צפייה בגרסה מלאה : tech 2
שלום לכולם
מעניין אותי האם כבלים המאפשרים להתחבר עם לפטופ לתקע הדיאגנוסטיקה+תוכנה מתאימה כמו שמצורף בלינק יכולים להחליף מכשיר TECH 2?
http://www.ebay.com/itm/Opel-OBD-OBD2-USB-Engine-airbag-ABS-Interface-Multiplexer-Tech-2-Tech2-/370781849055?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item56545205df&vxp=mtr
בן
סוזי המשתוללת
27-08-13, 16:25
יש לך טק 2 מקורי כולל קסטה של איסוזו בכ 400 דולר - משלוח חינם מה שנשאר זה המסים
גם באליאקספרx וגם ובהפרש לא גדול גם באיביי
יש כמו שאתה קישרת אבל ללא הכבל אלא ב bt ומתחבר לכל אנדרואיד עם תוכנה חינמית שנקראת טורק
עובד נהדר על הרבה רכבים על הטרופר שלי בנזין 97 לא עובד כי בשנתון הזה הפרוטוקול בעייתי
כן עובד בדגמים של מ98 ומעלה בנזין (דיזל ממה שהבנתי קצת שונה )
אבל מה שזה נותן זה בעיקר לראות חיישנים וקודי תקלה
קודי תקלה ניתן לחלץ ללא מכשיר בכלל ,גם של הגיר גם של המנוע ואפילו של הabs וכריות האויר בכל הדגמים מ 93
נתוני חיישנים מבצעים דיאגנוזה עם אוו מטר :cool: לפי ה יצרן ....
גם ב טק 2 המקורי כמו שסוזי כתב הטרופר מופיע בתור אופל מונטריי ולא בתור איסוזו טרופר
לכן תוכנה של אופל מתאימה לטרופר
לדעתי האישית מיותר ביותר, תוריד את הספר רכב ותיקרא את הנושאים הרלוונטים, להוציא קוד תקלה מהמנוע ניתן ע"י קיצור פינים 4 ו 6 בקונקטור DLC, כנ"ל מהגיר ע"י קיצור 4 ו 11, ועוד ועוד.
לבדוק אם חיישן מסילה תקול ניתן ע"י ניתוק חוט לבן(מינוס לחיישן)בצמת המזרקים.
בעבר היינו צריכים טק2 רק כדי לדעת איזה מזרק לא עובד במידה והיה חשד במזרקים, היום גם את זה לא צריך, מצאתי את אחת השיטות היותר טובות ויעילות שמדמה טק2 בדיוק וניתן לבדוק כל מזרק בניפרד ולזהות איזה תקול בלי לפרק כלום וגם כשהמנוע עובד.:cool:
סוזי המשתוללת
28-08-13, 08:13
גם ב טק 2 המקורי כמו שסוזי כתב הטרופר מופיע בתור אופל מונטריי ולא בתור איסוזו טרופר
לכן תוכנה של אופל מתאימה לטרופר
אורן
מדובר על כרטיס זכרון מקורי איסוזו ולא אופל או הולדן שגם את אלה אתה יכול לקבל... הכל תלוי בבחירה שלך
הם מציעים את מגוון התוכנות למכשיר של כל הרכבים מבית gm וזה כולל אפילו סאאב וסוזוקי
סוזי המשתוללת
28-08-13, 08:21
לדעתי האישית מיותר ביותר, תוריד את הספר רכב ותיקרא את הנושאים הרלוונטים, להוציא קוד תקלה מהמנוע ניתן ע"י קיצור פינים 4 ו 6 בקונקטור DLC, כנ"ל מהגיר ע"י קיצור 4 ו 11, ועוד ועוד.
לבדוק אם חיישן מסילה תקול ניתן ע"י ניתוק חוט לבן(מינוס לחיישן)בצמת המזרקים.
בעבר היינו צריכים טק2 רק כדי לדעת איזה מזרק לא עובד במידה והיה חשד במזרקים, היום גם את זה לא צריך, מצאתי את אחת השיטות היותר טובות ויעילות שמדמה טק2 בדיוק וניתן לבדוק כל מזרק בניפרד ולזהות איזה תקול בלי לפרק כלום וגם כשהמנוע עובד.:cool:
תסביר לי בדיוק איך אתה מזהה מזרק "משתין" בלי לראות את בלנס הצילינדרים באמצעות טק 2 ?
מזרק משתין זו דרך בטוחה לנזק מיכני במנוע
בקיצור טק 2 זה מכשיר שאני מאד רוצה שיהיה לי , אבל ניתן לרוב להסתדר בלעדיו וגם כשיש אותו מאד רצוי להבין מה הוא אומר ,ולא להסתכל רק על מה שכתוב בקודי התקלה (לפעמים אין כלל תקלות אלא רק על פי "התנהגות חיישנים" ) כי אחרת מחליפים סתם חלקים
דיאגנוסטיקה זו אומנות שמשלבת ידע , נסיון, ראייה רחבה , חשיבה מחוץ לקופסא, והכי חשוב יסודיות והקפדה על סדר עבודה ללא קיצורי דרך
המחשב הוא רק כלי עזר
בטק2 אתה לא יכול לבדוק איזה מזרק משתין, אתה יכול לבדוק קליקים בסולונואיד שבראש המזרק(להלן בדיקת קליקים הידועה) כדי לבדוק אם הוא מקבל פקודה חשמלית לעבודה(דבר שניתן לבדוק ללא טק2 רק לאחר פתיחת מכסה שסתומים ולתת פלוס 5 וולט ריגעי לכל מזרק), או לכבות כל מזרק בניפרד on/off ולזהות איזה מזרק מזייף כשהמנוע עובד, המכשיר שאני המצאתי עושה את הבדיקה השניה בלי לפרק כלום וכשהמנוע עובד, והוא עובד מצויין אחרי כמה בדיקות ומניסיון כבר.
לפעמים המזרק נותן קליקים אבל הוא סתום במעברי השמן או הסולר שלו או תקול וזה ניתן לזהות רק ע"י כיבוי שלו בעזרת טק2 או המכשיר שבניתי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.