צפייה בגרסה מלאה : רכישה באתרים מחו"ל
danny_aaron
31-07-12, 13:16
שלום לכם .
האם יש לכם נסיון או חוות דעת לגבי יבוא ורכישה של מוצרים מאתרים מחו"ל
כגון EBAY וכאלה .
יש כל מיני דברים קטנים שעולים פה הון ובחול הם יחסית זולים .
האם מישהו ביצע רכישות כאלה ומה צריך לקחת בחשבון לפני שקונים .
לדוגמה פנסים ,ערכות לשיפוץ ,קיט בושינגים .
ואיפה רוכשים את חלפים בארצינו הקטנטונת ?
תודות
דני
לי יש ניסיון מעולה על רכישת מוצרים באינטרנט (פרט לרכישה אחת מ-DX), הכל תמיד מגיע בזמן סביר ובלי בעיות. קח בחשבון שיש דברים שהם בעיתיים להכניס לארץ, פנסים למשל.
אני מזמין הרבה דברים מחו"ל עדיין תודה לאל לא ניתקלתי בבעיה רצינית
לא כל המוכרים עושים משלוחים לארץ אבל ישנן חברות ישראליות שעושות שילוח אווירי או ימי לבחירתך בתשלום סביר בהחלט
לרוב הם מטפלים בעניין שחרור מהמכס אם יש צורך ובתשלום המע"מ וכ"ו
אני עובד עם חברה שנקראת ushops ומאוד מרוצה
לפני הזמנה ניתן להתייעץ איתם והם יגידו מה בעייתי ומה ניתן להביא בקלות ויעזרו בהבאת המסמכים
אין לי כל קשר אליהם חוץ מזה שאני מזמין דרכם
חלקי רכב לא הבאתי לאחרונה אבל אני מביא לעיתים פרטי לבוש ואביזרים.
צריך לשים לב למספר דברים:
1. אם ארץ הייצור של הפריט הוא לא ארץ היבוא [כלומר רכשת בארה"ב משהו ייוצר בסין, לדוגמא] - יש על זה מכס, נדמה לי משהו כמו 12$.
2. יש צורות שונות של משלוח [ים, אוויר, צרורות או חבילה בודדת] וחברות שונות של משלוח. גם אם מה שהזמנת לא מחוייב במכס, חברת המשלוחים עשויה לגבות ממך עמלת שחרור. תוודא היטב מה צורת המשלוח, הסברים באתר של הדואר -שם הם הכי ברורים ביחס לעמלות שלהם.
3. יש/אין מכס על מוצר מסויים - אפשר לבדוק באתר המכס ויש גם מחירים שונים לפי מחיר המוצר.
לפני שנה/שנתיים הזמנתי מגפיים של הרלי והם הגיעו דרך דואר ישראל וגם לאחר המכס המחיר היה מצחיק.
לפני שבועיים רכשתי זוג מגפי עבודה ממוגנות של קטרפילר. המחיר באמזון היה בערך 100$ שזה מחיר מצויין לטעמי. באותו יום גם עשיתי הזמנה של בגדי עבודה מיונידרס כאן בארץ.
נחשו מה הגיע קודם - החבילה מארה"ב או החבילה כאן הארץ? - צדקתם!
המגפיים הגיעו במהירות שיא והשליח של UPS זרק אותם אצלי בחצר ונעלם. לאחר מכן הגיע החיוב וגיליתי כי אמזון גבו ממני עוד 40% על כל הסעיפים הנ"ל. לא תמיד ניתן לדעת מראש מה יהיה החיוב ולמה.
המגפיים הגיעו במהירות שיא והשליח של UPS זרק אותם אצלי בחצר ונעלם. לאחר מכן הגיע החיוב וגיליתי כי אמזון גבו ממני עוד 40% על כל הסעיפים הנ"ל. לא תמיד ניתן לדעת מראש מה יהיה החיוב ולמה.
אמזון לא גבו כלום
כשהמשלוח נעשה דרך UPS
או FEDEX אתה משלם מכס על מחיר המוצר+ מחיר המשלוח מראש, וזה יכול להיות בסביבות ה%40-%50 מהמחיר(תלוי במוצר), הגיוני לחלוטין ולא תקבל את הפרוט הזה עד ש UPS יחשבו בדיוק את המחיר לפי דרישות מדינת ישראל.
בפעם הבאה אתה מוזמן להשתמש ב TZAGISHOPS....שם אין דרישות מדינת ישראל, צלך צבוא, טפסים, פקסים, פקידים שותי דם,משרדים ממשלתיים וכדומה.
לפותח השרשור: נכון שפנסים זה בעייתי אבל יש פתרונות לבעיה, מנסיון. כול השאר....ממש לא.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.