PDA

צפייה בגרסה מלאה : שלט חדש לג'יפ

דודו ארצי
06-05-13, 21:55
שלום לחברי השבט,
אני אמור לקבל שלטים חדשים (פתיחה סגירה) שקניתי באי ביי.
מישהו יודע איך מכיילים אותם?

תודה וערב נעים

IlanHadar
06-05-13, 22:37
זה יעזור אם תציין איזה ג'יפ?

בגדול אתה צריך שני מפתחות עובדים בשביל לכייל שלישי, להלן ההוראות, המקור בסוף:

***YOU MUST HAVE 2 OTHER KEYS TO PROGRAM THE NEW THIRD KEY***

ADD Duplicate Key-MUST have two Programmed already!

1. Insert one of the two valid keys into the ignition lock and turn the ON (RUN) position.

2. After the key has been in the ON position for at least five seconds, but no more than 15 seconds turn the lock back to OFF.

3. Remove the Key and insert the second valid key and turn to the ON position within 15 seconds. (The second Key must not be the same as the first key)

4. A theft alarm light should illuminate after ten seconds and a single chime sound will indicate entry into the Customer Programming Mode.

5. Turn the key to the OFF position within 60 seconds and remove the Valid key.

6. Insert a new key and turn to the ON position.

7. After approximately ten seconds, a single chime will sound and the theft alarm will stop. Wait Five seconds and turn to the OFF position.

http://www.jeepgarage.org/f187/how-to-program-extra-key-fob-05-08-wks-26363.html

zik5
07-05-13, 10:01
פתח דלת נהג , לחץ סגירת דלתות בשלט ,מספר פעמים עד שתשמע את מנוע הנעילה נועל.

Didi Turgman
10-05-13, 21:28
אני גם קניתי לאחרונה 2 שלטים (גוף בלבד), פשוט מעביר את התכולה מהשלט הישן לשלט החדש כמו שהוא, אצלי היה את הלוח הירוק + חתיכת פלסטיק שקוף עם נקודות עליהם במיקום של הלחצן בתוך השלט. תשים לב לא לשים בטעות את הפלסטיק השקוף הפוך אלא בדיוק כמו שהוא היה בשלט הישן (לי זה קרה ולקח לי קצת זמן להבין שזאת הסיבה שהשלט לא עובד...)
קישור (http://www.ebay.com/itm/150624110735?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649) - זה מה שאני מתכוון אליו, ומקווה שגם מה שאתה התכוונת....

דודו ארצי
12-05-13, 09:28
בוקר טוב,

הייתי שמח להעביר אבל אצלי נמצא רק שלט אחד.
אני אזמין מאי ביי שלט חדש ואכייל אותו.

שבוע מצוין

Didi Turgman
12-05-13, 17:44
בוקר טוב,

הייתי שמח להעביר אבל אצלי נמצא רק שלט אחד.
אני אזמין מאי ביי שלט חדש ואכייל אותו.

שבוע מצוין

אצלי גם אחד השלטים ממש מזייף וכנראה אצטרך להחליף אותו בקרוב...
אם תוכל לשים את הקישור לקניית השלט, ולאחר הכיול לפרט איך עשית וממצאים זה יעזור.
תודה

-->