PDA

צפייה בגרסה מלאה : מערכת התרעה ברכב משנת 2008

saarfine
15-01-13, 11:06
ברשותי יונדאי i30 שנת 2008 אותה רכשתי בזמנו מליסינג. אני שוקל התקנת מערכת התרעה ברכב מכמה סיבות. חשוב לי לקבל חוו"ד ממישהו שיש ברשותו מערכת כזו ולשמוע יתרונות וחסרונות אם קיימים.
תודה.

galon
16-01-13, 19:19
היי,
ברכב של אשתי התקנו מערכת התרעה של איווקס, היא מתריעה כאשר חורגים משמירת מרחק, סוטים מנתיב וכמובן לפני התנגשות. סך הכל אנחנו מרוצים מהמערכת ואשתי טוענת שהיא מרגישה איתה הרבה יותר בטוחה על הכביש, יש שאומרים שצפצוף ההתרעה קצת מציק להם, אבל בדיוק לשם כך הוא נועד. שורה תחתונה המערכות האלה עוזרות לנהוג בצורה נכונה ובטוחה

rupni
16-01-13, 20:05
שלום גם באוטו המשפחתי שלי מותקנת מערכת איווקס.
המערכת הותקנה לטובת הביטוח (נהג צעיר). לדעתי המערכת היא סתם מקור לצרות (קדיחות, חיבורים נוספים למערכת החשמל של הרכב כו').
יתרונות:
אמור עוזר לשמור על האוטו והיושבים בו (ורכבים אחרים)
חסרונות:
סתם חיבורים מיותרים
עלול לגרום להסחת דעת

אמא שלי אומרת שהמערכת הזאת באמת טובה אבל אני לא חושב. המערכת מצפצפת הרבה פעמים כשעוברים ליד עמוד תאורה למשל ודברים כאלה (גם שמוגדרת הרגישות הנמוכה ביותר).
אם אתה רוצה להתקין את המערכת כדי לשמור על נהגים אחרים (נשים, עובדים, ילדים) אז אתה יכול להתקין אותה ואם הצפצופים מעצבנים אותך אתה יכול לכבות אותה, המערכת הזאת מאוד מעצבנת בעיקר כי היא מחליפה צבעים הרבה פעמים ומצפצפת שלא צריך.
בנוסף לכול איווקס לא מוכרים לך את המערכת אלא משכירים לך אותה, דבר שאותי מאוד מעצבן אתה משלם כל חודש כאילו נותנים לך שירות ואם אני לא טועה אפשר לרכוש את המערכת בעוד כמה אלפי שקלים (לא לשלם עליה כל חודש) רק אחרי שנה או שנתיים שזה דבר שאותי מאוד מעצבן.

saarfine
17-01-13, 09:17
אוקיי תודה על התגובות.

galon
17-01-13, 16:28
אנחנו באמת משלמים כל חודש, אבל עם ההנחה שקיבלנו בביטוח המקיף זה מתקזז.
בקשר לצפצופים, זה בדיוק הקטע של המערכת, בשביל להימנע מהצפצופים הנהג צריך לנהוג בזהירות.

rupni
17-01-13, 17:34
אנחנו באמת משלמים כל חודש, אבל עם ההנחה שקיבלנו בביטוח המקיף זה מתקזז.
בקשר לצפצופים, זה בדיוק הקטע של המערכת, בשביל להימנע מהצפצופים הנהג צריך לנהוג בזהירות.
אני יגיד לך את האמת אם זה משתלם אני לא יודע כי אמא שלי מוכנה להגיד לי כמה הנחה או כמה עולה הביטוח בכלל.
אבל הקטע שמשלמים כל חודש ואין אפשרות לקנות את זה (אפשר אבל אחרי שמשלמים כבר כל חודש) מאוד עצבנה אותי.
ובקשר לציפצופים, אני נוהג די זהיר, שהמערכת מצפצפת רוב הפעמים זה סתם, אין מכוניות לפני ויש צפצוף (ולא של מעבר נתיב).

-->