אשם ומגיע לי קיצור בעונש בגין הודאה ותיקון המעוות :).
שחר .
shay_love_off_road
07-09-11, 17:48
שאותי שואלים "איזה דור הטלפון" אני עונה להם "דור המדבר"http://imageonecellular.com/store/images/P/motorola-l7c.jpgאיתי מלפני השירות הצבאי ועד היום
טוב אנשים , באמת עבר המון זמן (הארוך ביותר) מהעידכון האחרון ועד עכשיו מתחילת פתיחת השרשור
והעבודה על האוטו . תכל 'ס , רציתי להעלות תמונות ולעדכן רק בסיום עבודת הריפוד וכשהאוטו גמור מבפנים ,
(מברכים על המוגמר כן ? ) אבל הבנתי שזה מתארך ויתארך , חוצמיזה שהעבודה לא פסקה , אלא עברה למתכונת
סופש"ים בשל אילוצי עבודה , החשכה מוקדמת וכו ' ...
אז בזמן הרב שעבר , קודם כל חסכתי כסף להמשך ההוצאות של הפרוייקט (ויש מספיק , לא חסר) כרגע מתועל לרפד .
קניתי חומר בידוד לדפנות ולפנלי הדלתות +דלת אחורית (בניצב) , בעצם כן , כל מה שלא ריצפה . (לרצפה/תחתית) נקנה חומר בידוד
אחר . חתכתי , התאמתי והדבקתי אותו כבר למקומו .
החלטתי לבצע את עבודת הריפוד של כל פנים הרכב בשתי פעימות , כיוון , שלרכב אין טסט בתוקף הוא ערום כליל ממושבים /חגורות ועוד ...
ולא היה בא לי להרכיב הכל , ללכת לטסט ולהפשיט בשנית . הזמנתי הובלה עם טנדר עליו העמסתי את זוג המושבים הקדמיים והאחורי ,
פלטות של דפנות אחוריות ופנלים של הדלתות הקדמיות . ניסיתי להשיג את אותו צבע/גוון של העור בו מרופד המושב האחורי ולא מצאתי
אז החלטתי לרפד גם אותו על מנת שהמושבים כולם יהיו תואמים . ואם כבר אז כבר ... פירקתי את הדש בורד בפעם השלישית כבר ?
אבל מי סופר אה ? גם , לטובת ריפוד באותו עור של המושבים .
חלקים מתחתיו עוד היו צבועים לבן (הצבע הקודם) וכמה נקודות חלודה לא רציניות , אז כבר התלבשתי גם על הדש בורד ,
ליטשתי , ניקיתי וצבעתי יסוד וגימור בשחור מט .
קפצתי לששי ידידי מהפרוקיה להביא סוף סוף בלאנסר (משכך תנודות) פולי במצב מצויין אחרי 60K בלבד .
מהיום הראשון שקניתי את האוטו ראיתי ששלי מת . זורק לצדדים , עושה שמיניות ושוחק את הרצועות .
ניקיתי אותו טוב , ליטשתי , צבעתי יסוד וגימור בכרום ניקל .
מנוע הוישרים גם הפסיק לעבוד לי וכשנגעתי בו הוא היה חם בטירוף , יאללה הלך מנוע חשמלי (נתפס) . על הדרך קניתי
והחלפתי גם מנוע וישרים . הבאתי אחד של אמריקאית מודל חדיש יותר שהתושבת ת 'כלס אותו הדבר ונעשו שם שינויים מינוריים
כמו אורך זרוע , מנוע מהירויות וביטול משא' מי הוישרים . קצת התאמות והחלפת רכיבים קלים והכל מסודר ועובד .
אני , כמוכם , מחכה בקוצר רוח שהרפד יסיים את הנגלה הראשונה שקיבל ממני לרפד ולכשיסיים , אקח את הדש בורד המרופד
והגמור +כיסא נהג , ארכיב אותם ואגיע אליו לסיים את הדבר היחיד שנשאר והוא ריפוד ריצפת/תחתית הרכב ולהרכיב הכל מקום .
אז שבוע טוב לכולם וכמובן אתם יודעים ............העדכן .
שחר .
נ.ב : אסף ידידי ... , כשנכנסתי לשרשור לבדוק מתי העדכון האחרון ומהיכן להמשיך בעדכון ,
ראיתי שכל התמונות הגדולות שהעליתי בסיום הפחחות וצבע לא מופיעות , פשוט נעלמו ... איפה לחפש ? :confused: עזרתך בבקשה ... ;)
האם רק אצלי אני לא רואה אותן ? או גם אצלכם ?
שחר .
שחר עם מה אתה צובע את היסוד? פיסטולט??
ועם מה אתה צובעאת הצבע כסף?
היו מקומות שהשתמשתי בפיסטולט וכאלו שהשתמשתי במיכל /ספריי עם חומר יעודי לרכב - במיוחד במקומות בעלי גישה קשה
או בזויות בלתי אפשריות לעבודה עם פיסטולט .
צבע היסוד הוא על בסיס אפוקסי אקרילי של חברת BOSNY תוצרת אנגליה .
על האריזה רשום בנוסף AUTOMOTIVE FINISHES .
יש צבע במיכל שהוא גוון כסף ויש כרום ניקל .
אתה יכול לקחת כזה גם של יעקובי או אמריקן איגל (שלדעתי פחות איכותי ובעל טקסטורה מעט שונה) .
קח בחשבון שזה יוצא יקר בהרבה מאשר שימוש בפיסטולט . הכל תלוי בגודל המשטח / יעוד .
שחר .
CUCV M1009
15-11-11, 08:01
שחר את א-ל-ו-ף אני זוכר כשהגעתי אליך איך הרצפה של הרכב הייתה נראת ויותר נכון באיזה צבע אתה היית כשיצאת לי משם חח איזה תוצאה יצאה לך מדהים כולל היריעות בידוד איזה עבודה אין אליך.
וואלה היום חיפשתי את התמונות שהעלת בסיום הצבע כדי לראות איך נראה הכיתוך של הפח שעשית מקדימה וגם אני לא רואה את התמונות וזה לא הפעם הראשונה זה גם בשרשורים אחרים כנראה איזה פגם בפורום.
כך שאם אתה יכול להעלות לי שני תמונות אחת מכל צד שאני יראה איך זה יצאה לפני שאני גם חותך זה יעזור לי.
דייב.
ערן המסוקס
15-11-11, 19:14
עבודה מעולה כרגיל. אם היית רואה מה עשיתי אצלי לג'יפ היית שובר לי את הראש עם פטיש.. אני "קצת" פחות אסטטי ממך בעבודה.
לגבי הפולי שצבעת, הייתי מנקה את הצבע מהבסיס של הפולי, שבא במגע עם מחזיר השמן.
דייב תודה וסבבה , אשלח לך ...
ערן , שלחתי לך ה"פ ...
ומה כבר עשית בג'יפ ? עד עכשיו מהשיפוץ ראיתי בתמונות רק עבודה מצויינת ובלתי מתפשרת
כמו גם מהתיאור שלך . נדבר כבר טלפונית ...
שחר .
בבקשה דייב , אנסה להעלות את התמונות בגדול בשנית בתקווה שהשרת לא ימות /ימחוק אותן :
http://www.israup.net/images/f961ebbdd08891586d2174bf5afb074a.JPG
שים לב לחיתוכים מלפנים ומאחור ...
http://www.israup.net/images/3434849ccee0af92ca24a5a1bb9d491d.JPG
אנסה להעלות את שאר התמונות ....
http://www.israup.net/images/bbe31ecca2824822f13727311fbeb8f8.JPG
http://www.israup.net/images/ba703eed7d87ae66db5fef60da374068.JPG
http://www.israup.net/images/cf0552b4d26cf734ed0ee933bb7faf06.JPG
שחר .
shay_love_off_road
18-11-11, 05:22
מצ'כאל - זאבק המערכת החדשה של הפורום!
עד עכשיו היה בצ'רקסית כל הכיתוב!
שחר, עבודה מדהימה! אם לא היית מרוסק מהבלייזר שלך הייתי מזמין אותך לעבוד על הסיירה שלי :-P
בהצלחה בריפוד.... מת לראות כבר את הסוף!
תודה שי ,
ואין לי בעיה לעבוד על הסיירה , הבעיה העיקרית שלי בתקופה האחרונה היא בראש
ובראשונה - זמן . השניה - תזרים מזומנים . שני מרכיבים עיקריים בפרוייקטים מן הסוג הזה .
משך 8 החודשים כשהיה את שניהם - העבודה הרצופה , ההתקדמות והעידכונים לא פסקו לרגע .
סה"כ , עם השניה לא בעיה כל כך להסתדר , אז עוד חודש חודשיים ... סה"כ , הכל מתועל להתקדמות ולסיום המיוחל .
לסיום הריפוד אני כל כך מייחל כבר , מבחינתי זאת " ההתחלה של הסוף " . וכן , זה ייצא סוף ! סימכו עלי :p תמונות בקרוב , ב"ה ...
שחר
מנוול, כמה יפה!!!!
השקה מסודרת - לא לשכוח! כולל בקבוק שמפניה....
shay_love_off_road
18-11-11, 17:49
מנוול, כמה יפה!!!!
בקבוק שמפניה עלי!
מנוול, כמה יפה!!!!
thank's :p;):p ....
כשיגיע הרגע , מבטיח להתייעץ איתך על איך מי ומה ולתאם מראש . כמובן שכולם כאן יהיו שותפים להחלטה ...
ושוב תודה נשמה ...
שני השי'יים תודה ונשתמע ...
שחר .
נ.ב : דרור , אחלה כתבה על הפטרולים - גדול !
ממש נהניתי לקרוא (כתמיד) והתמונות בכלל מעורררות תיאבון . סה"כ המימדים לא שונים כל כך בהשוואה לבלייזר
ויהיה מעניין , אפילו מעניין מאד בהשקה הזאת ב"ה .
O.K , אני מתחיל כבר להתכונן ולתכנן את השלב הבא (בניית פגוש אחורי +מיתקונים ) לאחר שאסיים עם ה interior / עבודת הריפוד .
סה"כ , לא ישאר לי הרבה . בניית ארגז זיווד לכלי עבודה / חלפים ושות' ... הוא יהיה בצורת T מאחור ומעל בתי הגלגלים
צמוד למושב האחורי (בדומה לארגז בטנדרים) ויהיו זוג מגירות נשלפות .
קניית מקסטראק +מע' כריזה ובניית קונסולה עליונה שתחובר לגג מלפנים בין שני סכי השמש . תהיה שם גם שורת מתגים
(שכבר מוכנה) של הפעלת הוונטות / פרוז'קטורים ועוד... מחווטת ורק ממתינה .
מאיר , לא שכחתי את ההצעה להגיע אליך ולראות איך זה נעשה אצלך (המיסב שעל הפגוש למיתקן הגלגל ספייר) ואקפוץ בקרוב .
אעלה כמה תמונות "ריגול" של איך בדיוק רציתי וחשבתי לבנות (כולל תושבת ההיי ליפט) . מישהו נתקל / יודע / ראה היכן אפשר להשיג את המיסב המדובר
(אין לי מן הסתם שירטוט) אבל אני יודע שישנה בפנים בוקסת אוקולון ושימו לב לפיטמת הגירוז וידית הסגירה הנ"ל :
http://www.israup.net/images/ece56c6d582b99a81b63d99b4618cfba.JPG
http://www.israup.net/images/9c77c95a7c760bdc76e87e89eada1cb0.JPG
אנסה להעלות עוד זוג תמונות בהמשך ....
שחר.
נעה פירזול בע"מ
| מוצרי פרזול
העבודה 28 ראש העין
shay_love_off_road
20-11-11, 23:04
הבני כלבים מהפירזולים באור עקיבא/חדרה לא רצו להסתכל על האוטו שלי לבניית פגוש קדמי,
הם רק שאלו אותי כמה אני לוקח להובלה, בזבוז-זמן
prinz804 (http://www.jeepolog.com/forums/member.php?u=5318) תודה רבה , רשמתי לפניי ... (הם ממש לא רחוקים ממני) ...
הבני כלבים מהפירזולים באור עקיבא/חדרה לא רצו להסתכל על האוטו שלי לבניית פגוש קדמי,
הם רק שאלו אותי כמה אני לוקח להובלה, בזבוז-זמן
let's be honest :confused: ,,,, i don't blame them
:p;)
שחר .
אגב שחר לגבי המיסב יש לארנון (מוסך ארנון) מיסבים מצויינים לציר פגוש כולל פיטמת גירוז
אני חושב שהוא מייבא אותם ולא תוצרת הארץ , אצלו בסיקס מותקן מיסב כזה
בהצלחה
ראיד
אהלן ראיד , תודה רבה ...
לאיזה ארנון / מוסך ארנון אתה מתכוון ? "ארנון פז אינדורו " בפרדס חנה ?
שחר
thank's :p;):p ....
נ.ב : דרור , אחלה כתבה על הפטרולים - גדול !
ממש נהניתי לקרוא (כתמיד) והתמונות בכלל מעורררות תיאבון . סה"כ המימדים לא שונים כל כך בהשוואה לבלייזר
ויהיה מעניין , אפילו מעניין מאד בהשקה הזאת ב"ה .
ואולי תתארגנו, כל בעלי ורוכבי הדינוזאורים האלה, ונעשה גם לכבודכם משהו דומה? לא יזיק לכם ולנו.
אהלן ראיד , תודה רבה ...
לאיזה ארנון / מוסך ארנון אתה מתכוון ? "ארנון פז אינדורו " בפרדס חנה ?
שחר
חיובי
ואולי תתארגנו, כל בעלי ורוכבי הדינוזאורים האלה, ונעשה גם לכבודכם משהו דומה? לא יזיק לכם ולנו.
אחחחח .... , תן , רק תן לי לסיים אותו .... אישית , מקבל את ההצעה בחום ומתנדב להרים את זה , תודה רבה . ההשקה ב"ה תהיה הקדימון ...
ראיד תודה רבה על המידע אצור איתו קשר כבר מחר . אם מישהו יכול לשלוח לי את הנייד / מוסך בה"פ , אודה לו מאד .
שחר .
shay_love_off_road
24-11-11, 01:31
let's be honest http://www.jeepolog.com/images/smilies/confused.png ,,,, i don't blame them
http://www.jeepolog.com/images/smilies/tongue.pnghttp://www.jeepolog.com/images/smilies/wink.png
שחר .
דרוך על הפצעים....בכייף....מאנייק!:p;)
אחחחח .... , תן , רק תן לי לסיים אותו .... אישית , מקבל את ההצעה בחום ומתנדב להרים את זה , תודה רבה . ההשקה ב"ה תהיה הקדימון ...
ראיד תודה רבה על המידע אצור איתו קשר כבר מחר . אם מישהו יכול לשלוח לי את הנייד / מוסך בה"פ , אודה לו מאד .
שחר .
טיול פולסייזים? נשמע מגניב, רק שהסיירה שלי עלולה להתפוצץ באיזה מעלה בדרום, סביר להניח שאם אבוא לטיול כזה כנראה
אצתרף אליך בבלייזר בתור טרמפיסט (אין לי בעיה לשלם חצי חצי בדלק, - בהכל)
אין לי ציוד שטח, (רצועות, שרשראות, שאקלים, הייליפט וכ'ו) הצמיגים שלי מצחיקים אפילו צב מסומם,
ועל מהלך מתלה??? - פחח... הצחקתם אותי, אין מה לדבר בכלל! - אבל יש לטנדר הכאלב הזה פונטציאל!
והוא הולך להיות מנוצל ביג טיים, - הכל עניין של זמן, וכמו שהיה עם הבלייזר שלך - "כול כאלב - ביג'י יומו"!
גם של הטנדר שלי יגיע,
טוב חברים , כנראה שהיה שווה לחכות כל כך הרבה כשרואים את האוטו בסיום עבודת הריפוד , אני מניח שאלו
גם יהיו התגובות ... אגב , זוהי כנראה מתנת יום ההולדת שלי שמתקיים מחרתיים ב 17/12
אז אחרי יומיים חופש שלקחתי מהעבודה במיוחד לעבודת הריפוד ותוך כדי התקררות שחטפתי ובמחלה סיימתי עם עבודת הריפוד .
טוב , נו כמעט ... נשאר לי מחר רק להרכיב את פנלי הדלתות . לחבר להם את מתגי חלונות החשמל ,קצת חיווט וחיבור טוויטר הקומפוננט .
אצרף מחר תמונות של המושב האחורי (איתכם הסליחה) ...
תהנו ....
שחר .
אלף מברוק אחי !
גם לך (יומולדת) וגם לחתיך...........! ( לא שאתה לא חתיך , אבל הוא יותר !!!)
נראה מיליון דולר .
CUCV M1009
15-12-11, 23:08
שחר אין אליך! זה מדהים! איך הרכב נבנה מחדש מיום ליום, אין לי מילים פשוט לקראו לראות , אתה תותח!
ערן המסוקס
16-12-11, 02:44
יוצא חבל על הזמן. מרגישים את הסוף באויר.
GodsFather
16-12-11, 04:42
איזה כשרון! שוב... :)
מה החומרים בסופו של דבר שבחרת בהם ? ואיך זה עומד במבחן המים ?
מזל טוב! הויסקי מחכה על המדף, לא שכחתי.
shay_love_off_road
16-12-11, 16:58
איזו עבודה, איזה כישרון!
בחיי שהכיסא הזה יותר יפה מכיסא של ביואיק חדשה!
בכלל כל הריפוד וכל הביצוע ממש בכמה רמות מעל הממוצע הישראלי,
סחתיין על העבודה שחר,
מדהים לראות כל פעם התקדמות,
צלם גם תמונה שהכל מורכב,
אני מת לראות את זה!
אנשים , תודה רבה על כל המחמאות ...
ש'מעו , שהדבקתי את כל חומר הבידוד לתחתית זה באמת היה נראה כאילו אני מכין כאן איזה
חדר קירור לגופות ... ;) כל כך היה שווה וכדאי לבצע את זה חרף העלות ועבודה לא קטנה .
והתוצאה ...? הנעתי את האוטו וכשסגרתי את הדלת בקושי שומעים את המנוע . התחלתי בנסיעה
ואני שומע גירגור קל של הדיזל , בחיי שאפשר עוד להתבלבל ולחשוב שיש שם מנוע בנזין עם הדרס או דוד פתוח עמום . תענוד מיוחד .
רוצה לשמוע את ה v-8 ? , פתח חלון ...
כשעזבתי את דוושת הגז לפני עצירה ברמזור , הייתי בטוח שהמנוע כבה וישר העפתי מבט לבחון את השעונים . כך גם כמעט בשיוט .
סנדק יקירי , לבסוף , לאחר תחקירים / מחקרים / המלצות ושות' הלכתי על פלציב 8 מ"מ . דבק חזק בצידו האחד על חומר הבידוד ומצידו
השני (העליון) רדיד אלומיניום . החומר אינו סופג מים ודוחה עובש . הוא גמיש מאד ונוח ליישום . מעליו כמובן שטיח הריפוד שאם ירטב , לא יעביר
את המים לריצפה / תחתית הבודי . להתייבש הוא יתייבש בסופו של יום.
תודה באשר לויסקי , תמתין רק עוד קצת ... אחכה לך ...
סיימתי היום את הרכבת פנלי הדלתות , חיווטים אחרונים של חיבורי מתגי חלונות החשמל והרמקולים ...
שחר .
נ.ב : העלה כמה תמונות מאתמול שפשוט לא עלו / נפתחו .
שחר איזה היתקדמות מאז שראיתי במו עיני את רכבך לפני די הרבה זמן ,איך אני מקבל את הטלפון של הרפד אני צריך לחדש את דפוני הדלתות אצלי בשברולט ,תודה מראש .
אהלן איש , אכן עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה וכן , ממשיך להתקדם לעבר נקודת הסיום ...
שלחתי לך בה"פ . נשתמע ובהצלחה ...
שחר .
מדהים
תוכל לפרסם פרטים יותר מלאים לגבי חומר הבידוד והרפד?
לא רחוק היום שבו אתחיל בידוד ואחכ ריפוד.
איפה בדיוק רכשת את חומר הבידוד?
כמה עולה?
האם מדובר על שני חומרים או פלציב שעליו כבר מודבק אלומיניום?
CUCV M1009
17-12-11, 07:49
שחר לא שכחתי המון המון מזללל טובבב ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שאושר אהבה ובריאות יקיפו אותך בחום ושתכבוש כל יעד וכל חלום, ומה עוד עושר,יושר,וכושר, שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים, ותמשיך לעשות המון כיף במשך החיים מכל הלב דייב :-)
הפנים של הרכב יצא מדהיםםםםם ואני רק מתאר לעצמי על איזה שקט בקבינה אתה מדבר, אצלי הצלילים שם משתלבים בין ג'ון דיר לקטרפילר אבל אני אוהב את זה וזה לא מפריע לי.
shay_love_off_road
17-12-11, 13:11
באלוהים - אני לא יודע כבר עם זה בלייזר או קאדילאק....
יש לך אוטו חדש דנדש,
שנת הסבל הזאת הייתה שווה לדעתי כדי להגיע לתוצאה כזאת,
דייב נשמה , תודה רבה על הברכות החמות ליום ההולדת והברכות על סיום עבודת הריפוד ... נשתמע טל ' ...
שי , אני עדיין בהתלבטות ביני לבין עצמי אם שנת הסבל היתה שווה , אבל ב'סדר ... כבר אמרתי שזה כמו סנידרום
האישה בחדר לידה , בוכה בוכה , צועקת ונשברת עד שזה יוצא , לא עובר שבוע והיא רצה לקבל בראש עוד פעם ...
בטיול הראשון , או אולי השני כבר אשכח הכל ואגיד לעצמי וודאי שזה היה שווה את זה ... תודה על המחמאות באשר לביצוע והתוצאה .
rob תודה ,
בעמוד 20 התייחסתי לחומר הבידוד בו אשתמש לפנלים ולדפנות - יש תמונות גם מהכנת פלטות הפנלים האחוריות
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=52406&page=20
וגם בעמוד 22 - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=52406&page=22
את חומר הבידוד לדפנות ודלתות וכל מה שבניצב קניתי כאן אצלנו באריאל בחנות חומרי בניין . מחירו נמוך והוא יעיל
רק למקומות אלו . במקום בו לא דורכים .
חומר הבידוד לתחתית הרכב מדובר בחומר אחד בלבד (פלציב) . עניתי על השאלה הזאת בדיוק לסנדק 3 תגובות מעלה .
אם אתה לא קורא , אתה מפספס דברים חשובים לדעתי :
סנדק יקירי , לבסוף , לאחר תחקירים / מחקרים / המלצות ושות' הלכתי על פלציב 8 מ"מ . דבק חזק בצידו האחד על חומר הבידוד ומצידו
השני (העליון) רדיד אלומיניום . החומר אינו סופג מים ודוחה עובש . הוא גמיש מאד ונוח ליישום . מעליו כמובן שטיח הריפוד שאם ירטב , לא יעביר
את המים לריצפה / תחתית הבודי . להתייבש הוא יתייבש בסופו של יום.
את חומר הבידוד - פלציב לכל תחתית הרכב קניתי ב"ירגום" ת"א . חומר יקר
(אישית קיבלתי הנחה והוא לא עלה כך) אך מדובר בכמעט 90 ש"ח למטר .
חישוב פשוט של מטרז' הבלייזר (כ 8 מ"ר) שמדדתי בקפדנות קודם לכן , הספיקו לי .
שיהיה הרבה בהצלחה בפרוייקט ...
אחח ירין ירין ... התגעגעתי ...
לי יש תירוץ סיבה טובה , אז עלי זה לא תופס ... לא יודע מה באשר לשאר ;)
ראשית , עבדתי כל השבת על הבלייזר בפינישים אחרונים של הפנים .
שנית , אין לרכב לא טסט ולא ביטוח (שהסתיים לי חודש שעבר) תקציב החודש הזה מיועד לכך וב"ה בתחילת ינואר
כבר אחדש את הביטוח ואריץ לטסט ...
שלישית , הבנתי שזה לא מפגש עבור כלי כשלי , אלא , של מותג jeep כגון וואגונירים , גלדיאטורים ושות ' ...
שחר .
shay_love_off_road
31-12-11, 16:36
שחר ידידי
יש עדכון? יש טסט? הבהמה נוסעת?
אגב - אחיך עבר טסט לGMC ט'נקס גאד
http://www.israup.net/images/f3b21578639d1f08c8c8feb551833d70.jpg
שחר שלום,
בירגום אכן הבעלים בסדר גמור.
הפלציב שלקחת הוא עם הבידוד (צבע כסף בצד אחד)?
האם (יש מצב שפספסתי את זה בשרשור..) ציפית גם את המכסה מנוע מבפנים?
ההדבקה של הפלציב רק על בסיס הדבק שלו?
תודה
ושוב. סחטיין על הביצוע.
GodsFather
01-01-12, 17:28
זרקו (נועם) - שלא תחשוב לרגע שאתה מצפה את הסמוראי שלך ולא מתעד לנו את זה יפה יפה, כולל הסברים על איך מה מו מי וכד', בפורום סוזוקי. :)
אהלן שי ,
עדיין אין טסט וביטוח (בביצוע/תהליך) אני צריך לגשת למשרד הרישוי להוציא רישיון רכב חדש ולשלם אותו כמובן .
בימים הקרובים בשאיפה לסיים עם זה ...
מברוק על הטסט לשלך ...
עידכונים ?
לקחתי מידות מהרכב והעליתי אותן על שירטוט שהכנתי עבור הנגר לבניית הארגז זיווד מאחור - זה הולך ונבנה .
יהיו 3 מגירות ולא 2 כפי שהערכתי תחילה . בין שני בתי הגלגלים מגירה גדולה באורך 1.22 מ' ולשם כך יהיו שם מסילות
שיעמדו בעומס ("טנדם") עבור משקל כבד . בחלק העליון (1.61 מ') מקנט לקנט יהיו 2 מגירות של 80 ס"מ כל אחת .
זה יהיה פרקטי ומגניב בסיום , מה גם שהארגז ירופד באותו שטיח שחור בו השתמשתי לתחתית/ריצפה ולפנלים בצדדים .
זה ישתלב נהדר , יראה כחלק אינטגרלי לחלוטין מתא המטען ויצור הפרדה ברורה בין תא הנוסעים לבאג'ז .
כמיתקון למערכת הכריזה ולמקסטראק (במקום לבנות מעץ) רעיון בדמות קונסולה אמצעית מרכזית (של ספארי) צמודה לגג במרכז
קפצה לי לראש , משם לארנק וכבר הבאתי מהפרוקיה אחת כזאת במצב מצויין . נווו ובאיזה צבעים היא ? נכון ... חום שחור . מה צריך לבקש
יותר מזה ? יש בה 2 תאי איחסון שאוכל להכניס לתוכם את המכשירים ורק פנל ההפעלה יבלוט החוצה . אצטרך לקצר אותה מעט ולוותר כנראה
על יחידת תאורה אחת . אבל ת'כלס ,,, לא צריך יותר מזה , ישארו בה גם כך 2 ספוטים (עיניות) תאורה .
כמובן שהעדכן בתמונות בהמשך ...
זרקו תודה ...
כן , פיספסת את זה בשרשור (אפילו 2 תגובות לפניך) . קרא רק את העמוד הזה (24) כל התשובות מפורטות .
וכן , ההדבקה של הפלציב היא רק על בסיס הדבק שלו . הדבק כל כך חזק , שאם בטעות הנחת אותו ולחצת טיפה , זהו . הלך קאפוט
אותו קטע , כיוון , שהוא יתלש עם רדיד האלומיניום וישארו דבוקים חלקי חומר הבידוד על המצע אותו הדבקת .
תכנן על "יבש" (טרם הורדת יריעת כיסוי הדבק) בדוק , חתוך ורק לאחר מכן גש להצמדה . שיהיה בהצלחה ...
שחר .
אהה נועם , סליחה ... לא התייחסתי לשאלה שלך לגבי אם ציפיתי גם את מכסה המנוע מבפנים ?
אז כן . בודדתי גם את מכסה המנוע מבפנים (יש תמונות בשרשור) אך לא עם פלציב אלא עם חומר בידוד אחר .
take a look ,בבקשה
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=52406&page=18
שחר
תודה על הלינק- זה אכן הדבר שחיפשתי.
איזה חומר זה? מהיכן רכשת?
אני ביצעתי את הבידוד עם פלציב ללא דבר וניצלתי חורים קיימים בפח והידקתי אותו לרצפה. יתכן ואוציא אותו (כך תהיה לי השבלונה) ואקח את החומר שאתה השתמשת בו.
בהמשך לשאלה נועם ... אין דבר שביצעתי אני חושב , שלא ציינתי אותו בשרשור...
מה שכן , לא זכור לי איך החומר נקרא , מחר אחזיר לך תשובה .
בעמוד 20 התייחסתי לחומר הבידוד בו אשתמש לפנלים ולדפנות - יש תמונות גם מהכנת פלטות הפנלים האחוריות
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=52406&page=20
וגם בעמוד 22 - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=52406&page=22
את חומר הבידוד לדפנות ודלתות וכל מה שבניצב קניתי כאן אצלנו באריאל בחנות חומרי בניין . מחירו נמוך והוא יעיל
רק למקומות אלו . במקום בו לא דורכים .
חומר הבידוד לתחתית הרכב מדובר בחומר אחד בלבד (פלציב) . עניתי על השאלה הזאת בדיוק לסנדק 3 תגובות מעלה .
אם אתה לא קורא , אתה מפספס דברים חשובים לדעתי :
שחר .
זהו , סיימתי עוד שלב , בניית ארגז הזיווד הושלמה . רגע ... , אל תדאגו , זה לא יראה כך .
מחר (בשאיפה/תקווה) אני כבר אביא את הריפוד והוא יקבל את המראה סופי . כמובן גם ידיות כבר יש .
לא מצליח לכווץ ולהעלות עוד זוג תמונות , אצרף בהמשך ....
שחר
שחר כהרגלך בקודש - עבודה מהממת על הבלייזר !
לדעתי גיפ השנה !!!
תודה אשר , צפה לטל' בקרוב , עוד לא יצא לי לדבר איתך מאז הבנתי שהאוטו למכירה ... צפה פגיעה :(:p ...
O.K אנשים ...
עד כה , שיתפתי אתכם והעליתי כל פיסת מידע כולל כתובות , שמות עסקים , חומרים וכד' מהיכן השגתי כל דבר שבוצע ברכב .
עקב פניות ושאלות רבות באשר לריפוד ולרפד שביצע את העבודה , תחילה , נתבקשתי על ידו לא לפרסם פרטיו והעברתי רק
למי ששאל או פנה אישית . כעת ,הוא התיר לי להעלות כאן בפורום (אני לא נכנס לשיקוליו) אולי כיוון שהיה עמוס מידי בעבודות
או מחשש שלא יעמוד בעומס . אני יכול עוד להגיד , שחסרים לי אצלו עוד יומיים השלמה ויש לי תעודת רפד :p;)
בחירת החומר והגוון בוצעו על ידי והעבודה על פנים הרכב פזית במשותף .
"מרפדיית אחים עמירה" ר"ח הלהב 3 אזה"ת חולון טל: 03-5594703 אתר : www.ammira.co.il (http://www.ammira.co.il/)
זה גם הזמן והמקום להודות לכם (אם אתם רואים את זה) איציק וחי וכמובן תודות למרק . עשיתם עבודה מדהימה ...
שחר .
shay_love_off_road
04-01-12, 19:21
שחר! שיחקת אותה עם הארגז! רק שאלה, מאיפה הפתיחה והסגירה שלו?
שחר, יש מצב ששבוע הבא יש לי זמן , אשמח לקפוץ לראות את האביר השחור, אני מת לראות אותו במציאות!
שי אתה מוזמן חופשי ...
לגבי הפתיחה והסגירה , עכשיו הכל יהיה מובן עם זוג התמונות החסרות מאתמול שהצלחתי לכווץ ולהעלות רק עכשיו ...
שחר .
shay_love_off_road
05-01-12, 18:19
איזה מגירות! זה הולך להיות מרופד בשחור? או בצבע של המושבים?
שחר! האוטו שלך משלב לשלב נראה יותר ויותר כאילו הוא נלקח מסרט, - תענוג של פרוייקט לעייניים
תודה שי ,,,
הוא ירופד באותו שטיח שחור שהשתמשתי בו לריצפה ולדפנות . כבר לקחתי מידות לחיתוך והשבוע אני מעריך ,כבר אביא את החומר
וארפד .
המטרה היא , שזה יראה כחלק אינטגרלי מתא המטען . הוא יתיישב built in בין בתי הגלגלים ובגובה משענת המושב האחורי .
כיוון שהוא רחב יותר ממשענת המושב האחורי , בולט מצדדיה ומגיע מדופן לדופן , הוא גם יחצוץ / יפריד בין תא המטען לתא הנוסעים .
שחר .
סיימתי עם ריפוד הארגז כבר בשני והוא הוכנס למקומו הקבוע . אומנם עבדתי עם דבק מגע אבל נעזרתי גם באקדח סיכות .
נשאר לי לעבור עליהם ולטשטש אותם בשחור .
סלחו לי על איכות התמונות , ירדתי חולה מת לצלם כמה , בהפוגה החלקית הראשונה של הגשמים
מאז אתמול אצלנו וכשהאוטו מונע ודי צמוד לחלקו האחורי של קיר החניה (מכאן האדים והטישטוש) .
אני מתקדם כל הזמן עם מה שעוד נותר לי ולא מפסיק לרגע . מצאתי כבר ידית סגירה כפי שרציתי למתקן גלגל הספייר וגם בוקסה/מיסב
כזה , יש מי שדואג לי . במקביל , נבחרה כבר מער' כריזה - תירכש בקרוב , כנ"ל מקסטראק ומיקום הקונסולה העליונה .
העדכן בהמשך + תמונות כרגיל ...
שחר .
שחר ידידי הצעיר
אני טוען שהפורום הזה הינו התרופה הטובה ביותר לכל ואני מדגיש לכל תהליך החלמה
לאחר שביומיים האחרונים הבטן שוב התחילה לעשות קולות של אישפוז-לא ויתרתי וישבתי מול הפורום והתחלתי לקרוא את השרשור הזה מ-א ועד ת
ונהניתי מכל רגע-שקעתי בעולם של שיפוצים ודימיון וחלומות ושכחתי בכלל שיש לי בטן-ועכשיו לא אישפוז ולא נעליים
עכשיו רגוע ושמח עם כוס תה מהבילה אני שוב כותב לך
תודה על השיתוף
יוסי
תודה ראיד , שמע , התימני הגבוהה והחבר שלו בעל המוסך לא עושים לי חיים קלים בזמן השיפוץ והבניה הזאת , מה חיים קלים ?
מתעללים בי המניאקים !
אני מתקשר להזמין אלי לקפה ואני שומע אותם בקשר והוא אומר לי : " אין בעיה , תשים על האש אבל יקח לי כמה שעות להגיע
מורדית ... " אחחחחחחחחחחחח ת'מבין מה אני עוד אוכל ?
שחר .
נ.ב : אנשים , אני מחפש ג'נט קוטר 15 , 6 חורים 10" כמו זה שיש לי על האוטו . ישמש אצלי כספייר , נועל צמיג 33" .
שיהיה עם אותה דוגמת משולשים , לדעתי הם של אמריקן רייסינג , ג'נט ברזל ציפוי ניקל . משומש במצב טוב , אפשרי חדש
במחיר שפוי. תודה ...
אחחח יוסי ,,,,
נשמה , מה אני עוד אכתוב ואגיד לך כאן שלא אמרתי כבר ?
אני שמח שאתה נהנה מהתוצאות , השיתוף והתהליך ואם זה בכלל עושה לך להרגיש טוב בריאותית אז בכללל...
בהשקה / טיול , מבטיח לפנק אותך ב double shot :p , תהייה קרוב אלי (גם ככה אני בקושי שותה ) ;)
שחר
shay_love_off_road
14-01-12, 19:03
איזו עבודה! תענוג לעניים!!!! - עשית לנבלה טסט?
כוס אכתק שורול, רציתי לקפוץ לראות את הבהמה שבוע שעבר, לא יצא לי,
לא , עדיין לא הלכתי לטסט , גם או בעיקר בגלל המחלה לא יכולתי לעבור למאיר לאסוף את תעודת הביטוח ,
מקווה שזה יטופל ויסתיים השבוע .
וזה שעוד לא יצא לך לראות , מבחינתי זה טובבבב . כך שתראה אותו live בסיום .
שחר .
GodsFather
15-01-12, 16:00
את הברכות שלי אתה לא צריך. את הויסקי אני עדיין זוכר והמועד קרב.
עכשיו - אם עדיין לא עשית את זה, תעלה תמונות של הגשעפט לגלגל ספייר כולל מה שמצאת עכשיו, מעניין אותי (ובטח את האחרים) מה עשית שם. ואם הזכרון שלי שוב דפוק וכבר הצגת את זה, אז תגיד.
:)
שחר
אם אתה מרוצה מהפחח וממליץ, אז אשמח לפרטים שלו בשביל הפרויקט שלי
שחר
הארגז נראה חבל על הזמן ,כל הכבוד.
הבלייזר הזה כמו יין ,רק הולך ומשתבח במעלה הזמן.
את הברכות שלי אתה לא צריך. את הויסקי אני עדיין זוכר והמועד קרב.
עכשיו - אם עדיין לא עשית את זה, תעלה תמונות של הגשעפט לגלגל ספייר כולל מה שמצאת עכשיו, מעניין אותי (ובטח את האחרים) מה עשית שם. ואם הזכרון שלי שוב דפוק וכבר הצגת את זה, אז תגיד.
:)
ככה אתה מכיר אותי אמיר ? אם היה משהו מוכן מבחינת בניית הפגוש והמתקן לגלגל ספייר הייתי מעדכן כאן ומעלה תמונות .
בקרוב , קרוב מאד זה יגיע ... אם הכל ילך כמו שצריך , בשבוע הבא ב"ה זה יהיה מוכן ...
עדכנתי רק במלל שכבר השגתי וקניתי את ידית הסגירה למתקן ולגבי הבוקסה / מיסב לציר , יש מישהוא שמכין עבורי .
השבוע ביצעתי בדיקת "רכב מיושן" והוא עבר טסט . בלי מאעכר ובלי קומבינות , מכה ראשונה .
שחר
אם אתה מרוצה מהפחח וממליץ, אז אשמח לפרטים שלו בשביל הפרויקט שלי
אין בעיה , אתה מוזמן לדבר איתי טלפונית ...
אישית , עבדתי על האוטו פיזית 6 שבועות בנושא הפחחות וצבע ונכחתי במקום כל הזמן .
יש אימרה שמלווה אותי זמן רב : " אם יש משהו שאתה רוצה שיבוצע הכי טוב שאפשר - עשה אותו בעצמך " .
עד כמה שניתן (ולא תמיד ניתן) ובמסגרת המגבלות כמובן , אין מה לעשות ...
שחר
הארגז נראה חבל על הזמן ,כל הכבוד.
הבלייזר הזה כמו יין ,רק הולך ומשתבח במעלה הזמן.
תודה שי ,
כן , ממש כך ... עם הזמן וישום המשך התוכניות רואים ומרגישים את ההשבחה ...
(החזרתי לך תשובה בה"פ) לבקשה ...
שחר .
GodsFather
04-02-12, 07:55
שחר, קיבלתי.
אגב, התכונן להגעת הויסקי :)
shay_love_off_road
04-02-12, 11:21
השבוע ביצעתי בדיקת "רכב מיושן" והוא עבר טסט . בלי מאעכר ובלי קומבינות , מכה ראשונה .
שחר .
מזל טוב בנדם! אני מת לראות את הפר הזה דוהר!
אין בעיה , אתה מוזמן לדבר איתי טלפונית ...
בשמחה, אבל מה מספר הטלפון שלך?
לא ראיתי אותו בפרטים שלך
בבקשה ...
050-5568074 שחר .
מזל טוב בנדם! אני מת לראות את הפר הזה דוהר!
תודה ,
לא יותר ממני :p
שחר .
היום במקום לשרוף כסף על דלק בטיול,ישבתי וקראתי את כל השרשור,
אין מילים בנאדם,פשוט ווואאאאווו.נקודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.