צפייה בגרסה מלאה : הלכו לעולמם הגומיות של מוטות הרדיוס ....
מי החליף גומיות כאלו ב td5 דיסקברי
המלצות מה לרכוש ????
לג'קי יש כאלו וזה לא משהו כזה יקר
לג'קי יש כאלו וזה לא משהו כזה יקר
סלח לי אבל מג'קי לא הייתי קונה גומיות, 3 נסיונות בעבר (דיפנדר 110) עם בושינגים אצלו נגמרו בהשבתות של טיולים; שלא תבין לא נכון אני קונה ממנו הכל חוץ ממוצרי גומי שנראה כאילו מיוצרים מחרא של עופות.
בנושא בושינגים הייתי הולך לחלק מקורי, זה לא משהו שהולך כל שנה לעזאזל ואתה מעוניין להחליף, לסמן V ולהמשיך הלאה בחיים.
אני רק נזכר בעבודת ההחלפה כל פעם ואיזה קללות הוא היה חוטף ממני כל יום ראשון...כמובן שהשירות של ג'קי הוא מעל ומעבר והייתי מקבל זיכוי, כוס קפה וחיבוק אבל זה לא כיף בכלל לנסוע בלי בושינגים של מוטות רדיוס.
מיי טו סנט.
אולי אתה לא מתקין אותן נכון ?? אתה מוכן לשלם יותר ולקבל מקורי ??
קניתי אצלו לפני 5 שנים .מקוריות . עדיין תקינות .ו.....עושה 50 אלף + - ק"מ בשנה. שטח וכביש . שוקל 2500 ק"ג באופן קבוע = רכב עבודה
מותקנות יופי. פעם לא היו לו מקוריות רק זבל של בריטפרט
לנדרובר ובריטפרט לא מייצרים הגומיות של מוטות הרדיוס...
נכון גרשון אבל אלו של לנדרובר מחזיקות הרבה יותר זמן.
מתי בפעם האחרונה ניסית לריב עם הבושינגים האלו כדי שיצאו מהחור שלהן? זה לא סיפור פשוט אלא אם כן יש לך חולץ הידראולי, כמה ביננו יש להם חולץ הידראולי במרפסת?
מסכים איתך
עם חולץ הידראולי אין בעיה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.