PDA

צפייה בגרסה מלאה : רעידות מעצבנות בפרייבט -אין פתרון...

סופת המדבר
09-01-13, 23:03
יש לי קיה סיד סטיישן של העבודה
האוטו בן שנה וחצי עם 100.000 ק'מ הוא אצלי מ0 ק'מ
ב30-40 אלף ק'מ התחילו רעידות קטנות ומעצבנות במהירות של אזור 100+ עשיתי כמה פעמים איזון גלגלים ולא עזר
אז משכתי את זה ומשכתי עד ל65אלף עד להחלפת צמיגים(חשבתי אולי יעזור)
ב65 הוחלפו צמיגים ולא עזר מאז עשיתי עוד פעם בדיקות של איזון והכל היה פיקס
לפני שבועיים בדקו כיוון פרונט הכל פיקס בדקתי עוד פעם איזון גלגלים הכל פיקס
הגלגלים לא מעוותים ולא עקומים
הרעידות מתחילות ב100 בשיוט(ממש כל מה שליידי מתחיל להתבוורץ) וממשיכות גם עד 120-130 בשיוט
הן לא נרגעות גם בניוטרל
פעם אחרונה בפנצ'רייה הבחור עשה איתי סיבוב על האוטו ואומר לי ''ככה זה קיה הבולמים שלה לא משכחים את הכביש'' (משהו כזה)
כמובן שאני לא קונה את ה''תיאוריה'' הדפוקה שלו ולדעתי זה לא הגיוני שאוטו ירעד בכל מהירות שהיא
אמרתי לו לאישתי יש מאזדה שנת 2000 נוסעת חלק אז הוא אומר לי ''האא מה אמרת? מאזדה.. זה לא קיה'' בקיצור חמור
אבל השאלה מה עוד אפשר לבדוק בדקתי כבר הכל

amit_san
09-01-13, 23:40
ערב טוב.

יש אפשרות שאחת הנאבות הקדמיות מעוותות מעט או לחילופין את הציריות( במידה ושללת את הצמיגים/גנטים).

snake-man
09-01-13, 23:55
כמו שאמר לפני.. יכול להיות מאוד אחד הציריות... כבר נתקלתי בזה בעבר..

סופת המדבר
10-01-13, 18:24
צירייה תקולה תפסיק לבוורץ בניוטרל לא?

עידו לוריה
10-01-13, 19:28
לא היה ממשיכה להסתובב עם הגלגל גם בניוטרל , יש מצב שזו הבעיה , לא היתי שולל דיסקים עקומים ( ברקס ) ,או חופש במע' הגה/מתלה .

עידו

סופת המדבר
10-01-13, 19:34
ברור שהיא ממשיכה להיסתובב גם בניוטרל
אבל כמו בעיית איזון בדריישפט שנעלמת בניוטרל

עידו לוריה
10-01-13, 19:43
לא חד משמעי .

עידו

moriseven
10-01-13, 20:06
כשיש את הרעידה ואתה שם גז וממשיך להאיץ, אתה מרגיש שהרעידה היא יותר חזקה מאשר כשאתה מעביר לניוטרל? אם כן, אז הייתי בודק את הציריות(כשיש עליהם עומס בהאצה ויש בהם חופש זה יכול לגרום לרעידה לגבור) או שיש חופש במיסב החיצוני של הגיר איפה שהציריות נכנסות(בדרך כלל אם יש חופש אז גם הולך המחזיר שמן ואז מתחילה נזילה קטנה של שמן גיר על הצירייה). אם תרים על ליפט תבדוק משחק של הצירייה למעלה למטה .

סופת המדבר
10-01-13, 21:12
מחר אני אנסה לעלות לליפט ונראה מה יש למטה

-->