צפייה בגרסה מלאה : שלום, נדבקתי במחלת הסמוראי
שלום לכולם, שמי הוד, אני מחדרה, בן 21 -אזרח טרי.עוד לפני הצבא נדבקתי ב"מחלה" של אהבת הג'יפים.עם הזמן גיליתי שאני מתחבר יותר לג'יפים פתוחים.. (פורוזה ויטרה סמוראי ספורטז') ואז (לפני שנה וחצי) יצא לי לראות אחד שגרם לי להנעל על הסוג -הסמוראי!יש לי תמונה שאני מצרף של אותו ברנש שכבש את ליבי. (אולי הוא של אחד החברים בפורום -אשמח לדעת אם כן)מאז אני קורא ומתענין על הסמוראי, אני רוצה להודות לפורום על כל המאמרים שמצויים פה! קראתי הרבה והיום החלטתי להירשם להודות ולשתף בתמונות.אני בשאיפה לרכוש סמוראי בעתיד הלא רחוק ובנתיים אני מרחיב את הידע בנושא.
"מחלה" נעימה לך. עצתי - קבע תקציב כולל כמה גרושים ליישור קו ואז תתחיל לחפש. לאט לאט בסוף גם אתה תמצא את הסמוראי שלך. אחלה כלי להתחלה וכשמשופר גם להרבה יותר מזה כמו שהראו כאן כמה חברים. קח בחשבון שהוא קטן צפוף וקופצני טיפה. מצד שני הוא מפצה ביכולות מדהימות וסקס אפיל בלתי נגמר.
תודה רבה אחי! אני מכוון לסכום של 30,000 +-
ואני מניח שאני אתחיל בטיולי שבילים פשוטים עד בינוניים כדי ללמוד את הכלי כמה שיותר טוב
היי פדר.
ברוך הבא למועדון החולים..יש פה הרבה כמוך. בניהם אני...
אם אתה צריך איזשהי עזרה אל תהסס לשאול הכל על גבי הפורום(כמובן אחרי שעשית חיפוש)
ואם אתה רוצה לשאול על רכבים ספציפיים אתה יכול להפנות אליי בפרטי, לצערי יצא לי לראות המון רכבים שעדיין מפורסמים בלוחות כשחיפשתי עם חברים שלי סמוראים בשבילם..
בנוסף אם אתה מעוניין אני מכיר סמוראי אחד ממש ממש מוצלח שעומד למכירה עכשיו
הוד ברוך הבא!
יש לך תקציב של 30 אלף לסמוראי?? אתה יכול להביא חתיכה של כלי!!!!
כל שאלה מענה בקשה במידה ואוכל לעזור - אעזור :]
אני גר בצורן (אזור נתניה) ככה שזה קרוב אליך, לפעמים אנחנו יוצאים לאזור שלך, אין לי בעיה לאסוף אותך שתצטרף איתנו לטיול (חבורה של סמוראים)
שיהיה המשך ערב מהנה!
אהלן הוד,
גם אני מחדרה וקניתי סמוראי לאחרונה.אם אתה מעוניין יש כמה "מגרשי משחקים" קרוב מאוד לביתנו.כמה דברים חביבים שיראו לך את היכולות של הכלי המדהים הזה
עוד עצה קטנה - אל תקנה סמוראי משופר.כל שיפור מוריד מהיציבות הגם ככה רעועה של הרכב (אם יצא לך לנהוג על סופות בצה"ל\סתם רכבי שטח אז בסדר).זה רכב עם סרן קדמי חי (הגה מעורפל),הנעה אחורית (מת לזרוק תחת),בסיס גלגלים קצרצר (עוד יותר מת לזרוק תחת) ויחס כוח-משקל מצוין (לזרוק תחת כבר אמרתי?)
כמובן שכל חסרון "כבישי" כזה מתבטא בהנאה צרופה בשטח (גם הקופצניות המוגזמת שלו בכבישים מתבטאת בגיהוץ שבילים יוצא דופן) ובתכלס אפילו סמוראי סטנדרטי מספיק לשטח-שטח.עדיף לך לקנות סמוראי יחסית סטנדרטי-זול (העיקר הבודי-שלדה) ולשפר אותו לפי מה שליבך נוטה אליו
המלצה שלי (די סובייקטיבית) : יש אצלנו בחור בשם עידן עקיבא שמוכר את הסמוראי שלו.כשבדקתי אותו הייתה לו בעיה עם מחזירי שמן שהוא כבר החליף,מעבר לזה האוטו במצב מצוין (רק הקפיצי עלים צריכים ערגול + חופש קטן בהגה שדווקא די עוזר לקחת תנופה עם הידיים כדי לסובב את ה"הגה בכוח" של הסמוראי)
בסופו של דבר "הלכתי על כל הקופה" וקניתי סמוראי ארוך,אבל אם לא הייתי חולה נפש,כנראה שהייתי קונה את הסמוראי שלו (או לא קונה סמוראי בכלל :p)
ברוך הבא למחלה,
יניב
תודה רבה חברים! :)
אתם נותנים הרגשה טובה וביתית :)
על הבוקר קיבלת מחבר תמונות שהוא צילם לי את הסמוראי של השכנים שלו (סמוראי פשוט ללא תוספות ) כי הוא יודע שאני מת עליהם.. האם זה משהו שכדאי לשתף או לא משהו שירגש מישהו?
שלום הוד!
הצטרפת למשפחה טובה ונעימה של חבר'ה עם שריטה לכלי הנפלא הזה :) אצלי היא קיימת מילדות ורק לאחרונה הפכה למציאות, חיפשתי הרבה וראיתי לא מעט רכבים טובים. ואפילו לא מזמן ראיתי אחד שמאוד מאוד דומה לתמונה שפרסמת כאן למעלה.. לא יודע אם הוא עדיין מוצע למכירה אבל אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי ואשלח לך את הפרטים של המוכר(הוא נמצא פחות או יותר בטווח התקציב שלך). בסוף קניתי סגור עקב דרישות פרקטיות, אבל הפתוחים היו מדהימים בעיניי(אולי בעתיד).
בכל אופן, ברוך הבא!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.