PDA

צפייה בגרסה מלאה : מי מכיר את מיגרש עודפי הציוד ליד צריפין

רגב1971
27-10-11, 22:55
אני לא מכיר את שם המקום
עלויות ביחס לחנויות טכניות (לא הום סנטר ודומיו)
מצב כלים, ציוד וכו'

ishc
27-10-11, 23:01
אתה מדבר על ל.כ.?

Tourist
27-10-11, 23:05
ל.כ בע"מ - עודפי ציוד: http://www.lkltd.co.il/

מאיר רוטברג
27-10-11, 23:19
זה לא זבל שיש בהום סנטר ודומיו סחורה מצויינת במחירים טובים והוגנים ושרות מצוין.אזהרה. המקום ממכר זה גן עדן לגיפאים ולאוהבי ציוד. *

ofer23
27-10-11, 23:34
זה לא זבל שיש בהום סנטר ודומיו סחורה מצויינת במחירים טובים והוגנים ושרות מצוין.אזהרה. המקום ממכר זה גן עדן לגיפאים ולאוהבי ציוד. *
יש הרבה פיתויים, תשים לב מה אתה קונה,תבדוק אותו בחנות ותוודא שיש אחריות כי בדרך כלל אין.

GodsFather
28-10-11, 05:30
תוודא שיש אחריות כי בדרך כלל אין.

לא יודע איזה נסיון יש לך איתם, אבל כשלי התקלקלו מוצרים מסויימים, ניגשתי לשם והחליפו לי. אין לי אחוזים שם ולא קשרים עם הבעלים. יש דברים שהם אומרים בגלוי שאין עליהם אחריות אבל יש גם מוצרים שיש להם אחריות.

יש נשים שיגידו של.כ. זה הסופר-פארם של הגברים. (מי שראה אישה בסופר-פארם מבין על מה מדובר) :)

רון נחמן
29-10-11, 08:05
קניתי שם לא מעט, גם לעצמי וגם למספר עסקים שעבדתי בהם -

הציוד הוא לא זבל, אבל בהרבה מקרים הוא כן סיני. לא תמיד זו בעיה.

לגבי השירות - יצא לי להחזיר לשם סט מברזים ענק כחצי שנה לאחר הקנייה, לאחר שהשתמשתי בו וגיליתי שהוא לא מתאים לברגייה שלי. הם זיכו אותי על מלוא הסכום, ועשו זאת עם חיוך. באותה הקנייה גם הביאו לי בחינם צינור חדש לקומפרסור שיש לי ברכב ונקנה שם אי שם בעבר הרחוק.

nirs
29-10-11, 09:18
קניתי שם לא מעט, גם לעצמי וגם למספר עסקים שעבדתי בהם -

הציוד הוא לא זבל, אבל בהרבה מקרים הוא כן סיני. לא תמיד זו בעיה.

לגבי השירות - יצא לי להחזיר לשם סט מברזים ענק כחצי שנה לאחר הקנייה, לאחר שהשתמשתי בו וגיליתי שהוא לא מתאים לברגייה שלי. הם זיכו אותי על מלוא הסכום, ועשו זאת עם חיוך. באותה הקנייה גם הביאו לי בחינם צינור חדש לקומפרסור שיש לי ברכב ונקנה שם אי שם בעבר הרחוק.

+1
גם לי יש רק חוויות חיוביות איתם.

שי קרנצלר
29-10-11, 09:46
יש כלים שניתן להשיג בעיקר שם

dingo1st
29-10-11, 10:18
סכנה!!!!!
זהירות חומר ממכר!!!
גם אני התחלתי בביקור ככה משהו קטן .. חבר אמר לי כך תנסה זה יעשה לך טוב...
אז קניתי סט מפתחות רינג-פתוח....
ואז סט בוקסות... ורצועות... והיי ליפט... ופנסים.. ושרשראות.. סובארו טנדר יד 1 של עריית ירושלים... ומקווץ קפיצים.. וארגז כלים.. וראצ'ט פנאומטי "2\1 ... וסט אלנים.. וטורקס.. וקצת .. ועוד טיפה.......
ואז הגעתי למצב של מממש היתמכרות.. לא יכול להעביר יום מבלי לעשות שם סיבוב...
היום אני מוודה ששכחתי את הויזה בבית לפני שאני ניכנס....
לגבי איכות הכלים.. הכלים הידניים עובדים אצלי כבר 5 שנים בסדר גמור.. הרא'צט הלך מהר מאד .. אין שירות תיקונים...

hadtomer
29-10-11, 11:45
יש לי רק דברים טובים לומר עליהם. ג'ק בקבוק, סט בוקסות, ראצ'ט, רצועות גרירה- המחירים מצוינים והשרות על הכיפאק. (ותמיד אפשר ללכת להסתכל מאחור ולפנטז על יונימוג, או משאית כיבוי אש).

אבל - - - - - - רק לשים לב היטב מה קונים-חלק מהציוד איכותי אך חלק, במיוחד מה שנמכר בתפזורת, יכול להיות די חד פעמי, או בגלל שימוש קודם-או בגלל מוצא מפוקפק במזרח הרחוק.

רגב1971
29-10-11, 20:23
תודה רבה על המידע

-->