צפייה בגרסה מלאה : Article: מתכון שטח - שקשוקה כמו ששקשוקה צריכה להיות
גלעד מאירי
28-04-11, 13:00
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?2119-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%A9%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%A9%D7%A9%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7% 94-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA
נראה מצוין, אבל זה עם בצל אז אני לא אוכל... (חיוך)
אהבתי את המשפט האחרון "מכבים את האש ומאפשרים לה עוד כמה דקות להתייצב", למעשה זה החלק הכי קשה בעשיה (שוב חיוך).
לא ידעתי שצריך שישה איש להכין שקשוקה מסכנה.......
סוזי המשתוללת
28-04-11, 14:09
התוספת שלי
תבלין סומק
חתיכות קבב בגודל 3x3
אני לא נוהג לכסות ודואג לבישול מאאד איטי (שונא שנהיה לבן )
בכל מיקרה עשיתם חשק
נו..? סתם שקשוקה...
ובמקור, בשקשוקה באמת אין בצל.
ואם נשארו כמה שיפודי פרגיות מוכנים מהערב שלפני, תשמרו אותם במקרר/צידנית, ואחר כך תכניסו פנימה לשקשוקה. זה סטארט-אפ.
שקשוקת מילואים
במחבת גדול שמחומם על גחלים
יוצקים שמן מקופסאת טונה, כן את השמן של הטונה,
בצל בינוני,
חצי ראש שום
6 עגבניות עם כל המיץ
נותנים להכל להתבשל תוך מינימום בחישה, ואם נוגעים רק התנועות קיפול,
אחרי שהעגבנית מתרככות דיים
2 שיקיקי מלח (נו האלה מהמנת קרב...)
את כל הטונה מהקופסא ועוד אחת...
בחישה עדינה ואיטית
לשבור ביצים 5-6-7 כמה שבא..
פלפל שחור בנוהל המלח..
להניח על גחלים חמות פחות.
חלבון הביצים הופך ללבן,
להוריד מהגחלים ל5 דקות
ורק אז לקרוא לחבר'ה....
בתאבון!
תומר, אם יש לך במילואים מחבת, וביצים, ושום... אז מה הבעייה לעשות שקשוקה? בשביל מה לדחוף פנימה את הטונה?
הבעייה מתחילה כשאחת משלושת אבני היסוד - עגבניה, שום, ביצה - חסרה. ולאחרונה בצאלים, קל יותר לגנוב רימוני יד מהבונקר מאשר להוציא ביצים טריות מהמטבח.
לשקשוקה יש מקום של כבוד ברשימת אבות המזון של הג'יפאי המטייל.
יש לה מיליון ואחד גירסאות. כל אחת טובה מרעותה.
אז מה שלי נראה, זה שהגיע הזמן לתחרות שקשוקות. כמובן בשטח.
אז מה שלי נראה, זה שהגיע הזמן לתחרות שקשוקות. כמובן בשטח.
עכשיו אתה מדבר!
אז מה שלי נראה, זה שהגיע הזמן לתחרות שקשוקות. כמובן בשטח.
אני מכין את התערובת יום קודם בבית, בבישול איטי מאוד שלוקח שעה. לשטח מביאים חתיכות עגבניות וכו. אם יש תחרות שקשוקות- אני בפנים.
liontamer84
29-04-11, 11:07
תחרות שקשוקות נשמעת מעולה!!
שמישהו ירים את הכפפה
תקבעו מקום וזמן והזוכה יקבל את הספר בישולי הדרך, הרי הודות למתכון מהספר הכל התחיל...
סביון
שבת עוד שלושה שבועות!!! יוצא ה-21.5.11. מקום: רחבת בית המשאבות בירקון, גדול ומוצל. אתם בעניין?
יש אתר שקשוקה נפלא מלא במתכונים מעניינים וטעימים עולם השקשוקה בכתובת http://www.bshakshuka.co.il
במקרה האתר נבנה ומתוחזק על ידי הבן שלי תהנו .
שבת עוד שלושה שבועות!!! יוצא ה-21.5.11. מקום: רחבת בית המשאבות בירקון, גדול ומוצל. אתם בעניין?
לאיזה אתה מתכוון ??-
לאבו ראבח?
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?55740-׳×׳—׳¨׳•׳×-׳”׳©׳§׳©׳•׳§׳•׳×-21.5.2011&p=382529#post382529
בבקשה: כפפת המטבח נזרקה: יש שרשור לתחרות שקשוקות. יש מיקום. עכשיו צריך שופטים, שקשוקות ופרס (ספר זה יפה, פויקה או גזיה ראויה זה שווה)
לאיזה אתה מתכוון ??-
לאבו ראבח?
חושב שכן אבל לא בטוח. מחר בבוקר אני אולי אסע לשם לבדוק את השטח
אבוד לכם.
ולא, אין לי כוונה להכין משהו צמחוני........;)
אבוד לכם.
ולא, אין לי כוונה להכין משהו צמחוני........;)
מתחיל להיות מאתגר :rolleyes:
טלי, תשמרי לי מנה ...
הנה זה מתחיל.
תותחית שקשוקה עם קבלות - הולך להיות מעניין.
מתחיל להיות מאתגר :rolleyes:
טלי, תשמרי לי מנה ...
משחק מכור.
לא באה.
משחק מכור.
לא באה.
מ'זתומרת ?
יש משהו שאנחנו לא יודעים ?
מ'זתומרת ?
יש משהו שאנחנו לא יודעים ?
כן.
אתם בנים ואני לא.
אתם בנים ואני לא.
בזה לא קשה להבחין :rolleyes:
(לפי הטמפרמנט כמובן ...)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.