צפייה בגרסה מלאה : בולם הגה של זוקילנד או שימסים של מורי??
חברים,
מה עדיף להקל על הרעידות המפורסמות בהגה בג'ימני עם צמיגי שטח מלא של מקסיס - בולם ההגה שמתקין ליאור או השימסים שמתקין מורי?
אתה צריך לדבר עם אנשים שהתקינו את הדברים האלו ולראות עם באמת השפיע.
גם ליאור וגם מורי מקצוענים בתחומם ככה שאפשר לסמוך על שניהם...
תשקול גם החלפת זרועות הרדיוס הקידמיות.
תרוויח תיקון זוית הקסטר שגורמת לרעידות וגם חיזוק של הזרועות.
אם תלך על הפתרון הזה, תשקול גם את נושא ההגבהה אם תגיע בעתיד, ככה שזיות התיקון תתחשב בהגבהה.
בזמנו שהיה לי ג'ימני נטרפתי מהרעידות האלה. הן שיגעו אותי.
לפני שהלכתי והתקנתי כל מיני קיטים של כאלה ואחרים,
הפנו אותי לצמיגאי מסויים בשם זיתוני. הבנאדם פירק את המקסיס מהג'נט, הרכיב חזרה, ולא ראיתי רעידה אחת יותר עד שהחלפתי רכב.
גם היום אני דיי סגור על זה שאין לו רעידות גם עם הבעלים הנוכחי אפילו שעבר זמן רב.
שווה בדיקה לפני הוצאה של הרבה כסף.
לא יודע מי זה זייתוני, אצלי אחרי איזון טוב נעלמו הרעידות, בהמשך החלפתי גם זרועות רדיוס ועד היום, 5 חודשים , אין רעידות.
לא יודע אם זה הפתרון לכולם, אבל זה עבד אצלי.
לא יודע מי זה זייתוני, אצלי אחרי איזון טוב נעלמו הרעידות, בהמשך החלפתי גם זרועות רדיוס ועד היום, 5 חודשים , אין רעידות.
לא יודע אם זה הפתרון לכולם, אבל זה עבד אצלי.
החלפת לזרועות מקוריות חדשות או שיש זרועות משופרות?
לשים בולם הגה ולחשוב שזה יפתור את הרעידות זה כמו לשים פלסטר למישהו עם שבר פתוח.
החלפת מיסבי קינגפין עם כיוון עומס נכון (בשימוש שימסים אם נדרש), כיוון כינוס גלגלים (TOE), החלפת בושיניגים במוטות הרדיוס, הגדלת קדם אופן (CASTER) ואיזון גלגלים הם הפתרון האמיתי לבעיית הרעידות.
בולם ההגה בא לעזור לך במצב בו כבר יש רעידות ואתה צריך להתמודד איתן כשמולבשים גלגלים בקוטר גדול ובמשקל כבד על קצוות הסרן + משקל עצמי גבוה (כולם לא רלוונטים לג'ימני). זה לא פשוט להחזיק את ההגה כשזה קורה וזה בהחלט אחד הדברים הפחות נעימים ומסוכנים.
חברים, מבלי לגרוע מילימטר מכבודם ומקצועיותם של ליאור ומורי,
ב אוק' 2010
אחרי אין ספור כיוונים, איזונים , הצלבות ושאר מרעין בישין
נכנסתי לצמיגי מקסיקו בנתניה, שבכנות ראוייה לציון הפנה אותי מיידית למוסך המרכזי של סוזוקי
מנהל העבודה שם ידע בדיוק במה מדובר.
4 שימסים לזרוע
ואני "מצטט מהחשבונית"
מס פריט P-09181.15158.000
ק' 5 / 4 / 3 - SN413V
360 שקל כולל הכל
מאז עברו כבר 30000 קמ
כולל שטח וכולל החלפת צמיגים, [ מקסיס 751 אפריל 2011]
והרעידות [ טפו טפו], לא חזרו.
אגב, לבעלי היוזמה והיכולת, עלות שימס בודד לצרכן, 7 שקלים !!
בהצלחה
החלפת לזרועות מקוריות חדשות או שיש זרועות משופרות?
מקוריות חדשות
אהלן.
בוא נבהיר רק שהשימסים הם לא שלי אלא של סוזוקי,עפ"י הוראת תיקון שהם הוציאו כדי לעזור לבעיית הרעידות.;)
ברוב המקרים מושג שיפור קיצוני כשמתאימים את השימסים כמו שצריך.
אבל....גם הפיתרון הזה לא מטפל בבעיה האמיתית שאותה פותרות זרועות רדיוס שמתקנות את זווית הסרן,ביחד עם תותבים קשיחים יותר.
כמו שנכתב כאן,גם גלגלים מאוזנים היטב תורמים לאי הופעת התופעה.
מקווה שעזרתי.
מורי
התופעה היא רק בצמיגים של מקסיס?
אני לא זוכר איפה זיתוני נמצא. אני חושב בגבעתיים, חפש צמיגי זיתוני בגוגל.
והתשובה לשאלה של פינטוס היא לא, לא קשור ספציפית לצמיגי מקסיס.
GodsFather
13-12-11, 05:05
רק תיזהר לא להכנס לצמיגיה של יוסף נעים עם הבגושים, גם היא בגבעתיים. :)
ולגבי הנושא הנידון - שימו לב למה שמורי אמר - "בוא נבהיר רק שהשימסים הם לא שלי אלא של סוזוקי,עפ"י הוראת תיקון שהם הוציאו כדי לעזור לבעיית הרעידות"
וזה העניין העיקרי, יש פתרון, גם אם הוא לא סופי (לראיה משפט ההמשך של מורי), הוא רשמי מהחברה. היו על כך שרשורים בעבר ואפילו העתק של הBULLETIN מסוזוקי.
אני לא יודע איזה בולם הגה ליאור שם, אני כן יודע שהוא בחור רציני בעבודה שלו.
איזון גלגלים הוא השלב הראשון שעושים, גם בחברה, בנושא הזה. לפעמים זה מספיק, לרוב זה רק מחזיק תקופה וחוזר חלילה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.