צפייה בגרסה מלאה : סרנים צרים של סיג'יי כסרנים רחבים לסמוראי?
אני יודע שהמהפך אפשרי טכנית..השאלה אם הוא שווה?
האם AMC20 ודנה 30 צרים של סיג'יי יוכלו לעבור בקלות הסבה לסרנים רחבים בסמוראי מלפני שנות ה88?
אז אני מקבל את הציריות הקדמיות שלך. די כבר יא משועמם ;)
זה לא בשבילי...
אני מסודר בקטע הזה נשאר לי רק:
מיכל דלק מוגדל
מחשב ניווט שצריך להתאים
לצבוע לאדום וכו' וכו'
זה לחבר שמחפש..
וחשבתי על זה כי זוג סרנים כאלה עולים 2000 שקל שזה זיל לזול ביחס לסרנים של סמוראים
קח בחשבון יחס העברה של 3.31, האוטו לא יזוז.
עוד משהו זה שהדיפ׳ ענק ועם צמיג פחות מ-31 זה יהיה נמוך.
סרנים של טויוטה או ג׳ימני זה אידאל לדעתי או למצוא סמוראי לפירוק ולקחת ממנו את הסרנים, ואז המחיר יוצא סביר מאוד.
קח בחשבון יחס העברה של 3.31, האוטו לא יזוז.
לא נכון. בהרבה סרנים צרים של CJ היחס הוא 4.10:1. לא שזה יעזור לכם...
עוד משהו זה שהדיפ׳ ענק ועם צמיג פחות מ-31 זה יהיה נמוך.
נכון. הביצה של AMC20 עצומה בגודלה. כמעט כמו דנה 60. גם עם צמיג 31 היא חוטפת בומבות, ולהבדיל מהדנה 60, המכסה של AMC20 רגיש ומתקמט בקלות.
מנסיוני האישי עם CJ5, זה סרן מקולל - המבנה המטופש של פלאנג' וציריה נפרדים מזמין צרות (ומזמין גם ציריות one-piece חדשות ויקרות מאמריקה...) לא שלסמוראי יש אפילו שליש מהמומנט שדרוש כדי להרוס את ה-splines בפלאנג' כמו ש-CJ עם מנוע בריא עושה בקלות מפחידה, אבל בכל זאת.
סרנים של טויוטה או ג׳ימני זה אידאל לדעתי או למצוא סמוראי לפירוק ולקחת ממנו את הסרנים, ואז המחיר יוצא סביר מאוד....
אוקיי.
ירדתי מהנושא. תודה רבה@
בזמנו רמי המכונה "רמוראי"
בנה סמוראי עם סרנים של cj
אני ראיתי את העבודה,חבל על הזמן!
ואני חושב שאין חכם כבעל נסיון ,תתיעץ עמו,ואני מבטיח לך שלא תרד מזה כ"כ מהר.
גל
GodsFather
17-02-12, 05:47
שגיא, היה על זה שרשור זהה של טל SAPOG כשהוא התחיל לתכנן את הטנדר שלו. גם הוא ירד מזה בדיוק מאותן סיבות. ואפילו אם פותרים את הבעיה שדרור העלה (כפי שרמי פתר).
אגב, יש לי בית אחורי (צינור) של 88 רחב בארץ, אם זה עוזר לך/לו, נסתדר על משהו, דבר איתי בפרטי.
הירשפלד יובל
17-02-12, 11:58
" בזמנו רמי המכונה "רמוראי"
בנה סמוראי עם סרנים של cj
אני ראיתי את העבודה,חבל על הזמן! "
לא רציתי להעלות את הנושא ולדרוך ולו בטעות על פצעים .לי עוד זכור כשהייתי אצל רמי והרכב היה כבר מפורק כמדומני בין היתר כנראה לאחר כמו שסיפר לי רמי הרכב הורד מהכביש פעמיים באותו יום ע"י ידידנו הכחולים . (אני עוד זוכר את הרכב במפגש ליד יקנעם איך שילוב של הנהג והרכב עלו מסלול בוץ , מדרגות ועליה בפחות מדקה )
לא רציתי להעלות את הנושא ולדרוך ולו בטעות על פצעים .לי עוד זכור כשהייתי אצל רמי והרכב היה כבר מפורק כמדומני בין היתר כנראה לאחר כמו שסיפר לי רמי הרכב הורד מהכביש פעמיים באותו יום ע"י ידידנו הכחולים . (אני עוד זוכר את הרכב במפגש ליד יקנעם איך שילוב של הנהג והרכב עלו מסלול בוץ , מדרגות ועליה בפחות מדקה )[/QUOTE]
עד שלא תשאל ותתיעץ עם המקור,קח הכל בע"מ
אני במקרה זה שפירק את הסמוראי הנ"ל לאחר ההשבתה
ואני יכול רק לתאר למה הורידו את הרכב,ואני לא חושב שזה עקב הסרנים!
א.הסרן האחורי היה דנה 44 רחב ולא צר
ב.הכנפונים לא כיסו את רוכב הגלגלים
ג.הצמיגים היו 31 גםלא ברישיון וגם בולטים
ד.הקפיצים ישבו על הסרנים ולא כמקובל
ה.היו כל מיני ריתוכים על השילדה כדי למקם את הבולמים וכו...
ו .לא היו כיסאות מאחור
ז.היה לו זין של מזל!
.העבודה נעשתה בצורה מאד מקצועית וטובה אך לא לשם נסיעה על הכביש בצורה חוקית
אני מאמין שאם תשים דגש,,על גובה ,כנפונים,צורה פחות או יותר סבירה אף אחד לא יכול להגיד לך כלום!
;;
גל
GodsFather
18-02-12, 08:33
איך שלא מסתכלים על זה, AMC20 לא יעשה טוב לסמוראי.
דנה 44 זה כבר סיפור אחר, אפשרי ומוצדק.
ובכל מקרה, כל שינוי שהוא צריך לדעת לעשות כראוי גם אסטתית ולא רק הנדסית.
סרן רחב ? מתאימים כנפונים
קפיצים מעל ? דואגים שהעבודה תראה כאילו זה הגיע כך מהיצרן. וזה אפשרי. וכך גם גובה הרכב לא מושך את העין.
אין פה קשר לרמי, כי יש לא מעט רכבים מדוגמים שמתרוצצים להם בארץ עם סטאפים לא רחוקים מזה.
כמובן שמעבר להכל, צריך גם לדעת היכן לנהוג. יש מקומות שהם מועדים לפורענות כחולה, מלכודות ידועות ומוכרות, וכן צריך גם קצת חשיבה יצירתית ותכנון מקדים.
שום דבר לא צריך לעצור אדם מלהגשים חלום מוטורי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.